Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Ez egy vicc.Nekem szükségem lett volna egy beutalóra és gyógyszerkiírásra (nagy valószínűséggel poszt-covid miatt) , de a rendszer reggel összeomlott......
No comment.
több mint 4 éve
"Kiss Róbert az operatív törzs tájékoztatóján azt mondta, rendkívüli terheléses támadás érte az informatikai rendszert, ezért nem lehet jelentkezni védőoltásért"SZEMÉT HEKKEREK! A Bowl.hu-n is ez a baj most, nagyot küzdök velük!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Két szám, két ország, sokféle lehetséges magyarázat: Elhunytak száma 2021. január 4. és 2021. április 4. között
Magyarország : 42.517 fő (népesség: 9.640.033)
Svédország : 24.424 fő (népesség: 10.151.283)
Forrás: www.ksh.hu/stadat_files/nep/hu/nep0065.html?fbclid=IwAR02WXmgZbxzkTElaufJhh1ToBi3GekspdMlOVHAiEAEmWn5scxP_MzLkrk
www.scb.se/en/finding-statistics/statistics-by-subject-area/population/population-composition/population-statistics/#_Tablesandgraphs
#maradj otthon, dögölj éhen
több mint 4 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Amikor asszed, hogy ez az aljas, szarházi, gerinctelen banda nem tud még gecibb lenni, akkor kiderül, hogy még az emberek egészségén, élete árán is inkább a saját nyerészkedéseiken dolgoznak (Sinopharm).Ez simán csak azért van, mert a Fideszes cégen keresztül megvett Kínait el akarják passzolni a dolgozó népnek... biznisz okból megkerültek minket, ennyiOrbán Viktor miniszterelnökA faszkalap geci a Kossuth Rádióban arról beszélt péntek reggel, hogy a regisztráltaknak ma még beadják a Pfizert, aztán hetekig kell várni erre a vakcinára, mert félreteszik azt a 16–18 éveseknek.
Ez is olyan szép. Türelmesen várom a soromat hónapok óta, tudván, hogy az idősektől kezdve életkor szerint megyünk sorba. Majd amikor már elvileg tényleg kevesen vannak előttem, akkor szólnak, hogy ja bocs, nem csak az idősebbek vannak előttem, hanem a fiatalabbak is.
Valszeg szépen lassan kiderül, hogy a kutyák meg a tengerimalacok is előbb kapnak pfizert.
Duff
Chargers LT
ja bocs elfelejtettem, orbán a lehető legjobb opció.
több mint 4 éve
Nekem az astrával semmi gondom nem lett volna. Csak amikor már azt hallod minden honnan, hogy pár nap/hét és minden regisztáltat beoltanak, akkor inkább megvárom azt a plusz 1-2 hetet egy Pfizer/Modernaért, és akkor nem augusztusra lesz meg az immunitásom, hanem júniusra.
több mint 4 éve
Az NB1 hétvégi fordulójának kezdőrúgását Pfizer Inc. végzi el.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Hát ha nem vagy vírusos, akkor negatív a teszted. 😉Na jó, de én nem voltam vírusos, mint ahogy sokan mások sem 😀Negatív teszttel beengednek akárhova.Elképesztő, hogy bekajálták a tömegek a Pfizer médiakampányát...Újra leírom nem ez a baj... akinek van esze, az tudja, hogy nincs rossz oltás...
Simán lehet, hogy messze az a legjobban tesztelt oltás, de rohadtul nem értem mi ez a hisztéria, amikor a cél szempontjából mindegyik oltás megfelelő
FLZOLI
A nyugatra utazás kérdése miatt nem kell több milliónak a keleti vakcina!
És ez még mindig nem tisztázódott le... jobban mondva már van olyan ország, aki a keletiekkel oltott embert nem engedik beutazni. Ami még jobban a Pfizer és Moderna felé terel mindenkit.
Szinte nincs olyan magyar, akinek ne élne, dolgozna külföldön rokona. Oltassa be magát kínaival, mert Viki azt mondta, aztán ne láthassa a fiát mondjuk? Mert ez még nem derült ki EU részről sem.
Chargers LT
Jughead
Chargers LT
Szerkesztette: Jughead
több mint 4 éve
Most megmagyaráztad a hangulatkeltést és a pfizer lobbiját az astra ellenAz Astrával szerintem a korábbi gondok, országok visszamondása, leállása simán kicseszett.Ez a kínai ellen jó érv, de hogy ugyanezek a tömegek miért nem rohannak az astráért, arra nem. Ha működött volna az oldal, végül én is beregisztráltam volna arra (vagyis még mindig ez a terv), már csak azért is, mert jó lenne ezen az őrületen végre túllendülniElképesztő, hogy bekajálták a tömegek a Pfizer médiakampányát...Újra leírom nem ez a baj... akinek van esze, az tudja, hogy nincs rossz oltás...
