Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 287 — beers & Packers
Tessék, hogy legyen egy kis Pfizer-para is:
"Izraeli kutatók szerint a Pfizer oltása nem annyira véd a dél-afrikai vírusvariánstól"
 hvg.hu/tudomany/20210412_pfizer_biontech_vakcina_oltas_del_afrika_varians?s=hk
több mint 4 éve
kijo New Orleans Saints 537
Sziasztok! Kapott már valaki oltást közületek aki már átesett a virnyán? Én most 3 hónapja benyeltem. Március 30.-án regeltem oltásra, tegnap hívtak, hogy mehetek szuptnyikra. Ilyen is van!

Szerkesztette: kijo
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
De ami igazán szar, hogy van aki semmivel sem lenne előttem, csak éppen a háziorvosa elintézi neki okosba. Ezzel van bajom leginkább, bár itt szocializálódtam, tehát meg nem lep a dolog.
Klaci79
Vagy elmegy, ha hívják oltakozni, nem okoskodik, nem variál, nem válogat.

több mint 4 éve
mayet Purdue Boilermakers 155
Szerintem többet ne írjuk be ki milyen vakcinát mikor kap (főleg fájzeresek) mert szegény KLacit megeszi a vakcinairígység 😉 😛
dande
Szegény nejemmel beszéltük tegnap, hogy milyen rossz kifejezés ez a "vakcinairigység". Mivelhogy Ő sem kapott még, és az orvosa sem hívta (amikor ő felhívta, elhajtották, hogy majd amikor sorre kerül hívják), de ő egyáltalán nem irígységet érez, hanem csalódottságot. Az elsők között regisztrált, 2 két év alatti gyermek anyja, alapbetegség nélkül, de a környezetében tucatjával kapják a nála jóval fiatalabb férfiak - nők, mert jóba vannak a háziorvossal, mert szerencséjük volt egy oltóponton, mert ismertek valakit aki ismert valakit, mert falun vannak bejelentve stbstbs. Teljesen jogosan érez szerintem csalódottságot egy csomó ilyen és ehhez hasonló ember. És erre borzasztóan rossz szó az irígység, mert ez nem az. Ez szimplán az állami szervezés egy hibájának a rávetítése az emberekre, hogy nem a szervezés rossz, Ti vagytok irigyek 😊
MC12
jovore majd lehet huzni az x-et vityara, mert amugy o semmirol nem tehet elvegre nem o adja be.
szar balkan orszag ez, de a vicc nem az hogy penzes jut hozza mert letejel... itt mar hozzajut pistike is ha jo helyen lakik es betelefonal, vagy ha eppen jo idoben setal el az oltopont mellett.

#oltasiterv

Szerkesztette: mayet
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Pfizer is érkezik még a héten:
"További mintegy 248 040 Pfizer-vakcina is érkezik hamarosan" by Ceci mama
Beki
Gondolom tanárok maradéka és egyéb állami alkalmazottak és a betegséggel rendelkezők.
Klaci79
Meg tanárok pótidőpont és 2. körök tippre.
Beki
2. körnek talán még korai...jövő héten is jön egy ilyen adag.
Klaci79
Na jó...legyünk optimisták h kórházi oltópontokra is jut az átlag magyarnak.
Beki
Én holnap megyek minden protekció nélkül oltopontra.
Janek
Pfizer? Hogy történt?
Klaci79
felhívtak,hogy holnap mehetek. múlt héten ugye hívtak sputnikra meg AZ-re is.
Janek
Na, tök jó...végre egy jó példa lebeg szemem előtt, hogy nem kell közalkalmazott vagy betegnek lenni, esetleg protekciósnak...jó lesz ez 😊
Klaci79
Én betegként ezt kikérem magamnak!

Vaaagy egészséges vagyok? Nem is tudom már hirtelen, a Chron minek számít.
Mikey
Bocsánat, valóban rossz kifejezés....alapbetegséggel rendelkezni, vagy nem tudom mi a PC szó erre 😊
De ami igazán szar, hogy van aki semmivel sem lenne előttem, csak éppen a háziorvosa elintézi neki okosba. Ezzel van bajom leginkább, bár itt szocializálódtam, tehát meg nem lep a dolog.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 027
Beki
Gondolom tanárok maradéka és egyéb állami alkalmazottak és a betegséggel rendelkezők.
Klaci79
Beki
Klaci79
Beki
Janek
Pfizer? Hogy történt?
Klaci79
Janek
Na, tök jó...végre egy jó példa lebeg szemem előtt, hogy nem kell közalkalmazott vagy betegnek lenni, esetleg protekciósnak...jó lesz ez 😊
Klaci79
Én betegként ezt kikérem magamnak!

