Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Foglalod a kur****dat,nálam most bejött az oldalFoglalás közben meghalt.
szerk: behalt
Vrij6
A kurva anyád Orbán!
Amadeus
De nem ám a mi vakcinánkat!…
több mint 4 éve
444.hu/2021/04/30/hosszu-sorok-alakultak-ki-a-korhazak-oltopontjai-elott-mert-elterjedt-hogy-pfizerrel-oltanak
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Nem vállalok érte felelősséget. Hsz a Redditen egy órával ezelőttről:Ez így van , testvérem férje lement Szekszárdra a megyei korhazba , ott is megkapja mindenki aki beáll a sorba .
"Sziasztok!
Éppen egy oltópont előtt várakozunk az első Pfizer oltásra. Nem kaptunk időpontot, az online időpontfoglalást nem működik. Most jött ki egy rendőr, aki arról tájékoztatta a várakozókat, hogy aki kifáradt az oltópontra azt be fogják oltani, mivel a rendszer a szar és nem az állampolgárok hibája, hogy nem tudnak időpontot foglalni. Nem tudom, hogy ez más helyeken is így van-e, de ha van időtök akkor szerintem megéri megpróbálni. Valszeg a csak addig lesz ez így, amíg nem működik az időpontfoglaló.
Sok szerencsét!
Megkérdeztem a rendőrt és azt mondta, hogy ez az egész országban mindenhol így működik, úgyhogy menjetek!"
nagylaza
több mint 4 éve
Jah, hogy 3-4 weboldalnak kellene betöltenie egymás után 😀 Akkor ez ma esélytelen 😀Na sikerült egy pillanatra belépni az időpontfoglalós felületre...Várost/megyét + irányítószámot választasz... utána írja az időpontokat/vakcinákat.
Ezeket az adatokat kellett volna megadni:
Taj szám
Szül.idő
Ellenőrző kód (gondolom a captcha után)
De nem volt ott semmilyen vakcina választhatóság, csak az, hogy Küld 😀
Vagy az adatok beküldése után (ellenőrzi a rendszer) és akkor jön fel egy új felület, ahol lehet időpontot és vakcinát választani?
Chargers LT
Igor
Ebbű délután kórházi oltópont lesz more...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
"Az EESZT tárhelyszolgáltatója a bowl.hu." 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Nem vállalok érte felelősséget. Hsz a Redditen egy órával ezelőttről:"Sziasztok!
Éppen egy oltópont előtt várakozunk az első Pfizer oltásra. Nem kaptunk időpontot, az online időpontfoglalást nem működik. Most jött ki egy rendőr, aki arról tájékoztatta a várakozókat, hogy aki kifáradt az oltópontra azt be fogják oltani, mivel a rendszer a szar és nem az állampolgárok hibája, hogy nem tudnak időpontot foglalni. Nem tudom, hogy ez más helyeken is így van-e, de ha van időtök akkor szerintem megéri megpróbálni. Valszeg a csak addig lesz ez így, amíg nem működik az időpontfoglaló.
Sok szerencsét!
Megkérdeztem a rendőrt és azt mondta, hogy ez az egész országban mindenhol így működik, úgyhogy menjetek!"
több mint 4 éve
közben jött a Fradi tájékoztatója a holnap meccsről. egy érdekes részlet:"Bár azok számára, akik védettségi igazolvánnyal belépnek a stadionba, onnantól már nem kötelező a maszk használata, mindenkinek javasoljuk, hogy továbbra is viseljen maszkot a Groupama Aréna területén.
Az pedig kiemelten fontos, hogy a belépésig továbbra is mindenki számára kötelező a maszk használata!"
elvileg a védettségi igazolványt elkérik mindenkitől belépésnél amúgy, de azért az, hogy stadionon belül nem kötelező a maszk ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Na sikerült egy pillanatra belépni az időpontfoglalós felületre...Várost/megyét + irányítószámot választasz... utána írja az időpontokat/vakcinákat.
