Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.Minden oltás egyforma.
De legalább nincsenek migránsok.
Amadeus
A kínaira 5percet kell várni.
több mint 4 éve
7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.Most már csak egy kérdés maradt:
De legalább nincsenek migránsok.
Amadeus
Vajon melyik ügyfélnek fogod ki számlázni ezt a szűk 8 órát?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Azért tanulságos ez az eset is, egy füttyentésre fél Magyarország megindult a csodálatos, legjobb vakcináért 😀
több mint 4 éve
7 óra 42 perc várakozás után megkaptam a magyar vakcinát a Korányiban.De legalább nincsenek migránsok.
több mint 4 éve
Csak legjobb megoldások maradtak, aztán azok vagy jók vagy nem annyira.???
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Bármennyire is ódzkodom tőle, el kell ismerni, hogy nyitni KELL.Nem tudom ki mennyire követi a világ híreit, de amit az indiai mutánsról lehet olvasni (pl. Jakab szerint megkerülheti a szervezet immunvédelmét) elég lehangoló.Igen ez benne van. Meg is jegyeztem pár napja h legjobbkor nyitunk mikor éppen jön felénk az indiai verzió.
Kurvára morbid lenne, hogy mire júniusra szépen leoltanak itthon mindenkit, addigra megérkezne (Svájcban, Romániában már jelen van) hozzánk is, és kezdődhetne az egész zárás, fertőzésszámnövekedés, eü-túlterheltség, oltások újra.
És ha most hamarabb is lesz vakcina arra is, vagy kiegészítő oltás, amerikaiból, oroszból, angolból, kínaiból egyaránt, az is egy plusz kör, plusz pár hónap, ami se a gazdaságnak, se az emberek NORMÁLIS ÉLET utáni vágyának nem tesz jót.
Sobri Jóska
csebi
Egyrészt nagy rá az igény, másrészt nem halhat le a gazdaság.
A magyar (és az európai) munkavállalók 60-70 százaléka a szolgáltató szektorban dolgozik.
Se te, se én nem így védekeztünk volna eleddig, de így védekezve, ide jutva ez a logikus lépés most.
Aztán majd lehet megint imprózni ha jön az indiai mutáns, ha ellene nem nyújt elég védelmet az oltás, ha megint felfut a fertőzések száma.
Most nyitni kell. Nyitni és oltani ezerrel, és remélni, hogy nem lesz valami apokaliptikus katasztrófa kibaszott mutáns vírusok miatt.
Csak legjobb megoldások maradtak, aztán azok vagy jók vagy nem annyira.
több mint 4 éve
Na beótottak nyavaja ellen 😎Azért arra ne vegyél mérget, hogy tegnap még fogalmuk se volt róla.
Most várom, hogy összeesek-e habzó szájjal 😁
Amúgy minden elismerésem a katonáknak és az egészségügyiseknek, pláne ezért a napért, a kormány nekik is hajnalban küldte a mailt... Fogalmuk sem volt tegnap sem erről.
Mától pörög az 5G a közelemben. 💪
Chargers LT
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
De csodás...most nézem h oltási lapomon júni 5-e van 2. oltás napjának, EESZT szerint júni 4. 😀
több mint 4 éve
Nem tudom ki mennyire követi a világ híreit, de amit az indiai mutánsról lehet olvasni (pl. Jakab szerint megkerülheti a szervezet immunvédelmét) elég lehangoló.Igen ez benne van. Meg is jegyeztem pár napja h legjobbkor nyitunk mikor éppen jön felénk az indiai verzió.
Kurvára morbid lenne, hogy mire júniusra szépen leoltanak itthon mindenkit, addigra megérkezne (Svájcban, Romániában már jelen van) hozzánk is, és kezdődhetne az egész zárás, fertőzésszámnövekedés, eü-túlterheltség, oltások újra.
És ha most hamarabb is lesz vakcina arra is, vagy kiegészítő oltás, amerikaiból, oroszból, angolból, kínaiból egyaránt, az is egy plusz kör, plusz pár hónap, ami se a gazdaságnak, se az emberek NORMÁLIS ÉLET utáni vágyának nem tesz jót.
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Na beótottak nyavaja ellen 😎Most várom, hogy összeesek-e habzó szájjal 😁
Amúgy minden elismerésem a katonáknak és az egészségügyiseknek, pláne ezért a napért, a kormány nekik is hajnalban küldte a mailt... Fogalmuk sem volt tegnap sem erről.
