Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man
Fiam maci csoportja köszönte szépen a részvételt a hétre mert egyik gyereknek megjött a pozitív eredménye.amit nem értek most ebben hogy a gyerek elvileg már egész múlt héten hiányzott, szóval 10 napja nem volt oviban, akkor most minek a karantén a maciknak a hétre... 🤔
peach
Mert az eredmény megérkezésétől számolnak vissza 2 napot asszem és onnantól indul a 10 nap.
Matthew99
de ha nem találkozott többi gyerekkel, akkor nem értem én sem. A saját karantén számítása az amit írtál, szerintem. Lehet van még valaki, aki gyanús/pozitív
csi77
Nálunk is pont ilyen módszer alapján rakták karanténba az ovit őszi szünet után. Mi se értettük.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Azt hiszem itt esett szó a pékség bezárásról:

sokszinuvidek.24.hu/eletmod/2020/12/01/nagyatad-pekseg-buntetes-ket-honap-enyhites/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520

Így már reálisabb.

több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
 index.hu/belfold/2020/12/01/koronavirus_karacsony_lazitas_kormany/
VÁRHATÓ, HOGY LEHETŐVÉ TESZIK A CSALÁDOK TALÁLKOZÁSÁT, EGY BŐ HÉTRE A KÜLHONBAN DOLGOZÓK ÜNNEPEKRE VALÓ HAZALÁTOGATÁSÁT IS MEGKÖNNYÍTIK A BEUTAZÁSI KORLÁTOZÁSOK ENYHÍTÉSÉVEL.
Beki
Így legyen ötösöm a lottón!
(Mondjuk, ahhoz lehet, h kéne lottót venni...)
zemanla
Hiszen amióta a várt intézkedéseket végre meghozta a kormányzat, az esetszám és a halottak száma jottányit se csökkent, a vírus ugyanúgy tombol, szarik az intézkedésekre.
Akkor meg nem mindegy?
#nekünkélnikell Xmas edition
Sobri Jóska
Azért ezt tényleg gondoljuk át lassan, mert tényleg egyre érdekesebb, hogy 3 hete vannak a korlátozások és nem nagyon vannak javuló tendenciák. Józan paraszti ésszel azért én is azt vártam volna, hogy mostanra már vannak nyomai az intézkedéseknek, de én nem úgy látom. Nah azért az emberek nagy része is így látja akkor lesznek bajok, mert akkor lesz majd szép lassan polgári engedetlenség.
NB2
Itt Hollandiában 6 héttel a szigorítások után jelentkeztek először a jelei a számokban, otthon meg könnyen lehet hogy a karácsonyi enyhítés miatt egyáltalan vagy eleve nem lesz jele (mire lehetne addigra már nem leaz érvényben).
Innentől én a helyetekben ezt az egész várakozást meg számolgatást abbahagynám otthon, inkább készüljetek a karácsonyra. Ha van eszük akkor január elejetől viszont bevezetnek egy sokkal komolyabb szigorítást és akkor annak februárra már meg is lennének az első jelei - ez a legkorábbi időpont amikorra sztem otthon javulhat a helyzet.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Csak azt tudnám mit akarnak még módosítani azon karácsonyra, hogy jelenleg 10 fő találkozhat? 50 fős családi partykat akarnak?
Beki
25 fő bőven elég, mint azt ma megtudtuk

Mintha ilyen látszatintézkedésektől olyan sok hatás látszódhatna...
Sobri Jóska

r.baggio
Bocs hogy újra felhozom de ez is csak azt bizonyítja hogy nyugat-eu sem vedekezik jobban, plane sajat magahoz kepest

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 835 — no es importante
már szinte alig van repülő....ma pl volt két db KLM
mondjuk az Anglia felé induló gépek tényleg rendesen tele vannak, csak ugye ott is most oldanak majd
Klaci79
Klaci79, te milyen pozicioban dolgozol? 🙃
Ventura
egyszer még beszéltél is vele, mikor a 9075-öt hívtuk 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 654 — 🏈🐬🐂🤘🏽
mondjuk az Anglia felé induló gépek tényleg rendesen tele vannak, csak ugye ott is most oldanak majd
Klaci79
Klaci79, te milyen pozicioban dolgozol? 🙃

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Doki, süti
Mit gondoltok az ivermectinről? Érdemes beszerezni, mint a toalettpapirt tavasszal vagy tényleg van sansz rá, hogy van értelme?
sapka
itt kínálgatja az importőr mer lejár, odaadja féláron
aszongya tavasz óta benn van

ezexerint annyira nem sexy, mint papiron

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
Fiam maci csoportja köszönte szépen a részvételt a hétre mert egyik gyereknek megjött a pozitív eredménye.amit nem értek most ebben hogy a gyerek elvileg már egész múlt héten hiányzott, szóval 10 napja nem volt oviban, akkor most minek a karantén a maciknak a hétre... 🤔
peach
Mert az eredmény megérkezésétől számolnak vissza 2 napot asszem és onnantól indul a 10 nap.
Matthew99
de ha nem találkozott többi gyerekkel, akkor nem értem én sem. A saját karantén számítása az amit írtál, szerintem. Lehet van még valaki, aki gyanús/pozitív

