Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Ezt nem vitatom.Ez akkor is szörnyű.Asszonynak az a kolléganője, aki lélegeztetőn volt (mert ugye maszkot nem húzott, mert megfullad benne, fertőtlenítőt nem használt, mert nem bírja a szagát) ma meghalt. 40-45 körül volt. Mondjuk nem lepődtem meg...Szemét dolog, de ezt a hsz-t olvasva az 1. gondolatom az volt h dolgozik a darwini evolúció.
warr_b
empty taxi
nagylaza

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ezért kívánom én azt, hogy a "vírustagadók" kerüljenek pár órára lélegeztetőgépre, aztán épüljenek fel és gondolkodjanak el az élet értelmén + a saját baromságukon.Asszonynak az a kolléganője, aki lélegeztetőn volt (mert ugye maszkot nem húzott, mert megfullad benne, fertőtlenítőt nem használt, mert nem bírja a szagát) ma meghalt. 40-45 körül volt. Mondjuk nem lepődtem meg...És még csak az orra alá se dörgölheted, hogy "naugye, megmondtam!".
warr_b
Ez a szép a halálos betegségek és az elővigyázatosság relációjában, mindenki aki még életben van mondhatja azt, hogy "igazam van, semmi bajom, nem kell túllihegni", aki meg belehal, és elismerhetné, hogy "tévedtem, bajom lett, nem lehet az ember elég óvatos", az már meg már nem tudja mondani.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
miért buknak el minden meccset hatalmas előnyről?A grúzok is jöhetnek üzleti célból, az a lényeg!Ooo ha meselhetnek a georgiai vonalról ...
m.hvg.hu/itthon/20210313_Gruziabol_is_szabadon_johetnek_az_uzleti_utazok
A boldog békeidőkben napi szinten toloncoltak haza párosával grúzokat repülőgépen, de mi még az eu tagságukat is támogatjuk, nájsz
r.baggio
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ismerhettem?Kb jah. Csak feleségemet sajnálom, hogy most ezen szomorkodik.Asszonynak az a kolléganője, aki lélegeztetőn volt (mert ugye maszkot nem húzott, mert megfullad benne, fertőtlenítőt nem használt, mert nem bírja a szagát) ma meghalt. 40-45 körül volt. Mondjuk nem lepődtem meg...Szemét dolog, de ezt a hsz-t olvasva az 1. gondolatom az volt h dolgozik a darwini evolúció.
warr_b
empty taxi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
A grúzok is jöhetnek üzleti célból, az a lényeg!Ooo ha meselhetnek a georgiai vonalról ...
A boldog békeidőkben napi szinten toloncoltak haza párosával grúzokat repülőgépen, de mi még az eu tagságukat is támogatjuk, nájsz
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Pataky Attila elismerte...Asszonynak az a kolléganője, aki lélegeztetőn volt (mert ugye maszkot nem húzott, mert megfullad benne, fertőtlenítőt nem használt, mert nem bírja a szagát) ma meghalt. 40-45 körül volt. Mondjuk nem lepődtem meg...És még csak az orra alá se dörgölheted, hogy "naugye, megmondtam!".
warr_b
Ez a szép a halálos betegségek és az elővigyázatosság relációjában, mindenki aki még életben van mondhatja azt, hogy "igazam van, semmi bajom, nem kell túllihegni", aki meg belehal, és elismerhetné, hogy "tévedtem, bajom lett, nem lehet az ember elég óvatos", az már meg már nem tudja mondani.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Asszonynak az a kolléganője, aki lélegeztetőn volt (mert ugye maszkot nem húzott, mert megfullad benne, fertőtlenítőt nem használt, mert nem bírja a szagát) ma meghalt. 40-45 körül volt. Mondjuk nem lepődtem meg...És még csak az orra alá se dörgölheted, hogy "naugye, megmondtam!".
warr_b
több mint 4 éve
Ez akkor is szörnyű.Asszonynak az a kolléganője, aki lélegeztetőn volt (mert ugye maszkot nem húzott, mert megfullad benne, fertőtlenítőt nem használt, mert nem bírja a szagát) ma meghalt. 40-45 körül volt. Mondjuk nem lepődtem meg...Szemét dolog, de ezt a hsz-t olvasva az 1. gondolatom az volt h dolgozik a darwini evolúció.
