Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
A pécsi sürgi számlaszámát, esetleg vissza tudjátok tenni kiemeltbe?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Mert mint ahogy a tízmillió szövetségi kapitány országa vagyunk, úgy a tízmillió vitaminszakértő országa is vagyunk. Na és a tízmillió virológusé.tessék itt az ivermektin káoszNem is arra gondoltam, hogy itt szóba kerül e, hanem úgy az általános ezzel kapcsolatos kommunikációban az illetékes szervek részéről.az elhízás rendszeresen szóba került, itt legalábbis hogy mennyire problémaez nemtom volt-eÉs az index el is távolította a cikkeket, meg a szerzőt is. Kár, érdekes írásai voltak. A két hivatkozott cikk egyáltalán nem buzdított állatgyógyszerek fogyasztására, aki tud szöveget értelmezni, felfoghatta, hogy néhány országban az egyébként is emberek számára készült verziót alkalmazzák covid ellen. Minimum érdekes számomra, hogy élből elutasítjuk a dolgot, nagyjából annyi indokkal, hogy a WHO meg az FDA szerint nem hatékony a vírus ellen. Ez gondolom ugyanaz a WHO akik februárban azt mondták, nem kell tartani a vírus európai elterjedésétől. Egy próbát csak megérne, ilyenkor, amikor ezrek halnak meg.
mta.hu/tudomany_hirei/tudomany-gyogyitas-es-ujsagiras-111103
Negritis
Jóideje csak csendes szemlélője vagyok a fórumnak, ennek a topiknak is, erre is csak azért éreztem ingert hogy reagáljak, mert érthetetlen számomra, hogy miért csak érintőlegesen beszélnek olyan dolgokról, hogy mennyire súlyosbítják a vírus lefolyását olyan egyszerűen kezelhető dolgok, mint az elhízás vagy D-vitamin-hiány. Ha éppen meg is említik, Cili azért hozzáteszi hogy a zsírban oldódó vitaminok túladagolhatók, nehogy véletlenül hatékony dózist merjen beszedni az átlagparaszt.
Persze nincsenek illúzióim, hogy mennyire sokakra lenne ez hatással, de talán sokba nem kerülne ezt is sulykolni az emberekbe a maszkhasználat és távolságtartás mellett. Ez az író akit most elhallgattattak az indexen ezekben a témákban is írt pár jó cikket.
Henderson
a vitaminok viszont amennyire jók tudnak lenni annyira veszélyesek is ha az emberek túltolják
Negritis
Én rengeteget szedek hosszú évek óta, és nem érzem a negatív hatását.Én is így vagyok, hosszú évek óta és semmi negatív, pedig sokmindenből szedem az ajánlott mennyiség sokszorosát. (D-ből már a vírus előtt is felmentem télen napi 10000 NE-ig is, és csak annyit vettem észre hogy sokkal több energiám van.) Szerintem a kereskedelmi forgalomban kapható vitaminokkal, ásványi anyagokkal nagyjából akkor okozhatsz gondot magadnak, ha egyben lenyelsz egy egész dobozt. Valamiért nem ismerek olyan embert aki bármilyen vitamint túladagolt volna, de több olyat is akinek valamilyen hiányból problémája volt. Persze azért utána kell járni, hogy mitől mire számíthatsz, én sem csak úgy elkezdtem random belapátolni őket, de engem érdekelnek is ezek a dolgok. Épp ezért gondolom, hogy nem ártana ilyen helyzetben azokat is tájékoztatni alap szinten, akik amúgy ezt leszarják, és egyáltalán nem foglalkoznak ilyesmivel.
D-ből, amióta elkezdődött ez a járvány napi 8000 NE fölé emeltem a napi adagomat.
bcsarli
Henderson
www.nature.com/articles/d41586-020-02958-2
Miről nyilatkozzon bárki is mikor nincs, hangsúlyozom nincs EBM, evidence base medicine - egy életmentő helyzetben, lélegeztetőgépen, intenzív osztályon nem képződnek értékelhető tudományos adatok - illetve nem ez az elsődleges. Másodrészt nincs kontroll csoport, nincs mihez viszonyítani az eredményeket, nincs randomizáció, kettős vak elosztás - mert, hogy tagadod meg a kezelést egy ilyen végletes helyzetben. Másodrészt senkinek sem a vitamin szint monitorizálása az elsődleges, sőt eszükbe se fog juni, mikor az egyik percben a szíve áll, a másikban a veséje.
