Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Szerinted akkor amíg nem teljesen biztonságos egy adott vakcina, addig nem kéne oltani?hat persze.index.hu/kulfold/2021/03/13/elhunyt-egy-38-eves-szlovakiai-tanarno-roviddel-azutan-hogy-astrazenecaval-oltottak/Mivel egyre többet oltanak.
Mi bajod lehet az OLTASTOL?
azert egyre tobben hullanak tole...
riley
De az eddig linkelt cikkeknél azért utólag mindig kiderült, hogy nem volt közvetlen összefüggés az oltás és az elhalálozás között.
Illetve ha 10ezer oltottból jelenleg bizonyosan meghalna egy az oltóanyag miatt, az két nagyságrenddel jobb, mint a 10ezer fertőzöttből jelenleg bizonyosan elhalálozó 200 ember.
Tudod mit bizonyítanak az ilyen cikkek?
Hogy sokkal jobban megéri oltakozni, mint nem.
Sobri Jóska
ez csak az ami eljut hozzank, de sok kisnyugdijast kurvara nem fognak boncolni sem oltas utan, hanem bevagjak a fold ala.
es akkor meg a hosszu tavu kockazatrol mindig nem is tudunk...
riley
több mint 4 éve
koltse ra az osszes penzt, csak akkor a nyomorult feju ne ejtse ki a szajan hogy a moderna draga...Ez teljesen rossz megközelítés.hat ja ,de az alap az lenne, hogy normalis aron jojjon.inkább ez legyen dupla áron mint stadionAz epic , hogy már Hadházy is azt írta, hogy nem gondolta volna , hogy ez ilyen hamar kiderül..A grúzok is jöhetnek üzleti célból, az a lényeg!Egyébként, hogy jönnek e grúz üzleti utasok, nem Érdkel, ez leginkább a GATot érinti....
m.hvg.hu/itthon/20210313_Gruziabol_is_szabadon_johetnek_az_uzleti_utazok
A boldog békeidőkben napi szinten toloncoltak haza párosával grúzokat repülőgépen, de mi még az eu tagságukat is támogatjuk, nájsz
r.baggio
de elszomorít, hogy napi 9ezer fölött vagyunk, a világon nálunk hal meg/millió adatban a 8. legtöbb ember és akkor még így is a propaganda megy, meg a lopás a kínai vakcinánál...tényleg kurvára elegem van ebből a tetű bandából 😕
Elkeserítő...
Klaci79
A lényeg, hogy dupla áron vettük a kínait egy beszerző cég közbeiktatásával....van aki meglepődik ezen? Majd gulyás elmondja , hogy az emberélet nem lehet pénzkérdés.
gordon
Negritis
YoungZeeZee
Ugyanis vagy úgy látod, hogy mindegy, mert nem te fizeted, nem a te pénzed, vagy úgy, hogy mivel te fizeted az adód, állami befizetéseid révén, akkor meg már inkább vakcina legyen belőle, mint stadion, offshore számlán pénz vagy valami, amire nincs szükséged.
Tisztára, mintha anyámat hallanám, aki szól, hogy kell neki telefon, mondom oké veszek, eztésezt néztem ki neki, de ez szerinte drága. De ha én veszem neki, akkor mit számít neki, hogy mennyibe kerül? Spórolni akar nekem? Kurva mindegy, hogy 50 vagy 70, nem 100 van összesen.
Spórolni akarsz az államnak?
Hogy vegyen fele annyiért vakcinát és ami marad abból legyen két stadion Nyíregyen? Vagy miért számít mennyibe kerül, ha ígyse, úgyse teszik a zsebedbe a különbözetet?
Normális ár, abnormális ár, te annyit érzékelsz belőle, hogy puff egy oltás.
Elégedetteben oltakoznál, ha egy adag 20 dollárra jönne ki, és nem 50-re?
Sobri Jóska
vagy vallalja cserebe, hogy tarkonvagjak.
több mint 4 éve
index.hu/kulfold/2021/03/13/elhunyt-egy-38-eves-szlovakiai-tanarno-roviddel-azutan-hogy-astrazenecaval-oltottak/Nyilván egyre több millió embert is oltanak be vele...kérdés oltás nélkül leszel beteg előbb-utóbb és döntik el, hogy Te kerülsz e lélegeztető gépre, vagy vállalod a kockázatokat, ami minden gyógyszer esetében előfordulhat...hozzáteszem még egyik esetben sem olvastam, hogy az oltás miatt álltak volna meg.
riley
több mint 4 éve
hat persze.index.hu/kulfold/2021/03/13/elhunyt-egy-38-eves-szlovakiai-tanarno-roviddel-azutan-hogy-astrazenecaval-oltottak/Mivel egyre többet oltanak.
riley
De az eddig linkelt cikkeknél azért utólag mindig kiderült, hogy nem volt közvetlen összefüggés az oltás és az elhalálozás között.