warr_b
empty taxi
több mint 4 éve
Kb jah. Csak feleségemet sajnálom, hogy most ezen szomorkodik.Asszonynak az a kolléganője, aki lélegeztetőn volt (mert ugye maszkot nem húzott, mert megfullad benne, fertőtlenítőt nem használt, mert nem bírja a szagát) ma meghalt. 40-45 körül volt. Mondjuk nem lepődtem meg...Szemét dolog, de ezt a hsz-t olvasva az 1. gondolatom az volt h dolgozik a darwini evolúció.
warr_b
empty taxi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Asszonynak az a kolléganője, aki lélegeztetőn volt (mert ugye maszkot nem húzott, mert megfullad benne, fertőtlenítőt nem használt, mert nem bírja a szagát) ma meghalt. 40-45 körül volt. Mondjuk nem lepődtem meg...Szemét dolog, de ezt a hsz-t olvasva az 1. gondolatom az volt h dolgozik a darwini evolúció.
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Vazzzz...!🙄

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Asszonynak az a kolléganője, aki lélegeztetőn volt (mert ugye maszkot nem húzott, mert megfullad benne, fertőtlenítőt nem használt, mert nem bírja a szagát) ma meghalt. 40-45 körül volt. Mondjuk nem lepődtem meg...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nekem is az a kérdés ugrott be, hogy vajon megrendelték-e már a harmadik adagot... Ha így megy tovább (és nem döglünk bele), akkor egész életünkben oltakozni fogunk.Az is nagy kérdés volt a kínaival, hogy eléggé véd-e. Egyelőre kevés esetről beszélünk, de azért elgondolkodtató:A legdrágábbat kell a legtöbbször beadni, hát ez kinek nem biznisz?! Azt a pénzt már úgy is ellopták
"Már a harmadik dózist adják be a kínai vakcinából a Közel-Keleten"
index.hu/kulfold/2021/03/13/kinai-vakcina-harmadik-dozis/
Számomra ez új nóvum. Mármint az, hogy a fél év múlva esedékes harmadik oltás már az orvosi protokoll része:
"a harmadik dózist hat hónappal az első oltás után lenne ideális beadni, amikor az antitestszint már alaposan lecsökken a szervezetben"
nagylaza
r.baggio
több mint 4 éve
Az is nagy kérdés volt a kínaival, hogy eléggé véd-e. Egyelőre kevés esetről beszélünk, de azért elgondolkodtató:A legdrágábbat kell a legtöbbször beadni, hát ez kinek nem biznisz?! Azt a pénzt már úgy is ellopták
Számomra ez új nóvum. Mármint az, hogy a fél év múlva esedékes harmadik oltás már az orvosi protokoll része:
"a harmadik dózist hat hónappal az első oltás után lenne ideális beadni, amikor az antitestszint már alaposan lecsökken a szervezetben"
nagylaza

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Az is nagy kérdés volt a kínaival, hogy eléggé véd-e. Egyelőre kevés esetről beszélünk, de azért elgondolkodtató:Az is érdekes, hogy van olyan kétszer pfizerrel leoltott ismerősöm, akinek az IgG tesztje még mindig negatív. Vagyis nincs antitest a szervezetében.
nagylaza
Sok mindent nem tudunk egyik vakcináról sem, hiszen rohamtempóban lett kifejlesztve, és hiába van valamelyiknek valamiről papírja, attól még mindegyik tartogat meglepetéseket.
Elolvasva a sutianap által ajánlott Biostatisztika könyvet/tanulmányt arra jutottam, hogy alapvetően nem lehet tökéletesen üzembiztosan vakcinát fejleszteni 8 hónap alatt, vagyis lehet 1 hónap alatt is, de az nem lesz tökéletes.
