Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Nálunk is pont ilyen módszer alapján rakták karanténba az ovit őszi szünet után. Mi se értettük.de ha nem találkozott többi gyerekkel, akkor nem értem én sem. A saját karantén számítása az amit írtál, szerintem. Lehet van még valaki, aki gyanús/pozitívFiam maci csoportja köszönte szépen a részvételt a hétre mert egyik gyereknek megjött a pozitív eredménye.amit nem értek most ebben hogy a gyerek elvileg már egész múlt héten hiányzott, szóval 10 napja nem volt oviban, akkor most minek a karantén a maciknak a hétre... 🤔Mert az eredmény megérkezésétől számolnak vissza 2 napot asszem és onnantól indul a 10 nap.
peach
Matthew99
csi77

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Azt hiszem itt esett szó a pékség bezárásról:sokszinuvidek.24.hu/eletmod/2020/12/01/nagyatad-pekseg-buntetes-ket-honap-enyhites/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520
Így már reálisabb.
több mint 5 éve
Itt Hollandiában 6 héttel a szigorítások után jelentkeztek először a jelei a számokban, otthon meg könnyen lehet hogy a karácsonyi enyhítés miatt egyáltalan vagy eleve nem lesz jele (mire lehetne addigra már nem leaz érvényben).Azért ezt tényleg gondoljuk át lassan, mert tényleg egyre érdekesebb, hogy 3 hete vannak a korlátozások és nem nagyon vannak javuló tendenciák. Józan paraszti ésszel azért én is azt vártam volna, hogy mostanra már vannak nyomai az intézkedéseknek, de én nem úgy látom. Nah azért az emberek nagy része is így látja akkor lesznek bajok, mert akkor lesz majd szép lassan polgári engedetlenség.Hiszen amióta a várt intézkedéseket végre meghozta a kormányzat, az esetszám és a halottak száma jottányit se csökkent, a vírus ugyanúgy tombol, szarik az intézkedésekre.index.hu/belfold/2020/12/01/koronavirus_karacsony_lazitas_kormany/Így legyen ötösöm a lottón!
VÁRHATÓ, HOGY LEHETŐVÉ TESZIK A CSALÁDOK TALÁLKOZÁSÁT, EGY BŐ HÉTRE A KÜLHONBAN DOLGOZÓK ÜNNEPEKRE VALÓ HAZALÁTOGATÁSÁT IS MEGKÖNNYÍTIK A BEUTAZÁSI KORLÁTOZÁSOK ENYHÍTÉSÉVEL.Beki
(Mondjuk, ahhoz lehet, h kéne lottót venni...)
zemanla
Akkor meg nem mindegy?
#nekünkélnikell Xmas edition
Sobri Jóska
NB2
Innentől én a helyetekben ezt az egész várakozást meg számolgatást abbahagynám otthon, inkább készüljetek a karácsonyra. Ha van eszük akkor január elejetől viszont bevezetnek egy sokkal komolyabb szigorítást és akkor annak februárra már meg is lennének az első jelei - ez a legkorábbi időpont amikorra sztem otthon javulhat a helyzet.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Bocs hogy újra felhozom de ez is csak azt bizonyítja hogy nyugat-eu sem vedekezik jobban, plane sajat magahoz kepestCsak azt tudnám mit akarnak még módosítani azon karácsonyra, hogy jelenleg 10 fő találkozhat? 50 fős családi partykat akarnak?25 fő bőven elég, mint azt ma megtudtuk
Beki
Mintha ilyen látszatintézkedésektől olyan sok hatás látszódhatna...
Sobri JóskaThere is little doubt that Europe is over the peak of the second wave. The restrictions, even though not as forceful as those of March, are having an effect. (see chart) pic.twitter.com/ePSrRWBtaH
— Chico Harlan (@chicoharlan) December 1, 2020
r.baggio
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
egyszer még beszéltél is vele, mikor a 9075-öt hívtuk 😊már szinte alig van repülő....ma pl volt két db KLMKlaci79, te milyen pozicioban dolgozol? 🙃
mondjuk az Anglia felé induló gépek tényleg rendesen tele vannak, csak ugye ott is most oldanak majd
Klaci79
Ventura

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
már szinte alig van repülő....ma pl volt két db KLMKlaci79, te milyen pozicioban dolgozol? 🙃
mondjuk az Anglia felé induló gépek tényleg rendesen tele vannak, csak ugye ott is most oldanak majd
Klaci79
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
Doki, sütiitt kínálgatja az importőr mer lejár, odaadja féláron
Mit gondoltok az ivermectinről? Érdemes beszerezni, mint a toalettpapirt tavasszal vagy tényleg van sansz rá, hogy van értelme?
