Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
"de leagalább kormányozni tudnak."bazmeg. :/ kurvajó...nálam most bejött az oldalFoglalás közben meghalt.
szerk: behalt
Vrij6
A kurva anyád Orbán!
Amadeus
Vrij6
Megbasszák ezek az anyjukat.
több mint 4 éve
bazmeg. :/ kurvajó...nálam most bejött az oldalFoglalás közben meghalt.
Vrij6
A kurva anyád Orbán!
Amadeus
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
nálam most bejött az oldalFoglalás közben meghalt.
Vrij6
A kurva anyád Orbán!
több mint 4 éve
nálam most bejött az oldalINT!
Vrij6
több mint 4 éve
nálam most bejött az oldalszerk: behalt
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
akinek hiányzott (vagy nem is tudta eddig, hogy mi az) a neptun-életérzés, annak most reprodukálták, köszönjük szépen!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
raiders fanként sose sikerül amit akarsz szóval nemSzerinted?ELKÉPESZTŐ GECI!!!!!!Sikerült foglalni?
Amadeus
Matthew99
Amadeus
több mint 4 éve
www.origo.hu/itthon/20210430-orban-viktor-radiointerju-2021-aprilis-30.htmlgyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűű
több mint 4 éve
Szerinted?ELKÉPESZTŐ GECI!!!!!!Sikerült foglalni?
Amadeus
Matthew99
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
A draftnak köszönhetően korai órán fent voltam, 1/2 hétkor kezdtem nézegetni a híreket, azonnal riasztottam egyik családtagomat, hogy regisztráljon. (Egyébként az infó, hogy ma lehet pfizerozni, nem sokkal éjfél után jött ki az Origón. Mert miért is ne ott, miért is ne az utolsó pillanatban.)Ráadásul 10kor kezdődnének az oltások...
Kora reggel már nem működik az oldal (mások 6-tól próbálkoztak), mindenki őrjöng, erre a dagadék még benyögi a szokásos pénteki rádiós szózatában, hogy ma menjen, aki Pfizert akar, mert hetekig nem lesz. Szakadjon rá a stadionja!
nagylaza
több mint 4 éve
Ma kilencre volt idopontom második oltasra. Debrecen. 8:50 körül értem be, lazmeres papirozas mondták itt várjak, kb három másodpercig ültem már hívtak is, 8:53kor kint is voltam. Most várom a 10 percemet aztán annyi. Gyorsabb volt mint az első.
több mint 4 éve
A draftnak köszönhetően korai órán fent voltam, 1/2 hétkor kezdtem nézegetni a híreket, azonnal riasztottam egyik családtagomat, hogy regisztráljon. (Egyébként az infó, hogy ma lehet pfizerozni, nem sokkal éjfél után jött ki az Origón. Mert miért is ne ott, miért is ne az utolsó pillanatban.)Kora reggel már nem működik az oldal (mások 6-tól próbálkoztak), mindenki őrjöng, erre a dagadék még benyögi a szokásos pénteki rádiós szózatában, hogy ma menjen, aki Pfizert akar, mert hetekig nem lesz. Szakadjon rá a stadionja!
több mint 4 éve
ELKÉPESZTŐ GECI!!!!!!Sikerült foglalni?
Amadeus

