Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=JcbTtCVxZCo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Várhattak volna a mai adatok publikálásával, mert ez így elég nevetséges, hogy ~5800 tesztből lett ~4000 pozitív eset.KÉT-HAR-MAD, KÉT-HAR-MAD, KÉT-HAR-MAD! 😀
Borbinho
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Várhattak volna a mai adatok publikálásával, mert ez így elég nevetséges, hogy ~5800 tesztből lett ~4000 pozitív eset.Milyen adat hiányzik még?
Borbinho
több mint 5 éve
Várhattak volna a mai adatok publikálásával, mert ez így elég nevetséges, hogy ~5800 tesztből lett ~4000 pozitív eset.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
+Tudtam, csak nem sejtettem.
hvg.hu/vilag/20201201_Kiszivargott_dokumentumok_szerint_Kina_vegig_csalt_a_fertozesi_statisztikaival
r.baggio
több mint 5 éve
154 halott+
hvg.hu/vilag/20201201_Kiszivargott_dokumentumok_szerint_Kina_vegig_csalt_a_fertozesi_statisztikaival

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
3158-an haltak meg covid miatt novemberben.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
te Janilégzés számlálás, 30/perc felett funkció romlás
kérjél már egy tüdőröntgent, merez így nem oké
gyanűsan a hátfájásod tüdőgyuszi
meg egy pulzoximétert is szerezz gyorsan
Rtg az felejtos a heten mert koronas vagyok karantenban. Amugy sincs csak bp-en a Koranyiban..
Pulzot intezik ma .
Janek
tea, kávé, csoki rogyásig

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Hamilton is COVID-os. Végre lesz egy izgi F-1 futam vasárnap? 😊 Mercedes statement: "Lewis is now isolating in accordance with Covid-19 protocols.
— Formula 1 (@F1) December 1, 2020
"Apart from mild symptoms, he is otherwise fit and well, and the entire team sends him its very best wishes for a swift recovery."https://t.co/Qd0ROIZVBo
több mint 5 éve
te Janikérjél már egy tüdőröntgent, merez így nem oké
gyanűsan a hátfájásod tüdőgyuszi
meg egy pulzoximétert is szerezz gyorsan
Rtg az felejtos a heten mert koronas vagyok karantenban. Amugy sincs csak bp-en a Koranyiban..
Pulzot intezik ma .
több mint 5 éve
Ezt nem tudom mert neki mar mult heten megjott a vereredmenye.
több mint 5 éve
Ha nem lett volna tesztje akkor őt is karanténba rakják?Igazabol engem se raktak karantenba... De megkerdeztuk a dokit es mivel a Szandranak van mar antitestre is kert tesztje igy ő mehet emberek koze.Az világos, hogy mit diktál a logika, de azok alapján ahogy a mi karanténunkat is intézték bármit el tudok képzelni..Felesleges lenne, hisz most esett át a fertőzésen, vannak antitestjei, nem tud megfertőződni és fertőzni, amíg az antitestek megvannak.És egyébként ilyenkor feleségedet is újra karanténba rakták vagy őt így nem?de nálunk nem volt semmi elkülönítés.Francba, hát akkor jobbulást nektek!Le.update:Héjj, lemaradtam valamiről? Nem úgy volt, hogy te már gyenge tünetekkel átestél rajta? Vagy újra elkaptad ilyen hamar? 😕
Lázam már nem nagyon van viszont a masszív hátfájás az megmaradt éjszaka is arra ébredtem 2 óra alvás után,hogy valaki belémvágott egy fejszét. Erőnlétem lepkefing lett szerintem bár nem teszteltem de annak érzem. Így nappal sok víz meg tea éjszakára meg 1-1 rubophen de ez nem tudom mennyire jó módszer....Ikrek tünetmentesek még mindig.
Akit érdekel annak el tudom mesélni milyen volt a ferihegy 1-en lévő autós mintavétel(egy lány GB sapiban dolgozott ) 😊
Janek
Szesze
A felesegem volt igazolt pozitiv es mivel egy hazban élünk es eleg gyakran vagyunk 1,5m -en belül 😀 jogosan azt hittem elkapom tőle de ez nem igy tortent a logika szerint. Igy en csak vasarnap reggel lettem hivatalosan koronas (és érzem is)
Janek
Egyébként fura mód nálunk se kapta el tőlem senki a családban.. oké, hogy elég gyorsan elkülönítettem magamat amennyire lehetett, de azért azt gondolná az ember, hogy egy háztartáson belül nem nagyon lehet megúszni.
