Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
UK ma átvette a 3. helyet Olaszországtól, így már ott van a 3. legtöbb igazolt covid 19 beteg a világon. 219.183-ra nőtt ma 3923 új esettel. Ez így sem rossz, mert szépen csökken mostanában...mondjuk tegnap is ennyi volt, de előtte a kétszerese.De a digóknál szerintem 40-50 nap után benézett 1000 alá és csak 802 új beteg.
Az oroszok 2 napon belül a 4.-ek, 3 napon belül a 3.-ak lehetnek.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20200510/orban-viktor-nagy-dolog-hogy-8-ezer-lelegeztetogepet-tudunk-mukodtetni-431018Öööö...
Akkor csak meg van 8000...
Vagy...?
Üzemeltetni tudunk! Azt igen!
😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=3ZlN5Vurxg0Inkább a politikába való, mint ide, amúgy egyetértek Sobrival. Elbeszélnek egymás mellett, nem a másik mondandójára, felvetéseire reagálnak, válaszolnak.
nagyon nincsenek egy súlycsoportban
Negritis
Súlycsoportbeli különbséget én sem vettem észre.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
worldscholarshipforum.com/hu/are-pharmacists-doctors/Most ez komoly hogy azt hiszed jobban tudod vagy is átfogalmazom te máshogy gondolod és az a jó amit te gondolsz szemben egy végzett orvossal aki készített teljesen steril korházi szobát.Tehá kicsivel több fogalma van a bacik terjedéséről mint sem neked.A pontosság kedvéért: sutianap gyógyszerész.
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=3ZlN5Vurxg0Nem egyről beszélnek.
nagyon nincsenek egy súlycsoportban
Negritis
- a nőket női mivoltuk miatt éri diszkrimináció, egyenlőtlen a helyzet...
- jogilag mindenki egyenlő...
- alá kéne írni, és tenni valamit...
- nem kell aláírni, és így is lehetne tenni...
És ez megy körbe körbe.
Két rossz beszélgetőpartner, nem a másik hibás érvére csapnak le, nem konfrontálódnak hanem a saját mantrájukat darálják.
Marci is fáradt volt, ebben több lehetett volna.
De a súlycsoport pont ugyanaz.
Csintalan biztos jókat dumcsizhat otthon a lányával. 😊
több mint 5 éve
Most ez komoly hogy azt hiszed jobban tudod vagy is átfogalmazom te máshogy gondolod és az a jó amit te gondolsz szemben egy végzett orvossal aki készített teljesen steril korházi szobát.Tehá kicsivel több fogalma van a bacik terjedéséről mint sem neked.A pontosság kedvéért: sutianap gyógyszerész.
Rózsa Sándor (betyár)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Hát...Már megint Karácsony Gergely!😬
"A svéd egészségügyi miniszter elismerte, hogy kudarcot vallottak a járvány kezelésében"
qubit.hu/2020/05/10/a-sved-egeszsegugyi-miniszter-elismerte-hogy-kudarcot-vallottak-a-jarvany-kezeleseben
nagylaza
😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Hát..."A svéd egészségügyi miniszter elismerte, hogy kudarcot vallottak a járvány kezelésében"
qubit.hu/2020/05/10/a-sved-egeszsegugyi-miniszter-elismerte-hogy-kudarcot-vallottak-a-jarvany-kezeleseben
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=3ZlN5Vurxg0nagyon nincsenek egy súlycsoportban
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ne már most komolyan?ha meg kellett nyugtatnod magad akkor csak ideges voltál 😀Basszus miért ez jön le 😃Adjak lájkot?Mindig, de vészhelyzet esetén különösen méltatlan a lájkszámon rugózni.Nem a lájkok szám érdekelt.
(Remélem, erre a hsz-re jó sok lájkot kapok!)
Atari
Csak megijedtem hogy ennyire nem érdekli az embereket a téma.
De aztán végig néztem az oldalt és rájöttem hogy szinte minden más kiírás több lájkot kapott mint az enyém.
És így megnyugodtam.
Nem a témával van a baj.
És ez tök jo 😊
Rózsa Sándor (betyár)
Nekem van bőven.
Ha attól megnyugszol.
Bazzani
Tekintsd vagy is tekintsétek tártalannk az egész eszme futtatásom.
Közben megnyugtattam magam hogy nem a téma érzéketlen számotokra.
És ez megnyugvásra ad okot számomra.