sapka
aszongya tavasz óta benn van
ezexerint annyira nem sexy, mint papiron

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
de ha nem találkozott többi gyerekkel, akkor nem értem én sem. A saját karantén számítása az amit írtál, szerintem. Lehet van még valaki, aki gyanús/pozitívFiam maci csoportja köszönte szépen a részvételt a hétre mert egyik gyereknek megjött a pozitív eredménye.amit nem értek most ebben hogy a gyerek elvileg már egész múlt héten hiányzott, szóval 10 napja nem volt oviban, akkor most minek a karantén a maciknak a hétre... 🤔Mert az eredmény megérkezésétől számolnak vissza 2 napot asszem és onnantól indul a 10 nap.
peach
Matthew99
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Doki, sütiHa férgesek a pintyeid, akkor tuti nem árthat.
Mit gondoltok az ivermectinről? Érdemes beszerezni, mint a toalettpapirt tavasszal vagy tényleg van sansz rá, hogy van értelme?
sapka
És még csak nem is drága:
www.argep.hu/trend/IVER/Ivermectin.html
több mint 5 éve
Doki, süti Mit gondoltok az ivermectinről? Érdemes beszerezni, mint a toalettpapirt tavasszal vagy tényleg van sansz rá, hogy van értelme?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 5 éve
Ha az nem is, de hogy a fegyelmezettséget, odafigyelesét, óvatosságot se fogja növelni, az is biztos.Azért ezt tényleg gondoljuk át lassan, mert tényleg egyre érdekesebb, hogy 3 hete vannak a korlátozások és nem nagyon vannak javuló tendenciák. Józan paraszti ésszel azért én is azt vártam volna, hogy mostanra már vannak nyomai az intézkedéseknek, de én nem úgy látom. Nah azért az emberek nagy része is így látja akkor lesznek bajok, mert akkor lesz majd szép lassan polgári engedetlenség.Hiszen amióta a várt intézkedéseket végre meghozta a kormányzat, az esetszám és a halottak száma jottányit se csökkent, a vírus ugyanúgy tombol, szarik az intézkedésekre.index.hu/belfold/2020/12/01/koronavirus_karacsony_lazitas_kormany/Így legyen ötösöm a lottón!
VÁRHATÓ, HOGY LEHETŐVÉ TESZIK A CSALÁDOK TALÁLKOZÁSÁT, EGY BŐ HÉTRE A KÜLHONBAN DOLGOZÓK ÜNNEPEKRE VALÓ HAZALÁTOGATÁSÁT IS MEGKÖNNYÍTIK A BEUTAZÁSI KORLÁTOZÁSOK ENYHÍTÉSÉVEL.Beki
zemanla
Akkor meg nem mindegy?
Sobri Jóska
NB2
több mint 5 éve
Tavasszal lefújták a szokásos éves lomtalanítást, helyette ma van nálunk 🤣De az munkavégzés, papi!
Ugye elvileg este 6 után lehet kirakni, persze már 2-kor tele volt minden, járkáltak is a rendőrök meg közteresek 😊
Nagy dilemma előtt állnak szegény lomisok így 8 után... 😂
warr_b
több mint 5 éve
már szinte alig van repülő....ma pl volt két db KLMazért arra kíváncsi leszek, hogy tudnak reagálni mondjuk a légitársaságok, ha 1 hétre függesztik fel ezt a korlátozást...rengeteg magyar jönne haza Anglia/Svájc/Németo/Hollandiából, akik eddig nem tudtakSajnos viszonylag egyszerűen szerintem, meglévő kapacitás erejéig rohadt drága jegyek.
