Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
www.origo.hu/itthon/20210430-magyar-oltasi-program-pfizer-terheleses-tamadas-regisztracio.html befosok@ShirinGaming
Vrij6
·
1h
Így sorba állás közben gondolkodtam h oké eeszt lehalt a sok ember miatt, de azt olvastam emiatt lehaltak a haziorvosok rendszerei. Na most ha jól számolom a matekot, a mostani helyzettől eltekintve, a teljes magyar orvosi számtech hálózatot barmikor egy DDOSal ki lehet ütni?
24.hu/tech/2021/04/30/terheleses-tamadas-operativ-torzs-eeszt-pfizer-vakcina/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nagyon örülök h megkaptam de azért majd írok egy hosszabbat h ez hogyan történhet meg ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
www.origo.hu/itthon/20210430-magyar-oltasi-program-pfizer-terheleses-tamadas-regisztracio.html befosok
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Ezek egymás ellen hazudnak kormányon belül? Hát legalább ugyanaz lenne 😀(Az a duma, hogy az érettségizőket oltják, és azért nem lesz hetekig, egy vicc. Kb összesen 70 ezernyi érettségiző van, és ha mindenkit leoltanának, az is max egy fél heti adag. De az is bravúr lesz, ha a felét képesek lesznek odacsalogatni az oltásra.)Na akkor erre varrj gombot:
peterk2005
"Müller elmondása szerint a Pfizer-vakcinák rendelkezésre bocsátását az tette lehetővé, hogy a 16-18 éveseket csak érettségi után kezdik beoltani, ma a számukra félretett adagokat osztották ki."
r.baggio
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
az hogy csak érettségi után oltják őketez önmagában nem rossz egyébkéntMi? Hogy a 70 ezer érettségizőnek - akiknek a felét se fogják tudni leoltani - félreraktak állítólag 100 ezer Pfizert? Vagy az, hogy dehogy rakták, csak ezt mondják, hátha elhiszi a nép és szúrat mást, ha már ott van?
Negritis
peterk2005
persze kellene előtte még 1 teszt hogy nem-e vki elkapta azóta, de az már ey másik témakör
több mint 4 éve
(Az a duma, hogy az érettségizőket oltják, és azért nem lesz hetekig, egy vicc. Kb összesen 70 ezernyi érettségiző van, és ha mindenkit leoltanának, az is max egy fél heti adag. De az is bravúr lesz, ha a felét képesek lesznek odacsalogatni az oltásra.)Na akkor erre varrj gombot:
peterk2005
"Müller elmondása szerint a Pfizer-vakcinák rendelkezésre bocsátását az tette lehetővé, hogy a 16-18 éveseket csak érettségi után kezdik beoltani, ma a számukra félretett adagokat osztották ki."
r.baggio
A múltkori statisztika / táblázat után csodálkozol még ilyenen? Múltkor annyi volt a reakciójuk a szakértők kritikáira, hogy minek akadékoskodnak. Abból a szempontból igaz, hogy nem is nekik készült. De itt tartunk, hogy lassan már nem is hamisítják a statisztikát, csak felírnak egy lapra X számot.(Az a duma, hogy az érettségizőket oltják, és azért nem lesz hetekig, egy vicc. Kb összesen 70 ezernyi érettségiző van, és ha mindenkit leoltanának, az is max egy fél heti adag. De az is bravúr lesz, ha a felét képesek lesznek odacsalogatni az oltásra.)Na akkor erre varrj gombot:
peterk2005
r.baggio
ez önmagában nem rossz egyébkéntMi? Hogy a 70 ezer érettségizőnek - akiknek a felét se fogják tudni leoltani - félreraktak állítólag 100 ezer Pfizert? Vagy az, hogy dehogy rakták, csak ezt mondják, hátha elhiszi a nép és szúrat mást, ha már ott van?
Negritis
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
ez önmagában nem rossz egyébként(Az a duma, hogy az érettségizőket oltják, és azért nem lesz hetekig, egy vicc. Kb összesen 70 ezernyi érettségiző van, és ha mindenkit leoltanának, az is max egy fél heti adag. De az is bravúr lesz, ha a felét képesek lesznek odacsalogatni az oltásra.)Na akkor erre varrj gombot:
peterk2005
r.baggio
több mint 4 éve
A draft után későn kelve egyben visszaolvasni ezt a topicot ma reggeltől mostanáig módfelett tanulságos.Aludj még kicsit.
