Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
feleségem keresztapja pár hete kapott kínait elkezdett fájni a lába és kb egy hete egyik délután teljesen lebénult deréktól lefelé..azóta kórház semmi változás!állítólag autoimmun gyulladás...Mivel én nem vagyok ellenzéki, elsőre nem értem, hogy mi az összefüggés az oltás és a megbetegedés között. Elárulod?
max oltáspárti vagyok és nyilván nincs kimutatható összefüggés de ez azért szíven ütött "picit"....
yooker
Ezt diagnosztizálták egyértelmű kiváltó oknak, hogy a Sinopharm oltás egyenes következményeként történt ez? Nulla kórelőzménnyel, nulla hajlammal, nulla korábbi tünettel, nulla hajlamosító tényezővel?
Mert nekem egyik ismerősömnek pl. súlyos mandulagyulladása lett az oltás után 1 hónappal, de senki se kapcsolta össze a korábban kapott oltást és a megbetegedést.
Te miért véled Ezt mondta az orvosa, hogy egyértelműen az oltás következménye, mint pl. az AZ-nál a huszonmillió angol oltásból a negyveniksz halott?
több mint 4 éve
feleségem keresztapja pár hete kapott kínait elkezdett fájni a lába és kb egy hete egyik délután teljesen lebénult deréktól lefelé..azóta kórház semmi változás!állítólag autoimmun gyulladás...Távoli vidéki rokonról kaptam ma a hírt, hogy elvileg már kigyógyult a vírusból, de egyszer csak ágynak esett: elég durva tüdőgyulladás a Covid utóhatásaként. (A családjában gyakorlatilag mindenki megfertőződött, nekik - lekopogom - nem jött vissza semmi.)
max oltáspárti vagyok és nyilván nincs kimutatható összefüggés de ez azért szíven ütött "picit"....
yooker
több mint 4 éve
Amennyiben viszont nem nominálok, akkor a legjobb megoldások között csak legjobb megoldások maradnak.Mondjuk ha egy problémára adandó összes megoldás értékét nominálod és egy számegyenesre helyezed -100/+100 tartományban, akkor a -50 is lehet a legjobb, ha a többi még kisebb értékű. Nem jó, de a legjobb.Csak legjobb megoldások maradtak, aztán azok vagy jók vagy nem annyira.???
Sobri Jóska
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 4 éve
egyelőre nem tudnak vele mit kezdeni... tornáztatják hogy ne épüljön le teljesen....feleségem keresztapja pár hete kapott kínait elkezdett fájni a lába és kb egy hete egyik délután teljesen lebénult deréktól lefelé..azóta kórház semmi változás!állítólag autoimmun gyulladás...Uhh, ez elég szarul hangzik 😕 Remélem helyre jön.
yooker
Szesze
több mint 4 éve
Kemények vagytok baszki 😁ez volt7:42őt visszatartasz simánNem kellett közben pisálnod? 😂kellett volna7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.7 óra 42 perc? Írtál naplót?
De legalább nincsenek migránsok.
Amadeus
nagylaza
Amadeus
warr_b
briareos
Amadeus
Én anyóstól hazáig a két és fél órás utat alig szoktam kibírni 🤣
Igaz indulás előtt általában van leves meg kávé, de akkor is.
Mondjuk nekem elég gyors az anyagcserém 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
feleségem keresztapja pár hete kapott kínait elkezdett fájni a lába és kb egy hete egyik délután teljesen lebénult deréktól lefelé..azóta kórház semmi változás!állítólag autoimmun gyulladás...Uhh, ez elég szarul hangzik 😕 Remélem helyre jön.
yooker
több mint 4 éve
még mindig jobb mint egy terhes támadás 😀Terheléses támadás! Sírok!Komolyan nem tudom hanyadjara terheleses vizsgalatot olvasok ehelyett a szar helyett. 😀 😀
10-nek több ember akart egyszerre belépni ? 😀
Toca
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mondjuk ha egy problémára adandó összes megoldás értékét nominálod és egy számegyenesre helyezed -100/+100 tartományban, akkor a -50 is lehet a legjobb, ha a többi még kisebb értékű. Nem jó, de a legjobb.Csak legjobb megoldások maradtak, aztán azok vagy jók vagy nem annyira.???