Klaci79
somoskovig
több mint 5 éve
azért arra kíváncsi leszek, hogy tudnak reagálni mondjuk a légitársaságok, ha 1 hétre függesztik fel ezt a korlátozást...rengeteg magyar jönne haza Anglia/Svájc/Németo/Hollandiából, akik eddig nem tudtakSajnos viszonylag egyszerűen szerintem, meglévő kapacitás erejéig rohadt drága jegyek.
Klaci79
több mint 5 éve
azért arra kíváncsi leszek, hogy tudnak reagálni mondjuk a légitársaságok, ha 1 hétre függesztik fel ezt a korlátozást...rengeteg magyar jönne haza Anglia/Svájc/Németo/Hollandiából, akik eddig nem tudtak
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 509
Tavasszal lefújták a szokásos éves lomtalanítást, helyette ma van nálunk 🤣soha nem felejtem el, hogy lomtalanitaskor ott aludtak a szabad eg alatt ( nyaron)...majd este jott egy nagy vihar.....😀
Ugye elvileg este 6 után lehet kirakni, persze már 2-kor tele volt minden, járkáltak is a rendőrök meg közteresek 😊
warr_b
több mint 5 éve
Azért ezt tényleg gondoljuk át lassan, mert tényleg egyre érdekesebb, hogy 3 hete vannak a korlátozások és nem nagyon vannak javuló tendenciák. Józan paraszti ésszel azért én is azt vártam volna, hogy mostanra már vannak nyomai az intézkedéseknek, de én nem úgy látom. Nah azért az emberek nagy része is így látja akkor lesznek bajok, mert akkor lesz majd szép lassan polgári engedetlenség.Hiszen amióta a várt intézkedéseket végre meghozta a kormányzat, az esetszám és a halottak száma jottányit se csökkent, a vírus ugyanúgy tombol, szarik az intézkedésekre.index.hu/belfold/2020/12/01/koronavirus_karacsony_lazitas_kormany/Így legyen ötösöm a lottón!
zemanla
Akkor meg nem mindegy?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Tavasszal lefújták a szokásos éves lomtalanítást, helyette ma van nálunk 🤣Ugye elvileg este 6 után lehet kirakni, persze már 2-kor tele volt minden, járkáltak is a rendőrök meg közteresek 😊
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Azt mondja nem fogyasztott a drogbol😂 Nyilván. Csak vitte a többiek után. Ha meg tényleg nem akkor még gázabb, mert tudatának teljes birtokában vett részt ezen a bulin a magyar keresztény apa ergo férfi.Értem én. De biztos, hogy jó topikban vagy?😊
samu09
több mint 5 éve
Azt mondja nem fogyasztott a drogbol😂 Nyilván. Csak vitte a többiek után. Ha meg tényleg nem akkor még gázabb, mert tudatának teljes birtokában vett részt ezen a bulin a magyar keresztény apa ergo férfi.
több mint 5 éve
Minden jel szerint enyhíteni fognak.Nem tudom. Azt hittem volt valami bejelentés a karácsony kapcsán.A 20:00-05:00-ig kijárási tilalom maradt?Miért ne maradt volna?
bcsarli
Beki
bcsarli
több mint 5 éve
Karácsony kapcsán majd' minden héten van bejelentés az m1-en meg az origón, általában az, hogy alkalmatlan. 😊Nem tudom. Azt hittem volt valami bejelentés a karácsony kapcsán.A 20:00-05:00-ig kijárási tilalom maradt?Miért ne maradt volna?
bcsarli
Beki
bcsarli
Szerkesztette: somoskovig
több mint 5 éve
Nem tudom. Azt hittem volt valami bejelentés a karácsony kapcsán.A 20:00-05:00-ig kijárási tilalom maradt?Miért ne maradt volna?
bcsarli
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
A 20:00-05:00-ig kijárási tilalom maradt?Miért ne maradt volna?
bcsarli
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=433SmL5-vCYNevem EarlAz kiaz?Earl-nek már sikerültA barátom úgy szeretne nyerni a lottón, hogy találja a szelvényt. Azt mondja az az igazi szerencse 😊index.hu/belfold/2020/12/01/koronavirus_karacsony_lazitas_kormany/Így legyen ötösöm a lottón!
zemanla
bcsarli
Negritis
bcsarli
egykörbőlkimaracc
sutianap
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!