Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Mi jön még?Kétségbeesett segélykiáltásnak beillő felhívás jelent meg hétfőn délután a Magyar Orvosi Kamara Győr Moson Sopron Megyei Területi Szervezetének Facebook-oldalán. Zavarokról, fenyegetésekről és cenzúráról írnak.
propeller.hu/itthon/3644524-gyori-orvosi-kamara-felrevezetik-lakossagot-totalis-cenzura?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
Szerencsére csak vaklárma volt. Minden a legnagyobb rendben:
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/gyorgy-istvan-nincs-szukseg-arra-hogy-az-onkormanyzatok-oltohelyeket-letesitsenek/
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
Nagyon nem, valóban... Franciaországot nem is láttam.www.portfolio.hu/gazdasag/20210315/felfuggesztik-az-astrazeneca-vakcina-alkalmazasat-nemetorszagban-franciaorszagban-es-olaszorszagban-474190Eddig rendre tagadták, hogy lenne kapcsolat a vakcina és a halálesetek között. Az lesz jópofa, ha az EMA - miután egyszer már engedélyezte - egy újabb vizsgálat után veszélyesnek minősíti és betiltja az AZ-t.Egyre jobb!Max meghalsz és?
Felfüggesztik az AstraZeneca-vakcina alkalmazását Németországban
Elővigyázatosságból felfüggesztik az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) ellen védő AstraZeneca-féle vakcina alkalmazását Németországban, miután az agyi vénákban fellépő vérrögképződésről érkeztek bejelentések - jelentette be hétfőn Berlinben a német szövetségi egészségügyi miniszter.
Jens Spahn elmondta, hogy a felfüggesztésről az oltóanyagokért felelős szövetségi szakhatóság, a Paul Ehrlich intézet (Paul Ehrlich Institut, Bundesinstitut für Impfstoffe und biomedizinische Arzneimittel - PEI) hétfőn kiadott ajánlására döntöttek.
Az oltás beadása és az agyi vénákban fellépő vérrögképződés közötti időbeli kapcsolatról szóló jelentések alapján a PEI szükségesnek látja az oltóanyag további vizsgálatát - közölte a miniszter.
Az Európai Gyógyszerhatóság (EMA) dönt majd arról, hogy kell-e módosítani az új ismeretek révén a brit-svéd gyógyszergyártó társaság termékének forgalmazási engedélyét - mondta.
nagylaza
Az hatással van az életedre?
Arra már nem.
Bazzani
Már most is közel vagyok ahhoz a ponthoz, hogy ne higgyek el senkinek semmit, de eddig legalább az fixnek tűnt (részemről), hogy az EU által jóváhagyott oltások iránt van bizodalmam. Erre tessék...
nagylaza
ez nagyon nem mutat jólk
Negritis
több mint 4 éve
"Elővigyázatosságra hivatkozva az olasz gyógyszerügynökség (Aifa) hétfőn bejelentette az AstraZeneca védőoltás azonnali és országos szintű felfüggesztését, miután a vakcina egyes szállítmányait már korábban kivonták a használatból."
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20210315/felfuggesztik-az-astrazeneca-vakcina-alkalmazasat-nemetorszagban-franciaorszagban-es-olaszorszagban-474190Eddig rendre tagadták, hogy lenne kapcsolat a vakcina és a halálesetek között. Az lesz jópofa, ha az EMA - miután egyszer már engedélyezte - egy újabb vizsgálat után veszélyesnek minősíti és betiltja az AZ-t.Egyre jobb!Max meghalsz és?
Elővigyázatosságból felfüggesztik az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) ellen védő AstraZeneca-féle vakcina alkalmazását Németországban, miután az agyi vénákban fellépő vérrögképződésről érkeztek bejelentések - jelentette be hétfőn Berlinben a német szövetségi egészségügyi miniszter.
Jens Spahn elmondta, hogy a felfüggesztésről az oltóanyagokért felelős szövetségi szakhatóság, a Paul Ehrlich intézet (Paul Ehrlich Institut, Bundesinstitut für Impfstoffe und biomedizinische Arzneimittel - PEI) hétfőn kiadott ajánlására döntöttek.
Az oltás beadása és az agyi vénákban fellépő vérrögképződés közötti időbeli kapcsolatról szóló jelentések alapján a PEI szükségesnek látja az oltóanyag további vizsgálatát - közölte a miniszter.
Az Európai Gyógyszerhatóság (EMA) dönt majd arról, hogy kell-e módosítani az új ismeretek révén a brit-svéd gyógyszergyártó társaság termékének forgalmazási engedélyét - mondta.
nagylaza
Arra már nem.