Vaaagy egészséges vagyok? Nem is tudom már hirtelen, a Chron minek számít.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 393
Szerintem többet ne írjuk be ki milyen vakcinát mikor kap (főleg fájzeresek) mert szegény KLacit megeszi a vakcinairígység 😉 😛
dande
Szegény nejemmel beszéltük tegnap, hogy milyen rossz kifejezés ez a "vakcinairigység". Mivelhogy Ő sem kapott még, és az orvosa sem hívta (amikor ő felhívta, elhajtották, hogy majd amikor sorre kerül hívják), de ő egyáltalán nem irígységet érez, hanem csalódottságot. Az elsők között regisztrált, 2 két év alatti gyermek anyja, alapbetegség nélkül, de a környezetében tucatjával kapják a nála jóval fiatalabb férfiak - nők, mert jóba vannak a háziorvossal, mert szerencséjük volt egy oltóponton, mert ismertek valakit aki ismert valakit, mert falun vannak bejelentve stbstbs. Teljesen jogosan érez szerintem csalódottságot egy csomó ilyen és ehhez hasonló ember. És erre borzasztóan rossz szó az irígység, mert ez nem az. Ez szimplán az állami szervezés egy hibájának a rávetítése az emberekre, hogy nem a szervezés rossz, Ti vagytok irigyek 😊

Szerkesztette: MC12

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
dande
Neeem...én nem sajnálom tőletek...nekem ráadásul Modern is tökéletes, meg Jansen is...😊
Klaci79
Vagy Szputnyik-Pfizer mixet kapsz. 😀
több mint 4 éve
dande
Neeem...én nem sajnálom tőletek...nekem ráadásul Modern is tökéletes, meg Jansen is...😊
több mint 4 éve
Beki
Klaci79
Beki
Klaci79
Beki
Janek
Pfizer? Hogy történt?
Klaci79
Janek
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
 dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Ftechtud%2F2021%2F04%2F12%2Fkoronavirus-mikrocsip-dializis-oltas-penatgon%2F
Végünk, jön a csipp!!!!!!4!!!44!!!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 872 — Apu ökölbeszorított keze
Beki
Klaci79
Beki
Klaci79
Beki
Janek
Pfizer? Hogy történt?
Klaci79

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 277 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Beki
Klaci79
Beki
Klaci79
Beki
Janek
Pfizer? Hogy történt?
Klaci79
Előző adagból tudtommal 32k jutott oltópontokra (amit nem tanárok kapnak vagy 2. körre használnak fel).
több mint 4 éve
Beki
Klaci79
Beki
Klaci79
Beki
Janek
Pfizer? Hogy történt?
több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 872 — Apu ökölbeszorított keze
Beki
Klaci79
Beki
Klaci79
Beki

több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 058 — Слава Україні! Героям слава!
 telex.hu/koronavirus/2021/04/12/varosmajor-oltopont-oltas-sor-varakozas-tomeg

sogor itt all, o sem a kormany portyazoja, sem pedig hetkoznapi magyar portyazo, hanem tenyleg idopontra erkezett.
csebi
de nem időpontra kellene menni? mi értelme akkor beállni órákkal előtte?
Negritis
2re volt idopontja, odament 13:45-re ...
csebi
De f*sz! Nekem is azt mondta házidoki, hogy kb 15 perccel menjek majd oda előtte. De attól még hogy lehet ilyen? ÁÁÁÁÁÁ. Negyedórával hamarabb odamenni. Felháborító.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Teabee Denver Broncos 794

sogor itt all, o sem a kormany portyazoja, sem pedig hetkoznapi magyar portyazo, hanem tenyleg idopontra erkezett.
csebi
Negritis
Szombaton kaptam Szputnyikot. SZTK, időpont. 5 perccel idő előtt értem, kb 200 ember állt sorban (Honvéd térig, egy vonalban kb. 6 ember). Pánikban kérdeztem a katonát, h mi a fasz van, de kiderült, h mivel 5.10-re jöttem, álljak a második vonalba, az 5.00-sok mögé és kész. Hogy a hátsók mit kerestek ott (akkor), azóta sem tudom.
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 496

csebi
Negritis
csebi
"minek ment oda"
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 634 — Lucas Scott

