Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Ez tényleg a Rákosi-korszak propagandája:fúbazmeg
"Hatalmas siker az egész napos oltási akció"
"Az országban több kórház előtt sorok alakultak ki, tömegesen vesznek részt az emberek a rendkívüli oltási akcióban. Az oltópontokon jól haladnak a vakcinák beadásával. A várakozók a védelmi szabályokat mindenhol betartják, az irányításban - ahogy máskor is - katonák segítenek. Annak ellenére jól halad az oltás, hogy terheléses támadás érte az online időpontfoglaló rendszert, így az elérhetetlenné vált."
www.origo.hu/itthon/20210430-magyar-oltasi-program-pfizer-terheleses-tamadas-regisztracio.html?fbclid=IwAR1h9zwvGJuWGFdeTypcJoPuYl0AZdFpIo1ijru_LC8wX5NcOCk99PFmAcQ
nagylaza
kemény cucc lehet
több mint 4 éve
Most még utólag sem késő, friss az élmény. Gondolj az unokákra is!kellett volna7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.7 óra 42 perc? Írtál naplót?
De legalább nincsenek migránsok.
Amadeus
nagylaza
Amadeus
több mint 4 éve
Ez tényleg a Rákosi-korszak propagandája:Most megvan a 4 millió vagy nem? Ez a lenyeg ez a siker ...
"Hatalmas siker az egész napos oltási akció"
"Az országban több kórház előtt sorok alakultak ki, tömegesen vesznek részt az emberek a rendkívüli oltási akcióban. Az oltópontokon jól haladnak a vakcinák beadásával. A várakozók a védelmi szabályokat mindenhol betartják, az irányításban - ahogy máskor is - katonák segítenek. Annak ellenére jól halad az oltás, hogy terheléses támadás érte az online időpontfoglaló rendszert, így az elérhetetlenné vált."
www.origo.hu/itthon/20210430-magyar-oltasi-program-pfizer-terheleses-tamadas-regisztracio.html?fbclid=IwAR1h9zwvGJuWGFdeTypcJoPuYl0AZdFpIo1ijru_LC8wX5NcOCk99PFmAcQ
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ez tényleg a Rákosi-korszak propagandája:"Hatalmas siker az egész napos oltási akció"
több mint 4 éve
kellett volna7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.7 óra 42 perc? Írtál naplót?
Amadeus
nagylaza
több mint 4 éve
és mandingo vagy lex volt az?😀Ezaz nem igaz h nem tudtak megvárni mire itthon lezajlik a pénteki pfizer oltás akció. Hátráltatni akartak ...Hát, már a BBC sem a régi színvonalat hozza...😊Vicc h én hiába voltam fel napos szabin pont beesett egy BBC megkeresés ahol egyik kérdést nekem kellett megválaszolni ...Már megint nem dolgoznak a jogászok, ezért nem haladnak az ügyek!Kb mint amikor megkérdezik tőled Róma szigó után, hogy befejezed-e a jogot.7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.hogy bírtad ki addig?
Amadeus
deyell
Már csak dacból is.
Amadeus
Toca
csebi
nagylaza
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ezaz nem igaz h nem tudtak megvárni mire itthon lezajlik a pénteki pfizer oltás akció. Hátráltatni akartak ...Hát, már a BBC sem a régi színvonalat hozza...😊Vicc h én hiába voltam fel napos szabin pont beesett egy BBC megkeresés ahol egyik kérdést nekem kellett megválaszolni ...Már megint nem dolgoznak a jogászok, ezért nem haladnak az ügyek!Kb mint amikor megkérdezik tőled Róma szigó után, hogy befejezed-e a jogot.7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.hogy bírtad ki addig?
Amadeus
deyell
Már csak dacból is.
Amadeus
Toca
csebi
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Hát, már a BBC sem a régi színvonalat hozza...😊Vicc h én hiába voltam fel napos szabin pont beesett egy BBC megkeresés ahol egyik kérdést nekem kellett megválaszolni ...Már megint nem dolgoznak a jogászok, ezért nem haladnak az ügyek!Kb mint amikor megkérdezik tőled Róma szigó után, hogy befejezed-e a jogot.7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.hogy bírtad ki addig?
Amadeus
deyell
Már csak dacból is.
Amadeus
Toca
csebi
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Köszi. 😊jún. 4Pfizer in da shoulder.Második oltás melyik napon lesz nálad?
Az valami egészen elképesztő, és szomorú, hogy milyen úton sikerült hozzájutni.
Duff
Beki
Duff
Van itt szórás akkor a főrumon h ki mikor kapja. 😀
több mint 4 éve
"Az oltásra rendelkezésre álló PFIZER vakcinák jelenleg elfogytak, ezért újabb értesítést fogunk küldeni, ha ismét lehet foglalni."
