WWE, UFC, MMA és box

7 feliratkozó

1 hónapja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 012 — StuG Life
Reménykedtem benne, hogy Tyson elkapja az első menetekben, jött a papírforma. Keresett egy kis pénzt az öreg. Annyira megnéztem volna hogy a prime Tyson elpusztítja Jake-t fél menet alatt.
Nomac
a prime tyson ellen egy ilyen jake pault oda se engedtek volna. lehet véletlenül meg is öli fél perc alatt nemhogy kiüti.

ezzel együtt kurva jó üzlet ember a srác, mostmár kb az egész világ ismeri a nevét és még keresett is egy rakás pénzt. gondolom tysonnak se jön szarul ha beesik 40 milla véletlenül. az embereket meg szokás szerint hülyére vették. mondom ezt úgy, hogy semmit nem láttam az egészből...
peach
de ki lett hülyére véve? tyson majdnem 60, pár éve roy jonesal bohockodtak egyet az is messze volt már a boxtól. pont az történt ami papirforma szerint várható volt, azaz nem is, mert ha ez élesbe megy (nyilván sose menne élesbe ezer ok miatt) akkor paul kb korházba küldhette volna tysont bármikor a második kör után.

ez cirkusz volt nem több nem kevesebb.

Inkább az a szomorú h manapság ezek a nagy boxesemények, hol vannak a régi idők, lewissal, prime tyson, de akár még a klitschkok

1 hónapja
peach Atlanta Falcons 14 940 — a new hope (again)
Reménykedtem benne, hogy Tyson elkapja az első menetekben, jött a papírforma. Keresett egy kis pénzt az öreg. Annyira megnéztem volna hogy a prime Tyson elpusztítja Jake-t fél menet alatt.
Nomac
a prime tyson ellen egy ilyen jake pault oda se engedtek volna. lehet véletlenül meg is öli fél perc alatt nemhogy kiüti.

ezzel együtt kurva jó üzlet ember a srác, mostmár kb az egész világ ismeri a nevét és még keresett is egy rakás pénzt. gondolom tysonnak se jön szarul ha beesik 40 milla véletlenül. az embereket meg szokás szerint hülyére vették. mondom ezt úgy, hogy semmit nem láttam az egészből...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 812 — no es importante
Netflix egyébként eléggé beégett világszerte. Nem működik a stream nagyon sok helyen 😀

Már most rettegek a karácsonyi NFL meccsektől!
Toto21
A Silicon Valley sorozat továbbra is mindenkinek kötelező, mintha ez is egy az egyben onnan lett volna lemásolva

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Nomac New England Patriots 3 276 — balazs.t85@gmail.com

Szerkesztette: Nomac
1 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 2 693
Várható volt sajnos..majdnem 60 évesen mit akar valaki bokszolni, főleg egy 30 évvel fiatalabb ellen.
Jake Paul álljon ki mondjuk Joshua ellen, ha már bokszolónak tartja magát.
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 822
Netflix egyébként eléggé beégett világszerte. Nem működik a stream nagyon sok helyen 😀

Toto21
Te? Hát még Én 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Nekem 1-2 szer beakadt a két főmeccs alatt de semmi vészes.
Este tanulsága: a szőke ringcsajnak király mellei vannak

1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 6 007

1 hónapja
davemayer Chicago Bears 14 795 — "Grammar maci"
Streametek van esetleg?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
1 hónapja
Elég alja az első card tysn joke paulon

1 hónapja
Eazzy Philadelphia Eagles 4 807 — No one likes us, cause no one like us
A hétvégére egy Tyson és Miocic győzelmet kérek, remélek, szorítok.
KeyG
Már Mike lepofozta a faszfejt 🤣🙏

Don't talk the walk, Walk the talk!
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 822
A hétvégére egy Tyson és Miocic győzelmet kérek, remélek, szorítok.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 hónapja
Ha már itt, köszi a választ, értem is meg nem is 😀

Jön a UFC303, ami igy Conor-ék nyugdíjas szarja helyett még jobb is lett, Jiri vs Poatang 2…tippek?

6 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 672 — #NoStress
Amúgy egy fotelszurkolós kérdést engedjetek meg.
Rengeteg komoly példája van, hogy a láb szétrúgás mennyire hatékony. Faszért nem tolja mindenki minden meccsen?
Eazzy
Mert ha nem megfelelően edzett, akkor a te lábad is könnyen szétmehet.
Sok múlik az előképzettségen. Aki ökölvívásból, birkózásból, dzsicuból jön, az nem fog tudni hatékonyan átállni lábszétbaszásra, és van sok, számára biztosabb, hatékonyabb technikája.
De pl. egy taekwondos akkor is a lábát használja, ha az alkata ránézésre nem erre predesztinálja.
Nézd meg Chris Barnettet, ő szinte csak lábbal operál, fejre is, hatékonyan:

youtu.be/_72pwAuuXw4?si=M3RZp3WqyxTELc0n

6 hónapja
Bazki én hogy maradtam le a UFC 300 Max Holloway középre mutogatós uccsó mp-es KO-járól? Gecikemény o.O
Mondjuk ez a BMF öv...egyet kell értsek Islam-al, kaptak valamit, hogy jóvan nesztek nektek is legyen miért még felmenni.

Amúgy egy fotelszurkolós kérdést engedjetek meg.
Rengeteg komoly példája van, hogy a láb szétrúgás mennyire hatékony. Faszért nem tolja mindenki minden meccsen? (értem én hogy check-olod meg minden, de azért jól láthatóan sokan kb mindegy mivan szétmegy a láb, lásd Jones térdre mért rúgások, Dustin COnnor szétbaszás stb.)

7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 46 134 — The Mathematician
Holyfield egy napja:
Interjú Haraszti Ádival.
Vacsora PSG Ogli7 társaságában a Türkizben.
Ma pedig vizit a Parlamentben és Vityánál.
zacknorb
Amikor elfogy a zsé minden jó ami ingyért van.
ozibozi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
ozibozi New York Giants 17 605
Holyfield egy napja:
Interjú Haraszti Ádival.
zacknorb
Amikor elfogy a zsé minden jó ami ingyért van.
7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 24 816 — Cowboys fan
Holyfield egy napja:
Interjú Haraszti Ádival.
zacknorb
személyi edzőnek pályázik, vagy tartaléknak, ha a fodballhuligánok már nem lennének elegek?
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 13 761 — Kinek mit intézett a kormánya
Holyfield egy napja:
Interjú Haraszti Ádival.

Szerkesztette: zacknorb
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 13 761 — Kinek mit intézett a kormánya
7 hónapja
NB2 New England Patriots 25 204 — nabege2@yahoo.com
Pontozásban ez rohadt szoros volt.
7 hónapja
Azért mindamellett hogy nehézsúlyban is bármikor jöhet egy jó pofon, kb ennyi esélye volt Fury-nak, és örülök hogy a technika nyert 😊 Usyk a legjobb forma

7 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 11 728

choose life
7 hónapja
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 279 — #officialBoliever
Cirkálósúlyból feljőve végigverni a nehézsúly mezőnyét…. Brutális a csávó. Ma is mit bokszolt.

Le a kalappal előtte!

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
7 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 11 728
Usyk legenda.

choose life