Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Max szomszédok bejelentése alapján ellenőrzik gondolom...héten tanultakból, lehet h durva partykhoz hívhatják a zsarukat. 😀24.hu/kulfold/2020/12/02/koronavirus-ausztria-korlatozasok-enyhites-karacsony-beutazasi-korlatozas/ezeket a szabályokat amúgy ki tartatja be és ellenőrzi?
A privát találkozások számát két különböző háztartás tagjai között 6 főben határozták meg, ezt a karácsonyi időszakban majd 10 főre szeretnék emelni.Beki
r.baggio
több mint 5 éve
24.hu/kulfold/2020/12/02/koronavirus-ausztria-korlatozasok-enyhites-karacsony-beutazasi-korlatozas/ezeket a szabályokat amúgy ki tartatja be és ellenőrzi?
A privát találkozások számát két különböző háztartás tagjai között 6 főben határozták meg, ezt a karácsonyi időszakban majd 10 főre szeretnék emelni.Beki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
24.hu/kulfold/2020/12/02/koronavirus-ausztria-korlatozasok-enyhites-karacsony-beutazasi-korlatozas/A privát találkozások számát két különböző háztartás tagjai között 6 főben határozták meg, ezt a karácsonyi időszakban majd 10 főre szeretnék emelni.
több mint 5 éve
444.hu/2020/12/02/a-kossuth-radio-vendege-szerint-megved-a-koronavirustol-ha-hagymaval-kenegetjuk-az-orrunkat-arcunkat-kezunket

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Idén tuti letérdelt volna a reptér ha nincs a covid. Már készültek a vészforgatókönyvek...😊Hianyzik az egesz repuloteri elet. Barcsak ismét visszatérne minden a rendes kerekvagasba. )- :egyszer még beszéltél is vele, mikor a 9075-öt hívtuk 😊már szinte alig van repülő....ma pl volt két db KLMKlaci79, te milyen pozicioban dolgozol? 🙃
mondjuk az Anglia felé induló gépek tényleg rendesen tele vannak, csak ugye ott is most oldanak majd
Klaci79
Ventura
r.baggio
Tavaly karacsony micsoda kuzdelem volt. :- )
Ventura
több mint 5 éve
Jelzem egy irodában ülök és az ujjamat tartom a reptér vénáján 😉 csomagnak a közelébe se jutokMég a végén kiderül, hogy egymás mellett csak más sapkában lopjátok a bőröndöket a rakodóban 😀lánykorában nálunk is így hívták...de az idők változnak, keressük a jól hangzó dolgokat 😀Ezek szerint én is ezt csinálom csak nálunk nem bonyolítják, simán OPS 😀Airport Operations Control CentreEgy szép rövidítése a helynek, ahol a reptéren dolgozom. Aki szintén a reptéren dolgozik, az úgyis tudja, aki nem annak egy irányító központ 😊Es az mi😀AOCC😉már szinte alig van repülő....ma pl volt két db KLMKlaci79, te milyen pozicioban dolgozol? 🙃
mondjuk az Anglia felé induló gépek tényleg rendesen tele vannak, csak ugye ott is most oldanak majd
Klaci79
Ventura
Klaci79
YoungZeeZee
Klaci79
briareos
samu09
Klaci79
FLZOLI
több mint 5 éve
Mikor rezeg a borond, s kiderul, hogy vibrator. 😁Még a végén kiderül, hogy egymás mellett csak más sapkában lopjátok a bőröndöket a rakodóban 😀lánykorában nálunk is így hívták...de az idők változnak, keressük a jól hangzó dolgokat 😀Ezek szerint én is ezt csinálom csak nálunk nem bonyolítják, simán OPS 😀Airport Operations Control CentreEgy szép rövidítése a helynek, ahol a reptéren dolgozom. Aki szintén a reptéren dolgozik, az úgyis tudja, aki nem annak egy irányító központ 😊Es az mi😀AOCC😉már szinte alig van repülő....ma pl volt két db KLMKlaci79, te milyen pozicioban dolgozol? 🙃
Klaci79
Ventura
Klaci79
YoungZeeZee
Klaci79
briareos
samu09
Klaci79
FLZOLI
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
Hianyzik az egesz repuloteri elet. Barcsak ismét visszatérne minden a rendes kerekvagasba. )- :egyszer még beszéltél is vele, mikor a 9075-öt hívtuk 😊már szinte alig van repülő....ma pl volt két db KLMKlaci79, te milyen pozicioban dolgozol? 🙃
Klaci79
Ventura
r.baggio
Tavaly karacsony micsoda kuzdelem volt. :- )
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ahogy olvasom németek és olaszok szigorítanak ünnepek kapcsán h ki hány főt fogadhat. Alant pedig a norvégok:A norvégok két alkalommal legfeljebb tíz vendéget hívhatnak meg karácsony és újév között
több mint 5 éve
ezt azért remélem sok orvos nem olvassa😊www.origo.hu/itthon/20201201-kasler-miklos-mindenki-nezze-meg-a-sajat-gpset-es-ha-ugy-gondolja-allitsa-ujra-interju.html
több mint 5 éve
jets topik van, Bekiék mindenkit szivesen látnak...Tizenhat évvel ezelőtt én pont rakodóként kezdtem a reptéren, de már így is rendesen szét offoltuk ezt a topikot. Lassan annyian vagyunk reptéri kapcsolattal, hogy megérdemlünk egy külön topikot 😀Konkrétan. Csak ő pesten én debrecenben. Viszont sajnos mostanában nincs mit lopni 😕Még a végén kiderül, hogy egymás mellett csak más sapkában lopjátok a bőröndöket a rakodóban 😀lánykorában nálunk is így hívták...de az idők változnak, keressük a jól hangzó dolgokat 😀Ezek szerint én is ezt csinálom csak nálunk nem bonyolítják, simán OPS 😀Airport Operations Control CentreEgy szép rövidítése a helynek, ahol a reptéren dolgozom. Aki szintén a reptéren dolgozik, az úgyis tudja, aki nem annak egy irányító központ 😊Es az mi😀AOCC😉már szinte alig van repülő....ma pl volt két db KLMKlaci79, te milyen pozicioban dolgozol? 🙃
Klaci79
Ventura
Klaci79
YoungZeeZee
Klaci79
briareos
samu09
Klaci79
FLZOLI
samu09
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Tizenhat évvel ezelőtt én pont rakodóként kezdtem a reptéren, de már így is rendesen szét offoltuk ezt a topikot. Lassan annyian vagyunk reptéri kapcsolattal, hogy megérdemlünk egy külön topikot 😀Konkrétan. Csak ő pesten én debrecenben. Viszont sajnos mostanában nincs mit lopni 😕Még a végén kiderül, hogy egymás mellett csak más sapkában lopjátok a bőröndöket a rakodóban 😀lánykorában nálunk is így hívták...de az idők változnak, keressük a jól hangzó dolgokat 😀Ezek szerint én is ezt csinálom csak nálunk nem bonyolítják, simán OPS 😀Airport Operations Control CentreEgy szép rövidítése a helynek, ahol a reptéren dolgozom. Aki szintén a reptéren dolgozik, az úgyis tudja, aki nem annak egy irányító központ 😊Es az mi😀AOCC😉már szinte alig van repülő....ma pl volt két db KLMKlaci79, te milyen pozicioban dolgozol? 🙃
Klaci79
Ventura
Klaci79
YoungZeeZee
Klaci79
briareos
samu09
Klaci79
FLZOLI
samu09
több mint 5 éve
Konkrétan. Csak ő pesten én debrecenben. Viszont sajnos mostanában nincs mit lopni 😕Még a végén kiderül, hogy egymás mellett csak más sapkában lopjátok a bőröndöket a rakodóban 😀lánykorában nálunk is így hívták...de az idők változnak, keressük a jól hangzó dolgokat 😀Ezek szerint én is ezt csinálom csak nálunk nem bonyolítják, simán OPS 😀Airport Operations Control CentreEgy szép rövidítése a helynek, ahol a reptéren dolgozom. Aki szintén a reptéren dolgozik, az úgyis tudja, aki nem annak egy irányító központ 😊Es az mi😀AOCC😉már szinte alig van repülő....ma pl volt két db KLMKlaci79, te milyen pozicioban dolgozol? 🙃
Klaci79
Ventura
Klaci79
YoungZeeZee
