Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress
feleségem keresztapja pár hete kapott kínait elkezdett fájni a lába és kb egy hete egyik délután teljesen lebénult deréktól lefelé..azóta kórház semmi változás!állítólag autoimmun gyulladás...
max oltáspárti vagyok és nyilván nincs kimutatható összefüggés de ez azért szíven ütött "picit"....
yooker
Mivel én nem vagyok ellenzéki, elsőre nem értem, hogy mi az összefüggés az oltás és a megbetegedés között. Elárulod?
Ezt diagnosztizálták egyértelmű kiváltó oknak, hogy a Sinopharm oltás egyenes következményeként történt ez? Nulla kórelőzménnyel, nulla hajlammal, nulla korábbi tünettel, nulla hajlamosító tényezővel?
Mert nekem egyik ismerősömnek pl. súlyos mandulagyulladása lett az oltás után 1 hónappal, de senki se kapcsolta össze a korábban kapott oltást és a megbetegedést.
Te miért véled Ezt mondta az orvosa, hogy egyértelműen az oltás következménye, mint pl. az AZ-nál a huszonmillió angol oltásból a negyveniksz halott?

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 284 — beers & Packers
feleségem keresztapja pár hete kapott kínait elkezdett fájni a lába és kb egy hete egyik délután teljesen lebénult deréktól lefelé..azóta kórház semmi változás!állítólag autoimmun gyulladás...
max oltáspárti vagyok és nyilván nincs kimutatható összefüggés de ez azért szíven ütött "picit"....
yooker
Távoli vidéki rokonról kaptam ma a hírt, hogy elvileg már kigyógyult a vírusból, de egyszer csak ágynak esett: elég durva tüdőgyulladás a Covid utóhatásaként. (A családjában gyakorlatilag mindenki megfertőződött, nekik - lekopogom - nem jött vissza semmi.)
több mint 4 éve
Csak legjobb megoldások maradtak, aztán azok vagy jók vagy nem annyira.
Sobri Jóska
???
nagylaza
Mondjuk ha egy problémára adandó összes megoldás értékét nominálod és egy számegyenesre helyezed -100/+100 tartományban, akkor a -50 is lehet a legjobb, ha a többi még kisebb értékű. Nem jó, de a legjobb.
Sobri Jóska
Amennyiben viszont nem nominálok, akkor a legjobb megoldások között csak legjobb megoldások maradnak.
több mint 4 éve
Minden a legnagyobb rendben ment:
 www.youtube.com/watch?v=iGEOEJnMZpU
több mint 4 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
yooker
Uhh, ez elég szarul hangzik 😕 Remélem helyre jön.
Szesze
egyelőre nem tudnak vele mit kezdeni... tornáztatják hogy ne épüljön le teljesen....
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 944 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.

De legalább nincsenek migránsok.
Amadeus
7 óra 42 perc? Írtál naplót?
nagylaza
kellett volna
Amadeus
Nem kellett közben pisálnod? 😂
warr_b
7:42őt visszatartasz simán
briareos
ez volt
Amadeus
Kemények vagytok baszki 😁
Én anyóstól hazáig a két és fél órás utat alig szoktam kibírni 🤣
Igaz indulás előtt általában van leves meg kávé, de akkor is.
Mondjuk nekem elég gyors az anyagcserém 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
yooker
Uhh, ez elég szarul hangzik 😕 Remélem helyre jön.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 433 — The Mathematician
Terheléses támadás! Sírok!
10-nek több ember akart egyszerre belépni ? 😀
Toca
Komolyan nem tudom hanyadjara terheleses vizsgalatot olvasok ehelyett a szar helyett. 😀 😀
Vrij6
még mindig jobb mint egy terhes támadás 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress
Csak legjobb megoldások maradtak, aztán azok vagy jók vagy nem annyira.
Sobri Jóska
???
nagylaza
Mondjuk ha egy problémára adandó összes megoldás értékét nominálod és egy számegyenesre helyezed -100/+100 tartományban, akkor a -50 is lehet a legjobb, ha a többi még kisebb értékű. Nem jó, de a legjobb.

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Toca
amúgy mielőtt azt hiszitek ez csak itthon van, én már vágtam taccsra a vies-id rendszert és a holland TA honlapját is, egyetlen ügyfél adataival
briareos
Waarom?
Vrij6
egyik rendszer sem állt készen 50K-s ESL report vat id checkjére, majd beadására. holland rendszert 3 napra taccsra vágtuk, aztán megbeszéltük h szólnak amikor az it landscape készen áll, addig nem kell erőltetni a beadást 😀

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 492
yooker
ügyvéd kollega sajnos a covid fertőzéstől járt így ősszel, még mindig alig tud járni.

