Make Love
27 feliratkozó
több mint 6 éve
Inkább 200-250/szem az, amikor már másnap semmi gondod vele.Lézeres szemműtét? Én is kacérgodok már a gondolattal évek óta. Mondjuk én még optikai szaküzletbe se mentem be vizsgáltatni, nem hogy klinikára.Nah, tudom, ez csak nekem jelent valamit, de az eddigi híresztelések ellenére - hogy 90% nem műthető a szemem -, idén rávettem magam egy teszt kitöltésére, meg persze mások unszolására, hogy kérdezzek meg szemészeti klinikákat is, ne csak a kijelölt optikai szaküzletre hagyatkozzak. Oszt túl vagyok a vizsgálatokon, 3 hét és műtét. Ritka, hogy ha az ember annak is tud örülni, hogy egy zsák pénztől szabadítják meg 😀 😀szerk.
kishaszi
hát az a retek sok pénz egy pillanat alatt levonódott a számláról, itt nem volt olyan a gsm kapcsolat, hogy 1 percig vársz, mint amikor sört veszel a bótban 😀 :S
kishaszi
Hol tart most ez a tudomány, milyen komoly egy ilyen beavatkozás? Van valami dioptria határ ami fölött már nem lehet “segíteni”? ( ötös iletve hatos dipotrián át skubizom most ezt a életnek hívott olcsó trip-et 😊 ) Pénzben kb. mennyibe fáj, ha szabad kérdezni? Évekkel ezelőtt hallottam egy olyat hogy kb. 150 ezer szemenként. Nem tudom ez mennyire valid információ.
Cowboykarcsi90
Lehet 6-os dipotriával is.
Ismerőseim itt csináltatták:
www.focusmed.hu
Van árlista is:
www.focusmed.hu/tajekoztato.html
több mint 6 éve
Lézeres szemműtét? Én is kacérgodok már a gondolattal évek óta. Mondjuk én még optikai szaküzletbe se mentem be vizsgáltatni, nem hogy klinikára.Nah, tudom, ez csak nekem jelent valamit, de az eddigi híresztelések ellenére - hogy 90% nem műthető a szemem -, idén rávettem magam egy teszt kitöltésére, meg persze mások unszolására, hogy kérdezzek meg szemészeti klinikákat is, ne csak a kijelölt optikai szaküzletre hagyatkozzak. Oszt túl vagyok a vizsgálatokon, 3 hét és műtét. Ritka, hogy ha az ember annak is tud örülni, hogy egy zsák pénztől szabadítják meg 😀 😀szerk.
kishaszi
hát az a retek sok pénz egy pillanat alatt levonódott a számláról, itt nem volt olyan a gsm kapcsolat, hogy 1 percig vársz, mint amikor sört veszel a bótban 😀 :S
kishaszi
Hol tart most ez a tudomány, milyen komoly egy ilyen beavatkozás? Van valami dioptria határ ami fölött már nem lehet “segíteni”? ( ötös iletve hatos dipotrián át skubizom most ezt a életnek hívott olcsó trip-et 😊 ) Pénzben kb. mennyibe fáj, ha szabad kérdezni? Évekkel ezelőtt hallottam egy olyat hogy kb. 150 ezer szemenként. Nem tudom ez mennyire valid információ.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
egy szabad szemmel is jól látható összeg? 😊Nah, tudom, ez csak nekem jelent valamit, de az eddigi híresztelések ellenére - hogy 90% nem műthető a szemem -, idén rávettem magam egy teszt kitöltésére, meg persze mások unszolására, hogy kérdezzek meg szemészeti klinikákat is, ne csak a kijelölt optikai szaküzletre hagyatkozzak. Oszt túl vagyok a vizsgálatokon, 3 hét és műtét. Ritka, hogy ha az ember annak is tud örülni, hogy egy zsák pénztől szabadítják meg 😀 😀szerk.
kishaszi
kishaszi
több mint 6 éve
Nah, tudom, ez csak nekem jelent valamit, de az eddigi híresztelések ellenére - hogy 90% nem műthető a szemem -, idén rávettem magam egy teszt kitöltésére, meg persze mások unszolására, hogy kérdezzek meg szemészeti klinikákat is, ne csak a kijelölt optikai szaküzletre hagyatkozzak. Oszt túl vagyok a vizsgálatokon, 3 hét és műtét. Ritka, hogy ha az ember annak is tud örülni, hogy egy zsák pénztől szabadítják meg 😀 😀szerk.
kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
kicsit tartottam a 61-es úttól (végig Tolna meg Fejér megyén át), és lényegében nem is nagyon csalódtam, de volt egy útszakasz (talán Cece környékén), amit gyönyörűen megcsináltak, na azért gratula.még akkor is, ha esetleg kétszer annyiba került, mint amennyit a belekerült anyag indokolna.
több mint 6 éve
Új kis cheerleader a csapatban 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
twitter.com/TonyDungy/status/1025937818340782081?s=09
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
ma megkaptam a YouTube-tól a hivatalos certificationt, hogy valóban értek az organikus csatornanöveléshez.jó érzés. 😊
több mint 6 éve
miután leurazta. milyen lenne, ha minden csebihez intézett cikket úgy kezdene, hogy "Csebi úr b+"? 😊mai nap után a vezetéknevem előtt nem csak két betű hanem már plusz három is lesz (LL.M.). kemény egy év volt meló, meg házkeresés majd építkezés közben, de csak sikerült, ráadásul a saját évfolyamomból egyedül nekem!Azért Amadeus tegezhet még? 😊
csebi
Sobri Jóska
több mint 6 éve
MacBookon keresztül 😊Akkor innentől hogy kommunikáltok Mac-kel?Legum Magister / Master of Laws. ahogy tudom azért LL mert többes számban van, és latinul így történik a rövidítés. europen human rights szakon szereztem.mai nap után a vezetéknevem előtt nem csak két betű hanem már plusz három is lesz (LL.M.). kemény egy év volt meló, meg házkeresés majd építkezés közben, de csak sikerült, ráadásul a saját évfolyamomból egyedül nekem!Gratula! Milyen szakjogasz lettel? Europai jog? Btw aruld mar el a roviditest. Egy L es az M megvan, mind latinul, mind angolul. De mi a masik L?
csebi
diverdoc
csebi
kishaszi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Nah, tudom, ez csak nekem jelent valamit, de az eddigi híresztelések ellenére - hogy 90% nem műthető a szemem -, idén rávettem magam egy teszt kitöltésére, meg persze mások unszolására, hogy kérdezzek meg szemészeti klinikákat is, ne csak a kijelölt optikai szaküzletre hagyatkozzak. Oszt túl vagyok a vizsgálatokon, 3 hét és műtét. Ritka, hogy ha az ember annak is tud örülni, hogy egy zsák pénztől szabadítják meg 😀 😀
több mint 6 éve
Akkor innentől hogy kommunikáltok Mac-kel?Legum Magister / Master of Laws. ahogy tudom azért LL mert többes számban van, és latinul így történik a rövidítés. europen human rights szakon szereztem.mai nap után a vezetéknevem előtt nem csak két betű hanem már plusz három is lesz (LL.M.). kemény egy év volt meló, meg házkeresés majd építkezés közben, de csak sikerült, ráadásul a saját évfolyamomból egyedül nekem!Gratula! Milyen szakjogasz lettel? Europai jog? Btw aruld mar el a roviditest. Egy L es az M megvan, mind latinul, mind angolul. De mi a masik L?
csebi
diverdoc
csebi
több mint 6 éve
Ja a Legum Magister megvolt, a dupla L hibadzott. Megegyszer gratulalokLegum Magister / Master of Laws. ahogy tudom azért LL mert többes számban van, és latinul így történik a rövidítés. europen human rights szakon szereztem.mai nap után a vezetéknevem előtt nem csak két betű hanem már plusz három is lesz (LL.M.). kemény egy év volt meló, meg házkeresés majd építkezés közben, de csak sikerült, ráadásul a saját évfolyamomból egyedül nekem!Gratula! Milyen szakjogasz lettel? Europai jog? Btw aruld mar el a roviditest. Egy L es az M megvan, mind latinul, mind angolul. De mi a masik L?
csebi
diverdoc
csebi
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Legum Magister / Master of Laws. ahogy tudom azért LL mert többes számban van, és latinul így történik a rövidítés. europen human rights szakon szereztem.mai nap után a vezetéknevem előtt nem csak két betű hanem már plusz három is lesz (LL.M.). kemény egy év volt meló, meg házkeresés majd építkezés közben, de csak sikerült, ráadásul a saját évfolyamomból egyedül nekem!Gratula! Milyen szakjogasz lettel? Europai jog? Btw aruld mar el a roviditest. Egy L es az M megvan, mind latinul, mind angolul. De mi a masik L?
csebi
diverdoc
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
mai nap után a vezetéknevem előtt nem csak két betű hanem már plusz három is lesz (LL.M.). kemény egy év volt meló, meg házkeresés majd építkezés közben, de csak sikerült, ráadásul a saját évfolyamomból egyedül nekem!Gratula! Milyen szakjogasz lettel? Europai jog? Btw aruld mar el a roviditest. Egy L es az M megvan, mind latinul, mind angolul. De mi a masik L?
