Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Ez is olyan szép. Türelmesen várom a soromat hónapok óta, tudván, hogy az idősektől kezdve életkor szerint megyünk sorba. Majd amikor már elvileg tényleg kevesen vannak előttem, akkor szólnak, hogy ja bocs, nem csak az idősebbek vannak előttem, hanem a fiatalabbak is.
Valszeg szépen lassan kiderül, hogy a kutyák meg a tengerimalacok is előbb kapnak pfizert.
több mint 4 éve
A sok hülye lipsigheci nem tudja, hogy MINDEN OLTÁS UGYANOLYAN JÓ!!!Ja es ugrottak le az emberek az 1es villamosrol es sprinteltek a sor vegere .Korányinál olyan sor van, hogy nem látom a végét.
Itt kell elned hogy elhidd
Duff
Amadeus
több mint 4 éve
"Óriási sor áll a Honvédkórháznál Pfizer-oltásért, de több más oltóponton, vidéken is nagy sorok alakultak ki"www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/orban-szombat-reggeltol-ervenyesek-az-ujabb-nyitasi-szabalyok/
több mint 4 éve
Pfizer is the new banana.Ez a helyzet olyan gyönyörű. Mint a kommunizmusban, amikor valami ritkán kapható termék elérhetővé vált. Megy mindenki sorbaállni érte. Sok 50+-os ember nosztalgiázhat, fiatalabbak meg most megtapasztalhatják milyen volt régen. 😊Hello, jött banán!
xrace77
nagylaza
több mint 4 éve
Ez a helyzet olyan gyönyörű. Mint a kommunizmusban, amikor valami ritkán kapható termék elérhetővé vált. Megy mindenki sorbaállni érte. Sok 50+-os ember nosztalgiázhat, fiatalabbak meg most megtapasztalhatják milyen volt régen. 😊Először ezt akartam beírni, aztán a szavazásos sorbaállás jutott eszembe, aztán elengedtem a dolog... lehet megnézem ebédidőben a sort honvédnél/lefényképezem magamnak emlékbe.
xrace77
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Még a Jahnban van oltópont, de feltételezem ott se jobb a helyzetJa es ugrottak le az emberek az 1es villamosrol es sprinteltek a sor vegere .Korányinál olyan sor van, hogy nem látom a végét.
Duff
Amadeus
El se merem képzelni, mi lenne ebben az országban ha tényleg valami komolyabb szükségállapot alakulna ki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Annyi haszna azért van a dolognak, hogy nem azon jár az agyam, marad-e Rodgers a GB-ben.
több mint 4 éve
Ja es ugrottak le az emberek az 1es villamosrol es sprinteltek a sor vegere .Korányinál olyan sor van, hogy nem látom a végét.
Duff
több mint 4 éve
Ez a helyzet olyan gyönyörű. Mint a kommunizmusban, amikor valami ritkán kapható termék elérhetővé vált. Megy mindenki sorbaállni érte. Sok 50+-os ember nosztalgiázhat, fiatalabbak meg most megtapasztalhatják milyen volt régen. 😊Hello, jött banán!
xrace77
több mint 4 éve
az lesz a szép, ha vki foglalt ténylegesen időpontot mondjuk délután 6ra de mire odajut elfogy a pfizer.Szerintem abszolút benne van a pakliban.
csebi
több mint 4 éve
Ez a helyzet olyan gyönyörű. Mint a kommunizmusban, amikor valami ritkán kapható termék elérhetővé vált. Megy mindenki sorbaállni érte. Sok 50+-os ember nosztalgiázhat, fiatalabbak meg most megtapasztalhatják milyen volt régen. 😊
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Nem olvasnak minket az emberek, hogy minden vakcina ugyanolyan jó.
több mint 4 éve
amilyen zűrzavar van itt, én nem lepődnék meg, ha ilyen előfordulna.az lesz a szép, ha vki foglalt ténylegesen időpontot mondjuk délután 6ra de mire odajut elfogy a pfizer.Azoknak szerintem félre van téve...a napi lefoglalt adagot csak számon tartják.
csebi
Chargers LT
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Az eset tanulsága: megint azok basznak rá, akik "jogkövető módon" próbálják betartani a szabályokat, és regisztráció nélkül nem indulnak útnak.Az pedig külön kérdés, hogy a mesterségesen kialakított össznépi káosz nem tartozik-e büntetőjogi kategóriába.
több mint 4 éve
Azért látszik, hogy van itt oltási hajlandóság, ha egy elfogadott vakcinára lehet menni. Lehet nem a 16-18 évesekre tartogatnám most, ha olthatnám ezerrel az aktív lakosságot is.