Mától pörög az 5G a közelemben. 💪
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
azt nem tudjátok egészen véletlen, hogy Érden lehet-e menni ingyen pfizerért és ha igen hol? 😀Szerintem a legközelebbi kórház?
shawnka
Vagy hívd fel a legközelebbi kórházat 😁 gondolom tudni fogják
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Nem tudom ki mennyire követi a világ híreit, de amit az indiai mutánsról lehet olvasni (pl. Jakab szerint megkerülheti a szervezet immunvédelmét) elég lehangoló.Mások szerint csak növeli az oltási kedvet.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
azt nem tudjátok egészen véletlen, hogy Érden lehet-e menni ingyen pfizerért és ha igen hol? 😀
több mint 4 éve
Nem tudom ki mennyire követi a világ híreit, de amit az indiai mutánsról lehet olvasni (pl. Jakab szerint megkerülheti a szervezet immunvédelmét) elég lehangoló.Kurvára morbid lenne, hogy mire júniusra szépen leoltanak itthon mindenkit, addigra megérkezne (Svájcban, Romániában már jelen van) hozzánk is, és kezdődhetne az egész zárás, fertőzésszámnövekedés, eü-túlterheltség, oltások újra.
több mint 4 éve
Az elmúlt egy hétben túl sokat lógok FB, a hozzászólások alapján (ismeretségi körömben is) a nők sokkal oltásellenesebbek mint a férfiak.saját tapasztalat szerint nagyja fél h meddő lesz.
Másnak is van hasonló tapasztalata? Vagy az én mintám rossz 😊
Nomac
az h wfh alatt átlag 15 kilót híztak, semmit nem mozognak és ilyenek persze oké
több mint 4 éve
ACHTUNG, ACHTUNG!KECSKEMÉTEN besétáltam a kórházba egész az adminisztrációs néni üvegéig!
Aki akar Pfizert Kecskemét környékén, poroljon ide, mert van!
Sőt, ahogy a nőci fogalmazott az ablak túloldalán, most épp "pangás van".
Ember alig, Pfizer van!
több mint 4 éve
Az elmúlt egy hétben túl sokat lógok FB, a hozzászólások alapján (ismeretségi körömben is) a nők sokkal oltásellenesebbek mint a férfiak. Másnak is van hasonló tapasztalata? Vagy az én mintám rossz 😊
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Szfváron ügyesen terelték a népeket, pedig ha min 100-an nem voltak előttem... 😀Sikerült begyűjtenem egy Pfizert nekem is, 15 perc alatt.Melyik nővérkét ismerted? 😀
Beki
Hol hoztad össze ezt a valószínűleg országos napi rekordot? 😀
Chargers LT
több mint 4 éve
Sikerült begyűjtenem egy Pfizert nekem is, 15 perc alatt.Melyik nővérkét ismerted? 😀
Beki
Hol hoztad össze ezt a valószínűleg országos napi rekordot? 😀
több mint 4 éve
edition.cnn.com/travel/article/youtubers-deportation-bali-indonesia-fake-masks-intl-hnk/index.htmlidióta picsa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Sikerült begyűjtenem egy Pfizert nekem is, 15 perc alatt.
több mint 4 éve
Most néztem fel az oldalra (eeszt), nem is lehet már regisztrálni időpontra 😀Jól ki volt ez találva ma!
több mint 4 éve
Itt a magyarázat:telex.hu/velemeny/2021/04/30/orban-viktor-es-a-tomeges-oltaskaosz
A mai akció nélkül nem lett volna éljen május elseje elvtársak
több mint 4 éve
Mondjuk én ezért olvasom a Fidesz médiát, hogy ezt hogy magyarázzák meg 😀(Az a duma, hogy az érettségizőket oltják, és azért nem lesz hetekig, egy vicc. Kb összesen 70 ezernyi érettségiző van, és ha mindenkit leoltanának, az is max egy fél heti adag. De az is bravúr lesz, ha a felét képesek lesznek odacsalogatni az oltásra.)Na akkor erre varrj gombot:
peterk2005
"Müller elmondása szerint a Pfizer-vakcinák rendelkezésre bocsátását az tette lehetővé, hogy a 16-18 éveseket csak érettségi után kezdik beoltani, ma a számukra félretett adagokat osztották ki."
r.baggioA múltkori statisztika / táblázat után csodálkozol még ilyenen? Múltkor annyi volt a reakciójuk a szakértők kritikáira, hogy minek akadékoskodnak. Abból a szempontból igaz, hogy nem is nekik készült. De itt tartunk, hogy lassan már nem is hamisítják a statisztikát, csak felírnak egy lapra X számot.(Az a duma, hogy az érettségizőket oltják, és azért nem lesz hetekig, egy vicc. Kb összesen 70 ezernyi érettségiző van, és ha mindenkit leoltanának, az is max egy fél heti adag. De az is bravúr lesz, ha a felét képesek lesznek odacsalogatni az oltásra.)Na akkor erre varrj gombot:
peterk2005
"Müller elmondása szerint a Pfizer-vakcinák rendelkezésre bocsátását az tette lehetővé, hogy a 16-18 éveseket csak érettségi után kezdik beoltani, ma a számukra félretett adagokat osztották ki."
r.baggio
ez önmagában nem rossz egyébkéntMi? Hogy a 70 ezer érettségizőnek - akiknek a felét se fogják tudni leoltani - félreraktak állítólag 100 ezer Pfizert? Vagy az, hogy dehogy rakták, csak ezt mondják, hátha elhiszi a nép és szúrat mást, ha már ott van?
Negritis
peterk2005
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz