Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Dehogynem."Amíg a plázák, kaszinók, iskolák tömve-nyitva vannak addig rohadt mindegy, hogy valaki egyedül hajnali 3-kor a házától 490 vagy 510 méterre sétáltatja a kutyáját"Meg az egyébként is. Késő este én sosem látok csoportosuló kutyásokat. Ennek a szabályozásnak pontosan semmi értelme nincs.
Vrij6
Mikey
Sokakra megnyugtatólag hat, hogy amíg nyugiban alszanak és egyébként napközben ugyanúgy élik az életüket, bóklásznak, addig éjszaka folyik a védekezés serényen.
Annyi az értelme, hogy van felmutatható haszontalan intézkedés.
Már nagy volt az igény, hogy a kormányzat "csináljon már valamit", csak éppen az is fontos szempont volt, hogy "azért ne basszanak már ki velem".
Ennek fúziójából lett, ami lett.
Értelme van, haszna nincs.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
www.portfolio.hu/gazdasag/20201204/koronavirus-kiderult-miert-robbant-be-a-jarvany-magyarorszagon-osszel-460410Lényeg h Szijjártó Petyának is volt ideje yachtozgatnia, aztán a szerencsétlen még külföldön is megfertőzött másokat később.
több mint 5 éve
"Amíg a plázák, kaszinók, iskolák tömve-nyitva vannak addig rohadt mindegy, hogy valaki egyedül hajnali 3-kor a házától 490 vagy 510 méterre sétáltatja a kutyáját"Meg az egyébként is. Késő este én sosem látok csoportosuló kutyásokat. Ennek a szabályozásnak pontosan semmi értelme nincs.
Vrij6
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
hát a talár az mindennél fontosabb. voltam én is tárgyalni, nekem nem kötelező, bemutattam a szolgálati igazolványt, megyek tárgyalásra, ellenőrzésen átesek (nem nagy dolog, detektor kapu, meg a táskám átmegy a szalagon). mögöttem jön egy ügyvéd talárban, felmutatja az ügyvédi igazolványt, átengedik minden nélkül. megkérdezem a szekust, hogy ez mi. mondja, hogy hát rajta talár is van. ja mondom ide csak ennyi kell? akkor lehet ezt az infót meg kellene osztani vmi terrorista hálózattal. morcin nézett rám.Utánam érkező tanútól annyit sikerült kérdezni:Mai eü vizsgálat Budapest nemmondommegmekyik kerületi bíróságán:legközelebb próbáld ki, hogy annak érzed magad, és írd be mi lett a protokoll utána.
- jó reggelt kívànok!
- kívánok ügyvéd úr! Tárgyalás?
- igen, 8:30.
- és betegnek érzi magát?
- nem.
- akkor tessék jönni!”
Lázmérő, kötelező fertőtlenítés nuku.
Kössz OBH.
Amadeus
csebi
- egészsègügyileg rendben vagyunk? Akkor lehet befáradni.
Gondolom a köszönès a talár miatt járt nekem.
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Utánam érkező tanútól annyit sikerült kérdezni:Mai eü vizsgálat Budapest nemmondommegmekyik kerületi bíróságán:legközelebb próbáld ki, hogy annak érzed magad, és írd be mi lett a protokoll utána.
- jó reggelt kívànok!
- nem.
- akkor tessék jönni!”
Kössz OBH.
Amadeus
csebi
- egészsègügyileg rendben vagyunk? Akkor lehet befáradni.
Gondolom a köszönès a talár miatt járt nekem.
több mint 5 éve
Mai eü vizsgálat Budapest nemmondommegmekyik kerületi bíróságán:legközelebb próbáld ki, hogy annak érzed magad, és írd be mi lett a protokoll utána.
- jó reggelt kívànok!
- nem.
- akkor tessék jönni!”
Kössz OBH.
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Mai eü vizsgálat Budapest nemmondommegmekyik kerületi bíróságán:- jó reggelt kívànok!
- nem.
- akkor tessék jönni!”
Kössz OBH.
