Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Diplomáciai bravúr Szijjártó Pétertől:"Szerbiával és Montenegróval már megvan a megállapodás a védettségi igazolványok kölcsönös elismeréséről - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán."
Nem lehetett könnyű elérni. Grat!
több mint 4 éve
Nagyon sok olyan van ám ott aki nem izomtibi. Nem mellesleg attól, hogy izomtibi, az immunrendszere még lehet gatya.Nézd a jó oldalát.Nem haragszom.Na látom, hogy a konditermes dolgot is enyhítették már.Miért haragszol ennyire a kondikra? 😀
Mehet boldog boldogtalan.
Na az lesz az igazi terjedőhely.
Bazzani
Hanni
Csak tipik az a hely ahol a vírusban hitetlen, magukat nem oltó emberek gyűlnek majd össze.
Nem általánosítok mert biztos van aki nem olyan, de 10ből 9 szerintem tuti ilyen.
Bazzani
Ahogy a teraszok népe is a videók alapján, úgy ezek az izomtibik is fiatalok.
Össze-vissza fertőzik egymást, otthon kifekszik, szülők, nagyszülők beoltva, oda nem viszik már, és szépen nyájimmunizálódnak oltás nélkül.
Mindenki jól jár.
Sobri Jóska
Lásd a sportolók akik majdnem meghaltak.
Meg a 20éves gyerekek szülei még nem biztos, hogy be vannak oltva
Én maradok a futásnál egyelőre bár mennék már terembe nagyon.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 498
Mc12 ennyi idot energiat beleolni ebbe.tiszta sobri.😀Nyilván az iskolák, hiszen arról maholnap kimondhatjuk, hogy nem okozott negyedik hullámot és tömeges fertőzést sem, annak ugyanis így két hét elteltével lennének jelei - mégha ebben nem is értünk egyet - de nem ez volt a fókuszban, hanem a rettegtetés. Mert tucatjával lehetett olvasni itt a fórumon, hogy ez lesz (tömeges fertőzés stb.). Aztán amikor nem ez lett, lesz, akkor az a hibás, aki ezt előhozza, hogy talán be lehetne fejezni egymás - többségében (szándékosan írok többségébent mert vannak páran akiknél nem - politikai alapú - rettegtetését minden egyes kormányzati enyhítésnél.Nem két hete. Most feltételezted (még most is idejekorán), hogy nem történt semmi. És a kritikák középpontjában nem a terasz állt, hanem az iskolák. Amikben változások is történtek, mégpedig jelentősek. Kb. összességében negyede megy most iskolába annak, amit eredetileg akartak. Úgyhogy pontosan annyi szól amellett, hogy ha nem lesz újabb hullám, akkor azt a józan pedagógusok ellenállása okozta, mint amennyi amellett, hogy a kormány volt előrelátó.De nem. Ugyanis én nem írtam két hete se pro se kontra semmit. Így rajtam nincs mit számon kérni, ez nem hiszem, hogy bonyolult. És ez nem pont így zajlott ahogy te itt próbálod finomítani, az a "ha" szócska nemigazán hangzott el, itt kinyilatkoztatások történtek arról, hogy a nyitás negyedik hullámot és halált FOG okozni, egyáltalán nem feltételes módban.MC12Pont úgy írták le, ahogy te. "Ha esetleg berobban a járvány, akkor...". Egy véleményt. Csak te számon kéred rajtuk a véleményüket, rajtad senki nem kéri számon, hogy mi a véleményed. Akkor se ha utólag tévedsz.Nekem nem kell elismernem semmit, mert nem állítottam hogy apokalipszis lesz, sem azt hogy nem lesz. Mert én nem rendelkezem sem kellő információval sem végzettséggel ennek a kinyilatkoztatásához. Személy szerint reméltem és remélem, hogy tudják mit csinálnak ezzel a nyitási tervvel és szurkolok, hogy igazuk legyen - nem úgy, mint itt sokan.Ez most az a rettegés, hogy kinyílnak az óvodák - iskolák és apokalipszis lesz (nem lett - de gondolom a rettegők ezen elegánsan