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Vicc h én hiába voltam fel napos szabin pont beesett egy BBC megkeresés ahol egyik kérdést nekem kellett megválaszolni ...Már megint nem dolgoznak a jogászok, ezért nem haladnak az ügyek!Kb mint amikor megkérdezik tőled Róma szigó után, hogy befejezed-e a jogot.7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.hogy bírtad ki addig?
Amadeus
deyell
Már csak dacból is.
Amadeus
Toca
több mint 4 éve
jún. 4Pfizer in da shoulder.Második oltás melyik napon lesz nálad?
Duff
Beki
több mint 4 éve
Már megint nem dolgoznak a jogászok, ezért nem haladnak az ügyek!Kb mint amikor megkérdezik tőled Róma szigó után, hogy befejezed-e a jogot.7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.hogy bírtad ki addig?
Amadeus
deyell
Már csak dacból is.
Amadeus
több mint 4 éve
Nekem a munkajog szigorlat volt az h csak azért is beülök harmadszor is vizsgázni 😊 (pazmanyon én időben az halál volt)Kb mint amikor megkérdezik tőled Róma szigó után, hogy befejezed-e a jogot.7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.hogy bírtad ki addig?
Amadeus
deyell
Már csak dacból is.
Amadeus
több mint 4 éve
7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.7 óra 42 perc? Írtál naplót?
Amadeus
több mint 4 éve
Kb mint amikor megkérdezik tőled Róma szigó után, hogy befejezed-e a jogot.7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.hogy bírtad ki addig?
Amadeus
deyell
Már csak dacból is.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Pfizer in da shoulder.Második oltás melyik napon lesz nálad?
Duff
több mint 4 éve
7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.hogy bírtad ki addig?
Amadeus
chemicals keep me under control
több mint 4 éve
Pfizer in da shoulder.Mesélj!!!
Duff
több mint 4 éve
Pfizer in da shoulder.Az valami egészen elképesztő, és szomorú, hogy milyen úton sikerült hozzájutni.
több mint 4 éve
Nyilatkoztak orvosok, hogy hajnal 2 után kapták a mailtNa beótottak nyavaja ellen 😎Azért arra ne vegyél mérget, hogy tegnap még fogalmuk se volt róla.
Most várom, hogy összeesek-e habzó szájjal 😁
Amúgy minden elismerésem a katonáknak és az egészségügyiseknek, pláne ezért a napért, a kormány nekik is hajnalban küldte a mailt... Fogalmuk sem volt tegnap sem erről.
Mától pörög az 5G a közelemben. 💪
Chargers LT
nagylaza
Meg ugye végül ilyen napra senki nem számított
Kivéve a kormány IT osztálya 🤣
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Oké, akkor megnyugodtam. 😀De csodás...most nézem h oltási lapomon júni 5-e van 2. oltás napjának, EESZT szerint júni 4. 😀F5 frissíts az eeszt n,még lehet nem tért magához a súlyos brüsszeli kybertámadásból 😁
Beki
Amúgy nekem is június 5 szombat...ha minden ma oltottnak, az is szép nap lesz 😁
Chargers LT
Bár gondolom úgyis az a mérvadó, amit az oltási papírra írhattak.Nekem június 6 de meg a rendszerben nem csekkoltamDe csodás...most nézem h oltási lapomon júni 5-e van 2. oltás napjának, EESZT szerint júni 4. 😀F5 frissíts az eeszt n,még lehet nem tért magához a súlyos brüsszeli kybertámadásból 😁
Beki
Chargers LT
csebi
több mint 4 éve
Nekem június 6 de meg a rendszerben nem csekkoltamDe csodás...most nézem h oltási lapomon júni 5-e van 2. oltás napjának, EESZT szerint júni 4. 😀F5 frissíts az eeszt n,még lehet nem tért magához a súlyos brüsszeli kybertámadásból 😁
Beki
Chargers LT
több mint 4 éve
De csodás...most nézem h oltási lapomon júni 5-e van 2. oltás napjának, EESZT szerint júni 4. 😀F5 frissíts az eeszt n,még lehet nem tért magához a súlyos brüsszeli kybertámadásból 😁
Beki
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
hirado.hu/koronavirus/cikk/2021/04/28/errol-dontott-a-magyarok-65-szazaleka-a-nyitassal-kapcsolatban"Márciusban már az Európai Bizottság is bemutatta, hogy tervezi egy európai uniós zöld igazolvány bevezetését. A társadalom 60–70 százalékának átoltottságakor létrejön a nyájimmunitás, és az embereknek már nem lesz szükségük a védettségi igazolványra."