Rózsa Sándor (betyár)
és azért jött le hogy a lájkok hiánya bánt, mert számon kérted másokon hogy miért lájkoltak egy kommented és a tiéd miért nem 😀
Negritis
Nem azt kértem számon...
De basszus máshogy már tényleg nem tudom megfogalmazni.
Az rémisztett meg hogy az egyik téma ennyivel jobban értékelendő (és ezzel nem elvitatva annak fontosságát és jelentőségét)mint sem a másik szinte reakciót sem szűlt.
A megnyugtatás meg nem szó szerint értendő részemről de tényleg nem akarok már több karaktert erre fecsérelni.
Inkább linkelek valami mást 😃
Na ő akarom mondani megnyugatna vagy is inkább felzaklatna😃
több mint 5 éve
Egy a lényeg ami kérdés eldöntendő húzzunk maszkot kint szabadban vagy sem ? Ezt igennel vagy egy nemmel el lehet dönteni.Látod?
Nekem végül is tök mindegy mert eddig is hordtam és ezután is fogok ha vásárolni megyek. Sportolás közben eddig se viseltem ezután sem fogom.
Rózsa Sándor (betyár)
Nem igen vagy nem.
Nem lehet eldönteni igennel vagy nemmel minden esetre vonatkozóan.
Disztingválni, dönteni kell esetszerűen.
Annak, aki meg nem tud, egyszerűbb, ha mindig rajta van.
Mit árthat vele másoknak?
több mint 5 éve
ha meg kellett nyugtatnod magad akkor csak ideges voltál 😀Basszus miért ez jön le 😃Adjak lájkot?Mindig, de vészhelyzet esetén különösen méltatlan a lájkszámon rugózni.Nem a lájkok szám érdekelt.
Atari
De aztán végig néztem az oldalt és rájöttem hogy szinte minden más kiírás több lájkot kapott mint az enyém.
És így megnyugodtam.
Nem a témával van a baj.
És ez tök jo 😊
Rózsa Sándor (betyár)
Nekem van bőven.
Ha attól megnyugszol.
Bazzani
Rózsa Sándor (betyár)
és azért jött le hogy a lájkok hiánya bánt, mert számon kérted másokon hogy miért lájkoltak egy kommented és a tiéd miért nem 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Basszus miért ez jön le 😃Adjak lájkot?Mindig, de vészhelyzet esetén különösen méltatlan a lájkszámon rugózni.Nem a lájkok szám érdekelt.
Atari
És így megnyugodtam.
Nem a témával van a baj.
És ez tök jo 😊
Rózsa Sándor (betyár)
Nekem van bőven.
Ha attól megnyugszol.
Bazzani
több mint 5 éve
Adjak lájkot?Mindig, de vészhelyzet esetén különösen méltatlan a lájkszámon rugózni.Nem a lájkok szám érdekelt.
Atari
És így megnyugodtam.
Nem a témával van a baj.
És ez tök jo 😊
Rózsa Sándor (betyár)
Nekem van bőven.
Ha attól megnyugszol.
több mint 5 éve
"Egy hónap után újra megjelent a koronavírus Vuhanbanwww.youtube.com/watch?v=ciG2AwbRhpo
Vuhanban vasárnap ismét diagnosztizáltak egy koronavírus-fertőzöttet, ezzel április 3. után ismét felbukkant a vírus a járvány epicentrumában - írja a CNN. A beteg kritikus állapotban van, és a felesége is megfertőződött - ő egyelőre tünetmentes."
www.portfolio.hu/gazdasag/20200510/egy-honap-utan-ujra-megjelent-a-koronavirus-vuhanban-431022
nagylaza
több mint 5 éve
"Egy hónap után újra megjelent a koronavírus VuhanbanVuhanban vasárnap ismét diagnosztizáltak egy koronavírus-fertőzöttet, ezzel április 3. után ismét felbukkant a vírus a járvány epicentrumában - írja a CNN. A beteg kritikus állapotban van, és a felesége is megfertőződött - ő egyelőre tünetmentes."
www.portfolio.hu/gazdasag/20200510/egy-honap-utan-ujra-megjelent-a-koronavirus-vuhanban-431022
több mint 5 éve
Az ott a maszk, basszátok meg:www.youtube.com/watch?v=O4NZrFxjnUI
www.origo.hu/itthon/20200510-orban-viktor-mentok-napja.html
Fast Willie
több mint 5 éve
Az ott a maszk, basszátok meg:www.origo.hu/itthon/20200510-orban-viktor-mentok-napja.html
több mint 5 éve
Hidd el, a téma is szar. Egy Emily Ratajkowski kép kenterbe verné tíz perc alatt.Mindig, de vészhelyzet esetén különösen méltatlan a lájkszámon rugózni.Nem a lájkok szám érdekelt.