Csak az a bíztató, hogy legrosszabb esetben is mindegyik enyhébb lefolyást biztosít.
több mint 4 éve
Ki mondta, hogy kötelező? Ha akarod beadatod, ha nem akkor nem. Jelenleg senki nem kényszeríti rádde, de itt jon ki az hogy nem lehet kotelezo.Szerinted akkor amíg nem teljesen biztonságos egy adott vakcina, addig nem kéne oltani?hat persze.index.hu/kulfold/2021/03/13/elhunyt-egy-38-eves-szlovakiai-tanarno-roviddel-azutan-hogy-astrazenecaval-oltottak/Mivel egyre többet oltanak.
Mi bajod lehet az OLTASTOL?
azert egyre tobben hullanak tole...
riley
De az eddig linkelt cikkeknél azért utólag mindig kiderült, hogy nem volt közvetlen összefüggés az oltás és az elhalálozás között.
Illetve ha 10ezer oltottból jelenleg bizonyosan meghalna egy az oltóanyag miatt, az két nagyságrenddel jobb, mint a 10ezer fertőzöttből jelenleg bizonyosan elhalálozó 200 ember.
Tudod mit bizonyítanak az ilyen cikkek?
Hogy sokkal jobban megéri oltakozni, mint nem.
Sobri Jóska
ez csak az ami eljut hozzank, de sok kisnyugdijast kurvara nem fognak boncolni sem oltas utan, hanem bevagjak a fold ala.
es akkor meg a hosszu tavu kockazatrol mindig nem is tudunk...
riley
Sobri Jóska
ekkora felhajtas es befektetes mellett senkinek sem erdeke, hogy barmelyik gyarto lehuzza a rolot..igy mar ez is csoda, hogy ez az 1-2 halott kikerult.
aztan jovore meg orban Soberana 02-t vesz mert az a legdragabb es vegyunk fel mind a 3. vilag kotyvalekat.....
es a kampanyban azt fogja mondani, "irani migrancs hozta be a virust, ok ismerik a legjobban az ellenszeret is."
riley

több mint 4 éve
Elképesztő..."Hadházy: Koronavírusban meghalt egy édesapa, majd gyógyultnak nyilvánították"
index.hu/belfold/2021/03/13/hadhazy-koronavirusban-meghalt-majd-gyogyultnak-nyilvanitottak-egy-ferfit/
több mint 4 éve
Az is nagy kérdés volt a kínaival, hogy eléggé véd-e. Egyelőre kevés esetről beszélünk, de azért elgondolkodtató:"Már a harmadik dózist adják be a kínai vakcinából a Közel-Keleten"
több mint 4 éve
Nem válaszoltál a kérdésemre:de, de itt jon ki az hogy nem lehet kotelezo.Szerinted akkor amíg nem teljesen biztonságos egy adott vakcina, addig nem kéne oltani?hat persze.index.hu/kulfold/2021/03/13/elhunyt-egy-38-eves-szlovakiai-tanarno-roviddel-azutan-hogy-astrazenecaval-oltottak/Mivel egyre többet oltanak.
riley
De az eddig linkelt cikkeknél azért utólag mindig kiderült, hogy nem volt közvetlen összefüggés az oltás és az elhalálozás között.
Illetve ha 10ezer oltottból jelenleg bizonyosan meghalna egy az oltóanyag miatt, az két nagyságrenddel jobb, mint a 10ezer fertőzöttből jelenleg bizonyosan elhalálozó 200 ember.
Sobri Jóska
ez csak az ami eljut hozzank, de sok kisnyugdijast kurvara nem fognak boncolni sem oltas utan, hanem bevagjak a fold ala.
riley
Sobri Jóska
ekkora felhajtas es befektetes mellett senkinek sem erdeke, hogy barmelyik gyarto lehuzza a rolot..igy mar ez is csoda, hogy ez az 1-2 halott kikerult.
aztan jovore meg orban Soberana 02-t vesz mert az a legdragabb es vegyunk fel mind a 3. vilag kotyvalekat.....
es a kampanyban azt fogja mondani, "irani migrancs hozta be a virust, ok ismerik a legjobban az ellenszeret is."
riley
Amíg nem teljesen biztonságos egy vakcina, addig ne oltsanak vele?
Mert ha igen, akkor mit bizonyít, hogy páran meghalnak az oltakozás után?
