Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
444.hu/2021/04/12/joval-kevesebb-masodik-koros-oltas-jon-holnap-a-szputyikbol-mint-amennyi-elso-korost-mar-leszallitottak-korabbanIgen, Beki már pontosította.Olvasom, hogy holnap jön 140 ezer Szputnyik is.140 k második körös, vagyis ebből új oltás nem lesz.
nagylaza
A múltkori 250 ezer 2. köre, csak az a furcsa, hogy ezúttal nem 250 ezer jön. Az oroszok is elmaradásban lehetnek. Mivel mi szállítjuk, saját gépen, gondolom pont leszarják, hogy még ki kell menni érte. Ezt a cuccot még Nyunyokáék vizsgálják, így néhányan kicsit késve kapják a 2. kanyart.
Klaci79
nagylaza
Ebben vagy egy táblázat, hogyan csúsznak egyre jobban az oroszok a gyártással. Ha így folytatják, pár százezren késve fogják megkapni a másodikat.
több mint 4 éve
Nem szép dolog régi mondatokat idézni...Annak a lóvénak a fele még játszásiból se fog eljutni Kínába eleve, szóval csak még 1,5 millió vakcinát kell eltapsolni valahogy. 😊Orbán Viktor 2009-ben, a H1N1 idején: "meg kell nézni, miért egy offshore cégtől rendelt vakcinát a kormány, és hogy ez okozott-e pluszköltséget. Nem volna helyes, ha kiderülne, hogy meglopnak bennünket oltás ürügyén".
somoskovig
nagylaza
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Igen, Beki már pontosította.Olvasom, hogy holnap jön 140 ezer Szputnyik is.140 k második körös, vagyis ebből új oltás nem lesz.
nagylaza
A múltkori 250 ezer 2. köre, csak az a furcsa, hogy ezúttal nem 250 ezer jön. Az oroszok is elmaradásban lehetnek. Mivel mi szállítjuk, saját gépen, gondolom pont leszarják, hogy még ki kell menni érte. Ezt a cuccot még Nyunyokáék vizsgálják, így néhányan kicsit késve kapják a 2. kanyart.
Klaci79
több mint 4 éve
Olvasom, hogy holnap jön 140 ezer Szputnyik is.140 k második körös, vagyis ebből új oltás nem lesz.
nagylaza
több mint 4 éve
Annak a lóvénak a fele még játszásiból se fog eljutni Kínába eleve, szóval csak még 1,5 millió vakcinát kell eltapsolni valahogy. 😊Orbán Viktor 2009-ben, a H1N1 idején: "meg kell nézni, miért egy offshore cégtől rendelt vakcinát a kormány, és hogy ez okozott-e pluszköltséget. Nem volna helyes, ha kiderülne, hogy meglopnak bennünket oltás ürügyén".
somoskovig
több mint 4 éve
A sok őrült az utakonnem csak ott
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
A sok őrült az utakon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Hihetetlen ez a Gyurcsany bazdmeg.
Negritis
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Akkor kezdődik.Az jó mert dolgozom...😵Na, meg is volt délelőtt az első AZ oltásom, kövi. 12hét múlva már az időpont is fix. Egyenlőre remekül vagyok...😉Ha szar lesz, akkor most este kezdődik és az éjjeled rámegy.
nagir
Matthew99
...és a hidegrázás már megvan, pici fejfájással!
nagir
Matthew99
több mint 4 éve
Akkor kezdődik.Az jó mert dolgozom...😵Na, meg is volt délelőtt az első AZ oltásom, kövi. 12hét múlva már az időpont is fix. Egyenlőre remekül vagyok...😉Ha szar lesz, akkor most este kezdődik és az éjjeled rámegy.
nagir
Matthew99
nagir

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Annak a lóvénak a fele még játszásiból se fog eljutni Kínába eleve, szóval csak még 1,5 millió vakcinát kell eltapsolni valahogy. 😊Hát... kínai vakcinából 5M darabot kötöttünk le és 1.1M érkezett meg. Nem tudom h a kifizetés hogyan zajlik, de ha kiperkálták már az 5M darab árát...Ez igaz , abszolut nem lepne meg ha a Kinai szurik számát redukálnánk , totális fölösleges lesz már májusban több milliót behozni , max annyit h mindenkinek aki ezt kapta jusson egy esetleges 3. adag is, mondjuk ez túl logikus ahhoz h így is történjen .Darabszámra kezdünk jók lenni.Olvasom, hogy holnap jön 140 ezer Szputnyik is.Azon csodálkozom h még nem mentünk rá a Szlovákoknál elfekvő 200 ezer Szputnyikra .
nagylaza
nando89
A május arról fog szólni, hogy miután mindenki, aki akarta be lesz oltva (elsővel legalábbis), mi legyen az ország oltást nem kérő másik felével.