Taj szám
Szül.idő
Vagy az adatok beküldése után (ellenőrzi a rendszer) és akkor jön fel egy új felület, ahol lehet időpontot és vakcinát választani?
Chargers LT
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Na sikerült egy pillanatra belépni az időpontfoglalós felületre...igen
Taj szám
Szül.idő
Chargers LT

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Na sikerült egy pillanatra belépni az időpontfoglalós felületre...Ezeket az adatokat kellett volna megadni:
Taj szám
Szül.idő
több mint 4 éve
Vicces, mert persze ezt én teljesen átérzem, de mondjuk tudok olyanról aki emiatt lelet eredményt nem tud megnézni ezen a szar oldalon. Így most az egészet hazavágta. :/
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Azt gondolom... bár nem pesti vagyok szerencsére, de biztos mindenhol az van márCsaládtagommal most beszéltem, azt mondja, amikor eljött, már rohadt nagy volt a sor...Mindenki vonja le maga számára a következtetést, én csak közlöm a tényt: családtagom odament külön regisztráció nélkül az oltópontra, és most írta a Facsén, hogy megkapta a Pfizert. (Bp.)Elképesztő... amúgy esküszöm ezen gondolkozok én is vagy fél órája, azért is néztem meg a helyi oltópontos oldalt 😀
nagylaza
Lehet délután benézek... hello, van Pfizerjük? 😀
Chargers LT
nagylaza
több mint 4 éve
Családtagommal most beszéltem, azt mondja, amikor eljött, már rohadt nagy volt a sor...Mindenki vonja le maga számára a következtetést, én csak közlöm a tényt: családtagom odament külön regisztráció nélkül az oltópontra, és most írta a Facsén, hogy megkapta a Pfizert. (Bp.)Elképesztő... amúgy esküszöm ezen gondolkozok én is vagy fél órája, azért is néztem meg a helyi oltópontos oldalt 😀
nagylaza
Chargers LT
több mint 4 éve
akkor szerencsés vagy, nekem reggel óta olyan ptsd-m van, hogy csak fórumozni vagyok képesakinek hiányzott (vagy nem is tudta eddig, hogy mi az) a neptun-életérzés, annak most reprodukálták, köszönjük szépen!ilyen rossz neptun érzésem sosem volt ...
r.baggio
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Remélem azért nem lesz délutánra gond az oltópontokon.. mert most kb ez a következő lépés. Majd X vagy Y helyeken elfogyott, és jön a konfliktus.. amit nyilván az ellenzéki internacionalistaglobalista csürhe provokál majd ki.
(legalábbis abban a forgatókönyvben amit én kaptam ez van)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Aki "normál"munkarendben 8-tól 5-ig püföli, amúgy is hasonló helyzetben lenne ezzel a pfizerrel, ha nem tud elszabadulni. Ha meg el tud, akkor most is el tud.Na, én megkaptam a Karolina útnál 11 kerben.Amúgy ez fasza, akinek mondjuk melóznia kell, az szokás szerint
9 körül amikortól indultak kb az időpontok még csak ~15en álltunk sorba, végeztem is időre.
Amikor mentem ki már egy jó 30-40 ember ott állt, és amúgy tényleg az van h mivel lehalt a rendszer felírják az embereket, egy barátom most állt be, és felírták, ha jut akkor kap.
tenorxlófaszt kap a seggébehoppon marad...
warr_b
2 napja oltott vagyok, mert úgy gondoltam menjenek tovább a dolgok, szeretnék mindent nyitva látni. 28 éves, full egészséges, átlagos munkarendben dolgozó (bár rugalmas, de feleségemé nem az) fehér férfi. Pont most nem lehet számonkérni, hogy had oltasson már bárki. Mehet a fika sokszor persze, de akkor legalább jogos legyen már.Amúgy az mi, hogy Orbán azt is bejelentette ugye, hogy a Pfizerek nagy részét ugye a középsulisok nagy részének tartják majd fen ezután... de most találtam a kórház hivatalos kormány közlésében az oltópontok részben:Én eskü nem irigylem tőlük.