Klaci79
briareos
samu09
Klaci79
FLZOLI
több mint 5 éve
Még a végén kiderül, hogy egymás mellett csak más sapkában lopjátok a bőröndöket a rakodóban 😀lánykorában nálunk is így hívták...de az idők változnak, keressük a jól hangzó dolgokat 😀Ezek szerint én is ezt csinálom csak nálunk nem bonyolítják, simán OPS 😀Airport Operations Control CentreEgy szép rövidítése a helynek, ahol a reptéren dolgozom. Aki szintén a reptéren dolgozik, az úgyis tudja, aki nem annak egy irányító központ 😊Es az mi😀AOCC😉már szinte alig van repülő....ma pl volt két db KLMKlaci79, te milyen pozicioban dolgozol? 🙃
Klaci79
Ventura
Klaci79
YoungZeeZee
Klaci79
briareos
samu09
Klaci79
több mint 5 éve
lánykorában nálunk is így hívták...de az idők változnak, keressük a jól hangzó dolgokat 😀Ezek szerint én is ezt csinálom csak nálunk nem bonyolítják, simán OPS 😀Airport Operations Control CentreEgy szép rövidítése a helynek, ahol a reptéren dolgozom. Aki szintén a reptéren dolgozik, az úgyis tudja, aki nem annak egy irányító központ 😊Es az mi😀AOCC😉már szinte alig van repülő....ma pl volt két db KLMKlaci79, te milyen pozicioban dolgozol? 🙃
Klaci79
Ventura
Klaci79
YoungZeeZee
Klaci79
briareos
samu09
több mint 5 éve
Most lehet amatőr kérdés lesz, de eddig csak olyat olvastam h 95% védettséget nyújt ez a Pfizer vakcina, no de mennyi ideig nyújt védelmet?mivel a fázis három max. 3 hónapja indult, így ezen időszakkal kell beérnünk
Beki

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ezek szerint én is ezt csinálom csak nálunk nem bonyolítják, simán OPS 😀Airport Operations Control CentreEgy szép rövidítése a helynek, ahol a reptéren dolgozom. Aki szintén a reptéren dolgozik, az úgyis tudja, aki nem annak egy irányító központ 😊Es az mi😀AOCC😉már szinte alig van repülő....ma pl volt két db KLMKlaci79, te milyen pozicioban dolgozol? 🙃
Klaci79
Ventura
Klaci79
YoungZeeZee
Klaci79
briareos
több mint 5 éve
Airport Operations Control CentreEgy szép rövidítése a helynek, ahol a reptéren dolgozom. Aki szintén a reptéren dolgozik, az úgyis tudja, aki nem annak egy irányító központ 😊Es az mi😀AOCC😉már szinte alig van repülő....ma pl volt két db KLMKlaci79, te milyen pozicioban dolgozol? 🙃
Klaci79
Ventura
Klaci79
YoungZeeZee
Klaci79
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Most lehet amatőr kérdés lesz, de eddig csak olyat olvastam h 95% védettséget nyújt ez a Pfizer vakcina, no de mennyi ideig nyújt védelmet?
több mint 5 éve
Egy szép rövidítése a helynek, ahol a reptéren dolgozom. Aki szintén a reptéren dolgozik, az úgyis tudja, aki nem annak egy irányító központ 😊Es az mi😀AOCC😉már szinte alig van repülő....ma pl volt két db KLMKlaci79, te milyen pozicioban dolgozol? 🙃
Klaci79
Ventura
Klaci79
YoungZeeZee
több mint 5 éve
165 halottal indítjuk a decembert. :/ 😕
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 509
Es az mi😀AOCC😉már szinte alig van repülő....ma pl volt két db KLMKlaci79, te milyen pozicioban dolgozol? 🙃
Klaci79
Ventura
Klaci79
több mint 5 éve
Azt hiszem itt esett szó a pékség bezárásról:Igen 😀
sokszinuvidek.24.hu/eletmod/2020/12/01/nagyatad-pekseg-buntetes-ket-honap-enyhites/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20200520
Így már reálisabb.
bcsarli
Nyitásra már ott leszek!
több mint 5 éve
AOCC😉már szinte alig van repülő....ma pl volt két db KLMKlaci79, te milyen pozicioban dolgozol? 🙃
Klaci79
Ventura