Illetve ha 10ezer oltottból jelenleg bizonyosan meghalna egy az oltóanyag miatt, az két nagyságrenddel jobb, mint a 10ezer fertőzöttből jelenleg bizonyosan elhalálozó 200 ember.
Sobri Jóska
ez csak az ami eljut hozzank, de sok kisnyugdijast kurvara nem fognak boncolni sem oltas utan, hanem bevagjak a fold ala.
es akkor meg a hosszu tavu kockazatrol mindig nem is tudunk...
több mint 4 éve
index.hu/kulfold/2021/03/13/elhunyt-egy-38-eves-szlovakiai-tanarno-roviddel-azutan-hogy-astrazenecaval-oltottak/Mivel egyre többet oltanak.
riley
több mint 4 éve
Ez teljesen rossz megközelítés.hat ja ,de az alap az lenne, hogy normalis aron jojjon.inkább ez legyen dupla áron mint stadionAz epic , hogy már Hadházy is azt írta, hogy nem gondolta volna , hogy ez ilyen hamar kiderül..A grúzok is jöhetnek üzleti célból, az a lényeg!Egyébként, hogy jönnek e grúz üzleti utasok, nem Érdkel, ez leginkább a GATot érinti....
A boldog békeidőkben napi szinten toloncoltak haza párosával grúzokat repülőgépen, de mi még az eu tagságukat is támogatjuk, nájsz
r.baggio
de elszomorít, hogy napi 9ezer fölött vagyunk, a világon nálunk hal meg/millió adatban a 8. legtöbb ember és akkor még így is a propaganda megy, meg a lopás a kínai vakcinánál...tényleg kurvára elegem van ebből a tetű bandából 😕
Elkeserítő...
Klaci79
A lényeg, hogy dupla áron vettük a kínait egy beszerző cég közbeiktatásával....van aki meglepődik ezen? Majd gulyás elmondja , hogy az emberélet nem lehet pénzkérdés.
gordon
Negritis
YoungZeeZee
Ugyanis vagy úgy látod, hogy mindegy, mert nem te fizeted, nem a te pénzed, vagy úgy, hogy mivel te fizeted az adód, állami befizetéseid révén, akkor meg már inkább vakcina legyen belőle, mint stadion, offshore számlán pénz vagy valami, amire nincs szükséged.
Tisztára, mintha anyámat hallanám, aki szól, hogy kell neki telefon, mondom oké veszek, eztésezt néztem ki neki, de ez szerinte drága. De ha én veszem neki, akkor mit számít neki, hogy mennyibe kerül? Spórolni akar nekem? Kurva mindegy, hogy 50 vagy 70, nem 100 van összesen.
Spórolni akarsz az államnak?
Hogy vegyen fele annyiért vakcinát és ami marad abból legyen két stadion Nyíregyen? Vagy miért számít mennyibe kerül, ha ígyse, úgyse teszik a zsebedbe a különbözetet?
Normális ár, abnormális ár, te annyit érzékelsz belőle, hogy puff egy oltás.
Elégedetteben oltakoznál, ha egy adag 20 dollárra jönne ki, és nem 50-re?
több mint 4 éve
index.hu/kulfold/2021/03/13/elhunyt-egy-38-eves-szlovakiai-tanarno-roviddel-azutan-hogy-astrazenecaval-oltottak/Mi bajod lehet az OLTASTOL?
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 506
hat ja ,de az alap az lenne, hogy normalis aron jojjon.inkább ez legyen dupla áron mint stadionAz epic , hogy már Hadházy is azt írta, hogy nem gondolta volna , hogy ez ilyen hamar kiderül..A grúzok is jöhetnek üzleti célból, az a lényeg!Egyébként, hogy jönnek e grúz üzleti utasok, nem Érdkel, ez leginkább a GATot érinti....
r.baggio
Elkeserítő...
Klaci79
gordon
Negritis
több mint 4 éve
inkább ez legyen dupla áron mint stadionAz epic , hogy már Hadházy is azt írta, hogy nem gondolta volna , hogy ez ilyen hamar kiderül..A grúzok is jöhetnek üzleti célból, az a lényeg!Egyébként, hogy jönnek e grúz üzleti utasok, nem Érdkel, ez leginkább a GATot érinti....
r.baggio
Elkeserítő...
Klaci79
gordon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Az epic , hogy már Hadházy is azt írta, hogy nem gondolta volna , hogy ez ilyen hamar kiderül..A grúzok is jöhetnek üzleti célból, az a lényeg!Egyébként, hogy jönnek e grúz üzleti utasok, nem Érdkel, ez leginkább a GATot érinti....
r.baggio
Elkeserítő...