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20201204_Orban_jarvanyugy_korlatozasok_enyhitesRemélem úgy lesz akkor tálalva, hogy hát ők akarták a lazítást persze, de a fasz emberek miatt nem jók a számok, és hát a szakemberekre hallgatva nincs lazítás.
amit amúgy adok, a védekezéshez hozzátartozik hogy 31-én este pl.: ne okádjunk az Oktogonon csapatba verődve, meg ne menjünk a nagyihoz bejglit zabálni Karácsonykor.
"Amíg a plázák, kaszinók, iskolák tömve-nyitva vannak addig rohadt mindegy, hogy valaki egyedül hajnali 3-kor a házától 490 vagy 510 méterre sétáltatja a kutyáját"
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
www.facebook.com/100001143098457/posts/3494620697252666/?sfnsn=moThis Content Isn't Available Right Now
Amikor újra kell bootolni mert nem működik a betanult bullshit panel 😊
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
www.facebook.com/100001143098457/posts/3494620697252666/?sfnsn=moAmikor újra kell bootolni mert nem működik a betanult bullshit panel 😊
több mint 5 éve
444.hu/2020/12/04/egy-hangfelvetel-szerint-az-egeszsegugy-a-teljesitokepessege-hataran-van
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
189 elhunyt...Lassan ezeket a számokat nagyobb rezignáltsággal vesszük tudomásul, mint tavasszal egy 10 feletti napot 😕
Beki
több mint 5 éve
Ma reggel óta úgy érzem, hogy ez az egész csak azért van, mert mi nem léptünk ki az unióból...köszönöm Viktor, hogy elmagyaráztad 🤔
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
189 elhunyt...
több mint 5 éve
Csak dinasztiát kell építeni egy Power 5 egyetemen és nem lesz az embernek gondja az életben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Van gyógymód! Csak nem mindenkinek elérhető:Nick Saban said he had IV plasma treatment to treat COVID-19. “Whatever was in the plasma deal, it knocked it out,” Saban said.
Egy nap alatt kitisztult a szervezete

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Bejöttem ma dolgozni és az a hír fogadott hogy kiderült hogy 3 betegnek jelentett munkásunk is koronagyanús, a vicc az egészben hogy nem az agency jelentette le őket nekünk hanem más munkás szólta el magát... az agency mélyen hallgatott az okokról és ami a legdurvább, hagyta a többit is dolgozni akik velük laknak. Most várják a tesztek eredményeit, kiváncsi vagyok ha egy is pozitiv lesz mit fognak lépni - azért azt nem gondoltam h ezt itt is így próbálják megúszni...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
😀😀😀Dr Sobri Dr Jóska Dr...Ne írigykedj.
😀
zemanla
Sobri Jóska

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Dr Sobri Dr Jóska Dr...Ne írigykedj.
😀
zemanla
több mint 5 éve
Dr Sobri Dr Jóska Dr...😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Amiről te írsz, az egy 20-40 éves népegészségügyi program alapelve, nem egy azonnali vírusvédekezésé.Te szedd nyugodtan az ajánlott mennyiség sokszorosát, csak felesleges elvárnod, hogy most hirtelen és indokolatlanul mást ajánljanak, hiszen például nekem megfeleltek az eddigi ajánlások, te meg eddig is szartál rájuk. Akkor meg minek ajánlgassanak bármit is?Teljesen igazad van, nekem épp az bajom, hogy még csak az eddigi ajánlásokra sem hívják fel a figyelmet, de nem akartam én ezt kisarkítani a vitaminokra, csak úgy általában az alap egészségi állapot javítására irányuló felhívást hiányolom. Nem igazán hallom, hogy vissza kéne fogni a liszt meg cukorzabálást, meg mozogni kéne hogy ne legyél dagadt meg cukorbeteg , egyrészt mert ezek amúgy sem jó dolgok, másrészt meg könnyebben belehalsz ebbe a szarba. Nyilván említettek már hasonló dolgokat, de simán lehetne a maszkviselés mellé ezt is ugyanúgy sulykolni az emberekbe, persze szabályozni nem lehet és a nagy részük leszarná, de mégis talán lenne egy réteg akinél ér valamit.