Szesze
Janek
Szesze
Sobri Jóska
Szesze
Igy most 3 an karantenozodtunk a gyerekekkel.
Janek
több mint 5 éve
Igazabol engem se raktak karantenba... De megkerdeztuk a dokit es mivel a Szandranak van mar antitestre is kert tesztje igy ő mehet emberek koze.Az világos, hogy mit diktál a logika, de azok alapján ahogy a mi karanténunkat is intézték bármit el tudok képzelni..Felesleges lenne, hisz most esett át a fertőzésen, vannak antitestjei, nem tud megfertőződni és fertőzni, amíg az antitestek megvannak.És egyébként ilyenkor feleségedet is újra karanténba rakták vagy őt így nem?de nálunk nem volt semmi elkülönítés.Francba, hát akkor jobbulást nektek!Le.update:Héjj, lemaradtam valamiről? Nem úgy volt, hogy te már gyenge tünetekkel átestél rajta? Vagy újra elkaptad ilyen hamar? 😕
Lázam már nem nagyon van viszont a masszív hátfájás az megmaradt éjszaka is arra ébredtem 2 óra alvás után,hogy valaki belémvágott egy fejszét. Erőnlétem lepkefing lett szerintem bár nem teszteltem de annak érzem. Így nappal sok víz meg tea éjszakára meg 1-1 rubophen de ez nem tudom mennyire jó módszer....Ikrek tünetmentesek még mindig.
Akit érdekel annak el tudom mesélni milyen volt a ferihegy 1-en lévő autós mintavétel(egy lány GB sapiban dolgozott ) 😊
Janek
Szesze
A felesegem volt igazolt pozitiv es mivel egy hazban élünk es eleg gyakran vagyunk 1,5m -en belül 😀 jogosan azt hittem elkapom tőle de ez nem igy tortent a logika szerint. Igy en csak vasarnap reggel lettem hivatalosan koronas (és érzem is)
Janek
Egyébként fura mód nálunk se kapta el tőlem senki a családban.. oké, hogy elég gyorsan elkülönítettem magamat amennyire lehetett, de azért azt gondolná az ember, hogy egy háztartáson belül nem nagyon lehet megúszni.
Szesze
Janek
Szesze
Sobri Jóska
Szesze
Igy most 3 an karantenozodtunk a gyerekekkel.
több mint 5 éve
November 25-én koronavírusban elhunyt egy ember Kubában.
több mint 5 éve
Aki már átesett rajta, segítsen pls. A szaglás, ízlelés elvesztése fokozatos volt valamelyikőtöknél? Szombat délelőtt óta a manduláim fájnak nyeléskor, orrdugulást és hőemelkedést tapasztalok, továbbá azt, hogy amikor átmenetileg nincs eldugulva az orrom, egyre kevésbé érzem az illatokat és az ízeket is sajnos.3. nap estére relizáltam, hogy elbuktam a szaglást, ízlést. Hirtelen történt, előtte még éreztem az ízeket. Addigra a betegség normál tünetei megszűntek nagyjából. Ez szerdán volt, ma este már megéreztem a szamóca illatát a szörpben.
Gergőbácsi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Jobbulást urak!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Köszönöm, és ugyanezt minden érintettnek!Aki már átesett rajta, segítsen pls. A szaglás, ízlelés elvesztése fokozatos volt valamelyikőtöknél? Szombat délelőtt óta a manduláim fájnak nyeléskor, orrdugulást és hőemelkedést tapasztalok, továbbá azt, hogy amikor átmenetileg nincs eldugulva az orrom, egyre kevésbé érzem az illatokat és az ízeket is sajnos.Minden jót neked!!!
Gergőbácsi
nagylaza
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Aki már átesett rajta, segítsen pls. A szaglás, ízlelés elvesztése fokozatos volt valamelyikőtöknél? Szombat délelőtt óta a manduláim fájnak nyeléskor, orrdugulást és hőemelkedést tapasztalok, továbbá azt, hogy amikor átmenetileg nincs eldugulva az orrom, egyre kevésbé érzem az illatokat és az ízeket is sajnos.Minden jót neked!!!
