Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Bassza meg csurom láz vagyok és ráz a hideg nincs olyan porcikám ami ne fájna
39.3
Miért nem lehet ezt a kurva oltást csúsztatni ?
Nem hiszem el úgy tudtam hogy így reagál szervezetem.......
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
jobbulást ventura, remélem a nyitottság megmarad utána is.

vagy ez mást jelent mint amit én gondolok?
briareos
Koszonom. Marmint?
Ventura
egyszerűenu nem értem h mit jelent h nyitottságot érzel pláne a pilledtség szinonimájaként, de ugye nem anyanyelvem a magyar napi szinten tanulok szlenget

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 262 — Így remélem megfelelek nektek.....
Basszameg
Már megint kezdek szarúl lenni az oltástól második Szputnyik .......
Nekem nagyon nem bírja a szervezetem ezt a majom vírust
VvAlekosz
Az elsőnél is túl voltál rajta.
Még mindig jobb, mint ha az igazi vírust kapnád el, az baszna csak oda.
Sobri Jóska
Köszönjük megint Sobri a lényegbelátó okos hszt ami nélkül mindannyian hülyén halnánk meg. (én így is, de majd feltámadok vagy újjászületek vagy csak simán porrá leszek, majd eldől) annyira szükség van rá...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Basszameg
VvAlekosz
Sobri Jóska
Nem panaszkodás csak inkább helyzet jelentés
De mondjuk pont ezért nem akartam most beadatni (határidős munkám van )
Nem is értem miért nem lehet tolni
Na mindegy
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 038 — #NoStress
Basszameg
VvAlekosz

több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Oltási napló:
Típus: Astrazeneca
Oltás napja: 2021.04.21 14:31
Helyszín: Háziorvos rendelő

Beadás után 20 perc ücsörgés, semmi tünet irány vissza a munkába.
Egész lefekvésig enyhe bágyadtság és 36,8 legmagasabb testhő. Éjszaka nyugodt alvás.
5-kor szól az ébresztő. Ébredés után hidegrázás, nehéz fej, rossz közérzet. Hőmérő be 38,3...telefon ma nem megyek be dolgozni.
Család el, lázcsillapító be és alvás....Ébredés 12:30 totál kábaság azt sem tudom hol vagyok.... Hőmérő 37,5 folyékony algopyrin váltja a cataflamot.... Alvás..... Ébredés 15:30 testhő 37
Fejfájás eltűnt nehéz fej érzés múlóban. Estére már semmi, de étvágyam mint egy farkasé....
Nyugodt éjszaka és ébredés után semmi tünet irány a munka....
Kb 1 hétre megjött az oltási plasztikkártyám is...
Persze karfájdalom 4 napig....

Nekem ennyi volt.... Következő majd 2021.07.14

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 392
Nyilván az iskolák, hiszen arról maholnap kimondhatjuk, hogy nem okozott negyedik hullámot és tömeges fertőzést sem, annak ugyanis így két hét elteltével lennének jelei - mégha ebben nem is értünk egyet - de nem ez volt a fókuszban, hanem a rettegtetés. Mert tucatjával lehetett olvasni itt a fórumon, hogy ez lesz (tömeges fertőzés stb.). Aztán amikor nem ez lett, lesz, akkor az a hibás, aki ezt előhozza, hogy talán be lehetne fejezni egymás - többségében (szándékosan írok többségébent mert vannak páran akiknél nem - politikai alapú - rettegtetését minden egyes kormányzati enyhítésnél.