túllépnek a következőre), vagy hogy a teraszok vagy hogy a stadionok, vagy esetleg a mozis - színházas - konditermes? Már nem tudom, hogy melyik nyitás miatt kell rettegnem 😊 Ha esetleg jövő hét végére nem robban be a járvány a teraszok miatt, akkor gondolom minden rettegő leírja, hogy tévedett és a kormánynak igaza volt (Zacherrel az élen) 😊 vagy csak megint szerencséje lesz ennek a rohadt Orbánnak. Vagy esetleg lehet, hogy ül abban az OT-ban pár tudós, kutató stb. aki neki elmondott valami olyat, amit itt a fórumnak nem, és ennek mentén nyitottak.Ha esetleg 1 hét múlva elkezdenek újra nőni a számok, akkor te be fogod írni, hogy bocs, elhamarkodtam a rantet, mert a fertőzés nem pár nappal a teraszozás után indul be, hanem jellemzően 1-2 hét laggal? Nem fogod. Szóval olyant kérj másoktól, amit te is megtennél. 😊
MC12
Az aggodalom egyébként teljesen jogos volt. Szerencsére nem jött be (eddig), de ezért kellett is tenni. Sikerült elérni, hogy ne legyen olyan a nyitás, amilyent a kormány eredetileg tervezett. A felsősök végül egyáltalán nem mentek vissza, az alsósok között pedig a szülőkre lett bízva a döntés, és több, mint felük nem is küldte a gyerekét még iskolába. Ez volt az igazán fontos lépés, a teraszozás ehhez képest egy játék, apróság, lényegtelen. Szóval nem Orbánék voltak felelősségteljesek, hanem a tanár társadalom és a szülők. Ők szerencsére tudták / megtanulták már a leckét. Köszönet nekik érte.
peterk2005
Itt fórumon habzó szájjal üvöltötték bele az online térbe a rettegők két hete,hogy kész - vége tömeghalál, 4. hullám az iskolák kinyitása. Talán kezdjék ők a tévedés beismerését. MC12
peterk2005
És akkor vissza is tértünk ide: "És hát egyébként is kilóg a lóláb, hiszen a rettegők erős korrelációt mutatnak az Orbán-fóbiásokkal - éppen ezért képtelenek az önreflexióra. Hiszen akkor el kéne ismerni, hogy igaza volt. Az meg ugye lehetetlen, ezért: szerencséje volt - nem is ő döntött - semmi köze nem volt ahhoz, hogy így alakult. Viszont ha elbaszott valamit akkor az ő hibája - kizárólag övé a felelősség - random Orbán idézet az elmúlt 1 évből."MC12A random idézeteiddel kitörölheted. Ez rant, bele a levegőbe, senkinek se címezve. Ha kritikád van, címezd annak akinek szól. Bele a levegőbe általánosítva egy ilyen rant sértő azokra, akik kritikusak voltak, de képesek az önreflekszióra. Én például zokon vettem. Kezd azzal, hogy reflektálj te magadra, ha valamiben tévedsz (még egyetlen esetre sem emlékszem amikor megtörtént volna utólag), aztán utána írj ilyent. Akkor se általánosítva, senkinek se címezve.
peterk2005
De tudod mit? Ha jövő hét elejére bedurran a dolog, akkor mondhatjuk, hogy az iskola nyitás okozta és én készséggel megkövetem a fórum rettegő tagjait. De ha egy hónapon belül bedurran, akkor is megkövetem az ittenieket és igazuk lesz, mert egyértelműen az enyhítések okozták. Csak az a baj, ha ez nem történik meg, akkor ugye itt felesleges és értelmetlen hergelés történt, én meg ezt unom.
Egyébiránt szándékosan egy folyamatra reflektáltam, nem személyekre. Vannak itt jópáran, akik minden egyes kormányzati enyhítésénél kijelentik, hogy ez szar, ennek az X-edik hullám lesz a következménye és tömeghalál és orbánahibás, és ez is unalmas. Aztán amikor ez nem következik be, akkor mennek a következő enyhítésre, aztán a következőre - mindenféle reflexió nélkül. Ha úgy gondolod, hogy ide tartozol, lelked rajta, ha meg nem akkor ne vedd magadra.
