Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Értettem fönök!1 tabletka rubophen az egy hatéves gyerek dózisa15-16 /perc.te Janilégzés számlálás, 30/perc felett funkció romlás
kérjél már egy tüdőröntgent, merez így nem oké
gyanűsan a hátfájásod tüdőgyuszi
meg egy pulzoximétert is szerezz gyorsan
Rtg az felejtos a heten mert koronas vagyok karantenban. Amugy sincs csak bp-en a Koranyiban..
Pulzot intezik ma .
Janek
tea, kávé, csoki rogyásig
sutianap
Tea eddig is ment kávét kerültem mert így is szaporábbnak éreztem a szívem. Csokit alapbol nem szoktam enni de most rákaptam szóval az zsigerből jött inger lett.
Szedem a Rubophent nappal 2-3x fél éjszakára 1 egész.
Janek
löszöl szíves kettőt szedni éjszakára
ilyen vaporub, vagy légzéskönnyítő kenőcs - reggel este lekenni a mellkasodat elöl/hátul
sutianap
Meglesz!
több mint 5 éve
Olasz állampolgár, olasz útlevele van. Nagykanizsánál jön be az m70esen kocsival. A felesége itt van aug óta, ő kettős állampolgár. Elvileg az anyósát jön gondozni ill. találkozni a nejével. Szóval akkor elég egy, teszt és nem foglakoznak a időintervallummal?a teszttel kitörölheti, a Magyarországra való beutazáshoz nem feltétel
peach
hivatalos úton a police.hu-n kérvényeznie kell, hogy idős rokont jött ápolni, nem hivatalosan meg ahogy bria írta, közúton a kutya nem fog vele foglalkozni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ezt mondogatom én is nekik, de ilyenek, olaszok, próbálnak úgy cselekedni ahogy a kormány elvárja és szabályosan, a rendelkezéseket betartva találkozni így 4 hónap után.Olasz állampolgár, olasz útlevele van. Nagykanizsánál jön be az m70esen kocsival. A felesége itt van aug óta, ő kettős állampolgár. Elvileg az anyósát jön gondozni ill. találkozni a nejével. Szóval akkor elég egy, teszt és nem foglakoznak a időintervallummal?75% ot adok h simán átjön határon, minden nélkül
peach
briareos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Olasz állampolgár, olasz útlevele van. Nagykanizsánál jön be az m70esen kocsival. A felesége itt van aug óta, ő kettős állampolgár. Elvileg az anyósát jön gondozni ill. találkozni a nejével. Szóval akkor elég egy, teszt és nem foglakoznak a időintervallummal?75% ot adok h simán átjön határon, minden nélkül
peach
több mint 5 éve
168ora.hu/itthon/felcsut-orvos-koronavirus-196038
több mint 5 éve
Olasz állampolgár, olasz útlevele van. Nagykanizsánál jön be az m70esen kocsival. A felesége itt van aug óta, ő kettős állampolgár. Elvileg az anyósát jön gondozni ill. találkozni a nejével. Szóval akkor elég egy, teszt és nem foglakoznak a időintervallummal?
több mint 5 éve
ja tényleg. de a tényen nem változtatüzleti céllal bárki utazhatOlasz ügyfelem gond nélkül járkál oda-vissza.Egy rokon jönne be olaszból. Beregeltem a police.hu-n, dec.20-t adtam meg a belépés dátumának. Jól tudom, hogy 2 negatív teszt kell neki és abból a második nem lehet régebbi 48 óránál?Milyen célból jön és milyen útlevele van? A negatív tesztes kiváltás már rég nem él, "határzár" van
peach
r.baggio
Gyurma Pappa
r.baggio

több mint 5 éve
Külföldi ha van cél (üzleti út) akkor teszt nélkül fel-alá. Magyar mindig jöhet de sehány teszt nem váltja ki a karantént. Legalábbis ha repülővel jön ez a szabály most.Olasz ügyfelem gond nélkül járkál oda-vissza.Egy rokon jönne be olaszból. Beregeltem a police.hu-n, dec.20-t adtam meg a belépés dátumának. Jól tudom, hogy 2 negatív teszt kell neki és abból a második nem lehet régebbi 48 óránál?Milyen célból jön és milyen útlevele van? A negatív tesztes kiváltás már rég nem él, "határzár" van
peach
r.baggio
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
üzleti céllal bárki utazhatOlasz ügyfelem gond nélkül járkál oda-vissza.Egy rokon jönne be olaszból. Beregeltem a police.hu-n, dec.20-t adtam meg a belépés dátumának. Jól tudom, hogy 2 negatív teszt kell neki és abból a második nem lehet régebbi 48 óránál?Milyen célból jön és milyen útlevele van? A negatív tesztes kiváltás már rég nem él, "határzár" van
peach
r.baggio
Gyurma Pappa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Olasz ügyfelem gond nélkül járkál oda-vissza.Egy rokon jönne be olaszból. Beregeltem a police.hu-n, dec.20-t adtam meg a belépés dátumának. Jól tudom, hogy 2 negatív teszt kell neki és abból a második nem lehet régebbi 48 óránál?Milyen célból jön és milyen útlevele van? A negatív tesztes kiváltás már rég nem él, "határzár" van
peach
r.baggio

több mint 5 éve
Egy rokon jönne be olaszból. Beregeltem a police.hu-n, dec.20-t adtam meg a belépés dátumának. Jól tudom, hogy 2 negatív teszt kell neki és abból a második nem lehet régebbi 48 óránál?Milyen célból jön és milyen útlevele van? A negatív tesztes kiváltás már rég nem él, "határzár" van
peach