csebi
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
amint megisszuk a pertut 😀mai nap után a vezetéknevem előtt nem csak két betű hanem már plusz három is lesz (LL.M.). kemény egy év volt meló, meg házkeresés majd építkezés közben, de csak sikerült, ráadásul a saját évfolyamomból egyedül nekem!Azért Amadeus tegezhet még? 😊
csebi
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Önt is tegezi urammai nap után a vezetéknevem előtt nem csak két betű hanem már plusz három is lesz (LL.M.). kemény egy év volt meló, meg házkeresés majd építkezés közben, de csak sikerült, ráadásul a saját évfolyamomból egyedül nekem!Azért Amadeus tegezhet még? 😊
csebi
Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
mai nap után a vezetéknevem előtt nem csak két betű hanem már plusz három is lesz (LL.M.). kemény egy év volt meló, meg házkeresés majd építkezés közben, de csak sikerült, ráadásul a saját évfolyamomból egyedül nekem!Azért Amadeus tegezhet még? 😊
csebi
több mint 6 éve
mai nap után a vezetéknevem előtt nem csak két betű hanem már plusz három is lesz (LL.M.). kemény egy év volt meló, meg házkeresés majd építkezés közben, de csak sikerült, ráadásul a saját évfolyamomból egyedül nekem!
több mint 6 éve
Nem kell bemutatnod, én most kezdtem a másoddiplomát, de nincs túl sok pozitív élményem...Csak úgy érzem nem mindegy, hogy a munkahelyeden, munkádnak/szakmádnak megfelelő értelmes dolgokat tanulsz, vagy az egyetemen 10ből 5 fölösleges tárgy mellett 2 (jó esetben!) hasznosat, és 3 olyat, amit ha nem rontanának el különböző dolgokkal (gyakorlatiasság helyett csak elmélet pl.) szintén sokat érne, de így nem.Van egy rossz hírem.Soha többet nem szeretnék tanulni. Életem legnagyobb ellensége az állandó tanulás. Engem fizikailag aztán bármeddig lehet tolni, max belehalok, de, hogy újra leüljek tanulni, áhh. Én ehhez vagyok gyenge fejben. Talán egyszer még valami szimpatikus nyelvbe belekezdek, ha már jó a nyelvérzékem, de azt sem most 😊 (Pedig nem hülye ötlet)péhádézz le, aztán mehetsz ki Svejcba gyógyszerkutatni 😊Na ne örömködjél itt. Húzzál végre dolgozni 😀Onnan írtam a kommentet! 😀 | Bár itt csak októberig maradhatok. Szóval ha tudsz valami vonzót ne tartsd magadban! 😀 |
| Gratula! |
Matthew99
kristóf17
volt osztálytársam is valami hasonló pályaívet írt le. illetve még most is írja.
slowmotion
kristóf17
Annyira gyorsan változik a világ, hogy bármely megszerzett tudás olyan gyorsan devalválódik, hogy a fennmaradás egyetlen útja a folyamatos tanulás.
Persze sok pénzt össze lehet szedni pl. kamionozással, meg taxizással is, sőt, sokkal többet, mint egy átlag-normál kereset, de azért annak is van nyilván ára.
kishaszi
Persze lehet megint elhiszem, aztán csalódok, mint MSc-n. 😊
kristóf17
több mint 6 éve
Gorcsev
500
publikálni, publikálni, publikálnipéhádékristóf17slowmotion| Gratula! |kristóf17
Matthew99
slowmotion
fene aki folyton írni akar a szakdolgozato(ka)t is alig bírom kiszenvedni
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
Csak úgy érzem nem mindegy, hogy a munkahelyeden, munkádnak/szakmádnak megfelelő értelmes dolgokat tanulsz, vagy az egyetemen 10ből 5 fölösleges tárgy mellett 2 (jó esetben!) hasznosat, és 3 olyat, amit ha nem rontanának el különböző dolgokkal (gyakorlatiasság helyett csak elmélet pl.) szintén sokat érne, de így nem.Van egy rossz hírem.Soha többet nem szeretnék tanulni. Életem legnagyobb ellensége az állandó tanulás. Engem fizikailag aztán bármeddig lehet tolni, max belehalok, de, hogy újra leüljek tanulni, áhh. Én ehhez vagyok gyenge fejben. Talán egyszer még valami szimpatikus nyelvbe belekezdek, ha már jó a nyelvérzékem, de azt sem most 😊 (Pedig nem hülye ötlet)péhádézz le, aztán mehetsz ki Svejcba gyógyszerkutatni 😊Na ne örömködjél itt. Húzzál végre dolgozni 😀Onnan írtam a kommentet! 😀 | Bár itt csak októberig maradhatok. Szóval ha tudsz valami vonzót ne tartsd magadban! 😀 |
| Gratula! |
Matthew99
kristóf17
volt osztálytársam is valami hasonló pályaívet írt le. illetve még most is írja.