De ez a topic kezd parttalan lenni, mert Te itt azt akarod megmondani, hogy én hogyan kommenteljek úgy, hogy az neked tetszen, ahogy szerinted az jó és elfogadható - egyébként nem először. Csak erre a szerepre őszintén szólva nem kért meg senki. Elfogadom és tiszteletben tartom, hogyha neked nem tetszik ahogy írok de ez meg már inkább személyes téma, nem közérdekű - mert ennek személyeskedés a vége, az meg kevésbé szórakoztató.
MC12
több mint 4 éve
Nyilván az iskolák, hiszen arról maholnap kimondhatjuk, hogy nem okozott negyedik hullámot és tömeges fertőzést sem, annak ugyanis így két hét elteltével lennének jelei - mégha ebben nem is értünk egyet - de nem ez volt a fókuszban, hanem a rettegtetés. Mert tucatjával lehetett olvasni itt a fórumon, hogy ez lesz (tömeges fertőzés stb.). Aztán amikor nem ez lett, lesz, akkor az a hibás, aki ezt előhozza, hogy talán be lehetne fejezni egymás - többségében (szándékosan írok többségébent mert vannak páran akiknél nem - politikai alapú - rettegtetését minden egyes kormányzati enyhítésnél.Nem két hete. Most feltételezted (még most is idejekorán), hogy nem történt semmi. És a kritikák középpontjában nem a terasz állt, hanem az iskolák. Amikben változások is történtek, mégpedig jelentősek. Kb. összességében negyede megy most iskolába annak, amit eredetileg akartak. Úgyhogy pontosan annyi szól amellett, hogy ha nem lesz újabb hullám, akkor azt a józan pedagógusok ellenállása okozta, mint amennyi amellett, hogy a kormány volt előrelátó.De nem. Ugyanis én nem írtam két hete se pro se kontra semmit. Így rajtam nincs mit számon kérni, ez nem hiszem, hogy bonyolult. És ez nem pont így zajlott ahogy te itt próbálod finomítani, az a "ha" szócska nemigazán hangzott el, itt kinyilatkoztatások történtek arról, hogy a nyitás negyedik hullámot és halált FOG okozni, egyáltalán nem feltételes módban.MC12Pont úgy írták le, ahogy te. "Ha esetleg berobban a járvány, akkor...". Egy véleményt. Csak te számon kéred rajtuk a véleményüket, rajtad senki nem kéri számon, hogy mi a véleményed. Akkor se ha utólag tévedsz.Nekem nem kell elismernem semmit, mert nem állítottam hogy apokalipszis lesz, sem azt hogy nem lesz. Mert én nem rendelkezem sem kellő információval sem végzettséggel ennek a kinyilatkoztatásához. Személy szerint reméltem és remélem, hogy tudják mit csinálnak ezzel a nyitási tervvel és szurkolok, hogy igazuk legyen - nem úgy, mint itt sokan.Ez most az a rettegés, hogy kinyílnak az óvodák - iskolák és apokalipszis lesz (nem lett - de gondolom a rettegők ezen elegánsan túllépnek a következőre), vagy hogy a teraszok vagy hogy a stadionok, vagy esetleg a mozis - színházas - konditermes? Már nem tudom, hogy melyik nyitás miatt kell rettegnem 😊 Ha esetleg jövő hét végére nem robban be a járvány a teraszok miatt, akkor gondolom minden rettegő leírja, hogy tévedett és a kormánynak igaza volt (Zacherrel az élen) 😊 vagy csak megint szerencséje lesz ennek a rohadt Orbánnak. Vagy esetleg lehet, hogy ül abban az OT-ban pár tudós, kutató stb. aki neki elmondott valami olyat, amit itt a fórumnak nem, és ennek mentén nyitottak.Ha esetleg 1 hét múlva elkezdenek újra nőni a számok, akkor te be fogod írni, hogy bocs, elhamarkodtam a rantet, mert a fertőzés nem pár nappal a teraszozás után indul be, hanem jellemzően 1-2 hét laggal? Nem fogod. Szóval olyant kérj másoktól, amit te is megtennél. 😊
MC12
Az aggodalom egyébként teljesen jogos volt. Szerencsére nem jött be (eddig), de ezért kellett is tenni. Sikerült elérni, hogy ne legyen olyan a nyitás, amilyent a kormány eredetileg tervezett. A felsősök végül egyáltalán nem mentek vissza, az alsósok között pedig a szülőkre lett bízva a döntés, és több, mint felük nem is küldte a gyerekét még iskolába. Ez volt az igazán fontos lépés, a teraszozás ehhez képest egy játék, apróság, lényegtelen. Szóval nem Orbánék voltak felelősségteljesek, hanem a tanár társadalom és a szülők. Ők szerencsére tudták / megtanulták már a leckét. Köszönet nekik érte.