Egy olyan országban, ami Európa, a civilizált világ közepén helyezkedik el, ahol a járvány miatt meghalt kevesebb, mint 30ezer, többségében idős, beteg ember, ahol már a vakcinák kifejlesztését követően kevesebb, mint fél évvel többféle oltás közül lehet választani, ahol jóléti, fogyasztói társadalom van, ahol alapvetően működnek a közszolgáltatások, van folyóvíz, áram, gáz, internet, tömegközlekedés, ezen belül egy fórumon, ahol alapvetően a társadalom felső 10 százalékába tartozó jól kereső, jómódú, vagyonnal rendelkező 18-49 éves férfiak írogatnak, ennyi picsogást, nyavajgást, siránkozást és hisztit látni alátámasztja azt, hogy bizony mindenkinek a saját problémája a legfontosabb, mindenki úgy véli, hogy körötte forog a világ.
Tanulságos és mókás.
Ez a videó ugrott be, még a vírus előtt láttam.
Manilában és környékén többen élnek, mint teljes Magyarországon.
Sobri Jóska
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Azt valamelyik oltópontnál kiírták, hogy tilos fotózni. Én még hiányolom a büntetéseket a gyülekezést betiltó rendelet megsértéséért. Illetve szerintetek nem öngól egy ilyen akció, amiben egyértelműen kiderül melyik vakcina elfogadottsága a legnagyobb?Tudom az Eu miatt nem jött eddig több.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
A draft után későn kelve egyben visszaolvasni ezt a topicot ma reggeltől mostanáig módfelett tanulságos.Egy olyan országban, ami Európa, a civilizált világ közepén helyezkedik el, ahol a járvány miatt meghalt kevesebb, mint 30ezer, többségében idős, beteg ember, ahol már a vakcinák kifejlesztését követően kevesebb, mint fél évvel többféle oltás közül lehet választani, ahol jóléti, fogyasztói társadalom van, ahol alapvetően működnek a közszolgáltatások, van folyóvíz, áram, gáz, internet, tömegközlekedés, ezen belül egy fórumon, ahol alapvetően a társadalom felső 10 százalékába tartozó jól kereső, jómódú, vagyonnal rendelkező 18-49 éves férfiak írogatnak, ennyi picsogást, nyavajgást, siránkozást és hisztit látni alátámasztja azt, hogy bizony mindenkinek a saját problémája a legfontosabb, mindenki úgy véli, hogy körötte forog a világ.
Tanulságos és mókás.
Ez a videó ugrott be, még a vírus előtt láttam.
Manilában és környékén többen élnek, mint teljes Magyarországon.
több mint 4 éve
(Az a duma, hogy az érettségizőket oltják, és azért nem lesz hetekig, egy vicc. Kb összesen 70 ezernyi érettségiző van, és ha mindenkit leoltanának, az is max egy fél heti adag. De az is bravúr lesz, ha a felét képesek lesznek odacsalogatni az oltásra.)Na akkor erre varrj gombot:
peterk2005

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
A vérrögök miatt nem hiszem, ahogy ha jól tudom már AZ sincs.arra gondoltam hogy nincs-e szó róla hogy leszJensen itt nincs, legalábbis hallottam volna róla.Őszintén nektek legalább ennyi lehetőségetek van rá hátha lesz oltás. Nekem a legoptimistább esetben júliusban, legrosszabb esetben szeptemberben adják be vagy a Pfizert vagy a Modernát (más nincs). Ha úgy jönnek ki itt a dolgaim haza fogok menni...jensen meg az teljesen off?
Heisman
hátha az olaszok gyárthatnak sputnikot
Negritis
Közbe egyik barátom a szent Lászlóba megkapta a pfájzert.