Sobri Jóska
Azt sem mondom hogy mindenki szedjen annyi vitamint amennyit én, eleve 30 éves 100kg-os több sportot űző férfiként más mennyiségekre van szükségem, mint mondjuk egy 50 kilós nőnek, de azt gondolom nem ártana ha legalább elmondanák, hogy érdemes elgondolkodni bizonyos vitaminok szedésén, amiről esetleg megkérdezhetik a háziorvosukat, hogy miből mennyit. Persze az enyém 10 évvel ezelőtt azt mondta, hogy napi 200 mg feletti C-vitamintól garantáltan vesekövem lesz, úgyhogy tudom, hogy ez sem opció.
Csak szerintem jó lenne, ha lenne ilyen.
Nem gondolom, hogy ezzel bármi megoldódna, csak azt, hogy vagyunk annyira szar helyzetben, hogy meg kéne tenni mindent amit lehet és sokba nem kerülne az illetékeseknek egy kis extra tájékoztatás és a zembereknek sem kicsit extrán odafigyelni magukra, és sokaknak talán javíthatna az esélyein, vírus ellen is, meg úgy egyáltalán.
Persze ahogy a legtöbbeknek a maszk meg a bulitilalom is óriási probléma, úgy a kakaóscsigáról meg a kóláról se tudna lemondani a többség, cigiről meg ne is beszéljünk, úgyhogy statisztikailag elhanyagolható változásokat hozhatna maximum, így szerinted semmi értelme.
Végülis... igazad is van.
Henderson
A maszk vagy a szociális távolságtartás instant megoldások.
Illetve a cukor- meg zsírzabálásról az, akit minimálisan is érint talál elég infót, mégis zabálják.
Nem hiszem, hogy bármiféle kormányzati infó erről számítana. Az egész fejlett nyugat zabálja. Végülis sokaknak finom.
És akkor még ott van az is, hogy nem csak gyógyszer- meg vitaminlobbi van, hanem cukor vagy szénhidrát is, azért az élelmiszeripari cégek is buknának párezermilliárdot egy tudatosabb étkezési kultúra meghonosodása esetén, szóval én ezügyben se remélnék túl sok változást.
Nekem volt vesekövem, persze, nem 30 évesen.
Ahhoz azért kell idő, míg kialakulnak, ezért a 30 éves kori sportos éned még merészebb és hitetlenebb, ez érthető.
Én rengeteg tejet ittam, valószínűleg az játszhatott szerepet a kialakulásában. Röviden: így utólag inkább nem innék annyit. 😊
több mint 5 éve
Ahhoz hogy evidencia legyen klinikai vizsgálat kell, ellenőrzött, kettős vak (ahol a kezelő se tudja melyik a placebo, melyik a gyógyszer ) randomizált vizsgálat. Ez bizony kibaszott drága. A gyógyszergyártás is kibaszott drága, mások a minőségi követelmények, mint az élelmiszerkiegészítőknél. Az egyikben minden kvali és kvantitatív vizsgálatnak pontosan ugyan annak kell lennie, mint az engedély panzer-széfben elhelyezett példánynak, a másiknak meg a DOBOZon levő szöveget elovassa valaki, az picsafüst. Másodszor elvileg egészséges embereknek, akarunk "gyógyszerként" eladni valami all-life, amihez egy csak egy darab kibaszott klinikai vizsgálatot plz. ja nem, és igen házifeladatként nézd meg mondjuk a Dvit. árakat, hogy a törzskönyvezett-e a drágább, vagy a ét.kieg.?Miről nyilatkozzon bárki is mikor nincs, hangsúlyozom nincs EBM, evidence base medicine - egy életmentő helyzetben, lélegeztetőgépen, intenzív osztályon nem képződnek értékelhető tudományos adatok - illetve nem ez az elsődleges. Másodrészt nincs kontroll csoport, nincs mihez viszonyítani az eredményeket, nincs randomizáció, kettős vak elosztás - mert, hogy tagadod meg a kezelést egy ilyen végletes helyzetben. Másodrészt senkinek sem a vitamin szint monitorizálása az elsődleges, sőt eszükbe se fog juni, mikor az egyik percben a szíve áll, a másikban a veséje.Mi