peterk2005
Itt fórumon habzó szájjal üvöltötték bele az online térbe a rettegők két hete,hogy kész - vége tömeghalál, 4. hullám az iskolák kinyitása. Talán kezdjék ők a tévedés beismerését. MC12
peterk2005
És akkor vissza is tértünk ide: "És hát egyébként is kilóg a lóláb, hiszen a rettegők erős korrelációt mutatnak az Orbán-fóbiásokkal - éppen ezért képtelenek az önreflexióra. Hiszen akkor el kéne ismerni, hogy igaza volt. Az meg ugye lehetetlen, ezért: szerencséje volt - nem is ő döntött - semmi köze nem volt ahhoz, hogy így alakult. Viszont ha elbaszott valamit akkor az ő hibája - kizárólag övé a felelősség - random Orbán idézet az elmúlt 1 évből."MC12A random idézeteiddel kitörölheted. Ez rant, bele a levegőbe, senkinek se címezve. Ha kritikád van, címezd annak akinek szól. Bele a levegőbe általánosítva egy ilyen rant sértő azokra, akik kritikusak voltak, de képesek az önreflekszióra. Én például zokon vettem. Kezd azzal, hogy reflektálj te magadra, ha valamiben tévedsz (még egyetlen esetre sem emlékszem amikor megtörtént volna utólag), aztán utána írj ilyent. Akkor se általánosítva, senkinek se címezve.
peterk2005
De tudod mit? Ha jövő hét elejére bedurran a dolog, akkor mondhatjuk, hogy az iskola nyitás okozta és én készséggel megkövetem a fórum rettegő tagjait. De ha egy hónapon belül bedurran, akkor is megkövetem az ittenieket és igazuk lesz, mert egyértelműen az enyhítések okozták. Csak az a baj, ha ez nem történik meg, akkor ugye itt felesleges és értelmetlen hergelés történt, én meg ezt unom.
Egyébiránt szándékosan egy folyamatra reflektáltam, nem személyekre. Vannak itt jópáran, akik minden egyes kormányzati enyhítésénél kijelentik, hogy ez szar, ennek az X-edik hullám lesz a következménye és tömeghalál és orbánahibás, és ez is unalmas. Aztán amikor ez nem következik be, akkor mennek a következő enyhítésre, aztán a következőre - mindenféle reflexió nélkül. Ha úgy gondolod, hogy ide tartozol, lelked rajta, ha meg nem akkor ne vedd magadra.
De ez a topic kezd parttalan lenni, mert Te itt azt akarod megmondani, hogy én hogyan kommenteljek úgy, hogy az neked tetszen, ahogy szerinted az jó és elfogadható - egyébként nem először. Csak erre a szerepre őszintén szólva nem kért meg senki. Elfogadom és tiszteletben tartom, hogyha neked nem tetszik ahogy írok de ez meg már inkább személyes téma, nem közérdekű - mert ennek személyeskedés a vége, az meg kevésbé szórakoztató.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Nézd a jó oldalát.Nem haragszom.Na látom, hogy a konditermes dolgot is enyhítették már.Miért haragszol ennyire a kondikra? 😀
Bazzani
Hanni
Csak tipik az a hely ahol a vírusban hitetlen, magukat nem oltó emberek gyűlnek majd össze.
Nem általánosítok mert biztos van aki nem olyan, de 10ből 9 szerintem tuti ilyen.
Bazzani
Ahogy a teraszok népe is a videók alapján, úgy ezek az izomtibik is fiatalok.
Össze-vissza fertőzik egymást, otthon kifekszik, szülők, nagyszülők beoltva, oda nem viszik már, és szépen nyájimmunizálódnak oltás nélkül.