slowmotion
kristóf17
Annyira gyorsan változik a világ, hogy bármely megszerzett tudás olyan gyorsan devalválódik, hogy a fennmaradás egyetlen útja a folyamatos tanulás.
Persze sok pénzt össze lehet szedni pl. kamionozással, meg taxizással is, sőt, sokkal többet, mint egy átlag-normál kereset, de azért annak is van nyilván ára.
kishaszi
Persze lehet megint elhiszem, aztán csalódok, mint MSc-n. 😊
több mint 6 éve
Van egy rossz hírem.Soha többet nem szeretnék tanulni. Életem legnagyobb ellensége az állandó tanulás. Engem fizikailag aztán bármeddig lehet tolni, max belehalok, de, hogy újra leüljek tanulni, áhh. Én ehhez vagyok gyenge fejben. Talán egyszer még valami szimpatikus nyelvbe belekezdek, ha már jó a nyelvérzékem, de azt sem most 😊 (Pedig nem hülye ötlet)péhádézz le, aztán mehetsz ki Svejcba gyógyszerkutatni 😊Na ne örömködjél itt. Húzzál végre dolgozni 😀Onnan írtam a kommentet! 😀 | Bár itt csak októberig maradhatok. Szóval ha tudsz valami vonzót ne tartsd magadban! 😀 |
| Gratula! |
Matthew99
kristóf17
slowmotion
kristóf17
több mint 6 éve
A lényegi rész szerintem is az, de én maximum a Tour de France-on vett vérmintákat "kutatnám" szívesen, nem ilyen nagyon tudományos dolgokat 😀 | Azért van pár elvégzendő tárgy ott is talán. (Mintha egyik barátom vizsgázott volna most valamiből) |péhádé az leginkább kutatás, legalábbis amennyire én tudom (én hülye és/vagy lusta voltam hozzá, úgyhogy nem értek a lovakhoz). és ha esetleg volt valami tdk-dolgozatod, akkor azt kiválóan fel lehet pl hozzá használni, annyival kevesebb meló kell bele 😊Soha többet nem szeretnék tanulni. Életem legnagyobb ellensége az állandó tanulás. Engem fizikailag aztán bármeddig lehet tolni, max belehalok, de, hogy újra leüljek tanulni, áhh. Én ehhez vagyok gyenge fejben. Talán egyszer még valami szimpatikus nyelvbe belekezdek, ha már jó a nyelvérzékem, de azt sem most 😊 (Pedig nem hülye ötlet)péhádézz le, aztán mehetsz ki Svejcba gyógyszerkutatni 😊Na ne örömködjél itt. Húzzál végre dolgozni 😀Onnan írtam a kommentet! 😀 | Bár itt csak októberig maradhatok. Szóval ha tudsz valami vonzót ne tartsd magadban! 😀 |
| Gratula! |
Matthew99
kristóf17
slowmotion
kristóf17
slowmotion
több mint 6 éve
péhádé az leginkább kutatás, legalábbis amennyire én tudom (én hülye és/vagy lusta voltam hozzá, úgyhogy nem értek a lovakhoz). és ha esetleg volt valami tdk-dolgozatod, akkor azt kiválóan fel lehet pl hozzá használni, annyival kevesebb meló kell bele 😊Soha többet nem szeretnék tanulni. Életem legnagyobb ellensége az állandó tanulás. Engem fizikailag aztán bármeddig lehet tolni, max belehalok, de, hogy újra leüljek tanulni, áhh. Én ehhez vagyok gyenge fejben. Talán egyszer még valami szimpatikus nyelvbe belekezdek, ha már jó a nyelvérzékem, de azt sem most 😊 (Pedig nem hülye ötlet)péhádézz le, aztán mehetsz ki Svejcba gyógyszerkutatni 😊Na ne örömködjél itt. Húzzál végre dolgozni 😀Onnan írtam a kommentet! 😀 | Bár itt csak októberig maradhatok. Szóval ha tudsz valami vonzót ne tartsd magadban! 😀 |
| Gratula! |
Matthew99
kristóf17
slowmotion
kristóf17