csebi
Negritis

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Két "kétoltásos" buszsofőr halt meg Vásárhelyen.
53 és 51 évesek.
Bazzani
Milyen oltás és mikor kapták meg? Ezek azért lényeges szempontok
r.baggio
Illetve vagy igaz vagy nem. Ha előbbi akkor ugye lehet agyalni, mert elvileg mindegyik az első után 14 nappal már kéne, hogy adjon annyi védettséget, hogy ne járjon így az ember
peach
Azt azért hidd el, hogy igaz.
Az, hogy milyen oltás nem tudom.
Majd megkérdezem ha találkozok a barátommal aki a közvetlen kollégájuk volt.
Bazzani
Figy, nem téged akartalak megkérdőjelezni. Csak ez már olyan sokszor mint a játék gyerekkorunkban a suliban, hogy sorban ültünk, az első súgott valamit a mellette ülőnek, az továbbadta, majd az is stb... az utolsó meg meg elmondta, hogy mi jutott el hozzá, aztán nagyokat nevettünk, hogy mennyivel más lett a vége mint amit az első súgott. Például hallottam a múkt héten a hírt, hogy egy szakmában ismerős mind2 tagja gépen van. Elmeséltem egy másik ismerősnek, az megpróbálta felhívni őket, nem vették fel. Nah fasza, szomorkodtunk. Majd hívott egy óra múlva, hogy sikerült felhívnia őket és konkrétan a feleség vette fel, aki elvileg gépen van. A férje meg otthon lábadozik, nincs nagy baja. Megkérdeztem utána azt az embert aki nekem mesélte, hogy honnan vette a hírt. Neki egy másik boltban dolgozók mesélték. Ők vajon kitől hallották? És így tovább... Pedig akitől hallottam full megbízok a szavában, nem is akart ő hülyeséget híresztelni csak így indulnak a pletykák... Mondjuk szegényeken ez nem segít akárhogy is van, az biztos.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
53 és 51 évesek.
Bazzani
Nem önmagában az oltás a lényeg, hanem a védettség kialakulása.
A példádból is látszik, hogy ha valaki nem védett, akkor mennyire durva ez a vírus.
Hiába kaptak már két oltást is, amíg nem alakul ki a védettség, addig ott a fenyegetettség és a valós veszély.
Sobri Jóska
ezért nem kéne kinyitni a sulikat.
Amadeus
Miért, a plázákat ki kellett volna nyitni? Vagy bármit a felfutó szakaszban?
Ez a nyitás-zárás balfaszkodás kb. olyan, mintha kockával dobnának, ha 1-2, akkor nyitnak, ha 3-4 akkor zárnak, ha meg 5-6, akkor nem csinálnak aznap semmit, hanem másnap újra dobnak.
Sobri Jóska
A plázába nem kötelező menni, pláne nem olyanoknak akik egyébként kurvára nem szeretnének, mert félnek a következményektől.. Nálunk is úgy lett beteg a család többi része, hogy feleségemnek ügyelnie kellett a suliban és onnan hozta haza. Nekünk szerencsénk volt, mert úgy néz ki megúsztuk kisebb következményekkel, de sokaknak nem volt/nem lesz ilyen mázlija.. az első oltás egyrészt rohadtul nem elég a védettséghez, ezt sajnos már a saját ismerettségi körömből is többszörösen leszűrhető.. másrészt továbbra sem értem, hogy a tanárok (esetleges) védettsége mennyiben befolyásolja azt a tényt, hogy a gyerekek között szarrá fog terjedni a vírus és viszik haza a szülőkhöz/nagyszülőkhöz (ráadásul most már a gyerekekre is egyre veszélyesebb ez a szar). Ha jövő héten megnyitják az óvodákat/iskolákat az megint egy csomó emberéletbe fog kerülni.
több mint 4 éve
53 és 51 évesek.
Bazzani
A példádból is látszik, hogy ha valaki nem védett, akkor mennyire durva ez a vírus.
Hiába kaptak már két oltást is, amíg nem alakul ki a védettség, addig ott a fenyegetettség és a valós veszély.
Sobri Jóska
Amadeus
Ez a nyitás-zárás balfaszkodás kb. olyan, mintha kockával dobnának, ha 1-2, akkor nyitnak, ha 3-4 akkor zárnak, ha meg 5-6, akkor nem csinálnak aznap semmit, hanem másnap újra dobnak.
Sobri Jóska
Nem.

Semmit sem lenne szabad. Felhalmozni a vakcinát, majd teljes lezárás, se ki se be, csak oltani, mint a hülye gyerek.

Aztán, amikor 5-6 millió embernél megvan a védettség, akkor nyitni.
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
53 és 51 évesek.
Bazzani
Sobri Jóska
Amadeus

több mint 4 éve
53 és 51 évesek.
Bazzani
Sobri Jóska