Bazzani
Már most is közel vagyok ahhoz a ponthoz, hogy ne higgyek el senkinek semmit, de eddig legalább az fixnek tűnt (részemről), hogy az EU által jóváhagyott oltások iránt van bizodalmam. Erre tessék...
nagylaza
ez nagyon nem mutat jólk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
....
több mint 4 éve
Ja, és hozzáteszem: azok közé tartozom, akik még véletlenül se néznek semmilyen orvosi sorozatot. Már a fehér köpeny és a kórház látványától is rosszul vagyok. Ehhez képest naphosszat kibaszott egészségügyi híreket olvasok már egy éve, és valahogy minél több az infó, annál nagyobb a káosz.
több mint 4 éve
Eddig rendre tagadták, hogy lenne kapcsolat a vakcina és a halálesetek között. Az lesz jópofa, ha az EMA - miután egyszer már engedélyezte - egy újabb vizsgálat után veszélyesnek minősíti és betiltja az AZ-t.Egyre jobb!Max meghalsz és?
nagylaza
Arra már nem.
Bazzani
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
Egyre jobb!Max meghalsz és?
nagylaza
Arra már nem.
több mint 4 éve
Egyre jobb!Felfüggesztik az AstraZeneca-vakcina alkalmazását Németországban
több mint 4 éve
Semjén: Amikor a regisztráltakat beoltottuk, akkor segíteni kell, hogy a határon túli testvéreink is kaphassanak védőoltástEzt már Orbán is belengette vasárnap:
Kurvaédesanyádat kéne már eloltani. Közelébe nem vagyunk annak, hogy akár a felét beoltsuk a regisztráltaknak de baszdmeg mi már segíteni akarunk másoknak. Idióta.
Bazzani
A kormány 16 és fél millió oltóanyagot rendelt, ha valamennyi szállítmány beérkezik, a határokon túl élő magyarságot is tudja támogatni a kormány.
index.hu/belfold/2021/03/14/orban-viktor-nem-tudni-mikor-lehet-nyitas/
Meglássátok, ki fog derülni, hogy jóval több magyar él a szomszédos országokban, mint amennyit eddig gondoltunk.
több mint 4 éve
Eddig 3 fajta választ hallottam elvileg nagy nevű virologus/nőgyógyász / random orvosoktól.Őszintén szólva passz, a kérdés jó.Oltakozás után kb két hónapig célszerű kerülni a teherbe esést, tehát akik babaprojekten dolgoznak, ezt kalkulálják beleez csak a holgyekre vonatkozik vagy a ferfiakra is? (felreertesek elkerulese vegett)
warr_b
csebi
Ott nőknek mondták, de mivel ugye terhes nőket sem oltanak, így szerintem jobb tutira menni.
warr_b
Nyugodtan bármikor.
2 hónapig semmi.
Talán okozhat valamit de valószínűleg nem.
Igazából kurvara nem tudják és csak tippelgetnek azt látom
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 506
Az anya nő...az apa férfi...nincs kérdés 😊Oltakozás után kb két hónapig célszerű kerülni a teherbe esést, tehát akik babaprojekten dolgoznak, ezt kalkulálják beleez csak a holgyekre vonatkozik vagy a ferfiakra is? (felreertesek elkerulese vegett)
warr_b
csebi
Klaci79
több mint 4 éve
Őszintén szólva passz, a kérdés jó.Oltakozás után kb két hónapig célszerű kerülni a teherbe esést, tehát akik babaprojekten dolgoznak, ezt kalkulálják beleez csak a holgyekre vonatkozik vagy a ferfiakra is? (felreertesek elkerulese vegett)
warr_b
csebi
Ott nőknek mondták, de mivel ugye terhes nőket sem oltanak, így szerintem jobb tutira menni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Kínában 2022 május-ig 900 millió ás 1 Mrd közötti embert terveznek beoltani. Ha szabad megjegyeznem, tanácsot ne tőlünk kérjenek erre a feladatra...továbbra is kérdés hogy mennyi ideig tart a védettség, mert ha tényleg fél év akkor kicsit sziszifuszi lesz
Klaci79
főleg amíg a nyugati embereknek fontosabb a "szabadság/normális élet" mintsemhogy túl legyünk ezen a foson
több mint 4 éve
Kínában 2022 május-ig 900 millió ás 1 Mrd közötti embert terveznek beoltani. Ha szabad megjegyeznem, tanácsot ne tőlünk kérjenek erre a feladatra...
