Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com
mondjuk az a gáz hogy nekem sok ismerősöm offolta volna ezt a karácsonyt meg webcamerás nagyizás ...
erre 24.én utaznak jópáran ...
Negritis
Sokkal több napi halott ennél nem lesz, onnantól meg tök mindegy mit bohockodnak a lazítással. Úgyis arra irányítják a számokat és a sajtót amerre akarják. Fingunk nem lesz melyik kórház dobja épp be a törölközőt vagy hányan fagynak otthon halálra kínok között mert kidobtak a covid részlege alakított osztályról.

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 902
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 099
Hát én most hallom, hogy Szenteste estéjére/éjjelére nem vonatkozik a kijárási tilalom.

😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Mikey
Nyilván mindenki amúgyis szart volna rá, ezt most legalizálták.
Méghogy Orbán nem kielégíti az igényeket, hanem diktálja...
Sobri Jóska
Jaja, a sok birkának most egy rossz szava nem lehet rá.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 311 — beers & Packers
Meggyilkolhattak egy ismert orosz biológust, aki a koronavírus-vakcinán is dolgozot.

www.maszol.ro/index.php/kulfold/136406-meggyilkolhattak-egy-ismert-orosz-biologust-aki-a-koronavirus-vakcinan-is-dolgozott
Ventura
Na most ezt vajh miért?
Mikey
Szakmai féltékenyégtől fűtve az ismerőse meggyőzte, hogy nincs értelme élni, a kutató pedig miután többször megszúrta magát, kiugrott az ablakon.
gyeek
Kizárt dolog, hogy megölték. Véletlenül kipottyant. (Szegény...) Miként oly sokan mások is. Bizonyíték a gravitációra.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
mondjuk az a gáz hogy nekem sok ismerősöm offolta volna ezt a karácsonyt meg webcamerás nagyizás ...
erre 24.én utaznak jópáran ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát én most hallom, hogy Szenteste estéjére/éjjelére nem vonatkozik a kijárási tilalom.

😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Mikey
Sobri Jóska
Mint már oly sokszor ki lett vesézve maximum a német nagyiparosokat elégíti ki, nem csak szavak szintjén..

Itthon pedig csak a jó öreg Stockholm szindromat nyomja, néha a bújtatott tockosok között kiengedi a prolifeszültség szelepet, hogy a nép együgyű fiai a boldog tudatlansagban tolják tovább a rabszolgaságot vagy a nagyipari kozpenz lopást. Kinek mi jutott 😊

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress

😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Mikey

több mint 5 éve

😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 148 — WHO DAT!!!!
Bár már régóta biztosra lehetett venni, hogy engedélyezik

index.hu/kulfold/2020/12/21/az_europai_unio_gyogyszerugyi_hatosaga_engedelyezte_a_pfizer_biontech_vakcinat/

több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Meggyilkolhattak egy ismert orosz biológust, aki a koronavírus-vakcinán is dolgozot.

www.maszol.ro/index.php/kulfold/136406-meggyilkolhattak-egy-ismert-orosz-biologust-aki-a-koronavirus-vakcinan-is-dolgozott
Ventura
Na most ezt vajh miért?
Mikey
Szakmai féltékenyégtől fűtve az ismerőse meggyőzte, hogy nincs értelme élni, a kutató pedig miután többször megszúrta magát, kiugrott az ablakon.

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress

Ventura
Na most ezt vajh miért?
Mikey
Kártyaadósság, rossz ember feleségét dugta meg, túlitták magukat vodkával, ami ebből a cikkből kiderül, azok alapján ezek is lehetnek.

több mint 5 éve

Ventura
Na most ezt vajh miért?

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 255 — Cowboys fan
Kolléganőm apukája lélegeztetőn van napok óta.

Reggel szóltak neki, hogy akkor ma bemehet tőle elbúcsúzni. 😕 😕

Végtelenül szomorú vagyok. 😕 😕
Vrij6
sose lehet tudni. kollégám apósával ugyanez volt a helyzet három hete, amikor volt a csapatértekezlet, akkor ment be a felesége elbúcsúzni. aztán múlt héten beszéltünk, hát nem jobban lett az öreg?
slowmotion
Sajnos meghalt. 😕 😕 😕
Vrij6
hát... nem mindig jön össze.
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!

