Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Darabszámra kezdünk jók lenni.Olvasom, hogy holnap jön 140 ezer Szputnyik is.Azon csodálkozom h még nem mentünk rá a Szlovákoknál elfekvő 200 ezer Szputnyikra .
nagylaza
nando89
A május arról fog szólni, hogy miután mindenki, aki akarta be lesz oltva (elsővel legalábbis), mi legyen az ország oltást nem kérő másik felével.
több mint 4 éve
Olvasom, hogy holnap jön 140 ezer Szputnyik is.Azon csodálkozom h még nem mentünk rá a Szlovákoknál elfekvő 200 ezer Szputnyikra .
nagylaza
több mint 4 éve
Pedig filozófiai síkon ugyanarról van szó.Kurvára ne keverd össze azt, amikor egy ember a 94%-os vakcinát szeretné az 50%-os helyett és azt, hogy egy patkány mocsadék társaság tökretesz egy országot és a benne élő (vagy már az egészségügyi "reformoknak" hála halott) embereket!Ha senki se fogadná el az astrát, oroszt, kínait, akkor jó soká' kapnál amerikait.Na most már kiváncsi vagyok, melyikünk kapja meg hamarabb...már ha megéljük 😀😀 Egyrészt még a mai napig se tudni sok dolgot az egészről, másrészt amúgy se kerültem volna sorra. Plusz nekem Pfizer kell és kész, én vállalom 😀Na, most, hogy jön pár százezer Pfizer, beregisztráltamNem kapkodtad el!
Chargers LT
nagylaza
És végre kezd kirajzolódni innen-onnan, hogy szükséges az oltottság a korábbi életminőséghez.
Chargers LT
Igaz én december óta regisztrálva vagyok...de ez nem jelent semmi előnyt.
Klaci79
És téged zavar, amikor Orbán, meg a NER-lovagok is a maguk hasznát nézik, és nem a többi emberét.
Sobri Jóska
Ekkora baromságot is rég olvastam...ja nem, múltkor is írtál valamit ide 😀
Jah, és a nagyobb védettséget nyújtó vakcina nyilvánvalóan hasznos a többi embernek is.
Chargers LT
Az "én" az elsődleges.
Nyilván, aki milliárdokhoz fér hozzá az nem a gemkapcsot viszi haza az irodából.
Az "ország tönkretétele" legfeljebb következmény, nem a cél.
De formálisan ugyanaz a metodika, "nekem legyen jó, mással meg lesz ami lesz, balfaszok, hogy nem ugyanezt teszik".
Egyébként semmi bajom az egocentrikus világképpel, magamtól nem is kérem álszent módon számon senkin az övét, csak ha egy konstans máson számonkérő is eképp cselekszik, azt konstatálom, mert vicces tud lenni.
több mint 4 éve
Olvasom, hogy holnap jön 140 ezer Szputnyik is.
több mint 4 éve
Kurvára ne keverd össze azt, amikor egy ember a 94%-os vakcinát szeretné az 50%-os helyett és azt, hogy egy patkány mocsadék társaság tökretesz egy országot és a benne élő (vagy már az egészségügyi "reformoknak" hála halott) embereket!Ha senki se fogadná el az astrát, oroszt, kínait, akkor jó soká' kapnál amerikait.Na most már kiváncsi vagyok, melyikünk kapja meg hamarabb...már ha megéljük 😀😀 Egyrészt még a mai napig se tudni sok dolgot az egészről, másrészt amúgy se kerültem volna sorra. Plusz nekem Pfizer kell és kész, én vállalom 😀Na, most, hogy jön pár százezer Pfizer, beregisztráltamNem kapkodtad el!
Chargers LT
nagylaza
És végre kezd kirajzolódni innen-onnan, hogy szükséges az oltottság a korábbi életminőséghez.
Chargers LT
Klaci79
És téged zavar, amikor Orbán, meg a NER-lovagok is a maguk hasznát nézik, és nem a többi emberét.
Sobri Jóska
Ekkora baromságot is rég olvastam...ja nem, múltkor is írtál valamit ide 😀
Jah, és a nagyobb védettséget nyújtó vakcina nyilvánvalóan hasznos a többi embernek is.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Nem hiszem, hinni a templomban kell 😀 😀jöttem kötekedni (nem személyes, csak felbasz ez a szófordulat) 😀:
Chargers LT
nem kötelező hinni, viszont ha hiszel akkor nem csak a templomban fogsz 😀
hogy ne legyek off még én sem regisztráltam, nem vagy lekésve
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ha senki se fogadná el az astrát, oroszt, kínait, akkor jó soká' kapnál amerikait.Na most már kiváncsi vagyok, melyikünk kapja meg hamarabb...már ha megéljük 😀😀 Egyrészt még a mai napig se tudni sok dolgot az egészről, másrészt amúgy se kerültem volna sorra. Plusz nekem Pfizer kell és kész, én vállalom 😀Na, most, hogy jön pár százezer Pfizer, beregisztráltamNem kapkodtad el!