Senkinek sincs kibaszott fogalma se, hogy az egyes eseteknél mik a súlyosbító faktorok. Ezért egyérteműen veszélyes bármiféle újságírónak, zugfirkásznak mindenféle általa is általában értelmezhetetle tudományos bizonyítékok nélkül álságos iránymutatásokat adni.
Vitaminok tudományos kutatására legutóbb a kettedik világháborúban került sor, mikor a kedves japánok a kínai hadifogjokon trenírozták az avitaminózist, de masszívan kell tenni azért, hogy ez kialakulhasson. Mindenesetre azóta se tett le SEMMIT az asztara a vitaminbiznic, tudományosan, csak kenik a szart széjjel. Nyilván kibaszott szórakoztató mikor Csipa Pisi meg Gyurma Béla elsorolják a személyes történeteket, de mi a retkes faszér nem a katódsugárcsövekről indítanak csevegéseket, mi a picsáér kell hagynom, hogy képzettség nélküli emberek, akik nem tudják elkülönböztetni a laphámot a hengerhámtól, bazmeg a gyógyításról brekegjenek faszságokat...
sutianap
Ma reggel olvastam kedvenc autóversenyzőm, Denny Hamlin tweetjét, idevág:
Not everyone wants to hear the REAL truth. Usually it’s because they’ve convinced themselves of their own truths and don’t want to face reality. #latenightthoughts https://t.co/XKy5X6r1wG
— Denny Hamlin (@dennyhamlin) December 3, 2020
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Hacsak nem jön közbe valami Brüsszelben. 😉Vitya aszondja h hétfőn várható döntés 11-e utáni és ünnepek körüli szabályokról.Akkor úgy lesz!
Beki
zemanla
több mint 5 éve
Vitya aszondja h hétfőn várható döntés 11-e utáni és ünnepek körüli szabályokról.Jön a szigorítva enyhítés.
Beki
több mint 5 éve
Vitya aszondja h hétfőn várható döntés 11-e utáni és ünnepek körüli szabályokról.Akkor úgy lesz!
Beki

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Vitya aszondja h hétfőn várható döntés 11-e utáni és ünnepek körüli szabályokról.
több mint 5 éve
Én is így vagyok, hosszú évek óta és semmi negatív, pedig sokmindenből szedem az ajánlott mennyiség sokszorosát.Ez tudod, hogy miért nem érv?
Henderson
Mert minden ember el tudja mondani bármit is csinál, hogy "nem haltam bele". Még a heroinista vagy a katona a háboró közepette is.
Mert aki belehal, az nem tudja elmondani, hogy belehaltam.
Nyilván szedhetsz naponta 10 tabletta algopirynt fejfájás elleni prevencióra, meg elöblögethetsz napi 2 üveg phlogosolt vírusvédelem címszóval, egyikbe se fogsz belehalni, de semmi garancia, hogy valóban ezek védenek meg.
Ezért érdektelenek a személyes tapasztalatok, és csak a sutianap által is írt valós gyógyszerészeti protokollok, vizsgálatok, kutatások a mérvadóak, nem az, hogy ismerünk 80 éves cigin, páleszen és tokaszalonnán élő öreget, mert nyilván van ilyen, de minden ilyenre juthat 20 másik, aki ezek valamelyikébe halt bele.
Te szedd nyugodtan az ajánlott mennyiség sokszorosát, csak felesleges elvárnod, hogy most hirtelen és indokolatlanul mást ajánljanak, hiszen például nekem megfeleltek az eddigi ajánlások, te meg eddig is szartál rájuk. Akkor meg minek ajánlgassanak bármit is?
több mint 5 éve
tessék itt az ivermektin káoszNem is arra gondoltam, hogy itt szóba kerül e, hanem úgy az általános ezzel kapcsolatos kommunikációban az illetékes szervek részéről.az elhízás rendszeresen szóba került, itt legalábbis hogy mennyire problémaez nemtom volt-eÉs az index el is távolította a cikkeket, meg a szerzőt is. Kár, érdekes írásai voltak. A két hivatkozott cikk egyáltalán nem buzdított állatgyógyszerek fogyasztására, aki tud szöveget értelmezni, felfoghatta, hogy néhány országban az egyébként is emberek számára készült verziót alkalmazzák covid ellen. Minimum érdekes számomra, hogy élből elutasítjuk a dolgot, nagyjából annyi indokkal, hogy a WHO meg az FDA szerint nem hatékony a vírus ellen. Ez gondolom ugyanaz a WHO akik februárban azt mondták, nem kell tartani a vírus európai elterjedésétől. Egy próbát csak megérne, ilyenkor, amikor ezrek halnak meg.