Mi baj lehet, ha a vírust fecsekendezed be.
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 053 — Слава Україні! Героям слава!
Toca
Komolyan nem tudom hanyadjara terheleses vizsgalatot olvasok ehelyett a szar helyett. 😀 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 053 — Слава Україні! Героям слава!
Toca
amúgy mielőtt azt hiszitek ez csak itthon van, én már vágtam taccsra a vies-id rendszert és a holland TA honlapját is, egyetlen ügyfél adataival
briareos
Waarom?

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 492

Amadeus
nagylaza
kellett volna
Amadeus
warr_b
briareos
ez volt
több mint 4 éve

Amadeus
nagylaza
kellett volna
Amadeus
warr_b

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 128
Elképesztő, hogy bekajálták a tömegek a Pfizer médiakampányát...
Simán lehet, hogy messze az a legjobban tesztelt oltás, de rohadtul nem értem mi ez a hisztéria, amikor a cél szempontjából mindegyik oltás megfelelő
FLZOLI
A kínaiak nem adtak ki dokumentációt, az oroszok hamísitottak (copy pasteltek) egy csomó mindent a sajátjukban.
Nekem ez akkora red flag volt, hogy azt mondtam köszönöm, inkább nem - szerintem mások is voltak így vele... de, a maradékból bármelyiket elfogadtam volna és amint ott volt a lehetőség (miután engem sem hívtak telón eddig) a héten regisztráltam Astra-ra. Pedig a Pfizernek jobbak a statjai, meg nem 3 hónap... de regisztráltam szépen, amint lehetett és működött az oldal.

Ettől még ez a Pfizeres cirkusz, amit megint összehoztak, vicc..

- ha kevés van, alapból nem kellett volna így szétosztani, maradjon talonba egyelőre a 2. kör/az érettségizők miatt
- ha van elég, akkor sem így suttyomban fű alatt, hanem majd X nap múlva elérhető (mondjuk jövő hétfőtől), szépen lehet regisztrálni arra is.

Ennyi. Nem tudom ezen mi olyan nehéz.. ez megint egy szervezési/logisztikai katasztrófa, amit meg lehetett volna spórolni.
Igor
Ne értsd félre: csináltak egy kibaszott zseniális marketingfelmérést, hogy hányan mennének magánba a NER haverokhoz Pfizerért...
több mint 4 éve
Lefordítom:
több kórház előtt sorok alakultak ki = az egész országban mindenhol tömegnyomor volt
rendkívüli oltási akció = pánikszerű kapkodásban meghirdetett őrület
jól haladnak a vakcinák beadásával = kibaszott lassan haladnak a vakcinák beadásával
a várakozók a védelmi szabályokat mindenhol betartják = órákig állnak sorban
az irányításban – ahogy máskor is – katonák segítenek = a járvány közepén elzavartunk több mint ötezer embert az egészségügyből
jól halad az oltás = lásd fent: lassan halad
terheléses támadás érte az online időpontfoglaló rendszert = elcsesztük az egészet
így az elérhetetlenné vált = legfeljebb csak néhány percre működött, azóta sem sikerült életet lehelni belé
És ez csupán egyetlen bekezdés.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 944 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Amadeus
nagylaza
kellett volna
Amadeus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Toca
briareos
És akkor is az volt a hivatalos magyarázat, hogy "terheléses támadás"?
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 248 — Vikings fan
Toca
briareos
Láttam már persze más rendszert is meghalni. Media platformot összeomlani.
De ettől még vicc ez a hekkertamadas meg, hogy 2021-ben egymás után tátott szájjal futnak bele ugyanabba a faszerdobe többször is.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 433 — The Mathematician
Toca
briareos
lehet hogy valaki vmi speckó taj számot írt be és összeomlott az egész D:

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Toca

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 248 — Vikings fan
több mint 4 éve
Ez tényleg a Rákosi-korszak propagandája:
"Hatalmas siker az egész napos oltási akció"
"Az országban több kórház előtt sorok alakultak ki, tömegesen vesznek részt az emberek a rendkívüli oltási akcióban. Az oltópontokon jól haladnak a vakcinák beadásával. A várakozók a védelmi szabályokat mindenhol betartják, az irányításban - ahogy máskor is - katonák segítenek. Annak ellenére jól halad az oltás, hogy terheléses támadás érte az online időpontfoglaló rendszert, így az elérhetetlenné vált."
 www.origo.hu/itthon/20210430-magyar-oltasi-program-pfizer-terheleses-tamadas-regisztracio.html?fbclid=IwAR1h9zwvGJuWGFdeTypcJoPuYl0AZdFpIo1ijru_LC8wX5NcOCk99PFmAcQ
nagylaza
fúbazmeg
kemény cucc lehet
briareos
Fideszes médiaholding. Annál nincs keményebb.