Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 590 — The Mathematician
 www.youtube.com/watch?v=JcbTtCVxZCo

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 174 — Chiefs GM
Várhattak volna a mai adatok publikálásával, mert ez így elég nevetséges, hogy ~5800 tesztből lett ~4000 pozitív eset.
Borbinho
KÉT-HAR-MAD, KÉT-HAR-MAD, KÉT-HAR-MAD! 😀

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Várhattak volna a mai adatok publikálásával, mert ez így elég nevetséges, hogy ~5800 tesztből lett ~4000 pozitív eset.
Borbinho
Milyen adat hiányzik még?
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
+

hvg.hu/vilag/20201201_Kiszivargott_dokumentumok_szerint_Kina_vegig_csalt_a_fertozesi_statisztikaival
r.baggio
Tudtam, csak nem sejtettem.
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 835 — no es importante
154 halott

+

hvg.hu/vilag/20201201_Kiszivargott_dokumentumok_szerint_Kina_vegig_csalt_a_fertozesi_statisztikaival

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 072 — Слава Україні! Героям слава!
3158-an haltak meg covid miatt novemberben.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
te Jani
kérjél már egy tüdőröntgent, merez így nem oké
gyanűsan a hátfájásod tüdőgyuszi
meg egy pulzoximétert is szerezz gyorsan

Rtg az felejtos a heten mert koronas vagyok karantenban. Amugy sincs csak bp-en a Koranyiban..
Pulzot intezik ma .
Janek
légzés számlálás, 30/perc felett funkció romlás
tea, kávé, csoki rogyásig

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 747 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hamilton is COVID-os. Végre lesz egy izgi F-1 futam vasárnap? 😊
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 875 — Apu ökölbeszorított keze
te Jani
kérjél már egy tüdőröntgent, merez így nem oké
gyanűsan a hátfájásod tüdőgyuszi
meg egy pulzoximétert is szerezz gyorsan

Rtg az felejtos a heten mert koronas vagyok karantenban. Amugy sincs csak bp-en a Koranyiban..
Pulzot intezik ma .

több mint 5 éve
Ezt nem tudom mert neki mar mult heten megjott a vereredmenye.

több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 869 — Giants fan
update:
Lázam már nem nagyon van viszont a masszív hátfájás az megmaradt éjszaka is arra ébredtem 2 óra alvás után,hogy valaki belémvágott egy fejszét. Erőnlétem lepkefing lett szerintem bár nem teszteltem de annak érzem. Így nappal sok víz meg tea éjszakára meg 1-1 rubophen de ez nem tudom mennyire jó módszer....Ikrek tünetmentesek még mindig.

Akit érdekel annak el tudom mesélni milyen volt a ferihegy 1-en lévő autós mintavétel(egy lány GB sapiban dolgozott ) 😊
Janek
Héjj, lemaradtam valamiről? Nem úgy volt, hogy te már gyenge tünetekkel átestél rajta? Vagy újra elkaptad ilyen hamar? 😕
Szesze
Le.
A felesegem volt igazolt pozitiv es mivel egy hazban élünk es eleg gyakran vagyunk 1,5m -en belül 😀 jogosan azt hittem elkapom tőle de ez nem igy tortent a logika szerint. Igy en csak vasarnap reggel lettem hivatalosan koronas (és érzem is)
Janek
Francba, hát akkor jobbulást nektek!
Egyébként fura mód nálunk se kapta el tőlem senki a családban.. oké, hogy elég gyorsan elkülönítettem magamat amennyire lehetett, de azért azt gondolná az ember, hogy egy háztartáson belül nem nagyon lehet megúszni.
Szesze
de nálunk nem volt semmi elkülönítés.
Janek
És egyébként ilyenkor feleségedet is újra karanténba rakták vagy őt így nem?
Szesze
Felesleges lenne, hisz most esett át a fertőzésen, vannak antitestjei, nem tud megfertőződni és fertőzni, amíg az antitestek megvannak.
Sobri Jóska
Az világos, hogy mit diktál a logika, de azok alapján ahogy a mi karanténunkat is intézték bármit el tudok képzelni..
Szesze
Igazabol engem se raktak karantenba... De megkerdeztuk a dokit es mivel a Szandranak van mar antitestre is kert tesztje igy ő mehet emberek koze.
Igy most 3 an karantenozodtunk a gyerekekkel.
Janek
Ha nem lett volna tesztje akkor őt is karanténba rakják?
több mint 5 éve
update:
Lázam már nem nagyon van viszont a masszív hátfájás az megmaradt éjszaka is arra ébredtem 2 óra alvás után,hogy valaki belémvágott egy fejszét. Erőnlétem lepkefing lett szerintem bár nem teszteltem de annak érzem. Így nappal sok víz meg tea éjszakára meg 1-1 rubophen de ez nem tudom mennyire jó módszer....Ikrek tünetmentesek még mindig.