Klaci79
több mint 4 éve
megint jövök fakezni 😊Úgy vicces lesz, hogy már tegnap jöttek a megkeresések a reptérre március utolsó hetében Debrecenben játszik barátságos meccset Luxemburg és Katar meg Azerbajdzsán valakivel. És rendőrség szerint nem kell semmi papír, elég az UEFA igazolása hogy jöhessenek 😃
| állítólag kijárási tilalmat akarnak bevezetni |
ez a mai 10e nagyon odabaszott
NB2
több mint 4 éve
Már írták alant a magyarázatot: pénteken megjött a nyugdíj.Éjszakás voltam. Ma reggel haza felé bementem a "lidibe", Pékáruval együtt három tétel és irány haza... Kb. 5 perc alatt ott vagyok a munkahelyemtől, kocsival. 6.00kor, megszámoltam, 23 idős ember állt már sorba a bejáratnál.Nincs mese, esetleg hajnalba kell menni, ha nagyon muszáj... de inkább ne legyen vagy csak apránként, ami kell....Asszony ment le a pékségbe kenyérért meg a gyógyszertárba, a többit a bolt kirakatán keresztül látta. Piacra el se mert menni... A fagyasztóból szedtünk ki mi is cuccokat.Jön az Armageddon, hosszú hétvége, mindmeghalunk! Rogyásig tele emberrel az össtes bolt, piac, mindenhol kígyózó sorok...Ha nem ott dolgozol, akkor honnan tudod? Csak nem te is nyomulsz a tömött bevásárlókocsit tolva? 😮
A legjobbak a nyuggerek, akik nyilván kizárólag szombat délelőtt érnek rá nagybevásárlást rendezni, fullra tömött bevásárlókocsit tologatva...
warr_b
Egyébként, bár én megoldottam csütörtökön, mivel a gyerköcök is otthon vannak,egész hétre kell kajára gondolni. Persze, az iskolából is lehet rendelni, de akkor azért el kell menni munkaidőben, így egyszerűbb és finomabb is, amit mi készítünk. Gondolom, ez sok családnál így van. Most, amikor ez a helyzet, talán jobb egyszer menni boltba, mint kétnaponta (nyilván kenyér péksütemény az más)
A nyugdíjasokat én sem értem. Szüleimnek mondtam, kerüljék el a boltokat, szerencsére nagy fagyasztóládájuk van, sokáig el tudja őket látni.
csi77
warr_b
dande
No comment...🤨
nagir
Mondjuk nagy összeget tennék rá, hogy mondjuk két hét múlva is pont ugyanez lesz szombat reggel...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A magyar kisnyugdíjast nem fogja megállítani holmi influenzavírus abban, hogy lecsapjon elsőként az akciós TV paprikára és a felvágottra!Éjszakás voltam. Ma reggel haza felé bementem a "lidibe", Pékáruval együtt három tétel és irány haza... Kb. 5 perc alatt ott vagyok a munkahelyemtől, kocsival. 6.00kor, megszámoltam, 23 idős ember állt már sorba a bejáratnál.Nincs mese, esetleg hajnalba kell menni, ha nagyon muszáj... de inkább ne legyen vagy csak apránként, ami kell....Asszony ment le a pékségbe kenyérért meg a gyógyszertárba, a többit a bolt kirakatán keresztül látta. Piacra el se mert menni... A fagyasztóból szedtünk ki mi is cuccokat.Jön az Armageddon, hosszú hétvége, mindmeghalunk! Rogyásig tele emberrel az össtes bolt, piac, mindenhol kígyózó sorok...Ha nem ott dolgozol, akkor honnan tudod? Csak nem te is nyomulsz a tömött bevásárlókocsit tolva? 😮
A legjobbak a nyuggerek, akik nyilván kizárólag szombat délelőtt érnek rá nagybevásárlást rendezni, fullra tömött bevásárlókocsit tologatva...
warr_b
Egyébként, bár én megoldottam csütörtökön, mivel a gyerköcök is otthon vannak,egész hétre kell kajára gondolni. Persze, az iskolából is lehet rendelni, de akkor azért el kell menni munkaidőben, így egyszerűbb és finomabb is, amit mi készítünk. Gondolom, ez sok családnál így van. Most, amikor ez a helyzet, talán jobb egyszer menni boltba, mint kétnaponta (nyilván kenyér péksütemény az más)
A nyugdíjasokat én sem értem. Szüleimnek mondtam, kerüljék el a boltokat, szerencsére nagy fagyasztóládájuk van, sokáig el tudja őket látni.
