Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 494
nálam most bejött az oldal

szerk: behalt
Vrij6
Foglalás közben meghalt.

A kurva anyád Orbán!
Amadeus
bazmeg. :/ kurvajó...
Vrij6
"de leagalább kormányozni tudnak."

Megbasszák ezek az anyjukat.
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 053 — Слава Україні! Героям слава!

Vrij6
Foglalás közben meghalt.

A kurva anyád Orbán!
Amadeus
bazmeg. :/ kurvajó...

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve

Vrij6
Foglalás közben meghalt.

A kurva anyád Orbán!
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 284 — beers & Packers

Vrij6
INT!
több mint 4 éve

Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 801 — no es importante
akinek hiányzott (vagy nem is tudta eddig, hogy mi az) a neptun-életérzés, annak most reprodukálták, köszönjük szépen!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
ELKÉPESZTŐ GECI!!!!!!
Amadeus
Sikerült foglalni?
Matthew99
Szerinted?
Amadeus
raiders fanként sose sikerül amit akarsz szóval nem

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 115 — nabege2@yahoo.com
 www.origo.hu/itthon/20210430-orban-viktor-radiointerju-2021-aprilis-30.html
gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűű
több mint 4 éve
ELKÉPESZTŐ GECI!!!!!!
Amadeus
Sikerült foglalni?
Matthew99
Szerinted?
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
A draftnak köszönhetően korai órán fent voltam, 1/2 hétkor kezdtem nézegetni a híreket, azonnal riasztottam egyik családtagomat, hogy regisztráljon. (Egyébként az infó, hogy ma lehet pfizerozni, nem sokkal éjfél után jött ki az Origón. Mert miért is ne ott, miért is ne az utolsó pillanatban.)
Kora reggel már nem működik az oldal (mások 6-tól próbálkoztak), mindenki őrjöng, erre a dagadék még benyögi a szokásos pénteki rádiós szózatában, hogy ma menjen, aki Pfizert akar, mert hetekig nem lesz. Szakadjon rá a stadionja!
nagylaza
Ráadásul 10kor kezdődnének az oltások...
több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 539 — I like the Texans, I like who we are
Ma kilencre volt idopontom második oltasra. Debrecen. 8:50 körül értem be, lazmeres papirozas mondták itt várjak, kb három másodpercig ültem már hívtak is, 8:53kor kint is voltam. Most várom a 10 percemet aztán annyi. Gyorsabb volt mint az első.
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 284 — beers & Packers
A draftnak köszönhetően korai órán fent voltam, 1/2 hétkor kezdtem nézegetni a híreket, azonnal riasztottam egyik családtagomat, hogy regisztráljon. (Egyébként az infó, hogy ma lehet pfizerozni, nem sokkal éjfél után jött ki az Origón. Mert miért is ne ott, miért is ne az utolsó pillanatban.)
Kora reggel már nem működik az oldal (mások 6-tól próbálkoztak), mindenki őrjöng, erre a dagadék még benyögi a szokásos pénteki rádiós szózatában, hogy ma menjen, aki Pfizert akar, mert hetekig nem lesz. Szakadjon rá a stadionja!
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 243 — Invisible man
ELKÉPESZTŐ GECI!!!!!!
Amadeus
Sikerült foglalni?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
ELKÉPESZTŐ GECI!!!!!!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ez megint jól megszervezett dolog volt...tudják h ezek a szar oldalak a legkisebb túlterhelésre is lerohadnak, de reggel nyögik ki h 100k Pfizert el lehet oltani... 😀
Beki
Az EESZT portálja jelenleg korlátozottan érhető el.
A betegellátás menetét a fennakadás nem befolyásolja, a medikai rendszerek EESZT kapcsolata zavartalan. Amennyiben az EESZT portál szolgáltatásait kívánja igénybe venni, kérjük, látogasson vissza oldalunkra később.
Kollégáink dolgoznak az elérhetőség visszaállításán. Megértését és türelmét köszönjük!
warr_b
Ja...várnak kicsit h elüljön a hullám, de ha ismét elérhetővé teszik az oldalt, ugyanúgy le fog rohadni, mert bővíteni semmin nem fognak.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 946 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mondjuk ez megint jól megszervezett dolog volt...tudják h ezek a szar oldalak a legkisebb túlterhelésre is lerohadnak, de reggel nyögik ki h 100k Pfizert el lehet oltani... 😀
Beki
Az EESZT portálja jelenleg korlátozottan érhető el.
A betegellátás menetét a fennakadás nem befolyásolja, a medikai rendszerek EESZT kapcsolata zavartalan. Amennyiben az EESZT portál szolgáltatásait kívánja igénybe venni, kérjük, látogasson vissza oldalunkra később.
Kollégáink dolgoznak az elérhetőség visszaállításán. Megértését és türelmét köszönjük!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 248 — Vikings fan
Beki
Szerinted érdekli őket?
több mint 4 éve
fasza, átküldtem pár havernak, ismerősnek hogy ha tud pfizerezzen, de akkor ez így kb esélytelen. :/

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 946 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lehet mára pfizerre is regelni az eeszt-n.
tenorx
Nekem semmilyeb szinten nem tölt be az oldal, de gondolom ugyanott van ez is, mint a másik két vakcinás?
r.baggio
Igen, csak elkezdték túlterhelni. Engem egy haverom hívott amikor épp feküdtem volna draft után, akkor még jó volt, foglaltam is fél 10re szóval valid a dolog.
tenorx
Én a közelemben (Margit kórház) csak Astrát látok. Mondjuk lapozásnál vagy háromszor kell ráfrissíteni erre a szarra, hogy megmoccanjon, akkor is 3 percig matekozik, mire betölt...
warr_b
Nem mindenhol van, nekem az 1113ba sikerült.
tenorx
Fasza lenne, ha nem csak településre/irányítószámra, hanem vakcinatípusra is lehetne keresni 😊

több mint 4 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
tenorx
Nekem semmilyeb szinten nem tölt be az oldal, de gondolom ugyanott van ez is, mint a másik két vakcinás?
r.baggio
Igen, csak elkezdték túlterhelni. Engem egy haverom hívott amikor épp feküdtem volna draft után, akkor még jó volt, foglaltam is fél 10re szóval valid a dolog.
tenorx
Én a közelemben (Margit kórház) csak Astrát látok. Mondjuk lapozásnál vagy háromszor kell ráfrissíteni erre a szarra, hogy megmoccanjon, akkor is 3 percig matekozik, mire betölt...
warr_b
Nem mindenhol van, nekem az 1113ba sikerült.
több mint 4 éve
tenorx
r.baggio
tenorx

több mint 4 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
tenorx
r.baggio

Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 801 — no es importante
tenorx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
tenorx 14 099 — fő libsi