Negritis
Jóideje csak csendes szemlélője vagyok a fórumnak, ennek a topiknak is, erre is csak azért éreztem ingert hogy reagáljak, mert érthetetlen számomra, hogy miért csak érintőlegesen beszélnek olyan dolgokról, hogy mennyire súlyosbítják a vírus lefolyását olyan egyszerűen kezelhető dolgok, mint az elhízás vagy D-vitamin-hiány. Ha éppen meg is említik, Cili azért hozzáteszi hogy a zsírban oldódó vitaminok túladagolhatók, nehogy véletlenül hatékony dózist merjen beszedni az átlagparaszt.
Persze nincsenek illúzióim, hogy mennyire sokakra lenne ez hatással, de talán sokba nem kerülne ezt is sulykolni az emberekbe a maszkhasználat és távolságtartás mellett. Ez az író akit most elhallgattattak az indexen ezekben a témákban is írt pár jó cikket.
Henderson
a vitaminok viszont amennyire jók tudnak lenni annyira veszélyesek is ha az emberek túltolják
Negritis
Én rengeteget szedek hosszú évek óta, és nem érzem a negatív hatását.Én is így vagyok, hosszú évek óta és semmi negatív, pedig sokmindenből szedem az ajánlott mennyiség sokszorosát. (D-ből már a vírus előtt is felmentem télen napi 10000 NE-ig is, és csak annyit vettem észre hogy sokkal több energiám van.) Szerintem a kereskedelmi forgalomban kapható vitaminokkal, ásványi anyagokkal nagyjából akkor okozhatsz gondot magadnak, ha egyben lenyelsz egy egész dobozt. Valamiért nem ismerek olyan embert aki bármilyen vitamint túladagolt volna, de több olyat is akinek valamilyen hiányból problémája volt. Persze azért utána kell járni, hogy mitől mire számíthatsz, én sem csak úgy elkezdtem random belapátolni őket, de engem érdekelnek is ezek a dolgok. Épp ezért gondolom, hogy nem ártana ilyen helyzetben azokat is tájékoztatni alap szinten, akik amúgy ezt leszarják, és egyáltalán nem foglalkoznak ilyesmivel.
D-ből, amióta elkezdődött ez a járvány napi 8000 NE fölé emeltem a napi adagomat.
bcsarli
Henderson
www.nature.com/articles/d41586-020-02958-2
Miről nyilatkozzon bárki is mikor nincs, hangsúlyozom nincs EBM, evidence base medicine - egy életmentő helyzetben, lélegeztetőgépen, intenzív osztályon nem képződnek értékelhető tudományos adatok - illetve nem ez az elsődleges. Másodrészt nincs kontroll csoport, nincs mihez viszonyítani az eredményeket, nincs randomizáció, kettős vak elosztás - mert, hogy tagadod meg a kezelést egy ilyen végletes helyzetben. Másodrészt senkinek sem a vitamin szint monitorizálása az elsődleges, sőt eszükbe se fog juni, mikor az egyik percben a szíve áll, a másikban a veséje.
Senkinek sincs kibaszott fogalma se, hogy az egyes eseteknél mik a súlyosbító faktorok. Ezért egyérteműen veszélyes bármiféle újságírónak, zugfirkásznak mindenféle általa is általában értelmezhetetle tudományos bizonyítékok nélkül álságos iránymutatásokat adni.