Simán lehet, hogy messze az a legjobban tesztelt oltás, de rohadtul nem értem mi ez a hisztéria, amikor a cél szempontjából mindegyik oltás megfelelő
FLZOLI
És ez még mindig nem tisztázódott le... jobban mondva már van olyan ország, aki a keletiekkel oltott embert nem engedik beutazni. Ami még jobban a Pfizer és Moderna felé terel mindenkit.
Szinte nincs olyan magyar, akinek ne élne, dolgozna külföldön rokona. Oltassa be magát kínaival, mert Viki azt mondta, aztán ne láthassa a fiát mondjuk? Mert ez még nem derült ki EU részről sem.
Chargers LT
r.baggio
Értem én, hogy pár millióból csak vagy 40 embernek volt olyan immunválasza az Astrára, hogy a vérlemezkék sokasága agyérgörcsöt és halált okozott... na de honnan tudod, hogy a te testednek nem-e lesz ilyen immunválasza a hatóanyagára? Ki akarna a 41. ilyen hulla lenni pl? Nyilván ez van az emberekben...sőt országokban, ezért álltak le vele
Chargers LT

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Na jó, de én nem voltam vírusos, mint ahogy sokan mások sem 😀Negatív teszttel beengednek akárhova.Elképesztő, hogy bekajálták a tömegek a Pfizer médiakampányát...Újra leírom nem ez a baj... akinek van esze, az tudja, hogy nincs rossz oltás...
FLZOLI
Chargers LT
Jughead
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Az Astrával szerintem a korábbi gondok, országok visszamondása, leállása simán kicseszett.Ez a kínai ellen jó érv, de hogy ugyanezek a tömegek miért nem rohannak az astráért, arra nem. Ha működött volna az oldal, végül én is beregisztráltam volna arra (vagyis még mindig ez a terv), már csak azért is, mert jó lenne ezen az őrületen végre túllendülniElképesztő, hogy bekajálták a tömegek a Pfizer médiakampányát...Újra leírom nem ez a baj... akinek van esze, az tudja, hogy nincs rossz oltás...
FLZOLI
Chargers LT
r.baggio
Értem én, hogy pár millióból csak vagy 40 embernek volt olyan immunválasza az Astrára, hogy a vérlemezkék sokasága agyérgörcsöt és halált okozott... na de honnan tudod, hogy a te testednek nem-e lesz ilyen immunválasza a hatóanyagára? Ki akarna a 41. ilyen hulla lenni pl? Nyilván ez van az emberekben...sőt országokban, ezért álltak le vele
több mint 4 éve
Duda Ernő ma elég hosszan nyilatkozott a Klubrádióban:1. Tippje szerint idővel az EU el fogja fogadni a keleti vakcinákat.
2. Szakmai akadálya nincs annak, hogy a keleti vakcinákra „ráoltsanak” pl. Pfizerrel, de a gyártók érdekei még közbeszólhatnak.
3. A harmadik hullám ereje nem csak a politikusokat, a szakembereket is váratlanul érte, és nem lehet tudni, mit hoz a negyedik hullám. Kockázatos lépésnek tartja a nyitást.
több mint 4 éve
Negatív teszttel beengednek akárhova.Elképesztő, hogy bekajálták a tömegek a Pfizer médiakampányát...Újra leírom nem ez a baj... akinek van esze, az tudja, hogy nincs rossz oltás...
FLZOLI
Chargers LT
több mint 4 éve
Ez a kínai ellen jó érv, de hogy ugyanezek a tömegek miért nem rohannak az astráért, arra nem. Ha működött volna az oldal, végül én is beregisztráltam volna arra (vagyis még mindig ez a terv), már csak azért is, mert jó lenne ezen az őrületen végre túllendülniElképesztő, hogy bekajálták a tömegek a Pfizer médiakampányát...Újra leírom nem ez a baj... akinek van esze, az tudja, hogy nincs rossz oltás...
FLZOLI
Chargers LT

---
több mint 4 éve
A Moderna nem tényező, alig oltanak vele, viszont Astra és az oroszt sokan visszamondják.Elképesztő, hogy bekajálták a tömegek a Pfizer médiakampányát...Újra leírom nem ez a baj... akinek van esze, az tudja, hogy nincs rossz oltás...
FLZOLI
Chargers LT
Amúgy meg nem az a cél, hogy az insta kompatibilis bulikat és wellness utazást elokeszitsd hanem, hogy elkeruld, hogy kinyird magad vagy a családod evvel a sunyi vírussal... Nem olyan happy az élet fele kapacitáson működő tudokkel vagy szívvel, hiába hordja ki valaki otthon esetleg
több mint 4 éve
Elképesztő, hogy bekajálták a tömegek a Pfizer médiakampányát...A kínaiak nem adtak ki dokumentációt, az oroszok hamísitottak (copy pasteltek) egy csomó mindent a sajátjukban.
FLZOLI
Nekem ez akkora red flag volt, hogy azt mondtam köszönöm, inkább nem - szerintem mások is voltak így vele... de, a maradékból bármelyiket elfogadtam volna és amint ott volt a lehetőség (miután engem sem hívtak telón eddig) a héten regisztráltam Astra-ra. Pedig a Pfizernek jobbak a statjai, meg nem 3 hónap... de regisztráltam szépen, amint lehetett és működött az oldal.