De ez a topic kezd parttalan lenni, mert Te itt azt akarod megmondani, hogy én hogyan kommenteljek úgy, hogy az neked tetszen, ahogy szerinted az jó és elfogadható - egyébként nem először. Csak erre a szerepre őszintén szólva nem kért meg senki. Elfogadom és tiszteletben tartom, hogyha neked nem tetszik ahogy írok de ez meg már inkább személyes téma, nem közérdekű - mert ennek személyeskedés a vége, az meg kevésbé szórakoztató.MC12
Értem. Észrevetted ugye, hogy amikor a "fejezzék be egymás blablabla rettegtetését"-el jöttél, akkor pontosan azt csináltad, amit aztán számon kérsz rajtam? Megmondtad, hogy "mások" hogyan kommenteljenek. Illetve hogyan ne kommenteljenek, vagy "fejezzék be". Csak te nem nevesítve, hanem általánosítva jelentetted ki ezt, "azokra akikre vonatkozik", legyenek azok akárkik is. Én viszont nevesítve, neked szóltam, hogy ezt nem kéne. Ez nem egy homokozós ki ütött először sztori, itt könnyű visszafejteni, hogy tyúk vagy tojás. Ha majd én kezdem el valakinek megmondani - direktben van általánosítva -, hogy mit is kéne csinálnia / befejeznie, akkor nyugodtan szólj vissza nekem, hogy ezt ne. És ha azt úgy veszem, hogy meg akarod nekem mondani, hogy hogyan kommenteljek, akkor szólj, hogy ott is tudni, hogy tyúk vagy tojás.
peterk2005
Habár elmélkedtem elég hosszan, hogy honnan is cáfoljam meg amit írtál - és elég kreativ ötleteim voltak 😊 - de mivel ma már leSobriztak egyszer és nem célom elvenni a Nagyúr kenyerét, így részemről elengedem ezt a kérdés azzal, hogy - a szokásoknak megfelelően nem értünk egyet.

Én továbbra is tartom amit írtam ha májusban berobban a vírus a suli (és legyek elegáns - a terasz nyitás) miatt, akkor simán hajlandó vagyok elismerni hogy igaza volt az aggódóknak és én voltam a fasz, hogy hittem az operatív törzsnek - ellenkező esetben hajlok mégiscsak arra, hogy felesleges - de szándékolt - rettegtetés zajlott itt is. (Ha már számon kerted hogy sose reflektálok magamra ami amúgy nem igaz, többször adtam igazat pl neked is különböző témákban amiről egyébként esetenként mást gondoltam)

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Na héj, úgy tunik elkaptam a virust:

Day 1 (hetfo): reggel mit sem sejtve munka. Testhomerseklet ellenorzes pipa. Estere az volt a fetuno, hogy koran elalmosodtam (21 ora), illetve nemileg faztam.

Day 2 (kedd): reggel úgy ereztem lazam van, s időszakos enyhe hohullamok. Szereztem egy lazmerot, de mire erre sor kerult mar minden rendben lett. Delutantol lett ismét enyhe testhoemelkedes. Estere pedig meg jobban (37,4). Termeszetesen ezen a napon mar nem mentem munkaba, otthonrol dolgoztam.

Day 3 (szerda): teljesen fitten ereztem magam egesz nap. A hazi orvos altal kijelölt pontra mentem tesztelni, ahol pont kerult a vegere és pozitiv mintat produkaltam. De tovabbra is teljesen jol voltam.

Day 4 (csutortok, azaz ma): arra ebredtem, illetve ebredtunk baratnommel, hogy a szaglas és az izerzekeles eltompult. Delelott ereztem nemi pilledtseget, nyitottságot. Barátnőm elment tesztelni, de negativ lett (valoszinuleg osszecsereltek a mintakat, mert muszakvaltas volt és siettek - hany ilyen eset lehet hazankban, aki valójában pozitiv lenne, de adminisztracios hiba miatt negativ lett? Mindenesetre csinaltak így egy PCR-t neki, így ki fog derulni). Jelenleg jol vagyok, enyhe almossagot erzek, de mindig ezt erzem, szoval nem tulajdonítok neki nagy jelentoseget. Egy két pohar whiskeyt-t megiszok fertotleniteskepp. 🥃

