Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
mint az Euro-zónába 😀Nemsokára belépünkDe bármikor beléphetünk a tömeges megbetegedések szakaszába.Úgy látszik, lanyhul a figyelmem. Igaz, a tenisz topikot nem is néztem. És az megvan, hogy Mo-n ellaposodott a járvány?Djokovic - aki oltásellenesként a "természetes gyógyulás híve" - már senkit nem érdekel?6 órája posztoltam Adam Schefter tweetjét róla 😀
24.hu/sport/2020/06/23/novak-djokovic-koronavirus-pozitiv-teszt/
nagylaza
és a tenisz topikban is előkerült
Negritis
nagylaza
roberto23
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nemsokára belépünkDe bármikor beléphetünk a tömeges megbetegedések szakaszába.Úgy látszik, lanyhul a figyelmem. Igaz, a tenisz topikot nem is néztem. És az megvan, hogy Mo-n ellaposodott a járvány?Djokovic - aki oltásellenesként a "természetes gyógyulás híve" - már senkit nem érdekel?6 órája posztoltam Adam Schefter tweetjét róla 😀
nagylaza
Negritis
nagylaza
roberto23
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
De bármikor beléphetünk a tömeges megbetegedések szakaszába.Úgy látszik, lanyhul a figyelmem. Igaz, a tenisz topikot nem is néztem. És az megvan, hogy Mo-n ellaposodott a járvány?Djokovic - aki oltásellenesként a "természetes gyógyulás híve" - már senkit nem érdekel?6 órája posztoltam Adam Schefter tweetjét róla 😀
nagylaza
Negritis
nagylaza
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Mit vártál egy ekkora klasszis teniszezőtől? Persze, hogy szuperfertőző! (Nem kedvelem a csávót...)És azóta Jokic is koronás, aki pár napja találkozott.. Djokoviccsal. Nagyobb vírusgazda Nole, mint Rudy Gobert.Djokovic - aki oltásellenesként a "természetes gyógyulás híve" - már senkit nem érdekel?6 órája posztoltam Adam Schefter tweetjét róla 😀
nagylaza
Negritis
iktriad
több mint 5 éve
És azóta Jokic is koronás, aki pár napja találkozott.. Djokoviccsal. Nagyobb vírusgazda Nole, mint Rudy Gobert.Djokovic - aki oltásellenesként a "természetes gyógyulás híve" - már senkit nem érdekel?6 órája posztoltam Adam Schefter tweetjét róla 😀
nagylaza
Negritis
több mint 5 éve
Úgy látszik, lanyhul a figyelmem. Igaz, a tenisz topikot nem is néztem. És az megvan, hogy Mo-n ellaposodott a járvány?Djokovic - aki oltásellenesként a "természetes gyógyulás híve" - már senkit nem érdekel?6 órája posztoltam Adam Schefter tweetjét róla 😀
nagylaza
Negritis
több mint 5 éve
Djokovic - aki oltásellenesként a "természetes gyógyulás híve" - már senkit nem érdekel?6 órája posztoltam Adam Schefter tweetjét róla 😀
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Djokovic - aki oltásellenesként a "természetes gyógyulás híve" - már senkit nem érdekel?24.hu/sport/2020/06/23/novak-djokovic-koronavirus-pozitiv-teszt/
több mint 5 éve
hvg.hu/tudomany/20200623_merkely_bela_influenza_koronavirus_covid_19_vakcina_szuperfertozotthát nincs mit hozzáfűznöm az eü. még javában állt, nyuggersávvót, kisfaszom, de annál fontosabb dolgot még a világon nem basztak, hogy a románok meg szerbek szabadon mászkálhassanak - szopnak is a dajcsok, mikor teccik mindenkinek rájönni, hogy fullbahüjének néznek mindenkit
"A rektor véleménye szerint az influenzával szemben a Covid-19 el fog tűnni. "Ez egy egyszeri történet lesz, mert nem történnek lényeges mutációk a vírusban. Az influenza esetében ez nincs így, ott folytonos a változás."
Ilyet nyilatkozni?
Doki, süti?
Vrij6