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
ELKÉPESZTŐ GECI!!!!!!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ja...várnak kicsit h elüljön a hullám, de ha ismét elérhetővé teszik az oldalt, ugyanúgy le fog rohadni, mert bővíteni semmin nem fognak.Mondjuk ez megint jól megszervezett dolog volt...tudják h ezek a szar oldalak a legkisebb túlterhelésre is lerohadnak, de reggel nyögik ki h 100k Pfizert el lehet oltani... 😀Az EESZT portálja jelenleg korlátozottan érhető el.
Beki
A betegellátás menetét a fennakadás nem befolyásolja, a medikai rendszerek EESZT kapcsolata zavartalan. Amennyiben az EESZT portál szolgáltatásait kívánja igénybe venni, kérjük, látogasson vissza oldalunkra később.
Kollégáink dolgoznak az elérhetőség visszaállításán. Megértését és türelmét köszönjük!
warr_b
több mint 4 éve
Mondjuk ez megint jól megszervezett dolog volt...tudják h ezek a szar oldalak a legkisebb túlterhelésre is lerohadnak, de reggel nyögik ki h 100k Pfizert el lehet oltani... 😀Az EESZT portálja jelenleg korlátozottan érhető el.
Beki
A betegellátás menetét a fennakadás nem befolyásolja, a medikai rendszerek EESZT kapcsolata zavartalan. Amennyiben az EESZT portál szolgáltatásait kívánja igénybe venni, kérjük, látogasson vissza oldalunkra később.
Kollégáink dolgoznak az elérhetőség visszaállításán. Megértését és türelmét köszönjük!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mondjuk ez megint jól megszervezett dolog volt...tudják h ezek a szar oldalak a legkisebb túlterhelésre is lerohadnak, de reggel nyögik ki h 100k Pfizert el lehet oltani... 😀Szerinted érdekli őket?
Beki
több mint 4 éve
fasza, átküldtem pár havernak, ismerősnek hogy ha tud pfizerezzen, de akkor ez így kb esélytelen. :/
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ez megint jól megszervezett dolog volt...tudják h ezek a szar oldalak a legkisebb túlterhelésre is lerohadnak, de reggel nyögik ki h 100k Pfizert el lehet oltani... 😀
több mint 4 éve
Fasza lenne, ha nem csak településre/irányítószámra, hanem vakcinatípusra is lehetne keresni 😊Nem mindenhol van, nekem az 1113ba sikerült.Én a közelemben (Margit kórház) csak Astrát látok. Mondjuk lapozásnál vagy háromszor kell ráfrissíteni erre a szarra, hogy megmoccanjon, akkor is 3 percig matekozik, mire betölt...Igen, csak elkezdték túlterhelni. Engem egy haverom hívott amikor épp feküdtem volna draft után, akkor még jó volt, foglaltam is fél 10re szóval valid a dolog.Lehet mára pfizerre is regelni az eeszt-n.Nekem semmilyeb szinten nem tölt be az oldal, de gondolom ugyanott van ez is, mint a másik két vakcinás?
tenorx
r.baggio
tenorx
warr_b
tenorx

több mint 4 éve
Nem mindenhol van, nekem az 1113ba sikerült.Én a közelemben (Margit kórház) csak Astrát látok. Mondjuk lapozásnál vagy háromszor kell ráfrissíteni erre a szarra, hogy megmoccanjon, akkor is 3 percig matekozik, mire betölt...Igen, csak elkezdték túlterhelni. Engem egy haverom hívott amikor épp feküdtem volna draft után, akkor még jó volt, foglaltam is fél 10re szóval valid a dolog.Lehet mára pfizerre is regelni az eeszt-n.Nekem semmilyeb szinten nem tölt be az oldal, de gondolom ugyanott van ez is, mint a másik két vakcinás?
tenorx
r.baggio
tenorx
warr_b
több mint 4 éve
Én a közelemben (Margit kórház) csak Astrát látok. Mondjuk lapozásnál vagy háromszor kell ráfrissíteni erre a szarra, hogy megmoccanjon, akkor is 3 percig matekozik, mire betölt...Igen, csak elkezdték túlterhelni. Engem egy haverom hívott amikor épp feküdtem volna draft után, akkor még jó volt, foglaltam is fél 10re szóval valid a dolog.Lehet mára pfizerre is regelni az eeszt-n.Nekem semmilyeb szinten nem tölt be az oldal, de gondolom ugyanott van ez is, mint a másik két vakcinás?
tenorx
r.baggio
tenorx

több mint 4 éve
Igen, csak elkezdték túlterhelni. Engem egy haverom hívott amikor épp feküdtem volna draft után, akkor még jó volt, foglaltam is fél 10re szóval valid a dolog.Lehet mára pfizerre is regelni az eeszt-n.Nekem semmilyeb szinten nem tölt be az oldal, de gondolom ugyanott van ez is, mint a másik két vakcinás?
tenorx
r.baggio
Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
Lehet mára pfizerre is regelni az eeszt-n.Nekem semmilyeb szinten nem tölt be az oldal, de gondolom ugyanott van ez is, mint a másik két vakcinás?
tenorx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Lehet mára pfizerre is regelni az eeszt-n.