Szoval ezek szerint gulash ur nekem is fog kuldeni platina club kartyat. 💳 🦠
Ventura
Jobbulást! Reméljük ennyivel megússzátok!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
Basszameg Egy
VvAlekosz
Egy-két nap és elmúlik. Kitartást!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Basszameg
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 024
Könyvtár. A rendelet szerint kb. hétfőn nyithatunk.
18 év alatti egyedül nem jöhet be csak kártyás szülővel.
Teraszon party, dínom-dánom, eszem-iszom az ifjaknak. A könyvtárba csak anyucival.
Tactful Cactus
ez az, tok nincs benne logika.
mint a meccs. teszt nem opcio, van oltas eleg, tessek oltani aztan mehetsz meccsre, asszontak ma.
YoungZeeZee
Ha már basznak kötelezővé tenni, valahogy csak noszogatni, motiválni kell az oltakozni nem akaró agyhalottakat, nem?
Sobri Jóska
en csak a logikara gondolok. elvileg horgaszni is lehet mar ejszaka
YoungZeeZee
Tégy jót magadnak, és NE gondolj rá.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 380
Teraszon party, dínom-dánom, eszem-iszom az ifjaknak. A könyvtárba csak anyucival.
Tactful Cactus
mint a meccs. teszt nem opcio, van oltas eleg, tessek oltani aztan mehetsz meccsre, asszontak ma.
YoungZeeZee
Ha már basznak kötelezővé tenni, valahogy csak noszogatni, motiválni kell az oltakozni nem akaró agyhalottakat, nem?
Sobri Jóska
YoungZeeZee
még szép, itt a draft

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 498
Tactful Cactus
YoungZeeZee
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 649 — 🏈🐬🐂🤘🏽

briareos
Koszonom. Marmint?

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nyilván az iskolák, hiszen arról maholnap kimondhatjuk, hogy nem okozott negyedik hullámot és tömeges fertőzést sem, annak ugyanis így két hét elteltével lennének jelei - mégha ebben nem is értünk egyet - de nem ez volt a fókuszban, hanem a rettegtetés. Mert tucatjával lehetett olvasni itt a fórumon, hogy ez lesz (tömeges fertőzés stb.). Aztán amikor nem ez lett, lesz, akkor az a hibás, aki ezt előhozza, hogy talán be lehetne fejezni egymás - többségében (szándékosan írok többségébent mert vannak páran akiknél nem - politikai alapú - rettegtetését minden egyes kormányzati enyhítésnél.

De ez a topic kezd parttalan lenni, mert Te itt azt akarod megmondani, hogy én hogyan kommenteljek úgy, hogy az neked tetszen, ahogy szerinted az jó és elfogadható - egyébként nem először. Csak erre a szerepre őszintén szólva nem kért meg senki. Elfogadom és tiszteletben tartom, hogyha neked nem tetszik ahogy írok de ez meg már inkább személyes téma, nem közérdekű - mert ennek személyeskedés a vége, az meg kevésbé szórakoztató.MC12
Értem. Észrevetted ugye, hogy amikor a "fejezzék be egymás blablabla rettegtetését"-el jöttél, akkor pontosan azt csináltad, amit aztán számon kérsz rajtam? Megmondtad, hogy "mások" hogyan kommenteljenek. Illetve hogyan ne kommenteljenek, vagy "fejezzék be". Csak te nem nevesítve, hanem általánosítva jelentetted ki ezt, "azokra akikre vonatkozik", legyenek azok akárkik is. Én viszont nevesítve, neked szóltam, hogy ezt nem kéne. Ez nem egy homokozós ki ütött először sztori, itt könnyű visszafejteni, hogy tyúk vagy tojás. Ha majd én kezdem el valakinek megmondani - direktben van általánosítva -, hogy mit is kéne csinálnia / befejeznie, akkor nyugodtan szólj vissza nekem, hogy ezt ne. És ha azt úgy veszem, hogy meg akarod nekem mondani, hogy hogyan kommenteljek, akkor szólj, hogy ott is tudni, hogy tyúk vagy tojás.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Tactful Cactus
YoungZeeZee

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 284 — beers & Packers
Tactful Cactus
Nem ez a legnagyobb baj. Hanem az, hogy a rohadék vírus miatt nem tudok koncentrálni a draftra.
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 498
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 024
Estere az volt a fetuno, hogy koran elalmosodtam (21 ora), illetve nemileg faztam.
Ventura
Ezt én minden nap reggel 9-kor is tudom. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 380

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve

Day 1 (hetfo): reggel mit sem sejtve munka. Testhomerseklet ellenorzes pipa. Estere az volt a fetuno, hogy koran elalmosodtam (21 ora), illetve nemileg faztam.