Atari
És így megnyugodtam.
Nem a témával van a baj.
És ez tök jo 😊
Rózsa Sándor (betyár)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
megérne egy rámérést, ugyjárnának, mint a random kutyaszarral nyócféle féregpete vót benn, azáruházból kijövő maszkokban is nyugodtlelkiismerettel rámondanám egy egész laborra való fertőzőágenst lehetne kimutatni, s a nyugalom megzavarása végett, mikor párás a szemüveged ne hidd hogy a maszk külső felülete nem párolog, mánpedig ahun vízvan ott élet is...Asszem hagyatkozok az organoleptikus vizsgálatokra, kinti, tehát nem kórházi környezetben a következők vannak szénné ázott duplapamut fosok, lefeketedett ffp3asok, sebészetiek, - amik centimérerekre állnak el az arctól, tokatartók, félfülönlógó rongydarbok. E mellett nem látom a zárt ruházatot.Ezek gondolom az önvédelemmel kapcsolatban fontosak, hogy ne fertőzd magad meg ha nem muszáj. De felteszem akkor tök egyszerűen a kérdést: mikor legyek nyugodtabb ha jövő héten ránk zúdul a késő tavaszi jóidő, és nekem el kell mennem a metróba bevásárolni, és beállni utána a sorban a kasszánál? Ha mindenkin (rajtam is) maszk van, még ha harmadszor is teszi fel aznap a zsebéből előguberászva -, vagy ha senkin nincs? Tudom, ne legyek nyugodt. 😀
A énmaszkjaim önkioldósak, kvázi mikor leveszem elengedina gumit, így kétszer nem lehet felbarkácsolni a fejre.
Steril környezeten kívüli maszkviselésről pro/kontra tanulmányt nem láttam, így ebben hagyatkoznék a who-ra, másrészt ha véd, akkor is cserélni kéne minimum óránként, kétóránként, az jelentené a hazai napi szükséglet tízmilliónkéntiségét.
sutianap
peterk2005
rise of te dunszt!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mindig, de vészhelyzet esetén különösen méltatlan a lájkszámon rugózni.Nem a lájkok szám érdekelt.
Atari
És így megnyugodtam.
Nem a témával van a baj.
És ez tök jo 😊
több mint 5 éve
miafaszmár ez a picsogás? kinek mennyi like-ja van, nem te nem érted mire gondolok, én jobban tudom te mit gondolsz.jesus, edzettek inkább egy kört otthon, vagy tépjétek az asszony haját szexuálisan, de ez gimi szint.
több mint 5 éve
A helyes válasz a nem kell elmenned vásárolni a Metro-ba 😊Asszem hagyatkozok az organoleptikus vizsgálatokra, kinti, tehát nem kórházi környezetben a következők vannak szénné ázott duplapamut fosok, lefeketedett ffp3asok, sebészetiek, - amik centimérerekre állnak el az arctól, tokatartók, félfülönlógó rongydarbok. E mellett nem látom a zárt ruházatot.Ezek gondolom az önvédelemmel kapcsolatban fontosak, hogy ne fertőzd magad meg ha nem muszáj. De felteszem akkor tök egyszerűen a kérdést: mikor legyek nyugodtabb ha jövő héten ránk zúdul a késő tavaszi jóidő, és nekem el kell mennem a metróba bevásárolni, és beállni utána a sorban a kasszánál? Ha mindenkin (rajtam is) maszk van, még ha harmadszor is teszi fel aznap a zsebéből előguberászva -, vagy ha senkin nincs? Tudom, ne legyek nyugodt. 😀
A énmaszkjaim önkioldósak, kvázi mikor leveszem elengedina gumit, így kétszer nem lehet felbarkácsolni a fejre.
Steril környezeten kívüli maszkviselésről pro/kontra tanulmányt nem láttam, így ebben hagyatkoznék a who-ra, másrészt ha véd, akkor is cserélni kéne minimum óránként, kétóránként, az jelentené a hazai napi szükséglet tízmilliónkéntiségét.
sutianap
peterk2005