Mindenki jól jár.
több mint 4 éve
én csak azért hoztam az Emirátusokat, mert ugye ott van még nagy arányban sinopharm. Szerbia is érdekes lehet, de ott nem néztem meg, hogy mennyire jelentős a sinopharm, mert ott oltottak mással is nagy mértékben.Jelenleg - illetve bő 1 hónapja stabilan - a napi átlagos fertőzés szám majdnem kétszerese a második hullám plató szakaszán mértnek. A jelentett halálesetek száma is (akárhogy is mérik) kb. a 2. hullám platóhoz mérhető.UAE-ben február 1 óta 719-en haltak meg összesen - kb. ez a harmadik hullám lehetett.nyilván nem könnyű vágom, néha én is berepülök a rantmálnásba 😊én elengedtem, bár nem könnyűÉn például zokon vettem.sztem engedd el ezt. már kezd olyan színvonal lenni, hogy mivel szombaton nyitottunk és vasárnap nem halt meg 1000 ember ezért jogos volt a nyitás és minden kételkedő fogja be és kapja be. nem érdemes ebbe belemenni. kormányunk és urunk tökéletesen kezelte a járványt és kész.
peterk2005
csebi
sajnos 3-4 héttel egy nyitás után lehet látni hogy nagy lesz-e a szar vagy sem
nyáron is nem júliusban derült ki a gáz mikor az emberek mehettek adriára hanem szeptemberben
Negritis
ja kb egy hónap kell majd. az lesz érdekes, hogy a kb másfél millió kínai beoltott milyen hatással lesz. ld emirátusok: kb felére esett januárra az aktív fertőzött szám, de ez még mindig kb duplája a novemberi számoknak. legalább a halálesetek száma markánsan csökkent, ez viszont jó jel.
csebi
Az első hullámban, kb 2020 szeptemberig összesen 419-en, majd októbertől februárig a második hullámban 431-en.
Willie Parker
Száz főre vetítve 107 embert oltottak már be, és mégis ilyen magasak a számok. Én őket speciális "kosárban" tartom, a nem megbízható adatok között. Valami ott "nem százas", de nem akarok találgatni, hogy mi, mert nem csak a vakcina más, de a korfa, szokások, emberek, stb. is. Inkább az angliai számokat figyelem, az európai ország, hasonló(bb) körülményekkel, emberekkel, szokásokkal (és vakcinákkal).
peterk2005
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Jelenleg - illetve bő 1 hónapja stabilan - a napi átlagos fertőzés szám majdnem kétszerese a második hullám plató szakaszán mértnek. A jelentett halálesetek száma is (akárhogy is mérik) kb. a 2. hullám platóhoz mérhető.UAE-ben február 1 óta 719-en haltak meg összesen - kb. ez a harmadik hullám lehetett.nyilván nem könnyű vágom, néha én is berepülök a rantmálnásba 😊én elengedtem, bár nem könnyűÉn például zokon vettem.sztem engedd el ezt. már kezd olyan színvonal lenni, hogy mivel szombaton nyitottunk és vasárnap nem halt meg 1000 ember ezért jogos volt a nyitás és minden kételkedő fogja be és kapja be. nem érdemes ebbe belemenni. kormányunk és urunk tökéletesen kezelte a járványt és kész.
peterk2005
csebi
nyáron is nem júliusban derült ki a gáz mikor az emberek mehettek adriára hanem szeptemberben
Negritis
ja kb egy hónap kell majd. az lesz érdekes, hogy a kb másfél millió kínai beoltott milyen hatással lesz. ld emirátusok: kb felére esett januárra az aktív fertőzött szám, de ez még mindig kb duplája a novemberi számoknak. legalább a halálesetek száma markánsan csökkent, ez viszont jó jel.
csebi
Az első hullámban, kb 2020 szeptemberig összesen 419-en, majd októbertől februárig a második hullámban 431-en.
