Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Úgy látom 500 fő alatti koncertek is mehetnek, legyen az zárt vagy nyílt helyen.
több mint 5 éve
nyilván😊és 65 év felettiek is mehetnek máskor?és mi van az öregek sávjával?Ennek értelmében ezentúl 9 és 12 óra között már nem csak a 65 év felettiek vásárolhatnak majd az élelmiszerüzletetekben, drogériákban, piacokon és gyógyszertárakban.
NB2
NB2
Negritis
több mint 5 éve
és 65 év felettiek is mehetnek máskor?és mi van az öregek sávjával?Ennek értelmében ezentúl 9 és 12 óra között már nem csak a 65 év felettiek vásárolhatnak majd az élelmiszerüzletetekben, drogériákban, piacokon és gyógyszertárakban.
NB2
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
és mi van az öregek sávjával?Ennek értelmében ezentúl 9 és 12 óra között már nem csak a 65 év felettiek vásárolhatnak majd az élelmiszerüzletetekben, drogériákban, piacokon és gyógyszertárakban.
NB2
több mint 5 éve
Mától nincs karantén az EU+szerb, lichtensteini, svájci, norvég stb vonatkozásban
Klaci79
több mint 5 éve
Nem, ahhoz Ecuador kell utcán heverő hullákkalha bergamo/new york jön akkor nem lesz kérdés hogy durva karantén kellEsélytelen. Nem lesz gazdaság ami ezt kibírná. Főleg nem a november, december fogyasztás elmaradását.Amúgy nem látom, mitől tudna előretörni egy 2. hullám, ha ugyan úgy inkubátoron vannak tartva a nemzetközi repülőjáratok és mondjuk újra előveszik a határon átkelni mostantól nuku dolgot. Az idénymunkák nagyrésze addigra úgyis kifut....Én azt nem látom, hogy ezt még egyszer meg lehet csinálni (ilyen rövid időn belül) a társadalommal plusz a gazdasággal.
FLZOLI
zinedine5
Hanni
és kurva nehéz lesz ezután a tavasz után
Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Elméletben még fenntartják pár napig.és mi van az öregek sávjával?Ez a nap kerdese nekem is.
NB2
ZoliMP
Gyakorlatban néhány nagyobb szupermarkettől eltekintve már most se sokan alkalmazzák.
több mint 5 éve
Rövid az emberek emlékezete.ha bergamo/new york jön akkor nem lesz kérdés hogy durva karantén kellEsélytelen. Nem lesz gazdaság ami ezt kibírná. Főleg nem a november, december fogyasztás elmaradását.Amúgy nem látom, mitől tudna előretörni egy 2. hullám, ha ugyan úgy inkubátoron vannak tartva a nemzetközi repülőjáratok és mondjuk újra előveszik a határon átkelni mostantól nuku dolgot. Az idénymunkák nagyrésze addigra úgyis kifut....Én azt nem látom, hogy ezt még egyszer meg lehet csinálni (ilyen rövid időn belül) a társadalommal plusz a gazdasággal.
FLZOLI
zinedine5
Hanni
Negritis
több mint 5 éve
és mi van az öregek sávjával?
több mint 5 éve
index.hu/kulfold/2020/06/17/koronavirus_nemetorszag_huszuzem_tobb_szaz_vertozott/
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
ha bergamo/new york jön akkor nem lesz kérdés hogy durva karantén kellEsélytelen. Nem lesz gazdaság ami ezt kibírná. Főleg nem a november, december fogyasztás elmaradását.Amúgy nem látom, mitől tudna előretörni egy 2. hullám, ha ugyan úgy inkubátoron vannak tartva a nemzetközi repülőjáratok és mondjuk újra előveszik a határon átkelni mostantól nuku dolgot. Az idénymunkák nagyrésze addigra úgyis kifut....Én azt nem látom, hogy ezt még egyszer meg lehet csinálni (ilyen rövid időn belül) a társadalommal plusz a gazdasággal.
FLZOLI
zinedine5
Hanni
több mint 5 éve
Esélytelen. Nem lesz gazdaság ami ezt kibírná. Főleg nem a november, december fogyasztás elmaradását.Amúgy nem látom, mitől tudna előretörni egy 2. hullám, ha ugyan úgy inkubátoron vannak tartva a nemzetközi repülőjáratok és mondjuk újra előveszik a határon átkelni mostantól nuku dolgot. Az idénymunkák nagyrésze addigra úgyis kifut....Én azt nem látom, hogy ezt még egyszer meg lehet csinálni (ilyen rövid időn belül) a társadalommal plusz a gazdasággal.
FLZOLI
zinedine5
több mint 5 éve
ha meg kell csinálni az szép kör lesz, reméljük nem jutunk el odaAmúgy nem látom, mitől tudna előretörni egy 2. hullám, ha ugyan úgy inkubátoron vannak tartva a nemzetközi repülőjáratok és mondjuk újra előveszik a határon átkelni mostantól nuku dolgot. Az idénymunkák nagyrésze addigra úgyis kifut....Én azt nem látom, hogy ezt még egyszer meg lehet csinálni (ilyen rövid időn belül) a társadalommal plusz a gazdasággal.
FLZOLI
zinedine5
több mint 5 éve
Amúgy nem látom, mitől tudna előretörni egy 2. hullám, ha ugyan úgy inkubátoron vannak tartva a nemzetközi repülőjáratok és mondjuk újra előveszik a határon átkelni mostantól nuku dolgot. Az idénymunkák nagyrésze addigra úgyis kifut....Én azt nem látom, hogy ezt még egyszer meg lehet csinálni (ilyen rövid időn belül) a társadalommal plusz a gazdasággal.