Sobri Jóska
nando89
Beki
több mint 4 éve
#ajandekoznijoHát... kínai vakcinából 5M darabot kötöttünk le és 1.1M érkezett meg. Nem tudom h a kifizetés hogyan zajlik, de ha kiperkálták már az 5M darab árát...Ez igaz , abszolut nem lepne meg ha a Kinai szurik számát redukálnánk , totális fölösleges lesz már májusban több milliót behozni , max annyit h mindenkinek aki ezt kapta jusson egy esetleges 3. adag is, mondjuk ez túl logikus ahhoz h így is történjen .Darabszámra kezdünk jók lenni.Olvasom, hogy holnap jön 140 ezer Szputnyik is.Azon csodálkozom h még nem mentünk rá a Szlovákoknál elfekvő 200 ezer Szputnyikra .
nagylaza
nando89
A május arról fog szólni, hogy miután mindenki, aki akarta be lesz oltva (elsővel legalábbis), mi legyen az ország oltást nem kérő másik felével.
Sobri Jóska
nando89
Beki
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
Az jó mert dolgozom...😵Na, meg is volt délelőtt az első AZ oltásom, kövi. 12hét múlva már az időpont is fix. Egyenlőre remekül vagyok...😉Ha szar lesz, akkor most este kezdődik és az éjjeled rámegy.
nagir
Matthew99
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hát... kínai vakcinából 5M darabot kötöttünk le és 1.1M érkezett meg. Nem tudom h a kifizetés hogyan zajlik, de ha kiperkálták már az 5M darab árát...Ez igaz , abszolut nem lepne meg ha a Kinai szurik számát redukálnánk , totális fölösleges lesz már májusban több milliót behozni , max annyit h mindenkinek aki ezt kapta jusson egy esetleges 3. adag is, mondjuk ez túl logikus ahhoz h így is történjen .Darabszámra kezdünk jók lenni.Olvasom, hogy holnap jön 140 ezer Szputnyik is.Azon csodálkozom h még nem mentünk rá a Szlovákoknál elfekvő 200 ezer Szputnyikra .
nagylaza
nando89
Sobri Jóska
nando89
több mint 4 éve
Ez igaz , abszolut nem lepne meg ha a Kinai szurik számát redukálnánk , totális fölösleges lesz már májusban több milliót behozni , max annyit h mindenkinek aki ezt kapta jusson egy esetleges 3. adag is, mondjuk ez túl logikus ahhoz h így is történjen .Darabszámra kezdünk jók lenni.Olvasom, hogy holnap jön 140 ezer Szputnyik is.Azon csodálkozom h még nem mentünk rá a Szlovákoknál elfekvő 200 ezer Szputnyikra .
nagylaza
nando89
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Na, meg is volt délelőtt az első AZ oltásom, kövi. 12hét múlva már az időpont is fix. Egyenlőre remekül vagyok...😉Ha szar lesz, akkor most este kezdődik és az éjjeled rámegy.
nagir

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Nem minden fasza.Filozófiai síkon...na jó 😀Pedig filozófiai síkon ugyanarról van szó.Kurvára ne keverd össze azt, amikor egy ember a 94%-os vakcinát szeretné az 50%-os helyett és azt, hogy egy patkány mocsadék társaság tökretesz egy országot és a benne élő (vagy már az egészségügyi "reformoknak" hála halott) embereket!Ha senki se fogadná el az astrát, oroszt, kínait, akkor jó soká' kapnál amerikait.Na most már kiváncsi vagyok, melyikünk kapja meg hamarabb...már ha megéljük 😀😀 Egyrészt még a mai napig se tudni sok dolgot az egészről, másrészt amúgy se kerültem volna sorra. Plusz nekem Pfizer kell és kész, én vállalom 😀Na, most, hogy jön pár százezer Pfizer, beregisztráltamNem kapkodtad el!
Chargers LT
nagylaza
És végre kezd kirajzolódni innen-onnan, hogy szükséges az oltottság a korábbi életminőséghez.