Willie Parker
Száz főre vetítve 107 embert oltottak már be, és mégis ilyen magasak a számok. Én őket speciális "kosárban" tartom, a nem megbízható adatok között. Valami ott "nem százas", de nem akarok találgatni, hogy mi, mert nem csak a vakcina más, de a korfa, szokások, emberek, stb. is. Inkább az angliai számokat figyelem, az európai ország, hasonló(bb) körülményekkel, emberekkel, szokásokkal (és vakcinákkal).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Jött ma 400k Sinopharm és 44k Moderna. Ha jól látom, előbbire lehet időpontot foglalni kövi hétre.
több mint 4 éve
UAE-ben február 1 óta 719-en haltak meg összesen - kb. ez a harmadik hullám lehetett.nyilván nem könnyű vágom, néha én is berepülök a rantmálnásba 😊én elengedtem, bár nem könnyűÉn például zokon vettem.sztem engedd el ezt. már kezd olyan színvonal lenni, hogy mivel szombaton nyitottunk és vasárnap nem halt meg 1000 ember ezért jogos volt a nyitás és minden kételkedő fogja be és kapja be. nem érdemes ebbe belemenni. kormányunk és urunk tökéletesen kezelte a járványt és kész.
peterk2005
csebi
Negritis
csebi
több mint 4 éve
Én nem haragszom vagy ilyesmi, csak a névtelenül, negatív felhanggal általánosító "tipikus useres" postok miatt általában feláll a hátamon a szőr. 😊 Igaz ez foci témára, politikára, bármire. Ugyanígy fennakadok a "ti orbánistákon" is, meg a "ti libsiken" is. Meg itt is mindig szóltam, ha "ti vakcinapártiak" vagy "ti vírusfélők" post jött, mert az ugyanez. Ha MC megtalál engem személyesen és vérig cikiz valami postom miatt, hajrá. Nem fog fájni, kibírom. Ő se veszi magára fordított esetben, szóval nincs semmi gond, csak legyen a beszélgetés direkt, vonatkozzon konkrétan leírtra, konkrét embereknek, ne a levegőbe, konkrét címzett nélkül.nyilván nem könnyű vágom, néha én is berepülök a rantmálnásba 😊én elengedtem, bár nem könnyűÉn például zokon vettem.sztem engedd el ezt. már kezd olyan színvonal lenni, hogy mivel szombaton nyitottunk és vasárnap nem halt meg 1000 ember ezért jogos volt a nyitás és minden kételkedő fogja be és kapja be. nem érdemes ebbe belemenni. kormányunk és urunk tökéletesen kezelte a járványt és kész.
peterk2005
csebi
Negritis
csebi
Az aktuális helyzettel kapcsolatban meg ugye az van, hogy pillanatnyilag még mindig 50 ezerrel több aktív covidos van az országban, mint a 3. hullám csúcsán volt. Ezeknek a zöme nem otthon csücsül, és nem is kórházban van, hanem jön-megy. Túl sok ember ahhoz, hogy most biztosat tudjunk. Jobb félni, mint megijedni, úgyhogy én mindenképpen lassabb nyitás párti vagyok. Főleg, hogy most már úgy néz ki, hogy tényleg csak hetek kérdése, nem hónapok/fél év. Minden hét óvatosság segíthet abban, hogy a görbe sokkal meredekebben csökkenjen, és alacsonyabbra menjen, mint egy sietős nyitás esetén.
(MC rantjának már csak ez utóbbi miatt se volt semmi értelme. Mert egy dolog, hogy csökkennek a napi fertőzés számok - tegyük fel / bízzunk benne, hogy ez így is marad -, de az se mindegy, hogy milyen ütemben. Egy terasznyitás lehetett úgy is nagyon rossz ötlet, hogy új hullám már nem jön miatta, csak éppen a lecsengő szakasz mondjuk május vége helyett kinyúlik a nyárba. Ami amellett, hogy emberek is halnak, az egészségügyet is tovább terheli, az egészségeseknek se jó, mert további hónap(okk)al tolhatja el, amíg nehezebb / rizikósabb korlátozottabb a mozgás.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nálunk van vagy 30 sportlövő "versenyző".Vannak sportolók akiknek a verseny felkészüléshez szükséges a konditerem és nincs az egyesületének saját ahova, mint munkába bejarna, pl foci csapatok.Nem lesz védett. Csak mivel igazolt sportoló ez idehaza bőven elég. Zéró logika, mint mindig.Attól amúgy hogy valaki sportoló miért lesz védett?És tényleg: "edzőterembe a védettek mehetnek, illetve a gyermekek és az igazolt sportolók"gulyás kormányinfó maTudsz forrást?18 feletti igazolt sportolo is mehet, ennyi változott a pár nappal korábbi tervhez képestNa látom, hogy a konditermes dolgot is enyhítették már.Mi vonatkozik pontosan a konditermekre?