Vitaminok tudományos kutatására legutóbb a kettedik világháborúban került sor, mikor a kedves japánok a kínai hadifogjokon trenírozták az avitaminózist, de masszívan kell tenni azért, hogy ez kialakulhasson. Mindenesetre azóta se tett le SEMMIT az asztara a vitaminbiznic, tudományosan, csak kenik a szart széjjel. Nyilván kibaszott szórakoztató mikor Csipa Pisi meg Gyurma Béla elsorolják a személyes történeteket, de mi a retkes faszér nem a katódsugárcsövekről indítanak csevegéseket, mi a picsáér kell hagynom, hogy képzettség nélküli emberek, akik nem tudják elkülönböztetni a laphámot a hengerhámtól, bazmeg a gyógyításról brekegjenek faszságokat...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Nem is arra gondoltam, hogy itt szóba kerül e, hanem úgy az általános ezzel kapcsolatos kommunikációban az illetékes szervek részéről.az elhízás rendszeresen szóba került, itt legalábbis hogy mennyire problémaez nemtom volt-eÉs az index el is távolította a cikkeket, meg a szerzőt is. Kár, érdekes írásai voltak. A két hivatkozott cikk egyáltalán nem buzdított állatgyógyszerek fogyasztására, aki tud szöveget értelmezni, felfoghatta, hogy néhány országban az egyébként is emberek számára készült verziót alkalmazzák covid ellen. Minimum érdekes számomra, hogy élből elutasítjuk a dolgot, nagyjából annyi indokkal, hogy a WHO meg az FDA szerint nem hatékony a vírus ellen. Ez gondolom ugyanaz a WHO akik februárban azt mondták, nem kell tartani a vírus európai elterjedésétől. Egy próbát csak megérne, ilyenkor, amikor ezrek halnak meg.
Negritis
Henderson
Negritis
bcsarli
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 5 éve
Faszom, az óvónőnk is koronás... jövő szombatig a csoport zárva. Mivel nálunk a gyerek múlt szerdán volt utoljára, így rá nem vonatkozik a karantén, másik csoportban el tudják helyezni... hát a faszom már. Pont holnap már vinni akartuk.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Én rengeteget szedek hosszú évek óta, és nem érzem a negatív hatását.az elhízás rendszeresen szóba került, itt legalábbis hogy mennyire problémaez nemtom volt-eÉs az index el is távolította a cikkeket, meg a szerzőt is. Kár, érdekes írásai voltak. A két hivatkozott cikk egyáltalán nem buzdított állatgyógyszerek fogyasztására, aki tud szöveget értelmezni, felfoghatta, hogy néhány országban az egyébként is emberek számára készült verziót alkalmazzák covid ellen. Minimum érdekes számomra, hogy élből elutasítjuk a dolgot, nagyjából annyi indokkal, hogy a WHO meg az FDA szerint nem hatékony a vírus ellen. Ez gondolom ugyanaz a WHO akik februárban azt mondták, nem kell tartani a vírus európai elterjedésétől. Egy próbát csak megérne, ilyenkor, amikor ezrek halnak meg.
Negritis
Henderson
Negritis
több mint 5 éve
az elhízás rendszeresen szóba került, itt legalábbis hogy mennyire problémaez nemtom volt-eÉs az index el is távolította a cikkeket, meg a szerzőt is. Kár, érdekes írásai voltak. A két hivatkozott cikk egyáltalán nem buzdított állatgyógyszerek fogyasztására, aki tud szöveget értelmezni, felfoghatta, hogy néhány országban az egyébként is emberek számára készült verziót alkalmazzák covid ellen. Minimum érdekes számomra, hogy élből elutasítjuk a dolgot, nagyjából annyi indokkal, hogy a WHO meg az FDA szerint nem hatékony a vírus ellen. Ez gondolom ugyanaz a WHO akik februárban azt mondták, nem kell tartani a vírus európai elterjedésétől. Egy próbát csak megérne, ilyenkor, amikor ezrek halnak meg.
Negritis
Henderson
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
ez nemtom volt-eÉs az index el is távolította a cikkeket, meg a szerzőt is. Kár, érdekes írásai voltak. A két hivatkozott cikk egyáltalán nem buzdított állatgyógyszerek fogyasztására, aki tud szöveget értelmezni, felfoghatta, hogy néhány országban az egyébként is emberek számára készült verziót alkalmazzák covid ellen. Minimum érdekes számomra, hogy élből elutasítjuk a dolgot, nagyjából annyi indokkal, hogy a WHO meg az FDA szerint nem hatékony a vírus ellen. Ez gondolom ugyanaz a WHO akik februárban azt mondták, nem kell tartani a vírus európai elterjedésétől. Egy próbát csak megérne, ilyenkor, amikor ezrek halnak meg.