csi77
warr_b
dande
No comment...🤨
nagir
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Éjszakás voltam. Ma reggel haza felé bementem a "lidibe", Pékáruval együtt három tétel és irány haza... Kb. 5 perc alatt ott vagyok a munkahelyemtől, kocsival. 6.00kor, megszámoltam, 23 idős ember állt már sorba a bejáratnál.Nincs mese, esetleg hajnalba kell menni, ha nagyon muszáj... de inkább ne legyen vagy csak apránként, ami kell....Asszony ment le a pékségbe kenyérért meg a gyógyszertárba, a többit a bolt kirakatán keresztül látta. Piacra el se mert menni... A fagyasztóból szedtünk ki mi is cuccokat.Jön az Armageddon, hosszú hétvége, mindmeghalunk! Rogyásig tele emberrel az össtes bolt, piac, mindenhol kígyózó sorok...Ha nem ott dolgozol, akkor honnan tudod? Csak nem te is nyomulsz a tömött bevásárlókocsit tolva? 😮
warr_b
csi77
warr_b
dande
No comment...🤨

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Nekem mostanában azzal van a legnagyobb problémám nyilván a jövőre nézve értve (nem a jelen szar helyzetre), hogy több helyen olvasni már, a keleti vakcinákat valószínűleg az EU nem fogadja majd el az oltási igazolványban, ami azzal jár, hogy utazni nem lehet majd... Már, ha oltottsághoz lesz kötve, de sanszos.És ez egyébként bizonyára sokakat meg fog lepni.
De válogatni nem lehet, ha regisztrálsz, viszont az egészség mellett talán ez a legfőbb érv.
Csak így semmit se ér, ha itthon olyannal oltanak, amit az EU nem hagyott még jóvá.
Chargers LT
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Nekem mostanában azzal van a legnagyobb problémám nyilván a jövőre nézve értve (nem a jelen szar helyzetre), hogy több helyen olvasni már, a keleti vakcinákat valószínűleg az EU nem fogadja majd el az oltási igazolványban, ami azzal jár, hogy utazni nem lehet majd... Már, ha oltottsághoz lesz kötve, de sanszos.De válogatni nem lehet, ha regisztrálsz, viszont az egészség mellett talán ez a legfőbb érv.
Csak így semmit se ér, ha itthon olyannal oltanak, amit az EU nem hagyott még jóvá.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Hú, vazze! Én is. Akkor az legyen a "válás hónapja"...🤣Na én februárban váltam el, rajtam nem nyerészkedik a kormány 😎Május végéig minden tárgyalás kilőve.Majd kihozzák statisztikában, hogy kevesebb a válás.
Amadeus
Bazzani
Chargers LT

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Na én februárban váltam el, rajtam nem nyerészkedik a kormány 😎Május végéig minden tárgyalás kilőve.Majd kihozzák statisztikában, hogy kevesebb a válás.
Amadeus
Bazzani
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Jah, alig. Csak amióta most 5 közvetlen kollégám covidos, akik közül egyik már a honvédban 40 évesen, akkor már nehezen viselem a "beindítjuk a gazdaságot mert Magyarországnak működnie kell" dumákat....😕Dehát ez nem befolyásolja az életedet!A grúzok is jöhetnek üzleti célból, az a lényeg!Egyébként, hogy jönnek e grúz üzleti utasok, nem Érdkel, ez leginkább a GATot érinti....
r.baggio
Elkeserítő...
Klaci79
Bazzani
több mint 4 éve
"Ne menjen senki dubajozni, majd mi megnézzük mindenki helyett!"A grúzok is jöhetnek üzleti célból, az a lényeg!Egyébként, hogy jönnek e grúz üzleti utasok, nem Érdkel, ez leginkább a GATot érinti....
r.baggio
Elkeserítő...
Klaci79
m.hvg.hu/itthon/20210312_dubaj_oe_lem_maganrepulo_orban_viktor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Dehát ez nem befolyásolja az életedet!A grúzok is jöhetnek üzleti célból, az a lényeg!Egyébként, hogy jönnek e grúz üzleti utasok, nem Érdkel, ez leginkább a GATot érinti....
r.baggio
Elkeserítő...
Klaci79
több mint 4 éve
A grúzok is jöhetnek üzleti célból, az a lényeg!Egyébként, hogy jönnek e grúz üzleti utasok, nem Érdkel, ez leginkább a GATot érinti....
r.baggio
Elkeserítő...
több mint 4 éve
A grúzok is jöhetnek üzleti célból, az a lényeg!m.hvg.hu/itthon/20210313_Gruziabol_is_szabadon_johetnek_az_uzleti_utazok
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Sars2-höz hasonlító, emberre átugrani képes 4 új genom Kìnából denevérekben:www.nature.com/articles/d41586-020-00502-w