Chargers LT
nagylaza
Chargers LT
Klaci79
több mint 4 éve
A semminél több, a valaminél kevesebb.Szép eufemizmus a "csekély hírérték". Olyannyira csekély, hogy nulla.Nem tudom, megnézted-e a hivatkozott publikációt:Ez egyik oldalon se publicisztikában jelent meg, mindenhol hírként.A sajtó hírt adott egy publikációról. Klikkvadászatnak én azt nevezem, amikor szándékosan megtévesztő címmel tálalnak valamit (általában silány tartalmat). Sok példa van erre is, de ez a beszámoló szerintem nem ebbe a kategóriába tartozik.Mert ilyen a sajtó.Hát pont ez az. Nem tudni. Mit mondjak, maradtak nyitott kérdések. (Nem értem, miért fukarkodtak ennyire a konkrétumokkal. Ha tényleg csak ennyit tudnak, akkor miért hozták nyilvánosságra?)Tessék, hogy legyen egy kis Pfizer-para is:Mennyire nem annyira?
"Izraeli kutatók szerint a Pfizer oltása nem annyira véd a dél-afrikai vírusvariánstól"
hvg.hu/tudomany/20210412_pfizer_biontech_vakcina_oltas_del_afrika_varians?s=hk
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
Clickbait.
De valódi tudományos tények nincsenek se pro se kontra.
De te is ráklikkeltél, én is egy másik oldalon korábban.
Sobri Jóska
nagylaza
Mi volt a hírértéke bármelyik orgánum beszámolójánál?
Sobri Jóska
"Evidence for increased breakthrough rates of SARS-CoV-2 variants of concern in BNT162b2 mRNA vaccinated individuals"
www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.04.06.21254882v1
Ehhez képest a hírérték valóban csekély. Ha viszont a sajtó tudomást se vesz róla, akkor jön a vád, hogy "akkor bezzeg hallgatnak, ha a Pfizerrel van gond".
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Na most már kiváncsi vagyok, melyikünk kapja meg hamarabb...már ha megéljük 😀😀 Egyrészt még a mai napig se tudni sok dolgot az egészről, másrészt amúgy se kerültem volna sorra. Plusz nekem Pfizer kell és kész, én vállalom 😀Na, most, hogy jön pár százezer Pfizer, beregisztráltamNem kapkodtad el!
Chargers LT
nagylaza
Chargers LT
több mint 4 éve
Nem hiszem, hinni a templomban kell 😀 😀Hagyján, de azt hitte Ő abból fog kapni!🤣Na, most, hogy jön pár százezer Pfizer, beregisztráltamNem kapkodtad el!
Chargers LT
nagylaza
nagir
Most már sokaknak van választásuk alapból, mikor hívja őket a házidoki, ha pedig nem tetszik a "választék", akkor majd hívnak, ha van olyan, amit elfogadsz. Ennyi.
több mint 4 éve
Szép eufemizmus a "csekély hírérték". Olyannyira csekély, hogy nulla.Nem tudom, megnézted-e a hivatkozott publikációt:Ez egyik oldalon se publicisztikában jelent meg, mindenhol hírként.A sajtó hírt adott egy publikációról. Klikkvadászatnak én azt nevezem, amikor szándékosan megtévesztő címmel tálalnak valamit (általában silány tartalmat). Sok példa van erre is, de ez a beszámoló szerintem nem ebbe a kategóriába tartozik.Mert ilyen a sajtó.Hát pont ez az. Nem tudni. Mit mondjak, maradtak nyitott kérdések. (Nem értem, miért fukarkodtak ennyire a konkrétumokkal. Ha tényleg csak ennyit tudnak, akkor miért hozták nyilvánosságra?)Tessék, hogy legyen egy kis Pfizer-para is:Mennyire nem annyira?
"Izraeli kutatók szerint a Pfizer oltása nem annyira véd a dél-afrikai vírusvariánstól"
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
Clickbait.
Sobri Jóska
nagylaza
Sobri Jóska
"Evidence for increased breakthrough rates of SARS-CoV-2 variants of concern in BNT162b2 mRNA vaccinated individuals"
Ehhez képest a hírérték valóban csekély. Ha viszont a sajtó tudomást se vesz róla, akkor jön a vád, hogy "akkor bezzeg hallgatnak, ha a Pfizerrel van gond".
nagylaza
több mint 4 éve
Na, meg is volt délelőtt az első AZ oltásom, kövi. 12hét múlva már az időpont is fix. Egyenlőre remekül vagyok...😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
😀 Egyrészt még a mai napig se tudni sok dolgot az egészről, másrészt amúgy se kerültem volna sorra. Plusz nekem Pfizer kell és kész, én vállalom 😀Na, most, hogy jön pár százezer Pfizer, beregisztráltamNem kapkodtad el!
Chargers LT
nagylaza
több mint 4 éve
Hagyján, de azt hitte Ő abból fog kapni!🤣Na, most, hogy jön pár százezer Pfizer, beregisztráltamNem kapkodtad el!
Chargers LT
nagylaza

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Na, most, hogy jön pár százezer Pfizer, beregisztráltamMost minden héten jön 250ezer...csak le kellene mennem érte a géphez...nagyot néznének 😀
Chargers LT
több mint 4 éve
Na, most, hogy jön pár százezer Pfizer, beregisztráltamNem kapkodtad el!