Negritis
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 5 éve
Lassan írom, hogy Józsi is értse az anyanyelvén: Alkalmatlan.
több mint 5 éve
na igen...úgy mindig könnyebb, mert akkor lényegében el sem ért minketa teljesAz a teljes, vagy a 2.hullámos statisztika?nem, csak 32.A Kormány 1873/2020. (XII. 2.) Korm. határozataVégre indulhat a Debrecen-Sármellék napi járat az ingázók kedvéért!
a DEBRECEN INTERNATIONAL AIRPORT Korlátolt Felelősségű Társaságban történő állami tulajdonszerzésről
samu09
Világszinten is elsők vagyunk már a népességarányos halálozási adatokban, nem?182 halott bazdmeg. :/Lesz az még több is
Vrij6
slowmotion
r.baggio
sutianap
Klaci79
r.baggio
több mint 5 éve
a teljesAz a teljes, vagy a 2.hullámos statisztika?nem, csak 32.A Kormány 1873/2020. (XII. 2.) Korm. határozataVégre indulhat a Debrecen-Sármellék napi járat az ingázók kedvéért!
a DEBRECEN INTERNATIONAL AIRPORT Korlátolt Felelősségű Társaságban történő állami tulajdonszerzésről
samu09
Világszinten is elsők vagyunk már a népességarányos halálozási adatokban, nem?182 halott bazdmeg. :/Lesz az még több is
Vrij6
slowmotion
r.baggio
sutianap
Klaci79

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Az a teljes, vagy a 2.hullámos statisztika?nem, csak 32.A Kormány 1873/2020. (XII. 2.) Korm. határozataVégre indulhat a Debrecen-Sármellék napi járat az ingázók kedvéért!
samu09
Vrij6
slowmotion
r.baggio
sutianap
több mint 5 éve
Na Gulyás megint lebegtette, hogy karácsony és szilveszterre megengedőbb szabályokat kell elfogadni.azt már tegnap pedzegették
Beki
főleg h a németek is szigorítani terveznek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Mielőtt megkérdezhetné bárki, odaviszik a kordontazért a KESMA mégis csak működik, mert valaki igazán szembesíthetné már szeptemberi szavaival182 halott bazdmeg. :/Megmentünk mindenkit mondá a vezír...
Vrij6
ThundersNFL
mfor.hu/cikkek/makro/orban-viktor-a-jarvanyrol-elsosorban-a-halalozasok-szamara-kell-figyelnunk.html
r.baggio
több mint 5 éve
2020. szeptember 16.azért a KESMA mégis csak működik, mert valaki igazán szembesíthetné már szeptemberi szavaival182 halott bazdmeg. :/Megmentünk mindenkit mondá a vezír...
Vrij6
ThundersNFL
mfor.hu/cikkek/makro/orban-viktor-a-jarvanyrol-elsosorban-a-halalozasok-szamara-kell-figyelnunk.html
r.baggio
Orbán Viktor:
"Mindenki megnyugodhat, aki elkapja ezt a betegséget, meggyógyítjuk"
2020. szeptember 16 - 2020. december 03.
4427 ember elhunyt koronavírus fertőzésben.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na Gulyás megint lebegtette, hogy karácsony és szilveszterre megengedőbb szabályokat kell elfogadni.
több mint 5 éve
azért a KESMA mégis csak működik, mert valaki igazán szembesíthetné már szeptemberi szavaival182 halott bazdmeg. :/Megmentünk mindenkit mondá a vezír...
Vrij6
ThundersNFL

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
182 halott bazdmeg. :/Megmentünk mindenkit mondá a vezír...
Vrij6
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
mindenhol máshol is elrontották ennyire vagy még jobban.Kiragadnak itt mindenféle statisztikai adatot, csak hogy kritizálni lehessen. 😏Most tetőzik meg lett mondva. Ne csináld a feszkót!A Kormány 1873/2020. (XII. 2.) Korm. határozataVégre indulhat a Debrecen-Sármellék napi járat az ingázók kedvéért!
samu09
Vrij6
slowmotion
r.baggio
Toca
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
nem, csak 32.A Kormány 1873/2020. (XII. 2.) Korm. határozataVégre indulhat a Debrecen-Sármellék napi járat az ingázók kedvéért!
samu09
Vrij6
slowmotion
r.baggio

Aki nem hiszi, annak utánajárnak