FLZOLI
Szerkesztette: zinedine5
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
A Fradi-Honvédra kerestek előzenekart, vagy mi ez a szuperkupás baromság? Ennyire üres lesz a naptár?
több mint 5 éve
Jaja Bergamoban is komoly multiplikátor volt az az ominózus Atalanta BL-meccs.Főleg h boldog boldogtalant beengedtek a reptéren, azt se kérdezték, honnan jött (spanyolból, olaszból is).Amúgy nem látom, mitől tudna előretörni egy 2. hullám, ha ugyan úgy inkubátoron vannak tartva a nemzetközi repülőjáratok és mondjuk újra előveszik a határon átkelni mostantól nuku dolgot. Az idénymunkák nagyrésze addigra úgyis kifut....ha van akár 1 fertőző (és eltekintünk a szuperfertöző szükséglettől) akkor ha nincs semmi korlátozás bármikor 2 hónapra vagyunk az apokalipszistől
FLZOLI
mit nem látsz rajta?
Negritis
Én is ettől tartok, hogy mindenki elkönyveli, hogy vége, nem kell a maszk meg a kézmosás...pár tömegrendezvény, szó szerint csak pár fertőzött, és kész is a baj, mert kapásból nagy esetszámmal kell küzdeni és ellaposítani...
Emiatt nem is örülnék ha Pesten lenne a szuperkupadöntő. Nem hiányzik szerintem az a pár tízezer szurkoló aki amiatt eljönne BP-re egy hosszúhétvégére.
Borbinho

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Asszongyák ma volt utoljára élőbe? Reméljük nem lesz 2. évad belőle 😊Amúgy feleségeméknek belengették, hogy nagy esély van rá, szeptemberben eleve digitàlis oktatással nyitnak.....mert október környkén tuti jön az újabb hullàm...Én mindenhol azt olvastam, hogy egy esetleges 2. hullámnak az időpontja teljesen bizonytalan. 😊
dande
Lehet akár október környéke, vagy szeptember, vagy ki tudja, fennakad a kerítésen ez a szar. 😀
www.youtube.com/watch?v=jS837Z_JQOM
Csak az menjen orvoshoz, aki egészségesnek érzi magát!
- Müller Cecília 2020
Vrij6
Én az elsőt is kaszáltam kb április elején.
több mint 5 éve
Főleg h boldog boldogtalant beengedtek a reptéren, azt se kérdezték, honnan jött (spanyolból, olaszból is).Amúgy nem látom, mitől tudna előretörni egy 2. hullám, ha ugyan úgy inkubátoron vannak tartva a nemzetközi repülőjáratok és mondjuk újra előveszik a határon átkelni mostantól nuku dolgot. Az idénymunkák nagyrésze addigra úgyis kifut....ha van akár 1 fertőző (és eltekintünk a szuperfertöző szükséglettől) akkor ha nincs semmi korlátozás bármikor 2 hónapra vagyunk az apokalipszistől
FLZOLI
mit nem látsz rajta?
Negritis
Én is ettől tartok, hogy mindenki elkönyveli, hogy vége, nem kell a maszk meg a kézmosás...pár tömegrendezvény, szó szerint csak pár fertőzött, és kész is a baj, mert kapásból nagy esetszámmal kell küzdeni és ellaposítani...
Emiatt nem is örülnék ha Pesten lenne a szuperkupadöntő. Nem hiányzik szerintem az a pár tízezer szurkoló aki amiatt eljönne BP-re egy hosszúhétvégére.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Amúgy nem látom, mitől tudna előretörni egy 2. hullám, ha ugyan úgy inkubátoron vannak tartva a nemzetközi repülőjáratok és mondjuk újra előveszik a határon átkelni mostantól nuku dolgot. Az idénymunkák nagyrésze addigra úgyis kifut....ha van akár 1 fertőző (és eltekintünk a szuperfertöző szükséglettől) akkor ha nincs semmi korlátozás bármikor 2 hónapra vagyunk az apokalipszistől
FLZOLI
mit nem látsz rajta?
több mint 5 éve
Amúgy nem látom, mitől tudna előretörni egy 2. hullám, ha ugyan úgy inkubátoron vannak tartva a nemzetközi repülőjáratok és mondjuk újra előveszik a határon átkelni mostantól nuku dolgot. Az idénymunkák nagyrésze addigra úgyis kifut....
több mint 5 éve
Amúgy feleségeméknek belengették, hogy nagy esély van rá, szeptemberben eleve digitàlis oktatással nyitnak.....mert október környkén tuti jön az újabb hullàm...Én mindenhol azt olvastam, hogy egy esetleges 2. hullámnak az időpontja teljesen bizonytalan. 😊
dande
Lehet akár október környéke, vagy szeptember, vagy ki tudja, fennakad a kerítésen ez a szar. 😀
www.youtube.com/watch?v=jS837Z_JQOM
Csak az menjen orvoshoz, aki egészségesnek érzi magát!
- Müller Cecília 2020
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Amúgy feleségeméknek belengették, hogy nagy esély van rá, szeptemberben eleve digitàlis oktatással nyitnak.....mert október környkén tuti jön az újabb hullàm...
több mint 5 éve
m.hvg.hu/itthon/20200615_Kemenesi_Gabor_virologus_interju_koronavirus?fbclid=IwAR2oFSKPKtXc3xUg2EBkMGPOfFtVt17gsy_jspZ5CuBwizMrQXy-oWIC-oo