Vrij6
sose lehet tudni. kollégám apósával ugyanez volt a helyzet három hete, amikor volt a csapatértekezlet, akkor ment be a felesége elbúcsúzni. aztán múlt héten beszéltünk, hát nem jobban lett az öreg?
slowmotion
Sajnos meghalt. 😕 😕 😕

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
 24.hu/kulfold/2020/12/21/kiesett-a-14-rol-oroszorszag-vezeto-covid-kutatoja/

"Egy magát megnevezni nem kívánó forrás szerint a 45 éves férfi a barátját látogatta meg, amikor tisztázatlan körülmények között lezuhant.
Meg nem erősített információk szerint Kaganszkij összeveszhetett a házigazdával, majd a kutató öngyilkos lett, legalábbis ezt állítja a szemtanú. " seems legit 😀
Borbinho
kétszer hátbaszúrta magát, aztán kiugrott az ablakon.
több mint 5 éve

Vrij6
több mint 5 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 653 — 🏈🐬🐂🤘🏽

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man
várható volt, kijárási tilalom 24.-ére felfüggesztve
NB2
De vajon miért fognak a számok január elején megugrani!? Hiszen mi korlátoztunk. Hülyék ezek csak nem forognak...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
NB2
lehet éjféli miséket tartani 😛
dande
Jelenlegi helyzetben kurva fontos dolgok egyike, de erre nem gondoltam.
Beki
Nem hiszed el de feleségem nagyijanak temetésen ott állt a sor h aldozhassanak az emberek állítólag. Ezek után tele lesznek a templomok.
Ráadásul sztem csomó fiatal aki nem megy haza most karácsonykor akar tarthatja a bulit majd
...
csebi
Tutira így lesz amúgy.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 902
Nem fogadnak repcsiket az Egyesült Királyságból.
Beki
Nem tudnak megállapodni a britek az EU-val a kilépésről, hát ezt már a vírus se bírta mutalodas nélkül. Érdekes minden esetre hogy a vírusra fogják ezt a zsaroló akciót.
samu09
Penge Boris is mondta ezt a 70%-os dolgot. Nem hinnem, hogy így kellene zsarolni.
több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 549 — I like the Texans, I like who we are
Nem fogadnak repcsiket az Egyesült Királyságból.
Beki
Nem tudnak megállapodni a britek az EU-val a kilépésről, hát ezt már a vírus se bírta mutalodas nélkül. Érdekes minden esetre hogy a vírusra fogják ezt a zsaroló akciót.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 686 — Lucas Scott
NB2
dande
Beki
Nem hiszed el de feleségem nagyijanak temetésen ott állt a sor h aldozhassanak az emberek állítólag. Ezek után tele lesznek a templomok.
Ráadásul sztem csomó fiatal aki nem megy haza most karácsonykor akar tarthatja a bulit majd ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 653 — 🏈🐬🐂🤘🏽
félsz, potter?

mutálodott a virus (ez várhato volt), igy nehany ország már le is állitotta a közlekedést angliával.
 index.hu/kulfold/2020/12/20/mar_belgium_sem_fogad_repulogepeket_az_egyesult_kiralysagbol/

eközben a vártnál többen vannak a repülőtéren (átutazók, látogatók). a viszonylag borsos ár ellenére is csak jönnek - mennek a családok. személy szerint ki nem fizetnék, csak arra 30+ ezret hogy elutazzak (plusz majd hazafele is kell): gyorsteszt a járatra, illetve pcr teszt a fogadó országba.

kaptam információt, hogy business utasnak nem kell (gyorsteszt?), amit szekptikusan fogadok, de még utánajárok, hogy igy van e vagy félretájékoztatták.
Ventura
Elvileg a vártnak megfelelően vannak a repülőtéren, nem véletlenül nyitott új területeket a reptér az érkező utasoknak.
Más kérdés, hogy határőrből nincs több, így a várakozás sajnos nem csökken.

Egyébként érkező utasok 19.500-ért csinálhatnak PCR tesztet. Ha valaki schengeni országban csináltat egy tesztet, majd hazajön és a reptéren egy másodikat, akkor csak kb két napot kell karanténban tölteni. Ez aki kint dolgozik vonzó lehet. Angliából jön gép hozzánk.
Klaci79
Meg is lépte a kormány a zárást. a román ikea szatyros kalandorokra nehezebb világ jön.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
 444.hu/2020/12/21/nagyon-keveset-tudunk-a-koronavirus-uj-valtozatarol-de-konnyen-vezethet-egy-nagyobb-rosszabb-jarvanyhoz

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
NB2
dande