Gergőbácsi
több mint 5 éve
Köszönöm a válaszokat! Szép kilátások!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Szerintem van megfelelő válasz: ezen világ ignorálása, eljelentéktelenítése a saját életünkben, saját dolgainkra fókuszálva, ezt kiterjeszteni a családra, szűkebb környezetre, barátokra, de mindenképpen kontrollálható szinten, nem túlgondolva. Így teremthető rend a káoszban. Igaz, "csak" privát rend, de ha a káosz kint tartható, eza hatékony.| Én elolvastam az általad javallot könyvet, és arról meggyőzött, hogy egy másik kultúra teljesen más módon viszonyul számomra hétköznapinak tűnő dolgokhoz, mint én. (pl szivességek, szégyen, engedelmesség, stb.)Nem, azt kell elfogadnom, hogy a posztmodern világ mérhetetlen cinizmusára többé nincs megfelelő válasz, marad a keresztényi sajnálat az erkölcsöt nem ismerő - vagy épp nagyon is ismerő, csak azt zárójelbe tevő - pszichopaták és ténykedésük áldozatai iránt
Mivel te is olvastad, így ell kell fogadd, hogy a politikusok kultúrája más, mint a nempolitikusoké.
Ha úgy akarod megérteni, hogy mi miért történik, mintha normális emberek lennének, akkor pont abba a hibába esel, ahogy az amcsik néztek a japánokra. |
Sobri Jóska
r.baggio
Nyilván vannak pontok, ahol ez más érdekekkel összeütközik, ott rugalmasan a helyes döntés (hasznosság alapján helyes mint pl. harc, félrehúzódás, kooperáció, nem erkölcsi vagy eszmei, elvi alapon) meghozatala.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Aki már átesett rajta, segítsen pls. A szaglás, ízlelés elvesztése fokozatos volt valamelyikőtöknél? Szombat délelőtt óta a manduláim fájnak nyeléskor, orrdugulást és hőemelkedést tapasztalok, továbbá azt, hogy amikor átmenetileg nincs eldugulva az orrom, egyre kevésbé érzem az illatokat és az ízeket is sajnos.Nálam szaglás és ízlelés délután még simán megvolt, aztán este mintha kikapcsolták volna. 7 nap múlva tért vissza.
Gergőbácsi
több mint 5 éve
Aki már átesett rajta, segítsen pls. A szaglás, ízlelés elvesztése fokozatos volt valamelyikőtöknél? Szombat délelőtt óta a manduláim fájnak nyeléskor, orrdugulást és hőemelkedést tapasztalok, továbbá azt, hogy amikor átmenetileg nincs eldugulva az orrom, egyre kevésbé érzem az illatokat és az ízeket is sajnos.Szerda-csütörtöktől szombatig fokozatos volt a szag. Íz az két nap alatt totál.
Gergőbácsi
több mint 5 éve
Aki már átesett rajta, segítsen pls. A szaglás, ízlelés elvesztése fokozatos volt valamelyikőtöknél? Szombat délelőtt óta a manduláim fájnak nyeléskor, orrdugulást és hőemelkedést tapasztalok, továbbá azt, hogy amikor átmenetileg nincs eldugulva az orrom, egyre kevésbé érzem az illatokat és az ízeket is sajnos.
több mint 5 éve
| Én elolvastam az általad javallot könyvet, és arról meggyőzött, hogy egy másik kultúra teljesen más módon viszonyul számomra hétköznapinak tűnő dolgokhoz, mint én. (pl szivességek, szégyen, engedelmesség, stb.)Nem, azt kell elfogadnom, hogy a posztmodern világ mérhetetlen cinizmusára többé nincs megfelelő válasz, marad a keresztényi sajnálat az erkölcsöt nem ismerő - vagy épp nagyon is ismerő, csak azt zárójelbe tevő - pszichopaták és ténykedésük áldozatai iránt
Mivel te is olvastad, így ell kell fogadd, hogy a politikusok kultúrája más, mint a nempolitikusoké.
Ha úgy akarod megérteni, hogy mi miért történik, mintha normális emberek lennének, akkor pont abba a hibába esel, ahogy az amcsik néztek a japánokra. |
Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Az világos, hogy mit diktál a logika, de azok alapján ahogy a mi karanténunkat is intézték bármit el tudok képzelni..Felesleges lenne, hisz most esett át a fertőzésen, vannak antitestjei, nem tud megfertőződni és fertőzni, amíg az antitestek megvannak.És egyébként ilyenkor feleségedet is újra karanténba rakták vagy őt így nem?de nálunk nem volt semmi elkülönítés.Francba, hát akkor jobbulást nektek!Le.update:Héjj, lemaradtam valamiről? Nem úgy volt, hogy te már gyenge tünetekkel átestél rajta? Vagy újra elkaptad ilyen hamar? 😕
Janek
Szesze
Janek
Szesze
Janek
Szesze
Sobri Jóska