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 106 — #NoStress
Doki, süti
Mit gondoltok az ivermectinről? Érdemes beszerezni, mint a toalettpapirt tavasszal vagy tényleg van sansz rá, hogy van értelme?
sapka
Ha férgesek a pintyeid, akkor tuti nem árthat.
És még csak nem is drága:
 www.argep.hu/trend/IVER/Ivermectin.html

több mint 5 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka
Doki, süti

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 106 — #NoStress
VÁRHATÓ, HOGY LEHETŐVÉ TESZIK A CSALÁDOK TALÁLKOZÁSÁT, EGY BŐ HÉTRE A KÜLHONBAN DOLGOZÓK ÜNNEPEKRE VALÓ HAZALÁTOGATÁSÁT IS MEGKÖNNYÍTIK A BEUTAZÁSI KORLÁTOZÁSOK ENYHÍTÉSÉVEL.
Beki
zemanla
Hiszen amióta a várt intézkedéseket végre meghozta a kormányzat, az esetszám és a halottak száma jottányit se csökkent, a vírus ugyanúgy tombol, szarik az intézkedésekre.
Akkor meg nem mindegy?
Sobri Jóska
Azért ezt tényleg gondoljuk át lassan, mert tényleg egyre érdekesebb, hogy 3 hete vannak a korlátozások és nem nagyon vannak javuló tendenciák. Józan paraszti ésszel azért én is azt vártam volna, hogy mostanra már vannak nyomai az intézkedéseknek, de én nem úgy látom. Nah azért az emberek nagy része is így látja akkor lesznek bajok, mert akkor lesz majd szép lassan polgári engedetlenség.
NB2
Ha az nem is, de hogy a fegyelmezettséget, odafigyelesét, óvatosságot se fogja növelni, az is biztos.

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 161
Tavasszal lefújták a szokásos éves lomtalanítást, helyette ma van nálunk 🤣
Ugye elvileg este 6 után lehet kirakni, persze már 2-kor tele volt minden, járkáltak is a rendőrök meg közteresek 😊
Nagy dilemma előtt állnak szegény lomisok így 8 után... 😂
warr_b
De az munkavégzés, papi!
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 903
azért arra kíváncsi leszek, hogy tudnak reagálni mondjuk a légitársaságok, ha 1 hétre függesztik fel ezt a korlátozást...rengeteg magyar jönne haza Anglia/Svájc/Németo/Hollandiából, akik eddig nem tudtak
Klaci79
Sajnos viszonylag egyszerűen szerintem, meglévő kapacitás erejéig rohadt drága jegyek.
somoskovig
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 174 — Chiefs GM
azért arra kíváncsi leszek, hogy tudnak reagálni mondjuk a légitársaságok, ha 1 hétre függesztik fel ezt a korlátozást...rengeteg magyar jönne haza Anglia/Svájc/Németo/Hollandiából, akik eddig nem tudtak
Klaci79
Sajnos viszonylag egyszerűen szerintem, meglévő kapacitás erejéig rohadt drága jegyek.

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 903
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 509
Ugye elvileg este 6 után lehet kirakni, persze már 2-kor tele volt minden, járkáltak is a rendőrök meg közteresek 😊
warr_b
soha nem felejtem el, hogy lomtalanitaskor ott aludtak a szabad eg alatt ( nyaron)...majd este jott egy nagy vihar.....😀
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 160 — nabege2@yahoo.com
Beki
zemanla
Akkor meg nem mindegy?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 029 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 312 — beers & Packers
Azt mondja nem fogyasztott a drogbol😂 Nyilván. Csak vitte a többiek után. Ha meg tényleg nem akkor még gázabb, mert tudatának teljes birtokában vett részt ezen a bulin a magyar keresztény apa ergo férfi.
samu09
Értem én. De biztos, hogy jó topikban vagy?😊
több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 549 — I like the Texans, I like who we are
Azt mondja nem fogyasztott a drogbol😂 Nyilván. Csak vitte a többiek után. Ha meg tényleg nem akkor még gázabb, mert tudatának teljes birtokában vett részt ezen a bulin a magyar keresztény apa ergo férfi.
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 312 — beers & Packers
A 20:00-05:00-ig kijárási tilalom maradt?
bcsarli
Miért ne maradt volna?
Beki
Nem tudom. Azt hittem volt valami bejelentés a karácsony kapcsán.
bcsarli
Minden jel szerint enyhíteni fognak.
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 174 — Chiefs GM
bcsarli
Miért ne maradt volna?
Beki
bcsarli
Karácsony kapcsán majd' minden héten van bejelentés az m1-en meg az origón, általában az, hogy alkalmatlan. 😊

Szerkesztette: somoskovig

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
bcsarli
Miért ne maradt volna?
Beki

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
bcsarli
Miért ne maradt volna?
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 588 — The Mathematician
Beki
zemanla
A barátom úgy szeretne nyerni a lottón, hogy találja a szelvényt. Azt mondja az az igazi szerencse 😊
bcsarli
Earl-nek már sikerült
Negritis
Az kiaz?
bcsarli
Nevem Earl
egykörbőlkimaracc
sutianap
 www.youtube.com/watch?v=433SmL5-vCY

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!