Ettől még ez a Pfizeres cirkusz, amit megint összehoztak, vicc..
- ha kevés van, alapból nem kellett volna így szétosztani, maradjon talonba egyelőre a 2. kör/az érettségizők miatt
- ha van elég, akkor sem így suttyomban fű alatt, hanem majd X nap múlva elérhető (mondjuk jövő hétfőtől), szépen lehet regisztrálni arra is.
Ennyi. Nem tudom ezen mi olyan nehéz.. ez megint egy szervezési/logisztikai katasztrófa, amit meg lehetett volna spórolni.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Elképesztő, hogy bekajálták a tömegek a Pfizer médiakampányát...Kibaszott röhejes. Pfizer, az új csodaszer! 😊
FLZOLI
Komolyan. Remélem, tényleg mindegyik jó lesz, mert ez egy vicc.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Oké a kínai kavarással szemben érthető valami bizonytalanság, de a többinél...Elképesztő, hogy bekajálták a tömegek a Pfizer médiakampányát...Amúgy kb igen, de mikor a kínai vakcinánál még a beszerzésről sem hajlandóak infót elárulni, ott azért ne csodálkozzunk, hogy nem rohannak érte úgy az emberek, mint bármi másért
FLZOLI
r.baggio
több mint 4 éve
Elképesztő, hogy bekajálták a tömegek a Pfizer médiakampányát...Újra leírom nem ez a baj... akinek van esze, az tudja, hogy nincs rossz oltás...
FLZOLI
több mint 4 éve
"Kollégánk a helyszínen van, azt mondja, több sor is áll a kórháznál, a rövidebb a hivatásos katonáké és a kórházi dolgozóké. Beszélt olyan férfivel, aki 1,5 óra végzett. Kollégánk szerint egy kórházi dolgozó 12 körül azt mondta, nincs több Pfizer, csak AstraZeneca."hvg.hu/itthon/20210430_Nagyon_hosszu_sorok_allnak_Pfizer_oltasokert
több mint 4 éve
Elképesztő, hogy bekajálták a tömegek a Pfizer médiakampányát...Amúgy kb igen, de mikor a kínai vakcinánál még a beszerzésről sem hajlandóak infót elárulni, ott azért ne csodálkozzunk, hogy nem rohannak érte úgy az emberek, mint bármi másért
FLZOLI

---
több mint 4 éve
Elképesztő, hogy bekajálták a tömegek a Pfizer médiakampányát... Simán lehet, hogy messze az a legjobban tesztelt oltás, de rohadtul nem értem mi ez a hisztéria, amikor a cél szempontjából mindegyik oltás megfelelő
több mint 4 éve
azt a par hetet is meg kivarod szepen csondben, aztan pedig juni 1tol oltjak a 12-15 evest. ha azok megvannak jon az 1. oltott elolrol.Orbán Viktor miniszterelnökA faszkalap geci a Kossuth Rádióban arról beszélt péntek reggel, hogy a regisztráltaknak ma még beadják a Pfizert, aztán hetekig kell várni erre a vakcinára, mert félreteszik azt a 16–18 éveseknek.
Ez is olyan szép. Türelmesen várom a soromat hónapok óta, tudván, hogy az idősektől kezdve életkor szerint megyünk sorba. Majd amikor már elvileg tényleg kevesen vannak előttem, akkor szólnak, hogy ja bocs, nem csak az idősebbek vannak előttem, hanem a fiatalabbak is.
Valszeg szépen lassan kiderül, hogy a kutyák meg a tengerimalacok is előbb kapnak pfizert.
Duff
amadeus mondta jol, a dolgozo adozo fogja be es vegye fel a sooldatot vagy a zenecat amivel szinten vedett lesz a nyari szezon utan 😀
több mint 4 éve
Ez simán csak azért van, mert a Fideszes cégen keresztül megvett Kínait el akarják passzolni a dolgozó népnek... biznisz okból megkerültek minket, ennyiOrbán Viktor miniszterelnökA faszkalap geci a Kossuth Rádióban arról beszélt péntek reggel, hogy a regisztráltaknak ma még beadják a Pfizert, aztán hetekig kell várni erre a vakcinára, mert félreteszik azt a 16–18 éveseknek.
Duff
több mint 4 éve
Én mikor hasonló gondolatmenetet prezentáltam, akkor szét lettem kapva, hogy mit sírok, oltassam magam kínaival 😀Orbán Viktor miniszterelnökA faszkalap geci a Kossuth Rádióban arról beszélt péntek reggel, hogy a regisztráltaknak ma még beadják a Pfizert, aztán hetekig kell várni erre a vakcinára, mert félreteszik azt a 16–18 éveseknek.
Duff
MinDeGyiK uGYanoJanJó hiSzEN
Szerkesztette: Hanni