Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Nem olvastam egy hónapja a topikot, írtak valami jót a dokiék ide? #lazyweb
JSanyo
Dokit elüldözte Sobri.
Amadeus
Én nem üldöztem el senkit.
Tőlem az ír ide, aki csak akar.
Ha nem akar, ahhoz mi közöm?
Sobri Jóska
Ha gyerekkorodban megvertek volna rendszeresen a kedvenc játszótereden, egy idő után nem mentél volna (vagy hívtad volna anyut ami itt értelemszerűen nem opció). Érzéketlen voltál doki irányában és tele lett a töke a parttalan vitáknak. Én továbbra is bírlak, de jó pap holtig tanul, ilyet a következő rezidens orvosunkkal ne tegyél járvány idején. Dokival se, ha sikerül túllenünk ezen a majrén, biztonságban átvészelik a családjával és visszatér. 😊
gyeek
Nem voltam érzéketlen.
Belementünk hatalomtechnikai, politikai beszélgetésekbe, és nem tudta elfogadni, hogy pusztán attól, hogy ő főorvos, még nem lesz automatikusan ebben is igaza, vagy legalábbis én ezt nem vagyok köteles elismerni. Nem beszéltem hozzá se bántóan se sértően. Legalábbis biztosan nem szántam annak, illetve nyilvánosan elnézést kértem tőle, ha ő mégis így érezné.
A likeok és kommentek jelezték, hogy a többség az ő véleményét osztja, tehát még a pozitív visszajelzése is meg volt, mégis, kizárólagosan az ő szuverén döntése volt ez a "kivonulás".
Amadeus ezzel az elüldözéses narratívával egyszerre bánt meg engem és őt is.
Mivel én nem üldöztem el soha senkit, diverdocot meg nem üldözte el soha, senki.

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 953
Ha valaki ezt a nyomást nem bírja , akkor mit csinálhat, ha igazi baj van 😉
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
JSanyo
Dokit elüldözte Sobri.
Amadeus
Sobri Jóska
Ha gyerekkorodban megvertek volna rendszeresen a kedvenc játszótereden, egy idő után nem mentél volna (vagy hívtad volna anyut ami itt értelemszerűen nem opció). Érzéketlen voltál doki irányában és tele lett a töke a parttalan vitáknak. Én továbbra is bírlak, de jó pap holtig tanul, ilyet a következő rezidens orvosunkkal ne tegyél járvány idején. Dokival se, ha sikerül túllenünk ezen a majrén, biztonságban átvészelik a családjával és visszatér. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Érdekes ez:

www.ksh.hu/heti-monitor/covid.html

A lakosság 78%-át vagy egyáltalán nem vagy csak kismértékben befolyásolja az oltásszkeptikusok véleménye az oltással kapcsolatban......de csak 15% mondta, hogy biztosan beoltatná magát és a "talán" választ adókkal is csak 43% lenne, ha az összes talán-os beadatná. Ezek szerint van legalább 35%-nyi ember, aki nem hallgat a vírus szkeptikusokra, de az oltás sem kell neki. Érdekes.
MC12
Egyáltalán nem meglepő. Pár éve még a génkezelt élelmiszer-ipari termékek ellen szólaltak volna fel az emberek ha nem jön a színpadra covid-19 és jelen állás szerint a genetikai alapú oltás máris elfogadható lett. #globálispánik

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 399
Érdekes ez:

www.ksh.hu/heti-monitor/covid.html

A lakosság 78%-át vagy egyáltalán nem vagy csak kismértékben befolyásolja az oltásszkeptikusok véleménye az oltással kapcsolatban......de csak 15% mondta, hogy biztosan beoltatná magát és a "talán" választ adókkal is csak 43% lenne, ha az összes talán-os beadatná. Ezek szerint van legalább 35%-nyi ember, aki nem hallgat a vírus szkeptikusokra, de az oltás sem kell neki. Érdekes.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
JSanyo
Dokit elüldözte Sobri.
Amadeus

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
JSanyo
Dokit elüldözte Sobri.
több mint 5 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1

több mint 5 éve
 www.atv.hu/videok/video-20201222-csatt-2-resz-2020-12-21
Vrij6
ez szörnyű volt.
több mint 5 éve
Mostanában ez a legijesztőbb cikk:

24.hu/tudomany/2020/12/21/koronavirus-covid-19-ver-agy-gat-tuskefeherje/

"a koronavírus tüskefehérjéje, ami a sejtek megfertőződéséért felelős, át tudja lépni az úgynevezett vér-agy gátat.
...
A HIV-nél a gp120 szintén átjut a vér-agy gáton, és károsodást okozhat az agyban, mivel mérgező lehet az agyszövetre.
...
A kutatók szerint ez a COVID-19 rengeteg tünetét megmagyarázná: az egyértelmű, hogy a nehézlégzésért például a tüdőbe jutott vírusok a felelősek, de a fáradtságért, levertségért valószínűleg azok, amelyek az agyig is eljutottak."