Bazzani
bcsarli
briareos
bcsarli
briareos
bcsarli
Bazzani
Beki
Egy testépítő pl csak a teremben tud felkészülni egy versenyre, abból él, azért kapja a pénzt hogy versenyre jár de ha nem tud edzeni munka nélküli lesz.
Nyilván ez nem a legjobb megoldás, én pl örültem neki hogy 18 év fölött csak védettek mehettek volna be, mert augusztusban voltam utoljára edzeni. És úgy tűnik még várnom kell mindig.
samu09
több mint 4 éve
Vannak sportolók akiknek a verseny felkészüléshez szükséges a konditerem és nincs az egyesületének saját ahova, mint munkába bejarna, pl foci csapatok.Nem lesz védett. Csak mivel igazolt sportoló ez idehaza bőven elég. Zéró logika, mint mindig.Attól amúgy hogy valaki sportoló miért lesz védett?És tényleg: "edzőterembe a védettek mehetnek, illetve a gyermekek és az igazolt sportolók"gulyás kormányinfó maTudsz forrást?18 feletti igazolt sportolo is mehet, ennyi változott a pár nappal korábbi tervhez képestNa látom, hogy a konditermes dolgot is enyhítették már.Mi vonatkozik pontosan a konditermekre?
Bazzani
bcsarli
briareos
bcsarli
briareos
bcsarli
Bazzani
Beki
Egy testépítő pl csak a teremben tud felkészülni egy versenyre, abból él, azért kapja a pénzt hogy versenyre jár de ha nem tud edzeni munka nélküli lesz.
Nyilván ez nem a legjobb megoldás, én pl örültem neki hogy 18 év fölött csak védettek mehettek volna be, mert augusztusban voltam utoljára edzeni. És úgy tűnik még várnom kell mindig.
több mint 4 éve
Ráadásul úgy, hogy már a falusi Marika néni is tudja, hogy már a szomszéd Józsi bácsi is szerzett igazolást, hogy ő sportoló 😀 Annyi igazolt sportoló lett az utóbbi évben, hogy tuti nyerünk Tokióban 30 aranyatNem lesz védett. Csak mivel igazolt sportoló ez idehaza bőven elég. Zéró logika, mint mindig.Attól amúgy hogy valaki sportoló miért lesz védett?És tényleg: "edzőterembe a védettek mehetnek, illetve a gyermekek és az igazolt sportolók"gulyás kormányinfó maTudsz forrást?18 feletti igazolt sportolo is mehet, ennyi változott a pár nappal korábbi tervhez képestNa látom, hogy a konditermes dolgot is enyhítették már.Mi vonatkozik pontosan a konditermekre?
Bazzani
bcsarli
briareos
bcsarli
briareos
bcsarli
Bazzani
Beki
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem lesz védett. Csak mivel igazolt sportoló ez idehaza bőven elég. Zéró logika, mint mindig.Attól amúgy hogy valaki sportoló miért lesz védett?És tényleg: "edzőterembe a védettek mehetnek, illetve a gyermekek és az igazolt sportolók"gulyás kormányinfó maTudsz forrást?18 feletti igazolt sportolo is mehet, ennyi változott a pár nappal korábbi tervhez képestNa látom, hogy a konditermes dolgot is enyhítették már.Mi vonatkozik pontosan a konditermekre?
Bazzani
bcsarli
briareos
bcsarli
briareos
bcsarli
Bazzani
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
hvg.hu/itthon/20210429_muller_cecilia_tiszti_foorvos_koronavirus_jarvany_latogatasi_tilalom_feloldasa
több mint 4 éve
Én hajnalban megyek, akkor covid előtt is kb 10-en voltunk 2000 négyzetméterre.Mehetnek az igazolt sportolók, (18 alatt és felett is) plusz a védettségi igazolványosok.Na látom, hogy a konditermes dolgot is enyhítették már.Mi vonatkozik pontosan a konditermekre?