több mint 4 éve
Az anya nő...az apa férfi...nincs kérdés 😊Oltakozás után kb két hónapig célszerű kerülni a teherbe esést, tehát akik babaprojekten dolgoznak, ezt kalkulálják beleez csak a holgyekre vonatkozik vagy a ferfiakra is? (felreertesek elkerulese vegett)
warr_b
csebi
több mint 4 éve
Oltakozás után kb két hónapig célszerű kerülni a teherbe esést, tehát akik babaprojekten dolgoznak, ezt kalkulálják beleez csak a holgyekre vonatkozik vagy a ferfiakra is? (felreertesek elkerulese vegett)
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Semjén: Amikor a regisztráltakat beoltottuk, akkor segíteni kell, hogy a határon túli testvéreink is kaphassanak védőoltástHelikopteres Zsolti a komplett kdnp-vel eltakarodhatna már valahova jó messzire...
Kurvaédesanyádat kéne már eloltani. Közelébe nem vagyunk annak, hogy akár a felét beoltsuk a regisztráltaknak de baszdmeg mi már segíteni akarunk másoknak. Idióta.
Bazzani

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
állami cég IT-jéről beszélekMondjuk az komoly, ha egy IT-s cég nem tudja megoldani az online HO-t!lófaszra felkészülés történtMert a jelek szerint nem készültek rá.Amúgy szerintem le lehetne oltani a lakosságot 1 hétvége alatt. Csak arra a hétvégére 1 év lenne a felkészülés 😀Mint a most hétvégi példa is mutatja, egy év felkészülés nekünk kevés erre. De még a lakosság tizedének beoltásához is.
bcsarli
Mikey
bcsarli
- online oktatás kuka
- online ügyintézés macerás
- online bíróságok kuka
- oltás kuka
- egy csomó állami cégnél távmunka szintén recseg (könyvelésről 100%ban tudom, de IT is sok helyen nem megy)
Negritis
Willie Parker
több mint 4 éve
Semjén: Amikor a regisztráltakat beoltottuk, akkor segíteni kell, hogy a határon túli testvéreink is kaphassanak védőoltástKurvaédesanyádat kéne már eloltani. Közelébe nem vagyunk annak, hogy akár a felét beoltsuk a regisztráltaknak de baszdmeg mi már segíteni akarunk másoknak. Idióta.
több mint 4 éve
Igazából nem. Okiratszerkesztés, adás-vétel most is van, én azt tapasztalom, hogy tavaly március óta folyamatosan nő az ügyteher (most 4 válást tárgyalok pl. párhuzamosan, gyerekelhelyezéssel mindennel). Vannak eljárási cselekmények, amiket - mint pl az ominózus szemle - csak személyesen lehet lefolytatni így menni kell. A büntető skypeon megy tovább, ahol megoldott. Gond azzal van, hogy nem megoldott, a polgár ügyek ezért állnak/kerülnek tárgyalás nélkül eldöntésre. Ironikus módon a rendőrségek a legjobban felszereltek technológia terén. Ott teljesen standard a skype.Már megbocsáss, de te nyomod ezt a suli témát így, ilyen stílusban. én ma már hajlandó vagyok elismerni, hogy tényleg nem volt más lehetőség, most már be kellett zárni. Ugyan érintett vagyok, két kisiskolással, de ahogy peterk is írta, nálunk a 13 éves nagyobbik lányom tud(na) segíteni a 9 éves kisebbiknek, de szerencsére nem kell. Az online oktatás pedig viszonylag jól működik nálunk, ez tanárfüggő.nyugodtan visszavehetsz az arcból.Ezt nem értem. Csak nem azt állítod, hogy van olyan szakma ma Magyarországon, ahol nem lehetséges az otthoni/internetes munkavégzés?sok sikert a skypeos szemléhez.Ahogy a bíróságokat is őszig. Semmi szükség a személyes jelenlétre, meg lehet oldani online mindent.De nem lehetett volna bezárni az iskolákat anno.Megjegyzem ha a tanárokat is beoltották volna, a gyerkőcök járhatnának suliba, sok szülőnek nem kéne otthon maradnia.és a gyerekek egymás között hurcolnák haza, okos
NB2
Negritis
Mert mi lesz a gyerekkel OTTHON.
Amadeus
csi77
Amadeus
Érdekes.....
csi77
Amadeus
Azt is tudni kell azonban, hogy akinek két kisebb gyereke van, nem egyszerű ezt megoldani. A főnökök jó része szerint pedig az otthon lévők egész egyszerűen nem dolgoznak, ezért nem is játszik a HO.