Akit érdekel annak el tudom mesélni milyen volt a ferihegy 1-en lévő autós mintavétel(egy lány GB sapiban dolgozott ) 😊
Janek
Héjj, lemaradtam valamiről? Nem úgy volt, hogy te már gyenge tünetekkel átestél rajta? Vagy újra elkaptad ilyen hamar? 😕
Szesze
Le.
A felesegem volt igazolt pozitiv es mivel egy hazban élünk es eleg gyakran vagyunk 1,5m -en belül 😀 jogosan azt hittem elkapom tőle de ez nem igy tortent a logika szerint. Igy en csak vasarnap reggel lettem hivatalosan koronas (és érzem is)
Janek
Egyébként fura mód nálunk se kapta el tőlem senki a családban.. oké, hogy elég gyorsan elkülönítettem magamat amennyire lehetett, de azért azt gondolná az ember, hogy egy háztartáson belül nem nagyon lehet megúszni.
Szesze
Janek
Szesze
Felesleges lenne, hisz most esett át a fertőzésen, vannak antitestjei, nem tud megfertőződni és fertőzni, amíg az antitestek megvannak.
Sobri Jóska
Az világos, hogy mit diktál a logika, de azok alapján ahogy a mi karanténunkat is intézték bármit el tudok képzelni..
Szesze
Igazabol engem se raktak karantenba... De megkerdeztuk a dokit es mivel a Szandranak van mar antitestre is kert tesztje igy ő mehet emberek koze.
Igy most 3 an karantenozodtunk a gyerekekkel.

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 953
November 25-én koronavírusban elhunyt egy ember Kubában.
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Aki már átesett rajta, segítsen pls. A szaglás, ízlelés elvesztése fokozatos volt valamelyikőtöknél? Szombat délelőtt óta a manduláim fájnak nyeléskor, orrdugulást és hőemelkedést tapasztalok, továbbá azt, hogy amikor átmenetileg nincs eldugulva az orrom, egyre kevésbé érzem az illatokat és az ízeket is sajnos.
Gergőbácsi
3. nap estére relizáltam, hogy elbuktam a szaglást, ízlést. Hirtelen történt, előtte még éreztem az ízeket. Addigra a betegség normál tünetei megszűntek nagyjából. Ez szerdán volt, ma este már megéreztem a szamóca illatát a szörpben.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Jobbulást urak!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad
Aki már átesett rajta, segítsen pls. A szaglás, ízlelés elvesztése fokozatos volt valamelyikőtöknél? Szombat délelőtt óta a manduláim fájnak nyeléskor, orrdugulást és hőemelkedést tapasztalok, továbbá azt, hogy amikor átmenetileg nincs eldugulva az orrom, egyre kevésbé érzem az illatokat és az ízeket is sajnos.
Gergőbácsi
Minden jót neked!!!
nagylaza
Köszönöm, és ugyanezt minden érintettnek!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 313 — beers & Packers
Gergőbácsi
Minden jót neked!!!
több mint 5 éve
Köszönöm a válaszokat! Szép kilátások!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 108 — #NoStress
| Én elolvastam az általad javallot könyvet, és arról meggyőzött, hogy egy másik kultúra teljesen más módon viszonyul számomra hétköznapinak tűnő dolgokhoz, mint én. (pl szivességek, szégyen, engedelmesség, stb.)
Mivel te is olvastad, így ell kell fogadd, hogy a politikusok kultúrája más, mint a nempolitikusoké.
Ha úgy akarod megérteni, hogy mi miért történik, mintha normális emberek lennének, akkor pont abba a hibába esel, ahogy az amcsik néztek a japánokra.
|
Sobri Jóska
Nem, azt kell elfogadnom, hogy a posztmodern világ mérhetetlen cinizmusára többé nincs megfelelő válasz, marad a keresztényi sajnálat az erkölcsöt nem ismerő - vagy épp nagyon is ismerő, csak azt zárójelbe tevő - pszichopaták és ténykedésük áldozatai iránt
r.baggio
Szerintem van megfelelő válasz: ezen világ ignorálása, eljelentéktelenítése a saját életünkben, saját dolgainkra fókuszálva, ezt kiterjeszteni a családra, szűkebb környezetre, barátokra, de mindenképpen kontrollálható szinten, nem túlgondolva. Így teremthető rend a káoszban. Igaz, "csak" privát rend, de ha a káosz kint tartható, eza hatékony.
Nyilván vannak pontok, ahol ez más érdekekkel összeütközik, ott rugalmasan a helyes döntés (hasznosság alapján helyes mint pl. harc, félrehúzódás, kooperáció, nem erkölcsi vagy eszmei, elvi alapon) meghozatala.

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Gergőbácsi
Nálam szaglás és ízlelés délután még simán megvolt, aztán este mintha kikapcsolták volna. 7 nap múlva tért vissza.
több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Gergőbácsi
Szerda-csütörtöktől szombatig fokozatos volt a szag. Íz az két nap alatt totál.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 835 — no es importante
| Én elolvastam az általad javallot könyvet, és arról meggyőzött, hogy egy másik kultúra teljesen más módon viszonyul számomra hétköznapinak tűnő dolgokhoz, mint én. (pl szivességek, szégyen, engedelmesség, stb.)
Mivel te is olvastad, így ell kell fogadd, hogy a politikusok kultúrája más, mint a nempolitikusoké.
Ha úgy akarod megérteni, hogy mi miért történik, mintha normális emberek lennének, akkor pont abba a hibába esel, ahogy az amcsik néztek a japánokra.
|
Sobri Jóska
Nem, azt kell elfogadnom, hogy a posztmodern világ mérhetetlen cinizmusára többé nincs megfelelő válasz, marad a keresztényi sajnálat az erkölcsöt nem ismerő - vagy épp nagyon is ismerő, csak azt zárójelbe tevő - pszichopaták és ténykedésük áldozatai iránt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 869 — Giants fan
update:

Janek
Szesze
Le.
Janek
Szesze
Janek
Szesze
Sobri Jóska