Chargers LT
több mint 4 éve
Nem tudom, megnézted-e a hivatkozott publikációt:Ez egyik oldalon se publicisztikában jelent meg, mindenhol hírként.A sajtó hírt adott egy publikációról. Klikkvadászatnak én azt nevezem, amikor szándékosan megtévesztő címmel tálalnak valamit (általában silány tartalmat). Sok példa van erre is, de ez a beszámoló szerintem nem ebbe a kategóriába tartozik.Mert ilyen a sajtó.Hát pont ez az. Nem tudni. Mit mondjak, maradtak nyitott kérdések. (Nem értem, miért fukarkodtak ennyire a konkrétumokkal. Ha tényleg csak ennyit tudnak, akkor miért hozták nyilvánosságra?)Tessék, hogy legyen egy kis Pfizer-para is:Mennyire nem annyira?
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
Clickbait.
Sobri Jóska
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Na, most, hogy jön pár százezer Pfizer, beregisztráltam
több mint 4 éve
Ez egyik oldalon se publicisztikában jelent meg, mindenhol hírként.A sajtó hírt adott egy publikációról. Klikkvadászatnak én azt nevezem, amikor szándékosan megtévesztő címmel tálalnak valamit (általában silány tartalmat). Sok példa van erre is, de ez a beszámoló szerintem nem ebbe a kategóriába tartozik.Mert ilyen a sajtó.Hát pont ez az. Nem tudni. Mit mondjak, maradtak nyitott kérdések. (Nem értem, miért fukarkodtak ennyire a konkrétumokkal. Ha tényleg csak ennyit tudnak, akkor miért hozták nyilvánosságra?)Tessék, hogy legyen egy kis Pfizer-para is:Mennyire nem annyira?
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
Clickbait.
Sobri Jóska
nagylaza
több mint 4 éve
A sajtó hírt adott egy publikációról. Klikkvadászatnak én azt nevezem, amikor szándékosan megtévesztő címmel tálalnak valamit (általában silány tartalmat). Sok példa van erre is, de ez a beszámoló szerintem nem ebbe a kategóriába tartozik.Mert ilyen a sajtó.Hát pont ez az. Nem tudni. Mit mondjak, maradtak nyitott kérdések. (Nem értem, miért fukarkodtak ennyire a konkrétumokkal. Ha tényleg csak ennyit tudnak, akkor miért hozták nyilvánosságra?)Tessék, hogy legyen egy kis Pfizer-para is:Mennyire nem annyira?
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
Clickbait.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Mert ilyen a sajtó.Hát pont ez az. Nem tudni. Mit mondjak, maradtak nyitott kérdések. (Nem értem, miért fukarkodtak ennyire a konkrétumokkal. Ha tényleg csak ennyit tudnak, akkor miért hozták nyilvánosságra?)Tessék, hogy legyen egy kis Pfizer-para is:Mennyire nem annyira?
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
Clickbait.
több mint 4 éve
Hát pont ez az. Nem tudni. Mit mondjak, maradtak nyitott kérdések. (Nem értem, miért fukarkodtak ennyire a konkrétumokkal. Ha tényleg csak ennyit tudnak, akkor miért hozták nyilvánosságra?)Tessék, hogy legyen egy kis Pfizer-para is:Mennyire nem annyira?
nagylaza
Sobri Jóska
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
Annyira nem mennyire ahányszor csak akarom! NEM? DE! 1Tessék, hogy legyen egy kis Pfizer-para is:Mennyire nem annyira?
nagylaza
Sobri Jóska
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Tessék, hogy legyen egy kis Pfizer-para is:Mennyire nem annyira?
nagylaza
több mint 4 éve
Nem, nem, arra gondoltam, hogy a betegség nem jelent előnyt. Vagyis, csak nagyon kivételes esetben, ha megfelelsz az oltásnál felállított szempontoknak, amiknek én valamilyen megmagyarázhatatlan okból -- alapból autoimmun betegség, egy sima megfázásból is nagy bajom lehet, többször műtöttek már, volt hogy az életemet éppen megmentve, azóta se az igazi semmi, tehát nem kéne elkapni ezt a vacakot -- nem felelek meg.Bocsánat, valóban rossz kifejezés....alapbetegséggel rendelkezni, vagy nem tudom mi a PC szó erre 😊Na, tök jó...végre egy jó példa lebeg szemem előtt, hogy nem kell közalkalmazott vagy betegnek lenni, esetleg protekciósnak...jó lesz ez 😊Én betegként ezt kikérem magamnak!
Klaci79
Vaaagy egészséges vagyok? Nem is tudom már hirtelen, a Chron minek számít.
Mikey
De ami igazán szar, hogy van aki semmivel sem lenne előttem, csak éppen a háziorvosa elintézi neki okosba. Ezzel van bajom leginkább, bár itt szocializálódtam, tehát meg nem lep a dolog.
Klaci79
Amin jókat szoktak nevetni az ismerőseim, hogy hivatalosan fogyatékos vagyok és még igazolásom is van róla. Hahaha.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May