Ha jól tudom, neked még nincs gyereked, így azért könnyebb mondani, hogy zárjanak be a sulik (még ha igazad is volt). Most, hogy nincsenek bíróságok, feltételezem, hogy téged is hátrányosan érint, ugye más a leányzó fekvése.
Elismerem, hogy kekeckedtem, de szerintem jogosan.....
csi77
Az ügyvédek gazdaságilag olyanok, mint a hiénák. A prémium hústól kezdve a dögön át mindenen elélünk, sőt ismerek olyan kollégát, aki kifejezetten örül a mélyülő válságnak, mert kurva nagyot fog kaszálni 1 év múlva a fizetésképtelenségi ügyeken.
Tessék csak megnézni, hogy épp ki rendezi most át és kinek az érdekében a felszámolói piacot. 😊
Minden relatív.
több mint 4 éve
Mondjuk az komoly, ha egy IT-s cég nem tudja megoldani az online HO-t!lófaszra felkészülés történtMert a jelek szerint nem készültek rá.Amúgy szerintem le lehetne oltani a lakosságot 1 hétvége alatt. Csak arra a hétvégére 1 év lenne a felkészülés 😀Mint a most hétvégi példa is mutatja, egy év felkészülés nekünk kevés erre. De még a lakosság tizedének beoltásához is.
bcsarli
Mikey
bcsarli
- online oktatás kuka
- online bíróságok kuka
- oltás kuka
- egy csomó állami cégnél távmunka szintén recseg (könyvelésről 100%ban tudom, de IT is sok helyen nem megy)
Negritis
több mint 4 éve
Már megbocsáss, de te nyomod ezt a suli témát így, ilyen stílusban. én ma már hajlandó vagyok elismerni, hogy tényleg nem volt más lehetőség, most már be kellett zárni. Ugyan érintett vagyok, két kisiskolással, de ahogy peterk is írta, nálunk a 13 éves nagyobbik lányom tud(na) segíteni a 9 éves kisebbiknek, de szerencsére nem kell. Az online oktatás pedig viszonylag jól működik nálunk, ez tanárfüggő.nyugodtan visszavehetsz az arcból.Ezt nem értem. Csak nem azt állítod, hogy van olyan szakma ma Magyarországon, ahol nem lehetséges az otthoni/internetes munkavégzés?sok sikert a skypeos szemléhez.Ahogy a bíróságokat is őszig. Semmi szükség a személyes jelenlétre, meg lehet oldani online mindent.De nem lehetett volna bezárni az iskolákat anno.Megjegyzem ha a tanárokat is beoltották volna, a gyerkőcök járhatnának suliba, sok szülőnek nem kéne otthon maradnia.és a gyerekek egymás között hurcolnák haza, okos
NB2
Negritis
Mert mi lesz a gyerekkel OTTHON.
Amadeus
csi77
Amadeus
Érdekes.....
csi77
Amadeus
Azt is tudni kell azonban, hogy akinek két kisebb gyereke van, nem egyszerű ezt megoldani. A főnökök jó része szerint pedig az otthon lévők egész egyszerűen nem dolgoznak, ezért nem is játszik a HO.
Ha jól tudom, neked még nincs gyereked, így azért könnyebb mondani, hogy zárjanak be a sulik (még ha igazad is volt). Most, hogy nincsenek bíróságok, feltételezem, hogy téged is hátrányosan érint, ugye más a leányzó fekvése.
Elismerem, hogy kekeckedtem, de szerintem jogosan.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
lófaszra felkészülés történtMert a jelek szerint nem készültek rá.Amúgy szerintem le lehetne oltani a lakosságot 1 hétvége alatt. Csak arra a hétvégére 1 év lenne a felkészülés 😀Mint a most hétvégi példa is mutatja, egy év felkészülés nekünk kevés erre. De még a lakosság tizedének beoltásához is.
bcsarli
Mikey
bcsarli
- online oktatás kuka
- online bíróságok kuka
- oltás kuka
több mint 4 éve
Mert a jelek szerint nem készültek rá.Amúgy szerintem le lehetne oltani a lakosságot 1 hétvége alatt. Csak arra a hétvégére 1 év lenne a felkészülés 😀Mint a most hétvégi példa is mutatja, egy év felkészülés nekünk kevés erre. De még a lakosság tizedének beoltásához is.
bcsarli
Mikey