Gyurma Bélák sem azt mondjuk, hogy intenzíven fekvő betegek vitaminszintjét kellene monitorozni, csak azt, ha a lakosság általános egészségi állapota jobb lenne, talán eleve kevesebben kerülnének oda. És ha esetleg kapnának valamiféle útmutatást, onnan ahová most egyébként is figyelnek -mert azért csak fosik a vírustól a normálisabbja - akkor talán néhányan meg is fogadnák ezeket a tanácsokat. Töredelmesen bevallom fogalmam sincs mi számít az orvos/gyógyszerészvilág számára elfogadható tudományos kutatásnak, (ha valóban nem volt ilyen a vh. óta, akkor az szerintem kurva szomorú) de én rengeteg tanulmányt, kutatást olvastam különböző vitaminokról, covid relációban is. Persze lehet vitatni, hogy ezeket ki kutatja kinek a pénzéből és miért, meg mennyire hiteles, de azért Csipa Pistiék sztorijaiban mindig van valami igazság aminek lehet nem ártana utána járni. Számomra mindenképpen többet érnek az ilyen saját tapasztalatok, mint ha egy nálam sokkal tanultabb ember azt mondja, hogy pedig nincs is bebizonyítva hogy az este elfogyasztott magnézium-cink-glicin mixemtől (tudom, ezek nem is vitaminok, de hirtelen ez jutott eszembe) mélyebben alszom. Pedig érzem, kipihentebb vagyok, még a sátor is biztosabb lábon áll. A vitaminbiznic nyilván hazudik jó nagyokat, mert el akar adni, de én még az olyan konteókat is elhiszem, hogy a gyóccerbiznicnek meg nem célja a megelőzés vagy akár a gyógyítás csak a tüneti kezelés, hogy ott is dőljön a lóvé folyamat. Nyilván csak azér mer a protejintől meghülyültem.
Senkinek sincs kibaszott fogalma se, hogy az egyes eseteknél mik a súlyosbító faktorok. Ezért egyérteműen veszélyes bármiféle újságírónak, zugfirkásznak mindenféle általa is általában értelmezhetetle tudományos bizonyítékok nélkül álságos iránymutatásokat adni.
Vitaminok tudományos kutatására legutóbb a kettedik világháborúban került sor, mikor a kedves japánok a kínai hadifogjokon trenírozták az avitaminózist, de masszívan kell tenni azért, hogy ez kialakulhasson. Mindenesetre azóta se tett le SEMMIT az asztara a vitaminbiznic, tudományosan, csak kenik a szart széjjel. Nyilván kibaszott szórakoztató mikor Csipa Pisi meg Gyurma Béla elsorolják a személyes történeteket, de mi a retkes faszér nem a katódsugárcsövekről indítanak csevegéseket, mi a picsáér kell hagynom, hogy képzettség nélküli emberek, akik nem tudják elkülönböztetni a laphámot a hengerhámtól, bazmeg a gyógyításról brekegjenek faszságokat...
sutianap
Te szedd nyugodtan az ajánlott mennyiség sokszorosát, csak felesleges elvárnod, hogy most hirtelen és indokolatlanul mást ajánljanak, hiszen például nekem megfeleltek az eddigi ajánlások, te meg eddig is szartál rájuk. Akkor meg minek ajánlgassanak bármit is?Teljesen igazad van, nekem épp az bajom, hogy még csak az eddigi ajánlásokra sem hívják fel a figyelmet, de nem akartam én ezt kisarkítani a vitaminokra, csak úgy általában az alap egészségi állapot javítására irányuló felhívást hiányolom. Nem igazán hallom, hogy vissza kéne fogni a liszt meg cukorzabálást, meg mozogni kéne hogy ne legyél dagadt meg cukorbeteg , egyrészt mert ezek amúgy sem jó dolgok, másrészt meg könnyebben belehalsz ebbe a szarba. Nyilván említettek már hasonló dolgokat, de simán lehetne a maszkviselés mellé ezt is ugyanúgy sulykolni az emberekbe, persze szabályozni nem lehet és a nagy részük leszarná, de mégis talán lenne egy réteg akinél ér valamit.