---
több mint 5 éve
Egy rokon jönne be olaszból. Beregeltem a police.hu-n, dec.20-t adtam meg a belépés dátumának. Jól tudom, hogy 2 negatív teszt kell neki és abból a második nem lehet régebbi 48 óránál?
több mint 5 éve
Bears... Nem mondok semmit.Fiam maci csoportja köszönte szépen a részvételt a hétre mert egyik gyereknek megjött a pozitív eredménye.amit nem értek most ebben hogy a gyerek elvileg már egész múlt héten hiányzott, szóval 10 napja nem volt oviban, akkor most minek a karantén a maciknak a hétre... 🤔Én is maci csoportos voltam.
peach
#szolidaritás
Amadeus
több mint 5 éve
Fiam maci csoportja köszönte szépen a részvételt a hétre mert egyik gyereknek megjött a pozitív eredménye.amit nem értek most ebben hogy a gyerek elvileg már egész múlt héten hiányzott, szóval 10 napja nem volt oviban, akkor most minek a karantén a maciknak a hétre... 🤔Én is maci csoportos voltam.
peach
#szolidaritás
több mint 5 éve
Fiam maci csoportja köszönte szépen a részvételt a hétre mert egyik gyereknek megjött a pozitív eredménye.amit nem értek most ebben hogy a gyerek elvileg már egész múlt héten hiányzott, szóval 10 napja nem volt oviban, akkor most minek a karantén a maciknak a hétre... 🤔
peach
ehhh, sólyom csoport nem volt?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Fiam maci csoportja köszönte szépen a részvételt a hétre mert egyik gyereknek megjött a pozitív eredménye.amit nem értek most ebben hogy a gyerek elvileg már egész múlt héten hiányzott, szóval 10 napja nem volt oviban, akkor most minek a karantén a maciknak a hétre... 🤔Mert az eredmény megérkezésétől számolnak vissza 2 napot asszem és onnantól indul a 10 nap.
peach

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Fiam maci csoportja köszönte szépen a részvételt a hétre mert egyik gyereknek megjött a pozitív eredménye.amit nem értek most ebben hogy a gyerek elvileg már egész múlt héten hiányzott, szóval 10 napja nem volt oviban, akkor most minek a karantén a maciknak a hétre... 🤔
több mint 5 éve
Na barátnőmék iskolájában pozitív lett a portás és az egyik ofő, úgyhogy december 14-ig online oktatás az egész suliban.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Ez az egyetlen normális magyarázat, hogy számlálóba beleveszik gyors teszt pozitív mintát de nevezőbe csak a pozitívat vagy azt se és ez viszi fel irreálisan a %-ot.Vagy elkönyvelik pozitívnak, akinél gyorsteszt mutatta ki, de nem könyvelik hivatalosan tesztnek?De egyébként szerintem tuti valami adathiba van megint, ennyire nem lehetünk gyökerek, hogy gyorstesztekkel együtt a tesztkapacitás negyedét használnánk ki...Várhattak volna a mai adatok publikálásával, mert ez így elég nevetséges, hogy ~5800 tesztből lett ~4000 pozitív eset.KÉT-HAR-MAD, KÉT-HAR-MAD, KÉT-HAR-MAD! 😀
Borbinho
somoskovig
somoskovig
csipkelli
több mint 5 éve
rokaur
876
hvg.hu/vilag/20201201_Kiszivargott_dokumentumok_szerint_Kina_vegig_csalt_a_fertozesi_statisztikaivalTrump megmondta!
r.baggio
több mint 5 éve
1 tabletka rubophen az egy hatéves gyerek dózisa15-16 /perc.te Janilégzés számlálás, 30/perc felett funkció romlás
Rtg az felejtos a heten mert koronas vagyok karantenban. Amugy sincs csak bp-en a Koranyiban..
Pulzot intezik ma .
Janek
sutianap
Tea eddig is ment kávét kerültem mert így is szaporábbnak éreztem a szívem. Csokit alapbol nem szoktam enni de most rákaptam szóval az zsigerből jött inger lett.
Janek
löszöl szíves kettőt szedni éjszakára
ilyen vaporub, vagy légzéskönnyítő kenőcs - reggel este lekenni a mellkasodat elöl/hátul

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Vagy elkönyvelik pozitívnak, akinél gyorsteszt mutatta ki, de nem könyvelik hivatalosan tesztnek?De egyébként szerintem tuti valami adathiba van megint, ennyire nem lehetünk gyökerek, hogy gyorstesztekkel együtt a tesztkapacitás negyedét használnánk ki...Várhattak volna a mai adatok publikálásával, mert ez így elég nevetséges, hogy ~5800 tesztből lett ~4000 pozitív eset.KÉT-HAR-MAD, KÉT-HAR-MAD, KÉT-HAR-MAD! 😀
Borbinho
somoskovig
somoskovig
több mint 5 éve
15-16 /perc.te Janilégzés számlálás, 30/perc felett funkció romlás
Pulzot intezik ma .
Janek
sutianap
több mint 5 éve
De egyébként szerintem tuti valami adathiba van megint, ennyire nem lehetünk gyökerek, hogy gyorstesztekkel együtt a tesztkapacitás negyedét használnánk ki...Várhattak volna a mai adatok publikálásával, mert ez így elég nevetséges, hogy ~5800 tesztből lett ~4000 pozitív eset.KÉT-HAR-MAD, KÉT-HAR-MAD, KÉT-HAR-MAD! 😀
Borbinho
somoskovig