Day 2 (kedd): reggel úgy ereztem lazam van, s időszakos enyhe hohullamok. Szereztem egy lazmerot, de mire erre sor kerult mar minden rendben lett. Delutantol lett ismét enyhe testhoemelkedes. Estere pedig meg jobban (37,4). Termeszetesen ezen a napon mar nem mentem munkaba, otthonrol dolgoztam.

Day 3 (szerda): teljesen fitten ereztem magam egesz nap. A hazi orvos altal kijelölt pontra mentem tesztelni, ahol pont kerult a vegere és pozitiv mintat produkaltam. De tovabbra is teljesen jol voltam.

Day 4 (csutortok, azaz ma): arra ebredtem, illetve ebredtunk baratnommel, hogy a szaglas és az izerzekeles eltompult. Delelott ereztem nemi pilledtseget, nyitottságot. Barátnőm elment tesztelni, de negativ lett (valoszinuleg osszecsereltek a mintakat, mert muszakvaltas volt és siettek - hany ilyen eset lehet hazankban, aki valójában pozitiv lenne, de adminisztracios hiba miatt negativ lett? Mindenesetre csinaltak így egy PCR-t neki, így ki fog derulni). Jelenleg jol vagyok, enyhe almossagot erzek, de mindig ezt erzem, szoval nem tulajdonítok neki nagy jelentoseget. Egy két pohar whiskeyt-t megiszok fertotleniteskepp. 🥃

Ventura

több mint 4 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 649 — 🏈🐬🐂🤘🏽

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 4 éve
Most beszéltem a laborvezetővel ahova jövő héten megyek antitestvizsgálatra, hogy két héttel az oltás után kialakult e antitestvédettségem.
Mondott egy érdekeset.
Elméletileg 1-2 hét után már kialakul és kimutatható megfelelő értek, viszont igazán 2 hónap után érdemes méregetni, mivel akkorra mérhető valós érték.
Azt mondta, hogy vannak olyan pfizeresek, akiket hetente mernek, és a második oltás óta fokozatosan emelkedik ez a szám, és olyan is, akinél határérték alatt mértek 5 hétig, és a hatodik héttől voltak megfelelő értekei. (Mindnél második oltástól számítva.)
Gondolom mások is mennek majd antitestet méretni, de ha eleinte alacsony az érték ezek szerint az se para, később is érdemes megméretni.

több mint 4 éve
Na látom, hogy a konditermes dolgot is enyhítették már.
Mehet boldog boldogtalan.
Na az lesz az igazi terjedőhely.
Bazzani
Miért haragszol ennyire a kondikra? 😀
Hanni
Nem haragszom.
Csak tipik az a hely ahol a vírusban hitetlen, magukat nem oltó emberek gyűlnek majd össze.
Nem általánosítok mert biztos van aki nem olyan, de 10ből 9 szerintem tuti ilyen.
Bazzani
Nézd a jó oldalát.
Ahogy a teraszok népe is a videók alapján, úgy ezek az izomtibik is fiatalok.
Össze-vissza fertőzik egymást, otthon kifekszik, szülők, nagyszülők beoltva, oda nem viszik már, és szépen nyájimmunizálódnak oltás nélkül.
Mindenki jól jár.
Sobri Jóska
Nagyon sok olyan van ám ott aki nem izomtibi. Nem mellesleg attól, hogy izomtibi, az immunrendszere még lehet gatya.
Lásd a sportolók akik majdnem meghaltak.
Meg a 20éves gyerekek szülei még nem biztos, hogy be vannak oltva
Én maradok a futásnál egyelőre bár mennék már terembe nagyon.
Bazzani
Persze, de nekem momentán az az attitűdöm, hogy aki annyira ostoba, hogy nem oltakozik, tőlem meg is dögölhet, akárhány éves vagy akármennyire sportos.