"Az oltás bizonyos esetekben nem adható be:
...
...
4 héten belül kapott bármilyen védőoltás
16 év alatti életkor
3 hónapon belüli COVID-19 betegség
...
😀
Chargers LT
De nem kellene esetleg a 25 - 50 közötti aktív, adót is fizető társadalmi réteget beoltani végre?
Mert lassan a nyuggertől kezdve, a papokon és futballistákon át már mindenki be van lőve, de az adófizető rabszolga továbbra is választhat a covid és az elölt covid között.
Amadeus
több mint 4 éve
akinek hiányzott (vagy nem is tudta eddig, hogy mi az) a neptun-életérzés, annak most reprodukálták, köszönjük szépen!ilyen rossz neptun érzésem sosem volt ...
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Mindenki vonja le maga számára a következtetést, én csak közlöm a tényt: családtagom odament külön regisztráció nélkül az oltópontra, és most írta a Facsén, hogy megkapta a Pfizert. (Bp.)Elképesztő... amúgy esküszöm ezen gondolkozok én is vagy fél órája, azért is néztem meg a helyi oltópontos oldalt 😀
nagylaza
több mint 4 éve
Mindenki vonja le maga számára a következtetést, én csak közlöm a tényt: családtagom odament külön regisztráció nélkül az oltópontra, és most írta a Facsén, hogy megkapta a Pfizert. (Bp.)Levontam: Európában egyedülálló hatékonysággal, már előzetes foglalás nélkül is lehet - ez egyébként ellenzéki kérés volt 2 hete, szóval ha nem tetszik, ők a hibásak, ha jó akkor a Kormányé az érdem - a sokak szerint legjobb vakcinát választani, nem is beszélve arról, hogy az EESZT-ben - szintén Európában először - többféle vakcina közül lehet válogatni kinek - kinek izlése szerint. A rendszer átementi és rövid ideig tartó technikai hibájáért a felhasználók szíves elnézést kérjük, a honlapot DDOS alapú, túlterheléses támadás érte, vélelmezhetően a Soros-által fizetett ál-civil szerveztek (Helsinki Bizottság, TASZ stb.) részéről, a Nemzetbiztonsági Hivatal munkatársai az ügy felderítését megkezdték. A foglalási felület elérhető és biztonságos.
nagylaza
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Na, én megkaptam a Karolina útnál 11 kerben.Amúgy ez fasza, akinek mondjuk melóznia kell, az szokás szerint
9 körül amikortól indultak kb az időpontok még csak ~15en álltunk sorba, végeztem is időre.
Amikor mentem ki már egy jó 30-40 ember ott állt, és amúgy tényleg az van h mivel lehalt a rendszer felírják az embereket, egy barátom most állt be, és felírták, ha jut akkor kap.
tenorx

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Van valami lista a neten, hogy hol vannak az oltópontok? Lehet én vagyok a béna de nem találom 😀
több mint 4 éve
Na, én megkaptam a Karolina útnál 11 kerben.9 körül amikortól indultak kb az időpontok még csak ~15en álltunk sorba, végeztem is időre.
több mint 4 éve
Mindenki vonja le maga számára a következtetést, én csak közlöm a tényt: családtagom odament külön regisztráció nélkül az oltópontra, és most írta a Facsén, hogy megkapta a Pfizert. (Bp.)Gyönyörű.
nagylaza
több mint 4 éve
Mindenki vonja le maga számára a következtetést, én csak közlöm a tényt: családtagom odament külön regisztráció nélkül az oltópontra, és most írta a Facsén, hogy megkapta a Pfizert. (Bp.)Hova?
nagylaza
több mint 4 éve
Mindenki vonja le maga számára a következtetést, én csak közlöm a tényt: családtagom odament külön regisztráció nélkül az oltópontra, és most írta a Facsén, hogy megkapta a Pfizert. (Bp.)