Sobri Jóska
Azt sem mondom hogy mindenki szedjen annyi vitamint amennyit én, eleve 30 éves 100kg-os több sportot űző férfiként más mennyiségekre van szükségem, mint mondjuk egy 50 kilós nőnek, de azt gondolom nem ártana ha legalább elmondanák, hogy érdemes elgondolkodni bizonyos vitaminok szedésén, amiről esetleg megkérdezhetik a háziorvosukat, hogy miből mennyit. Persze az enyém 10 évvel ezelőtt azt mondta, hogy napi 200 mg feletti C-vitamintól garantáltan vesekövem lesz, úgyhogy tudom, hogy ez sem opció.
Nem gondolom, hogy ezzel bármi megoldódna, csak azt, hogy vagyunk annyira szar helyzetben, hogy meg kéne tenni mindent amit lehet és sokba nem kerülne az illetékeseknek egy kis extra tájékoztatás és a zembereknek sem kicsit extrán odafigyelni magukra, és sokaknak talán javíthatna az esélyein, vírus ellen is, meg úgy egyáltalán.
Persze ahogy a legtöbbeknek a maszk meg a bulitilalom is óriási probléma, úgy a kakaóscsigáról meg a kóláról se tudna lemondani a többség, cigiről meg ne is beszéljünk, úgyhogy statisztikailag elhanyagolható változásokat hozhatna maximum, így szerinted semmi értelme.
Henderson
20 éve vagyok táránál, tudod mennyire futott fel a vitaminpiac húsz év alatt, és azt tudod mennyivel csökkent momdjuk téli időszakban a megbetegedések száma, vagy az indított anibiotikum terápiák száma? Lószart nem változott, mindenki kibasz egy valag pénzt "gyógyszernek tetsző" dolgokra, de nem azok. Viszont tudod mi változott, baszki a kardiológián 20 éve a 60-70es korosztály ücsörgött, mostmeg 30 éveseken tornázunk.
Mindenki beszed minden szart, s asziszed a kis alzakínai, ha 3 petákkal olcsóbban ki tud hozni valamit, akkor nem cseréli ki valami patkányméregre? De. S innetől nem mindegy, hogy a Pfizer gyógyszergyár vagy Hiusung katyvaszlabor, mer a kettő közül az egyiknek halvány fogalma nincs a standardokről, megfelelésről, felelősségről, minőségről. Hát igen, nem szecc Hiusungot, senki se szed, Vitaminkucckót szedel, Nah ja! Jobb ha tudod, hogy Hiusung...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Olvastam ezt a cikket: www.origo.hu/sport/csapat/20201203-kosarlabda-noi-euroliga-ket-pozitiv-teszt-a-soproni-buborekban.html(illetve én korábban is felvetettem) szóval vajon a sportolói tesztelések mennyire terhelhetik le a rendszert?