Illetve ha valakinek az a szuverén döntése, hogy nem kér oltást, mégis tobzódik, jön-megy, hát tegye.
Már nem szeptember van, hogy ezzel önmagán kívül mást is veszélyeztet, mivel már bárki oltáshoz juthat, így elméletben felelősen gondolkodó embert nem tud veszélyeztetni, csak egy másik hülyét.
És a fiatalok körében -dacára a sok egyedi tragédiának- azért jóval 1 százalék alatti a halálozási arány.

Tulajdonképpen arra jutottam, hogy a sok agyhalott csak mászkáljon, fertőzze össze egymást, ha már oltást nem akar ezzel tudja kivenni a részét a társadalom általános védettségének növeléséből, hogy fertőzéssel alakít ki magában antitestvédettséget.

több mint 4 éve
Ez most az a rettegés, hogy kinyílnak az óvodák - iskolák és apokalipszis lesz (nem lett - de gondolom a rettegők ezen elegánsan túllépnek a következőre), vagy hogy a teraszok vagy hogy a stadionok, vagy esetleg a mozis - színházas - konditermes? Már nem tudom, hogy melyik nyitás miatt kell rettegnem 😊 Ha esetleg jövő hét végére nem robban be a járvány a teraszok miatt, akkor gondolom minden rettegő leírja, hogy tévedett és a kormánynak igaza volt (Zacherrel az élen) 😊 vagy csak megint szerencséje lesz ennek a rohadt Orbánnak. Vagy esetleg lehet, hogy ül abban az OT-ban pár tudós, kutató stb. aki neki elmondott valami olyat, amit itt a fórumnak nem, és ennek mentén nyitottak.
MC12
Ha esetleg 1 hét múlva elkezdenek újra nőni a számok, akkor te be fogod írni, hogy bocs, elhamarkodtam a rantet, mert a fertőzés nem pár nappal a teraszozás után indul be, hanem jellemzően 1-2 hét laggal? Nem fogod. Szóval olyant kérj másoktól, amit te is megtennél. 😊

Az aggodalom egyébként teljesen jogos volt. Szerencsére nem jött be (eddig), de ezért kellett is tenni. Sikerült elérni, hogy ne legyen olyan a nyitás, amilyent a kormány eredetileg tervezett. A felsősök végül egyáltalán nem mentek vissza, az alsósok között pedig a szülőkre lett bízva a döntés, és több, mint felük nem is küldte a gyerekét még iskolába. Ez volt az igazán fontos lépés, a teraszozás ehhez képest egy játék, apróság, lényegtelen. Szóval nem Orbánék voltak felelősségteljesek, hanem a tanár társadalom és a szülők. Ők szerencsére tudták / megtanulták már a leckét. Köszönet nekik érte.
peterk2005
Nekem nem kell elismernem semmit, mert nem állítottam hogy apokalipszis lesz, sem azt hogy nem lesz. Mert én nem rendelkezem sem kellő információval sem végzettséggel ennek a kinyilatkoztatásához. Személy szerint reméltem és remélem, hogy tudják mit csinálnak ezzel a nyitási tervvel és szurkolok, hogy igazuk legyen - nem úgy, mint itt sokan.