Chargers LT
Igaz én december óta regisztrálva vagyok...de ez nem jelent semmi előnyt.
Klaci79
És téged zavar, amikor Orbán, meg a NER-lovagok is a maguk hasznát nézik, és nem a többi emberét.
Sobri Jóska
Ekkora baromságot is rég olvastam...ja nem, múltkor is írtál valamit ide 😀
Jah, és a nagyobb védettséget nyújtó vakcina nyilvánvalóan hasznos a többi embernek is.
Chargers LT
Sobri Jóska
Az a 20+ ezer ember nem filozófiai síkon halt meg, és az a pár millió sem filozófiai síkon szegényedik el, kerül rosszabb anyagi körülmények közé.
De ezt ezeknek a családoknak is próbáld elmondani szerintem, hogy filozófiai síkon minden fasza!
Chargers LT
Hanem ugyanaz a ego-metodika érhető tetten a "nekem amcsi vakcina kell, a hülyék, balfaszok, bénák meg oltakozzanak csak a szarral" elképzelésben, mint Orbánnál, aki zsebrerak mindent, azt gondolván, hogy "ezt bárki megtehetné, ha olyan ügyes lenne, mint én".
Ezért áll meg a hasonlat, ugyanazt a síkját érinti az önérdekérvényesítésnek. Amelyekkel önmagukban semmi probléma, ilyen az emberi alaptermészet.
Csak míg Orbán ezért nem kér téged számon, te őt igen.
Ennek álszentsége az, ami megmosolyogtató.
több mint 4 éve
Én ilyet nem írtam, ezt te írtad bele.Nyilván, aki milliárdokhoz fér hozzá az nem csak a gemkapcsot viszi haza az irodából.fixed
Sobri Jóska
empty taxi
több mint 4 éve
Ide vezetett a baloldal oltásellenessége.Negritis
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Filozófiai síkon...na jó 😀Pedig filozófiai síkon ugyanarról van szó.Kurvára ne keverd össze azt, amikor egy ember a 94%-os vakcinát szeretné az 50%-os helyett és azt, hogy egy patkány mocsadék társaság tökretesz egy országot és a benne élő (vagy már az egészségügyi "reformoknak" hála halott) embereket!Ha senki se fogadná el az astrát, oroszt, kínait, akkor jó soká' kapnál amerikait.Na most már kiváncsi vagyok, melyikünk kapja meg hamarabb...már ha megéljük 😀😀 Egyrészt még a mai napig se tudni sok dolgot az egészről, másrészt amúgy se kerültem volna sorra. Plusz nekem Pfizer kell és kész, én vállalom 😀Na, most, hogy jön pár százezer Pfizer, beregisztráltamNem kapkodtad el!
Chargers LT
nagylaza
És végre kezd kirajzolódni innen-onnan, hogy szükséges az oltottság a korábbi életminőséghez.
Chargers LT
Igaz én december óta regisztrálva vagyok...de ez nem jelent semmi előnyt.
Klaci79
És téged zavar, amikor Orbán, meg a NER-lovagok is a maguk hasznát nézik, és nem a többi emberét.
Sobri Jóska
Ekkora baromságot is rég olvastam...ja nem, múltkor is írtál valamit ide 😀
Jah, és a nagyobb védettséget nyújtó vakcina nyilvánvalóan hasznos a többi embernek is.
Chargers LT
Sobri Jóska
Az a 20+ ezer ember nem filozófiai síkon halt meg, és az a pár millió sem filozófiai síkon szegényedik el, kerül rosszabb anyagi körülmények közé.
De ezt ezeknek a családoknak is próbáld elmondani szerintem, hogy filozófiai síkon minden fasza!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Igaz, így pontos.Olvasom, hogy holnap jön 140 ezer Szputnyik is.Gyanús h úgy írják h 140k második dózis.
nagylaza
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Olvasom, hogy holnap jön 140 ezer Szputnyik is.Gyanús h úgy írják h 140k második dózis.
nagylaza
több mint 4 éve
Nyilván, aki milliárdokhoz fér hozzá az nem csak a gemkapcsot viszi haza az irodából.fixed
Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A náluk lévő cucc bevizsgálására kormányunk már felajánlotta segítségét, első lépésnek megteszi.Olvasom, hogy holnap jön 140 ezer Szputnyik is.Azon csodálkozom h még nem mentünk rá a Szlovákoknál elfekvő 200 ezer Szputnyikra .
nagylaza
nando89