Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 944 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
De ma akkor is meglesz a négymillió! 😊
bcsarli
Ah, cél az ötmillió, Andika és Lölő igazán megérdemelnek egy rendes lagzit!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
bcsarli
Majdnem biztos, hogy ez is bele volt kalkulálva. Ha már odamegy és csalódott, hogy nincs Pfizer, hátha elfogadja a kínait is. Valószínűleg lesznek is valamennyien ilyenek. "Ügyes"....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Mondjuk, hogy iskolatáskás tinik mit keresnek itt, nem tudom... Nekik fent van tartva a mennyiségük, ennyit se tudnak

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 433 — The Mathematician
ha tényleg csak ma lesz pfizer biztos falnak megyek, de ugye sajnos benne van
mind1 ráér, fatert nem láttam még idén max majd 1 hónap múlva leszek beoltva
Q3ig legyen meg a többi nem számít

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Na Kecskeméten már elküldik a katonák az embereket, akik most jönnek, mert egyelőre nincs több
Este 7-kor vissza lehet jönni érdeklődni
Amúgy nyilván káosz, a csóri katona is mondta, "örül a kormánynak"...

több mint 4 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Nah én 15 perc múlva betámadom a kecskeméti kórházat, megnézem mi a helyzet, mekkora a sor...már, ha van itt Pfizer
Chargers LT
Miért nem szóltál? Küldjem anyósom?
csebi
Hogy hogy miért nem szóltam? 😀 Anyós kecskeméti, vagy mi? 😀
Chargers LT
Az anyós, az anyós!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 4 éve
Nah én 15 perc múlva betámadom a kecskeméti kórházat, megnézem mi a helyzet, mekkora a sor...már, ha van itt Pfizer
Chargers LT
csebi
Hogy hogy miért nem szóltam? 😀 Anyós kecskeméti, vagy mi? 😀

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 616 — Lucas Scott
Chargers LT

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 944 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amúgy van valahol normális, naprakész és valós lista az oltópontokról?
warr_b
 www.nnk.gov.hu/index.php/egeszsegugyi-dolgozok-covid-19-oltasi-helyei
frissítve január 5-én, addig nézd amíg nem omlik össze vagy nem állnak be eléd

bocs benéztem ez az eü-soké, gondolom azért van átfedés
Tactful Cactus
Igen, ennél biztos sokkal több van mostanra, csak kurvára nem látok sehol egy listát mondjuk...

több mint 4 éve

Szerkesztette: Chargers LT

több mint 4 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 380
warr_b
 www.nnk.gov.hu/index.php/egeszsegugyi-dolgozok-covid-19-oltasi-helyei
frissítve január 5-én, addig nézd amíg nem omlik össze vagy nem állnak be eléd

bocs benéztem ez az eü-soké, gondolom azért van átfedés

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 392
unpopular opinion: a beállunk a sorba másoknak, soha semmilyen körülmények közt nem elfogadható és nem szabadna alkalmazni.

Nagyon nagyon speciális feltételeket eltudok képzelni (pl orvosi szempontból) - de kényelmi/időnyerési szempontból this is absolutely no-no.

Tudom, h de facto mindenhol mindenki csinálja, valszeg az emberek 99% el is követte életében - de nem kéne. Halálbüntetés terhe mellett betiltatni, drákói szigor rlz!

szerk: valamiért nem jó a link, mindegy... most nincs türelmem megjavítani, megyek inkább beállok a sorba...

imgflip.com/i/57q55h
Igor
és mi van akkor ha nem havernak szólok hogy kell +1 hely, hanem valakit fizetek azért hogy csak helyettem álljon sorba? 😀
Negritis
Az oké. Hiszen ott kiáll a sorból akinek fizetsz, tehát nem nő az előttem lévők száma 😊 ha fizetsz de ő is marad az már nem oké 😀

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve

több mint 4 éve
mayet Purdue Boilermakers 155
Ahol bejelentették, hogy elfogyott a Pfizer és csak orosz van, oszladozik a tömeg.
Tactful Cactus
Itt továbbra is állnak pedig megmondták és beállt egy katona h utána vszeg csak kínai lesz.
csebi
igy kell eladni. odacsoditeni a nepet varatni oket par orat a napon, utana mar kinjukba megeszik a szart is
több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
 uploads.disquscdn.com/images/7c6f9187e45862f4c4e3d25507aa9686594fa699d7d7c93afebf1355a19dbe04.jpg?w=800&h=804
Tactful Cactus
It's bold of you to assume, h van EESZT rendszergazda.. nemhogy többes szám!