Ha meg ne, akkor mit kéne csinálni? Imádkozni vagy kitenni a Game Over táblát erre a világra?
Vagy mi következik belőle?
Egyelőre nem kötelező oltani, vagyis ennek relációja irreleváns.
Mi a haszna azon agyalni, hogy beoltottak világszerte többmillió embert, és van 5-10 eset, ami vagy összefüggésben van az oltással vagy nincs, de ha egyértelmű az ok-okozatiság, akkoris elhanyagolható a veszélyességi faktor?
több mint 4 éve
Teljesen mértékben.Te most komolyan azt mondod, hogy az a többszáz milliárd forint amit szétosztottak/ lopkodtak /csaltak / elbasztak semennyire sincs hatással az én életemre?Ez teljesen rossz megközelítés.hat ja ,de az alap az lenne, hogy normalis aron jojjon.inkább ez legyen dupla áron mint stadionAz epic , hogy már Hadházy is azt írta, hogy nem gondolta volna , hogy ez ilyen hamar kiderül..A grúzok is jöhetnek üzleti célból, az a lényeg!Egyébként, hogy jönnek e grúz üzleti utasok, nem Érdkel, ez leginkább a GATot érinti....
r.baggio
de elszomorít, hogy napi 9ezer fölött vagyunk, a világon nálunk hal meg/millió adatban a 8. legtöbb ember és akkor még így is a propaganda megy, meg a lopás a kínai vakcinánál...tényleg kurvára elegem van ebből a tetű bandából 😕
Elkeserítő...
Klaci79
A lényeg, hogy dupla áron vettük a kínait egy beszerző cég közbeiktatásával....van aki meglepődik ezen? Majd gulyás elmondja , hogy az emberélet nem lehet pénzkérdés.
gordon
Negritis
YoungZeeZee
Ugyanis vagy úgy látod, hogy mindegy, mert nem te fizeted, nem a te pénzed, vagy úgy, hogy mivel te fizeted az adód, állami befizetéseid révén, akkor meg már inkább vakcina legyen belőle, mint stadion, offshore számlán pénz vagy valami, amire nincs szükséged.
Tisztára, mintha anyámat hallanám, aki szól, hogy kell neki telefon, mondom oké veszek, eztésezt néztem ki neki, de ez szerinte drága. De ha én veszem neki, akkor mit számít neki, hogy mennyibe kerül? Spórolni akar nekem? Kurva mindegy, hogy 50 vagy 70, nem 100 van összesen.
Spórolni akarsz az államnak?
Hogy vegyen fele annyiért vakcinát és ami marad abból legyen két stadion Nyíregyen? Vagy miért számít mennyibe kerül, ha ígyse, úgyse teszik a zsebedbe a különbözetet?
Normális ár, abnormális ár, te annyit érzékelsz belőle, hogy puff egy oltás.
Elégedetteben oltakoznál, ha egy adag 20 dollárra jönne ki, és nem 50-re?
Sobri Jóska
gordon
Az nem a te pénzed, azt ígyis-úgyis ellopták volna, ha nincs vírus akkoris.
Ugyanúgy nincs, mint az a lottónyeremény, amit soha nem nyertél meg.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 506
rossz a peldad mert az allam kvazi a mi penzuket -is - kolti igy elvarhato, hogy a legjobban gazdalkodjon vele.Te most komolyan azt mondod, hogy az a többszáz milliárd forint amit szétosztottak/ lopkodtak /csaltak / elbasztak semennyire sincs hatással az én életemre?Ez teljesen rossz megközelítés.hat ja ,de az alap az lenne, hogy normalis aron jojjon.inkább ez legyen dupla áron mint stadionAz epic , hogy már Hadházy is azt írta, hogy nem gondolta volna , hogy ez ilyen hamar kiderül..A grúzok is jöhetnek üzleti célból, az a lényeg!Egyébként, hogy jönnek e grúz üzleti utasok, nem Érdkel, ez leginkább a GATot érinti....
r.baggio
de elszomorít, hogy napi 9ezer fölött vagyunk, a világon nálunk hal meg/millió adatban a 8. legtöbb ember és akkor még így is a propaganda megy, meg a lopás a kínai vakcinánál...tényleg kurvára elegem van ebből a tetű bandából 😕
Elkeserítő...