Itt fórumon habzó szájjal üvöltötték bele az online térbe a rettegők két hete,hogy kész - vége tömeghalál, 4. hullám az iskolák kinyitása. Talán kezdjék ők a tévedés beismerését. MC12
Pont úgy írták le, ahogy te. "Ha esetleg berobban a járvány, akkor...". Egy véleményt. Csak te számon kéred rajtuk a véleményüket, rajtad senki nem kéri számon, hogy mi a véleményed. Akkor se ha utólag tévedsz.
peterk2005
De nem. Ugyanis én nem írtam két hete se pro se kontra semmit. Így rajtam nincs mit számon kérni, ez nem hiszem, hogy bonyolult. És ez nem pont így zajlott ahogy te itt próbálod finomítani, az a "ha" szócska nemigazán hangzott el, itt kinyilatkoztatások történtek arról, hogy a nyitás negyedik hullámot és halált FOG okozni, egyáltalán nem feltételes módban.MC12
Nem két hete. Most feltételezted (még most is idejekorán), hogy nem történt semmi. És a kritikák középpontjában nem a terasz állt, hanem az iskolák. Amikben változások is történtek, mégpedig jelentősek. Kb. összességében negyede megy most iskolába annak, amit eredetileg akartak. Úgyhogy pontosan annyi szól amellett, hogy ha nem lesz újabb hullám, akkor azt a józan pedagógusok ellenállása okozta, mint amennyi amellett, hogy a kormány volt előrelátó.

És akkor vissza is tértünk ide: "És hát egyébként is kilóg a lóláb, hiszen a rettegők erős korrelációt mutatnak az Orbán-fóbiásokkal - éppen ezért képtelenek az önreflexióra. Hiszen akkor el kéne ismerni, hogy igaza volt. Az meg ugye lehetetlen, ezért: szerencséje volt - nem is ő döntött - semmi köze nem volt ahhoz, hogy így alakult. Viszont ha elbaszott valamit akkor az ő hibája - kizárólag övé a felelősség - random Orbán idézet az elmúlt 1 évből."MC12
A random idézeteiddel kitörölheted. Ez rant, bele a levegőbe, senkinek se címezve. Ha kritikád van, címezd annak akinek szól. Bele a levegőbe általánosítva egy ilyen rant sértő azokra, akik kritikusak voltak, de képesek az önreflekszióra. Én például zokon vettem. Kezd azzal, hogy reflektálj te magadra, ha valamiben tévedsz (még egyetlen esetre sem emlékszem amikor megtörtént volna utólag), aztán utána írj ilyent. Akkor se általánosítva, senkinek se címezve.
peterk2005

De tudod mit? Ha jövő hét elejére bedurran a dolog, akkor mondhatjuk, hogy az iskola nyitás okozta és én készséggel megkövetem a fórum rettegő tagjait. De ha egy hónapon belül bedurran, akkor is megkövetem az ittenieket és igazuk lesz, mert egyértelműen az enyhítések okozták. Csak az a baj, ha ez nem történik meg, akkor ugye itt felesleges és értelmetlen hergelés történt, én meg ezt unom.

Egyébiránt szándékosan egy folyamatra reflektáltam, nem személyekre. Vannak itt jópáran, akik minden egyes kormányzati enyhítésénél kijelentik, hogy ez szar, ennek az X-edik hullám lesz a következménye és tömeghalál és orbánahibás, és ez is unalmas. Aztán amikor ez nem következik be, akkor mennek a következő enyhítésre, aztán a következőre - mindenféle reflexió nélkül. Ha úgy gondolod, hogy ide tartozol, lelked rajta, ha meg nem akkor ne vedd magadra.

De ez a topic kezd parttalan lenni, mert Te itt azt akarod megmondani, hogy én hogyan kommenteljek úgy, hogy az neked tetszen, ahogy szerinted az jó és elfogadható - egyébként nem először. Csak erre a szerepre őszintén szólva nem kért meg senki. Elfogadom és tiszteletben tartom, hogyha neked nem tetszik ahogy írok de ez meg már inkább személyes téma, nem közérdekű - mert ennek személyeskedés a vége, az meg kevésbé szórakoztató.
MC12
Mc12 ennyi idot energiat beleolni ebbe.tiszta sobri.😀
YoungZeeZee
sobri burner accountja

csak viccelek