Sobri Jóska
egyik ismerősöm a mai napig küzd memóriazavarokkal mióta kilábalt a covidból.
Amadeus
Mondom, hogy ijesztő.

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
 www.atv.hu/videok/video-20201222-csatt-2-resz-2020-12-21

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve

"a koronavírus tüskefehérjéje, ami a sejtek megfertőződéséért felelős, át tudja lépni az úgynevezett vér-agy gátat.
...
A HIV-nél a gp120 szintén átjut a vér-agy gáton, és károsodást okozhat az agyban, mivel mérgező lehet az agyszövetre.
...
A kutatók szerint ez a COVID-19 rengeteg tünetét megmagyarázná: az egyértelmű, hogy a nehézlégzésért például a tüdőbe jutott vírusok a felelősek, de a fáradtságért, levertségért valószínűleg azok, amelyek az agyig is eljutottak."

Sobri Jóska
egyik ismerősöm a mai napig küzd memóriazavarokkal mióta kilábalt a covidból.
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Akikről írtam, hogy kint ragadtak, nem olyanok akik már évek óta kint vannak, hanem a munkájuk miatt kimentek és ott ragadtak. Pl kamion sofőrök...
NB2
Egy kamionsofőr miért ne jöhetne haza? Nem olvastam így sorry de nem hinném hogy nem lehet "lábon" elhagyni Angliát, a repülést állították le. A hivatalos kiutazást munkaügyben kamionnal nem hinném hogy ne engednék.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 157 — nabege2@yahoo.com
Akikről írtam, hogy kint ragadtak, nem olyanok akik már évek óta kint vannak, hanem a munkájuk miatt kimentek és ott ragadtak. Pl kamion sofőrök...
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
 pirulakalauz.hu/2020/12/21/pirulakalauz-podcast-vendegunk-dr-dobson-szabolcs-gyogyszer-engedelyezesi-szakerto/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Egy pár magyar kint ragadt ám Angliában. Azért nem lennék a helyükben, eléggé kétséges, hogy karácsonyra hazaérjenek.
NB2
Az a hülye aki elindul már bocsánat

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 099

...
...

Sobri Jóska
Akkor érthető hogy a sok egyszerű mindenhova bóklászó ember miért nem lesz nagyon beteg. 😌

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 099
Egy pár magyar kint ragadt ám Angliában. Azért nem lennék a helyükben, eléggé kétséges, hogy karácsonyra hazaérjenek.
NB2
Azért egy határozott tippem van arra, hogy túl fogják élni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve

...
...

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 686 — Lucas Scott
NB2
Majd biztos megint mkit haza menekitenek mint tavasszal. Állítólag.hu

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 549 — I like the Texans, I like who we are
Csak hozzánk Debrecenbe ma 15:00 után 3 járatot jelzett a wizz londonból. Akkor kezdték el árulni rájuka jegyeket amik este 8 körül indulnak Lutonból. Aki haza akar menekülni nyilván csillagászati árakon, de ma este megteheti.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
NB2
tudom hogy karácsony meg minden, de akiket én ismerek el se indultak

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 157 — nabege2@yahoo.com
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com
mondjuk az a gáz hogy nekem sok ismerősöm offolta volna ezt a karácsonyt meg webcamerás nagyizás ...
erre 24.én utaznak jópáran ...
Negritis
Sokkal több napi halott ennél nem lesz, onnantól meg tök mindegy mit bohockodnak a lazítással. Úgyis arra irányítják a számokat és a sajtót amerre akarják. Fingunk nem lesz melyik kórház dobja épp be a törölközőt vagy hányan fagynak otthon halálra kínok között mert kidobtak a covid részlege alakított osztályról.
FLZOLI
azért nem mind1 mert bár a napi halottak száma nem változik de +2-3-4-5 hét hozzáadódhart
Negritis
És azt honnan tudod majd, hogy az X hét az a reális szám, a jó védekezés gyümölcse, vagy az elbaltázott időben csúsztatott népírtásé?
Jövő nyáron V Iktor király kimondja az Orbi et urbi áldást az országra és akkor véget ér MO-on a koronavírus. Hogy az fél évvel később lesz mint mondjuk máshol, senkit sem fog érdekelni, mert nincs hogy bebizonyitani

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
mondjuk az a gáz hogy nekem sok ismerősöm offolta volna ezt a karácsonyt meg webcamerás nagyizás ...
erre 24.én utaznak jópáran ...
Negritis
Sokkal több napi halott ennél nem lesz, onnantól meg tök mindegy mit bohockodnak a lazítással. Úgyis arra irányítják a számokat és a sajtót amerre akarják. Fingunk nem lesz melyik kórház dobja épp be a törölközőt vagy hányan fagynak otthon halálra kínok között mert kidobtak a covid részlege alakított osztályról.
FLZOLI
azért nem mind1 mert bár a napi halottak száma nem változik de +2-3-4-5 hét hozzáadódhart

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!