több mint 5 éve
Miről nyilatkozzon bárki is mikor nincs, hangsúlyozom nincs EBM, evidence base medicine - egy életmentő helyzetben, lélegeztetőgépen, intenzív osztályon nem képződnek értékelhető tudományos adatok - illetve nem ez az elsődleges. Másodrészt nincs kontroll csoport, nincs mihez viszonyítani az eredményeket, nincs randomizáció, kettős vak elosztás - mert, hogy tagadod meg a kezelést egy ilyen végletes helyzetben. Másodrészt senkinek sem a vitamin szint monitorizálása az elsődleges, sőt eszükbe se fog juni, mikor az egyik percben a szíve áll, a másikban a veséje.Mi Gyurma Bélák sem azt mondjuk, hogy intenzíven fekvő betegek vitaminszintjét kellene monitorozni, csak azt, ha a lakosság általános egészségi állapota jobb lenne, talán eleve kevesebben kerülnének oda. És ha esetleg kapnának valamiféle útmutatást, onnan ahová most egyébként is figyelnek -mert azért csak fosik a vírustól a normálisabbja - akkor talán néhányan meg is fogadnák ezeket a tanácsokat. Töredelmesen bevallom fogalmam sincs mi számít az orvos/gyógyszerészvilág számára elfogadható tudományos kutatásnak, (ha valóban nem volt ilyen a vh. óta, akkor az szerintem kurva szomorú) de én rengeteg tanulmányt, kutatást olvastam különböző vitaminokról, covid relációban is. Persze lehet vitatni, hogy ezeket ki kutatja kinek a pénzéből és miért, meg mennyire hiteles, de azért Csipa Pistiék sztorijaiban mindig van valami igazság aminek lehet nem ártana utána járni. Számomra mindenképpen többet érnek az ilyen saját tapasztalatok, mint ha egy nálam sokkal tanultabb ember azt mondja, hogy pedig nincs is bebizonyítva hogy az este elfogyasztott magnézium-cink-glicin mixemtől (tudom, ezek nem is vitaminok, de hirtelen ez jutott eszembe) mélyebben alszom. Pedig érzem, kipihentebb vagyok, még a sátor is biztosabb lábon áll. A vitaminbiznic nyilván hazudik jó nagyokat, mert el akar adni, de én még az olyan konteókat is elhiszem, hogy a gyóccerbiznicnek meg nem célja a megelőzés vagy akár a gyógyítás csak a tüneti kezelés, hogy ott is dőljön a lóvé folyamat. Nyilván csak azér mer a protejintől meghülyültem.
Senkinek sincs kibaszott fogalma se, hogy az egyes eseteknél mik a súlyosbító faktorok. Ezért egyérteműen veszélyes bármiféle újságírónak, zugfirkásznak mindenféle általa is általában értelmezhetetle tudományos bizonyítékok nélkül álságos iránymutatásokat adni.
Vitaminok tudományos kutatására legutóbb a kettedik világháborúban került sor, mikor a kedves japánok a kínai hadifogjokon trenírozták az avitaminózist, de masszívan kell tenni azért, hogy ez kialakulhasson. Mindenesetre azóta se tett le SEMMIT az asztara a vitaminbiznic, tudományosan, csak kenik a szart széjjel. Nyilván kibaszott szórakoztató mikor Csipa Pisi meg Gyurma Béla elsorolják a személyes történeteket, de mi a retkes faszér nem a katódsugárcsövekről indítanak csevegéseket, mi a picsáér kell hagynom, hogy képzettség nélküli emberek, akik nem tudják elkülönböztetni a laphámot a hengerhámtól, bazmeg a gyógyításról brekegjenek faszságokat...
sutianap
Te szedd nyugodtan az ajánlott mennyiség sokszorosát, csak felesleges elvárnod, hogy most hirtelen és indokolatlanul mást ajánljanak, hiszen például nekem megfeleltek az eddigi ajánlások, te meg eddig is szartál rájuk. Akkor meg minek ajánlgassanak bármit is?Teljesen igazad van, nekem épp az bajom, hogy még csak az eddigi ajánlásokra sem hívják fel a figyelmet, de nem akartam én ezt kisarkítani a vitaminokra, csak úgy általában az alap egészségi állapot javítására irányuló felhívást hiányolom. Nem igazán hallom, hogy vissza kéne fogni a liszt meg cukorzabálást, meg mozogni kéne hogy ne legyél dagadt meg cukorbeteg , egyrészt mert ezek amúgy sem jó dolgok, másrészt meg könnyebben belehalsz ebbe a szarba. Nyilván említettek már hasonló dolgokat, de simán lehetne a maszkviselés mellé ezt is ugyanúgy sulykolni az emberekbe, persze szabályozni nem lehet és a nagy részük leszarná, de mégis talán lenne egy réteg akinél ér valamit.
Sobri Jóska
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 5 éve
24.hu/kulfold/2020/12/03/renitens-ortodox-ersek-virustagadok/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!