Klaci79
A lényeg, hogy dupla áron vettük a kínait egy beszerző cég közbeiktatásával....van aki meglepődik ezen? Majd gulyás elmondja , hogy az emberélet nem lehet pénzkérdés.
gordon
Negritis
YoungZeeZee
Ugyanis vagy úgy látod, hogy mindegy, mert nem te fizeted, nem a te pénzed, vagy úgy, hogy mivel te fizeted az adód, állami befizetéseid révén, akkor meg már inkább vakcina legyen belőle, mint stadion, offshore számlán pénz vagy valami, amire nincs szükséged.
Tisztára, mintha anyámat hallanám, aki szól, hogy kell neki telefon, mondom oké veszek, eztésezt néztem ki neki, de ez szerinte drága. De ha én veszem neki, akkor mit számít neki, hogy mennyibe kerül? Spórolni akar nekem? Kurva mindegy, hogy 50 vagy 70, nem 100 van összesen.
Hogy vegyen fele annyiért vakcinát és ami marad abból legyen két stadion Nyíregyen? Vagy miért számít mennyibe kerül, ha ígyse, úgyse teszik a zsebedbe a különbözetet?
Sobri Jóska
gordon
Te nem anyud penzen veszed, de akadekoskodik. mas kerdes.
több mint 4 éve
Így van. Ha ezek a pénzek jó helyre mennének (utak, egészségügy, fejlesztések, munkahelyek) akkor az hatással lenne az életemre, tehát a hiányuk is hatással van.Te most komolyan azt mondod, hogy az a többszáz milliárd forint amit szétosztottak/ lopkodtak /csaltak / elbasztak semennyire sincs hatással az én életemre?Ez teljesen rossz megközelítés.hat ja ,de az alap az lenne, hogy normalis aron jojjon.inkább ez legyen dupla áron mint stadionAz epic , hogy már Hadházy is azt írta, hogy nem gondolta volna , hogy ez ilyen hamar kiderül..A grúzok is jöhetnek üzleti célból, az a lényeg!Egyébként, hogy jönnek e grúz üzleti utasok, nem Érdkel, ez leginkább a GATot érinti....
r.baggio
Elkeserítő...
Klaci79
gordon
Negritis
YoungZeeZee
Sobri Jóska
gordon
több mint 4 éve
de, de itt jon ki az hogy nem lehet kotelezo.Szerinted akkor amíg nem teljesen biztonságos egy adott vakcina, addig nem kéne oltani?hat persze.index.hu/kulfold/2021/03/13/elhunyt-egy-38-eves-szlovakiai-tanarno-roviddel-azutan-hogy-astrazenecaval-oltottak/Mivel egyre többet oltanak.
riley
Sobri Jóska
riley
Sobri Jóska
Szerkesztette: riley
több mint 4 éve
Dehogynem! Óriási hatással van az életemre, hogy az összes mutyiból konzekvensen kihagynak. 😊Dehát ez nem befolyásolja az életedet!A grúzok is jöhetnek üzleti célból, az a lényeg!Egyébként, hogy jönnek e grúz üzleti utasok, nem Érdkel, ez leginkább a GATot érinti....
r.baggio
Elkeserítő...
Klaci79
Bazzani
több mint 4 éve
Te most komolyan azt mondod, hogy az a többszáz milliárd forint amit szétosztottak/ lopkodtak /csaltak / elbasztak semennyire sincs hatással az én életemre?Ez teljesen rossz megközelítés.hat ja ,de az alap az lenne, hogy normalis aron jojjon.inkább ez legyen dupla áron mint stadionAz epic , hogy már Hadházy is azt írta, hogy nem gondolta volna , hogy ez ilyen hamar kiderül..A grúzok is jöhetnek üzleti célból, az a lényeg!Egyébként, hogy jönnek e grúz üzleti utasok, nem Érdkel, ez leginkább a GATot érinti....
r.baggio
Elkeserítő...
Klaci79
gordon
Negritis
YoungZeeZee
Sobri Jóska