Bazzani
bcsarli
Én sem értem, nem mondom, hogy jó ez így, meg nem tudom más termekben hogy volt, (BP-n biztos másképp) de a jelenlegi korlátozásokkal nálunk legtöbbször max 5-10 ember lézengett kb 1400 négyzetméteren. Meg az is hozzátartozik hogy csak hétvégén délelőtt, vagy dél körül járok, ez egyébként sem frekventált időpont. De nem hiszem hogy számottevő többletkockázat, hogy most a védettek is ott lesznek.Na látom, hogy a konditermes dolgot is enyhítették már.Miért haragszol ennyire a kondikra? 😀
Bazzani
Hanni
Meg a teraszokhoz képest sem.
Henderson
több mint 4 éve
Attól amúgy hogy valaki sportoló miért lesz védett?És tényleg: "edzőterembe a védettek mehetnek, illetve a gyermekek és az igazolt sportolók"gulyás kormányinfó maTudsz forrást?18 feletti igazolt sportolo is mehet, ennyi változott a pár nappal korábbi tervhez képestNa látom, hogy a konditermes dolgot is enyhítették már.Mi vonatkozik pontosan a konditermekre?
Bazzani
bcsarli
briareos
bcsarli
briareos
bcsarli
több mint 4 éve
És tényleg: "edzőterembe a védettek mehetnek, illetve a gyermekek és az igazolt sportolók"gulyás kormányinfó maTudsz forrást?18 feletti igazolt sportolo is mehet, ennyi változott a pár nappal korábbi tervhez képestNa látom, hogy a konditermes dolgot is enyhítették már.Mi vonatkozik pontosan a konditermekre?
Bazzani
bcsarli
briareos
bcsarli
briareos
több mint 4 éve
Mehetnek az igazolt sportolók, (18 alatt és felett is) plusz a védettségi igazolványosok.Na látom, hogy a konditermes dolgot is enyhítették már.Mi vonatkozik pontosan a konditermekre?
Bazzani
bcsarli
Én sem értem, nem mondom, hogy jó ez így, meg nem tudom más termekben hogy volt, (BP-n biztos másképp) de a jelenlegi korlátozásokkal nálunk legtöbbször max 5-10 ember lézengett kb 1400 négyzetméteren. Meg az is hozzátartozik hogy csak hétvégén délelőtt, vagy dél körül járok, ez egyébként sem frekventált időpont. De nem hiszem hogy számottevő többletkockázat, hogy most a védettek is ott lesznek.Na látom, hogy a konditermes dolgot is enyhítették már.Miért haragszol ennyire a kondikra? 😀
Bazzani
Hanni
Meg a teraszokhoz képest sem.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 4 éve
nyilván nem könnyű vágom, néha én is berepülök a rantmálnásba 😊én elengedtem, bár nem könnyűÉn például zokon vettem.sztem engedd el ezt. már kezd olyan színvonal lenni, hogy mivel szombaton nyitottunk és vasárnap nem halt meg 1000 ember ezért jogos volt a nyitás és minden kételkedő fogja be és kapja be. nem érdemes ebbe belemenni. kormányunk és urunk tökéletesen kezelte a járványt és kész.
peterk2005
csebi
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
gulyás kormányinfó maTudsz forrást?18 feletti igazolt sportolo is mehet, ennyi változott a pár nappal korábbi tervhez képestNa látom, hogy a konditermes dolgot is enyhítették már.Mi vonatkozik pontosan a konditermekre?
Bazzani
bcsarli
briareos
bcsarli
több mint 4 éve
Az a szerencse, hogy azért relative kevés konditerem van csak, ha az iskolai osztályok számával vetem össze. 😊Nem haragszom.Na látom, hogy a konditermes dolgot is enyhítették már.Miért haragszol ennyire a kondikra? 😀
Bazzani
Hanni
Bazzani

több mint 4 éve
Tudsz forrást?18 feletti igazolt sportolo is mehet, ennyi változott a pár nappal korábbi tervhez képestNa látom, hogy a konditermes dolgot is enyhítették már.Mi vonatkozik pontosan a konditermekre?
Bazzani
bcsarli
briareos
több mint 4 éve
Nem haragszom.Na látom, hogy a konditermes dolgot is enyhítették már.Miért haragszol ennyire a kondikra? 😀
Bazzani
Hanni
több mint 4 éve
18 feletti igazolt sportolo is mehet, ennyi változott a pár nappal korábbi tervhez képestNa látom, hogy a konditermes dolgot is enyhítették már.Mi vonatkozik pontosan a konditermekre?
Bazzani
bcsarli