több mint 4 éve
Ja es ugrottak le az emberek az 1es villamosrol es sprinteltek a sor vegere .Ingyen parizer, a prolija kétszer is sorba állna letaposva mindenkit ha tehetné 😊
Duff
több mint 4 éve
az lesz a szép, ha vki foglalt ténylegesen időpontot mondjuk délután 6ra de mire odajut elfogy a pfizer.Azoknak szerintem félre van téve...a napi lefoglalt adagot csak számon tartják.
csebi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Eljottem a csengery rendelobe, mert itt is szoktak oltani.Na ok, de a kérdés már csak az, hogy melyik oltóponton van Pfizer, és melyiken nincs.Nem vállalok érte felelősséget. Hsz a Redditen egy órával ezelőttről:Ez így van , testvérem férje lement Szekszárdra a megyei korhazba , ott is megkapja mindenki aki beáll a sorba .
"Sziasztok!
Éppen egy oltópont előtt várakozunk az első Pfizer oltásra. Nem kaptunk időpontot, az online időpontfoglalást nem működik. Most jött ki egy rendőr, aki arról tájékoztatta a várakozókat, hogy aki kifáradt az oltópontra azt be fogják oltani, mivel a rendszer a szar és nem az állampolgárok hibája, hogy nem tudnak időpontot foglalni. Nem tudom, hogy ez más helyeken is így van-e, de ha van időtök akkor szerintem megéri megpróbálni. Valszeg a csak addig lesz ez így, amíg nem működik az időpontfoglaló.
Sok szerencsét!
Megkérdeztem a rendőrt és azt mondta, hogy ez az egész országban mindenhol így működik, úgyhogy menjetek!"
nagylaza
nando89
Azt nyilván a rendőr se tudja.
Beállsz a sorba és kiderül, hogy csak kínai van ott pl...az szívás.
Chargers LT
Most epp nem mukodik itt oltopont...
több mint 4 éve
Na ok, de a kérdés már csak az, hogy melyik oltóponton van Pfizer, és melyiken nincs.Nem vállalok érte felelősséget. Hsz a Redditen egy órával ezelőttről:Ez így van , testvérem férje lement Szekszárdra a megyei korhazba , ott is megkapja mindenki aki beáll a sorba .
"Sziasztok!
Éppen egy oltópont előtt várakozunk az első Pfizer oltásra. Nem kaptunk időpontot, az online időpontfoglalást nem működik. Most jött ki egy rendőr, aki arról tájékoztatta a várakozókat, hogy aki kifáradt az oltópontra azt be fogják oltani, mivel a rendszer a szar és nem az állampolgárok hibája, hogy nem tudnak időpontot foglalni. Nem tudom, hogy ez más helyeken is így van-e, de ha van időtök akkor szerintem megéri megpróbálni. Valszeg a csak addig lesz ez így, amíg nem működik az időpontfoglaló.
Sok szerencsét!
Megkérdeztem a rendőrt és azt mondta, hogy ez az egész országban mindenhol így működik, úgyhogy menjetek!"
nagylaza
nando89
Azt nyilván a rendőr se tudja.
Beállsz a sorba és kiderül, hogy csak kínai van ott pl...az szívás.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
közben jött a Fradi tájékoztatója a holnap meccsről. egy érdekes részlet:A szentélyben a zöld isten majd megvéd mindenkit (Nagy szárnyadat borítsd ránk virrasztó éji felleg), hisz a covid se lehet olyan szívtelen, hogy a végtelen pénzen vett bajnoki cím ünneplésébe beleszóljon 😊
"Bár azok számára, akik védettségi igazolvánnyal belépnek a stadionba, onnantól már nem kötelező a maszk használata, mindenkinek javasoljuk, hogy továbbra is viseljen maszkot a Groupama Aréna területén.
Az pedig kiemelten fontos, hogy a belépésig továbbra is mindenki számára kötelező a maszk használata!"
elvileg a védettségi igazolványt elkérik mindenkitől belépésnél amúgy, de azért az, hogy stadionon belül nem kötelező a maszk ...
csebi
több mint 4 éve
Ja es ugrottak le az emberek az 1es villamosrol es sprinteltek a sor vegere .Itt kell elned hogy elhidd
több mint 4 éve
Hát ezt akartad Karikó???
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
az lesz a szép, ha vki foglalt ténylegesen időpontot mondjuk délután 6ra de mire odajut elfogy a pfizer.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Lesetaltam a honvedba. A pap karoly utcaban van ugye a bejaat. Fele oraja a sor vege a robert karolyon kb az Alzanal volt (uteg utca talan). Inkabb hazajotten...