Heisman
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
arra gondoltam hogy nincs-e szó róla hogy leszJensen itt nincs, legalábbis hallottam volna róla.Őszintén nektek legalább ennyi lehetőségetek van rá hátha lesz oltás. Nekem a legoptimistább esetben júliusban, legrosszabb esetben szeptemberben adják be vagy a Pfizert vagy a Modernát (más nincs). Ha úgy jönnek ki itt a dolgaim haza fogok menni...jensen meg az teljesen off?
Heisman
Negritis
Heisman
több mint 4 éve
Jensen itt nincs, legalábbis hallottam volna róla.Őszintén nektek legalább ennyi lehetőségetek van rá hátha lesz oltás. Nekem a legoptimistább esetben júliusban, legrosszabb esetben szeptemberben adják be vagy a Pfizert vagy a Modernát (más nincs). Ha úgy jönnek ki itt a dolgaim haza fogok menni...jensen meg az teljesen off?
Heisman
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Őszintén nektek legalább ennyi lehetőségetek van rá hátha lesz oltás. Nekem a legoptimistább esetben júliusban, legrosszabb esetben szeptemberben adják be vagy a Pfizert vagy a Modernát (más nincs). Ha úgy jönnek ki itt a dolgaim haza fogok menni...jensen meg az teljesen off?
Heisman
több mint 4 éve
Őszintén nektek legalább ennyi lehetőségetek van rá hátha lesz oltás. Nekem a legoptimistább esetben júliusban, legrosszabb esetben szeptemberben adják be vagy a Pfizert vagy a Modernát (más nincs). Ha úgy jönnek ki itt a dolgaim haza fogok menni...
több mint 4 éve
engem csak az érdekel, hogy hány millió beoltott után lehet moziba menni igazolvány nélkül 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
A beoltottak számától függ, hogy lehet-e menni meccsre. Nyilván nem az fog menni, akit ma oltanak be.Hihetetlen, mit meg nem tesznek a Fradi meccsért. 😀Mostmár sokadjára olvasom, de hogy jön ide a Fradi meccs? Meccsre igazolvánnyal lehet menni - ha jól tudom- azt meg a ma beoltottak nem kapnak csak jó esteben 5-10 nap múlva.
Ennél jobban már nem tudom, hova tudna kilógni a lóláb. Full szakmaiatlan az egész oltási mód, és egyre durvábban látható is ez.
Mikey
MC12
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Hihetetlen, mit meg nem tesznek a Fradi meccsért. 😀Mostmár sokadjára olvasom, de hogy jön ide a Fradi meccs? Meccsre igazolvánnyal lehet menni - ha jól tudom- azt meg a ma beoltottak nem kapnak csak jó esteben 5-10 nap múlva.
Ennél jobban már nem tudom, hova tudna kilógni a lóláb. Full szakmaiatlan az egész oltási mód, és egyre durvábban látható is ez.
Mikey
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Hihetetlen, mit meg nem tesznek a Fradi meccsért. 😀Ennél jobban már nem tudom, hova tudna kilógni a lóláb. Full szakmaiatlan az egész oltási mód, és egyre durvábban látható is ez.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Én már nem jutottam be, 3 ó várakozás után elvileg elfogyott. (Uzsoki)

több mint 4 éve
Jelentem 3 és fèl óra után bejutottam a Korányi udvarába!Én is megkaptam anyossal együtt kb 4 óra volt a tortenet
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Faterom, jóbarátom és sógorom nővére, ma Gyöngyösön kaptak Pfizert.Faternak mára volt időpontja Astrára, de ha már ott volt átállt a Pfizer sorba.
Nekem meg nyilván ma volt két rohadt fontos meetingem, meg végtelen meló, nehogy haza tudjak ugrani.
több mint 4 éve
Nem de neked is beállt volna a sorba biztosan 😊Hogy hogy miért nem szóltam? 😀 Anyós kecskeméti, vagy mi? 😀Nah én 15 perc múlva betámadom a kecskeméti kórházat, megnézem mi a helyzet, mekkora a sor...már, ha van itt PfizerMiért nem szóltál? Küldjem anyósom?
Chargers LT
csebi
Chargers LT
több mint 4 éve
Jelentem 3 és fèl óra után bejutottam a Korányi udvarába!