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 433 — The Mathematician
unpopular opinion: a beállunk a sorba másoknak, soha semmilyen körülmények közt nem elfogadható és nem szabadna alkalmazni.

Nagyon nagyon speciális feltételeket eltudok képzelni (pl orvosi szempontból) - de kényelmi/időnyerési szempontból this is absolutely no-no.

Tudom, h de facto mindenhol mindenki csinálja, valszeg az emberek 99% el is követte életében - de nem kéne. Halálbüntetés terhe mellett betiltatni, drákói szigor rlz!

szerk: valamiért nem jó a link, mindegy... most nincs türelmem megjavítani, megyek inkább beállok a sorba...

imgflip.com/i/57q55h
Igor
és mi van akkor ha nem havernak szólok hogy kell +1 hely, hanem valakit fizetek azért hogy csak helyettem álljon sorba? 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve

szerk:

Igor
Mélyen egyetértek. Ennek a halmazati része, amikor 3-4 embernek állsz sorba, pl: pláza menza sor, előtted áll egy ember aztán hip-hop megjelenik 4 barát akik szintén béállnak eléd hiszen a srác foglalta a helyet 😊
MC12
Nabazz, valamiben egyetértünk... tényleg itt a világvége 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 392

szerk:

Igor
Mélyen egyetértek. Ennek a halmazati része, amikor 3-4 embernek állsz sorba, pl: pláza menza sor, előtted áll egy ember aztán hip-hop megjelenik 4 barát akik szintén béállnak eléd hiszen a srác foglalta a helyet 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Ahol bejelentették, hogy elfogyott a Pfizer és csak orosz van, oszladozik a tömeg.
Tactful Cactus
Itt továbbra is állnak pedig megmondták és beállt egy katona h utána vszeg csak kínai lesz.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve

Igor
Meg szerencse h Klaci már megkapta különben mit kapnék tőle 😊

több mint 4 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 380

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Szerencsére egy hölgy van előttem meg három fiatal csaj. Egyik sem mert kötözködni velem 😊
csebi
Általában nem is az előrébb állók szokták sérelmezni 😀
Fingers crossed, hogy még maradjon ami kell.
Vito
Mögöttem levoknel is beállt egy anyuka a negyedik csajnak 😊
csebi
Hol olvastam már ilyen szakirodalmat, hogy három teen közé beugrik egy anyuka
FLZOLI
Igen. Elég jó hasonlat 😊

több mint 4 éve

imgflip.com/i/57q55h

Szerkesztette: Igor

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem vállalok érte felelősséget. Hsz a Redditen egy órával ezelőttről:
"Sziasztok!
Éppen egy oltópont előtt várakozunk az első Pfizer oltásra. Nem kaptunk időpontot, az online időpontfoglalást nem működik. Most jött ki egy rendőr, aki arról tájékoztatta a várakozókat, hogy aki kifáradt az oltópontra azt be fogják oltani, mivel a rendszer a szar és nem az állampolgárok hibája, hogy nem tudnak időpontot foglalni. Nem tudom, hogy ez más helyeken is így van-e, de ha van időtök akkor szerintem megéri megpróbálni. Valszeg a csak addig lesz ez így, amíg nem működik az időpontfoglaló.
Sok szerencsét!
Megkérdeztem a rendőrt és azt mondta, hogy ez az egész országban mindenhol így működik, úgyhogy menjetek!"
nagylaza
Itt Győrben is ez van. Bárki mehet, még regisztrálni se kell hozzá. Egy taj szám és a szándék elég. Elég nagy a sor, mert persze mindenki aki Pfizerre várt, rohant is oltani most. De este kilencig oltanak, 100 ezernyi vakcina azért elég sok, jó esély van rá, hogy ennyi ember azért nem szalad össze. Ha most túl nagy a sor, érdemes odamenni 7-8 körül, majdnem biztos, hogy még lesz beadható vakcina.

Amúgy erre a rohamra se lett volna szükség, ha a) működne az a szerencsétlen regisztrációs oldal, vagy b) nem rémisztgetik be az embereket azzal, hogy vagy ma menj, vagy "soha", mert ezek után hetekig nem lesz Pfizer. Mert mit fognak csinálni a jövő heti 350 ezerrel? Meg az utána keddi valószínűleg több is, mint 350 ezerrel? Lelakatolják? (Az a duma, hogy az érettségizőket oltják, és azért nem lesz hetekig, egy vicc. Kb összesen 70 ezernyi érettségiző van, és ha mindenkit leoltanának, az is max egy fél heti adag. De az is bravúr lesz, ha a felét képesek lesznek odacsalogatni az oltásra.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)