Sobri Jóska
nagylaza
több mint 4 éve
egyik rendszer sem állt készen 50K-s ESL report vat id checkjére, majd beadására. holland rendszert 3 napra taccsra vágtuk, aztán megbeszéltük h szólnak amikor az it landscape készen áll, addig nem kell erőltetni a beadást 😀Waarom?Terheléses támadás! Sírok!amúgy mielőtt azt hiszitek ez csak itthon van, én már vágtam taccsra a vies-id rendszert és a holland TA honlapját is, egyetlen ügyfél adataival
Toca
briareos
Vrij6
több mint 4 éve
feleségem keresztapja pár hete kapott kínait elkezdett fájni a lába és kb egy hete egyik délután teljesen lebénult deréktól lefelé..azóta kórház semmi változás!állítólag autoimmun gyulladás...ügyvéd kollega sajnos a covid fertőzéstől járt így ősszel, még mindig alig tud járni.
yooker
Mi baj lehet, ha a vírust fecsekendezed be.
több mint 4 éve
Terheléses támadás! Sírok!Komolyan nem tudom hanyadjara terheleses vizsgalatot olvasok ehelyett a szar helyett. 😀 😀
Toca
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Waarom?Terheléses támadás! Sírok!amúgy mielőtt azt hiszitek ez csak itthon van, én már vágtam taccsra a vies-id rendszert és a holland TA honlapját is, egyetlen ügyfél adataival
Toca
briareos
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
feleségem keresztapja pár hete kapott kínait elkezdett fájni a lába és kb egy hete egyik délután teljesen lebénult deréktól lefelé..azóta kórház semmi változás!állítólag autoimmun gyulladás...max oltáspárti vagyok és nyilván nincs kimutatható összefüggés de ez azért szíven ütött "picit"....
több mint 4 éve
ez volt7:42őt visszatartasz simánNem kellett közben pisálnod? 😂kellett volna7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.7 óra 42 perc? Írtál naplót?
Amadeus
nagylaza
Amadeus
warr_b
briareos
több mint 4 éve
7:42őt visszatartasz simánNem kellett közben pisálnod? 😂kellett volna7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.7 óra 42 perc? Írtál naplót?
Amadeus
nagylaza
Amadeus
warr_b
több mint 4 éve
Ne értsd félre: csináltak egy kibaszott zseniális marketingfelmérést, hogy hányan mennének magánba a NER haverokhoz Pfizerért...Elképesztő, hogy bekajálták a tömegek a Pfizer médiakampányát...A kínaiak nem adtak ki dokumentációt, az oroszok hamísitottak (copy pasteltek) egy csomó mindent a sajátjukban.
Simán lehet, hogy messze az a legjobban tesztelt oltás, de rohadtul nem értem mi ez a hisztéria, amikor a cél szempontjából mindegyik oltás megfelelő
FLZOLI
Nekem ez akkora red flag volt, hogy azt mondtam köszönöm, inkább nem - szerintem mások is voltak így vele... de, a maradékból bármelyiket elfogadtam volna és amint ott volt a lehetőség (miután engem sem hívtak telón eddig) a héten regisztráltam Astra-ra. Pedig a Pfizernek jobbak a statjai, meg nem 3 hónap... de regisztráltam szépen, amint lehetett és működött az oldal.
Ettől még ez a Pfizeres cirkusz, amit megint összehoztak, vicc..
- ha kevés van, alapból nem kellett volna így szétosztani, maradjon talonba egyelőre a 2. kör/az érettségizők miatt
- ha van elég, akkor sem így suttyomban fű alatt, hanem majd X nap múlva elérhető (mondjuk jövő hétfőtől), szépen lehet regisztrálni arra is.
Ennyi. Nem tudom ezen mi olyan nehéz.. ez megint egy szervezési/logisztikai katasztrófa, amit meg lehetett volna spórolni.
Igor
több mint 4 éve
Lefordítom:több kórház előtt sorok alakultak ki = az egész országban mindenhol tömegnyomor volt
rendkívüli oltási akció = pánikszerű kapkodásban meghirdetett őrület
jól haladnak a vakcinák beadásával = kibaszott lassan haladnak a vakcinák beadásával
a várakozók a védelmi szabályokat mindenhol betartják = órákig állnak sorban
az irányításban – ahogy máskor is – katonák segítenek = a járvány közepén elzavartunk több mint ötezer embert az egészségügyből
jól halad az oltás = lásd fent: lassan halad
terheléses támadás érte az online időpontfoglaló rendszert = elcsesztük az egészet
így az elérhetetlenné vált = legfeljebb csak néhány percre működött, azóta sem sikerült életet lehelni belé
És ez csupán egyetlen bekezdés.
több mint 4 éve
Nem kellett közben pisálnod? 😂kellett volna7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.7 óra 42 perc? Írtál naplót?
Amadeus
nagylaza
Amadeus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
És akkor is az volt a hivatalos magyarázat, hogy "terheléses támadás"?Terheléses támadás! Sírok!amúgy mielőtt azt hiszitek ez csak itthon van, én már vágtam taccsra a vies-id rendszert és a holland TA honlapját is, egyetlen ügyfél adataival
Toca
briareos
több mint 4 éve
Láttam már persze más rendszert is meghalni. Media platformot összeomlani.Terheléses támadás! Sírok!amúgy mielőtt azt hiszitek ez csak itthon van, én már vágtam taccsra a vies-id rendszert és a holland TA honlapját is, egyetlen ügyfél adataival
Toca
briareos
De ettől még vicc ez a hekkertamadas meg, hogy 2021-ben egymás után tátott szájjal futnak bele ugyanabba a faszerdobe többször is.
több mint 4 éve
lehet hogy valaki vmi speckó taj számot írt be és összeomlott az egész D:Terheléses támadás! Sírok!amúgy mielőtt azt hiszitek ez csak itthon van, én már vágtam taccsra a vies-id rendszert és a holland TA honlapját is, egyetlen ügyfél adataival
Toca
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Terheléses támadás! Sírok!amúgy mielőtt azt hiszitek ez csak itthon van, én már vágtam taccsra a vies-id rendszert és a holland TA honlapját is, egyetlen ügyfél adataival
Toca
több mint 4 éve
Terheléses támadás! Sírok!10-nek több ember akart egyszerre belépni ? 😀
több mint 4 éve
Fideszes médiaholding. Annál nincs keményebb.Ez tényleg a Rákosi-korszak propagandája:fúbazmeg
"Hatalmas siker az egész napos oltási akció"
"Az országban több kórház előtt sorok alakultak ki, tömegesen vesznek részt az emberek a rendkívüli oltási akcióban. Az oltópontokon jól haladnak a vakcinák beadásával. A várakozók a védelmi szabályokat mindenhol betartják, az irányításban - ahogy máskor is - katonák segítenek. Annak ellenére jól halad az oltás, hogy terheléses támadás érte az online időpontfoglaló rendszert, így az elérhetetlenné vált."
www.origo.hu/itthon/20210430-magyar-oltasi-program-pfizer-terheleses-tamadas-regisztracio.html?fbclid=IwAR1h9zwvGJuWGFdeTypcJoPuYl0AZdFpIo1ijru_LC8wX5NcOCk99PFmAcQ
nagylaza
kemény cucc lehet
briareos