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
vírusról van szó, bármikor mutálódhat, amíg van mit fertőznie 😀 bazmeg kb 4 hónapja szopunk ezzel a szarral, legalább ennyit jegyezzetek meg 😀Ezt én is olvastam. Eddig úgy volt hogy mutálódni fog.úgy volt? ki mondta mikor?
bcsarli
arról beszéltünk mi itt hogy van rá reális esély
Negritis
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/06/23/engedelyeztek-az-idei-pride-ot-felvonulas-augusztus-22/Már régóta augusztus 15 a határnap.
Gondolom akkor az összes augusztus végi fesztivált is engedik.
Beki
Ami azután van, az mehet.
(Persze ha nem történik addig valami markáns változást előidéző szitu.)
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20200506/mutalodott-a-koronavirus-mar-egy-sokkal-agresszivabb-halalosabb-torzs-terjed-430204úgy volt? ki mondta mikor?hvg.hu/tudomany/20200623_merkely_bela_influenza_koronavirus_covid_19_vakcina_szuperfertozottEzt én is olvastam. Eddig úgy volt hogy mutálódni fog.
"A rektor véleménye szerint az influenzával szemben a Covid-19 el fog tűnni. "Ez egy egyszeri történet lesz, mert nem történnek lényeges mutációk a vírusban. Az influenza esetében ez nincs így, ott folytonos a változás."
Ilyet nyilatkozni?
Doki, süti?
Vrij6
bcsarli
Negritis
liner.hu/kutatok-szerint-a-koronavirus-mutalodik-es-egyre-fertozobbe-valik/
Így hirtelen
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
úgy volt? ki mondta mikor?hvg.hu/tudomany/20200623_merkely_bela_influenza_koronavirus_covid_19_vakcina_szuperfertozottEzt én is olvastam. Eddig úgy volt hogy mutálódni fog.
Ilyet nyilatkozni?
Doki, süti?
Vrij6
bcsarli
több mint 5 éve
hvg.hu/tudomany/20200623_merkely_bela_influenza_koronavirus_covid_19_vakcina_szuperfertozottEzt én is olvastam. Eddig úgy volt hogy mutálódni fog.
Ilyet nyilatkozni?
Doki, süti?
Vrij6
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
hvg.hu/tudomany/20200623_merkely_bela_influenza_koronavirus_covid_19_vakcina_szuperfertozott"A rektor véleménye szerint az influenzával szemben a Covid-19 el fog tűnni. "Ez egy egyszeri történet lesz, mert nem történnek lényeges mutációk a vírusban. Az influenza esetében ez nincs így, ott folytonos a változás."
Ilyet nyilatkozni?
Doki, süti?
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
hvg.hu/elet/20200622_Tobb_szazan_eroszakkal_probaltak_meg_kitorni_a_karantenbol_Gottingenben
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1275404582856855553nah akkor neki elvileg nem kell majd beoltania magát
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
24.hu/belfold/2020/06/23/engedelyeztek-az-idei-pride-ot-felvonulas-augusztus-22/Gondolom akkor az összes augusztus végi fesztivált is engedik.
több mint 5 éve
Magyar embernek, magyar vírust!nincs itt semmi látnivaló"Sőt, a koronavírust sem az erősen fertőzött Dél-Tirolban kaphatta el, hanem Szegeden" jaaaaa, akkor oke, rendben van!
hvg.hu/itthon/20200622_rovo_laszlo_koronavirusos_orvos_etikai_vizsgalat
Negritis
Vrij6

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
nincs itt semmi látnivaló"Sőt, a koronavírust sem az erősen fertőzött Dél-Tirolban kaphatta el, hanem Szegeden" jaaaaa, akkor oke, rendben van!
Negritis
több mint 5 éve
nincs itt semmi látnivalóBoaaaaaa
Negritis

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
nincs itt semmi látnivalóOrvoskent szegyenlem magam ez miatt. Ugyanez az etikai bizottsag a felesegem azert meghurcolta, mert egy alkesz feljelentette, hogy “ nem azt a gyogyszert irja fel ami kell, pl C vitamint sem” . Besimultak.
Negritis

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
nincs itt semmi látnivalóhvg.hu/itthon/20200622_rovo_laszlo_koronavirusos_orvos_etikai_vizsgalat
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Vakcina-ügyben elég átfogó cikk: hvg.hu/tudomany/20200622_koronavirus_elleni_vedooltas_fejlesztese_mikor_lesz_vakcina_kiserletek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...