Make Love
27 feliratkozó
több mint 8 éve
holnaptól megint matricagyűjtés a sparban, juhééé!Mit adnak érte?
slowmotion
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
holnaptól megint matricagyűjtés a sparban, juhééé!
több mint 8 éve
Hatósági vizsga megvan, szóbeli és írásbeli is elsőre 😎 Végre ismét bp
több mint 8 éve
Az Európa Bajnokság megnyitóján a fiam a magyar zászlóvivő. Egy apának nem semmi ezt látni!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
életünk a cégnélíme a régi kontroller:
www.konzolokszervize.hu/data/picture_product/75/1875/microsoft-xbox-360-controller-vezeteknelkuli-pc-hez-is-hasznalhato-fekete-x360-27051.jpg
és itt az új:
i1085.photobucket.com/albums/j433/herremans007/11195264_432633883589911_1068298826_n_zpsw4hvvnqd.jpg
😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Dolgozom 😊Bár nem volt rajta, de Szudánt is kihúzhatom a bakancslistáróljézusom, mit keresel ott?
csebi
Amadeus91
@Sobri: azért eléggé alulértékeled a diplomata fizetést ...
@ slowmotion: itt nagyobb nyugalom van mint odahaza. Nincs tüntetés mki békés 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 902
Az Bécsben a mosogató fizu.Havi 1200 eurót. Kb. 😉Bár nem volt rajta, de Szudánt is kihúzhatom a bakancslistáróljézusom, mit keresel ott?
csebi
Amadeus91
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
várj, lehet, hogy az egész országot felrobbantották, és csak azért kell kihúznia, mert többé már nem létezikBár nem volt rajta, de Szudánt is kihúzhatom a bakancslistáróljézusom, mit keresel ott?
csebi
Amadeus91
több mint 8 éve
Havi 1200 eurót. Kb. 😉Bár nem volt rajta, de Szudánt is kihúzhatom a bakancslistáróljézusom, mit keresel ott?
csebi
Amadeus91
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 902
Bár nem volt rajta, de Szudánt is kihúzhatom a bakancslistáróljézusom, mit keresel ott?
csebi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Bár nem volt rajta, de Szudánt is kihúzhatom a bakancslistáról
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
múlt vasárnapi darts versenyen két 180, és egy 16 nyilas 😊Grat! Nekem azt hiszem 18 nyilas volt a legjobb.
12 is lehetett volna 136-os kiszállóval (előtte 140, 100, 125 volt a first 9), de hát na, majd legközelebb 😊
kaszo
Egyszer lehetett volna egy 15 nyilas, de dupla20-nál fölé dobtam. Aztán jól megzavarodtam és kellett még 6-7 kör mire kiszálltam 😀
több mint 8 éve
múlt vasárnapi darts versenyen két 180, és egy 16 nyilas 😊 12 is lehetett volna 136-os kiszállóval (előtte 140, 100, 125 volt a first 9), de hát na, majd legközelebb 😊
több mint 8 éve
Rendes vagy. Köszönöm.Nincs kétség e felől...Nagyobbik a csapat EB-n most Kazanyban az egyenit fogja jatszani. 19 evesen ez nagy szo. Kisebb az ifi EB-re megy. Ha ezeken tisztesseggel kepviselik Magyarorszagot akkor az lesz a fokozas.Ismét bajnok lett a pécsi csapat. 16 évesen felnőtt magyar bajnok lett a kisebbik fiam! Bátyja pedig már 2x felnőtt magyar bajnok 19 évesen! Mindegyik fordulóban mindkettő minden meccsét megnyerte!!Hova lehet még ezt fokozni? 😀
diverdoc
Matthew99
diverdoc
Matthew99
több mint 8 éve
Nincs kétség e felől...Nagyobbik a csapat EB-n most Kazanyban az egyenit fogja jatszani. 19 evesen ez nagy szo. Kisebb az ifi EB-re megy. Ha ezeken tisztesseggel kepviselik Magyarorszagot akkor az lesz a fokozas.Ismét bajnok lett a pécsi csapat. 16 évesen felnőtt magyar bajnok lett a kisebbik fiam! Bátyja pedig már 2x felnőtt magyar bajnok 19 évesen! Mindegyik fordulóban mindkettő minden meccsét megnyerte!!Hova lehet még ezt fokozni? 😀
diverdoc
Matthew99
diverdoc
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nagyobbik a csapat EB-n most Kazanyban az egyenit fogja jatszani. 19 evesen ez nagy szo. Kisebb az ifi EB-re megy. Ha ezeken tisztesseggel kepviselik Magyarorszagot akkor az lesz a fokozas.Ismét bajnok lett a pécsi csapat. 16 évesen felnőtt magyar bajnok lett a kisebbik fiam! Bátyja pedig már 2x felnőtt magyar bajnok 19 évesen! Mindegyik fordulóban mindkettő minden meccsét megnyerte!!Hova lehet még ezt fokozni? 😀
diverdoc
Matthew99
több mint 8 éve
Ismét bajnok lett a pécsi csapat. 16 évesen felnőtt magyar bajnok lett a kisebbik fiam! Bátyja pedig már 2x felnőtt magyar bajnok 19 évesen! Mindegyik fordulóban mindkettő minden meccsét megnyerte!!Hova lehet még ezt fokozni? 😀
diverdoc
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Ismét bajnok lett a pécsi csapat. 16 évesen felnőtt magyar bajnok lett a kisebbik fiam! Bátyja pedig már 2x felnőtt magyar bajnok 19 évesen! Mindegyik fordulóban mindkettő minden meccsét megnyerte!!
több mint 8 éve
Első évben nem kell.köszi! 😊25. lettem az országos amatőr darts kupán 864 játékosból, ráadásul egy "tévés" centerpályás meccsen bull kiszállóval hoztam a leget 😊gratula! Majd figyelmeztess, hogy téged se engedjünk be a Bowl.hu-s ligába...
a 9-2-es mérkőzésarányom igencsak várakozáson felüli lett a nyári 3-2 körülihez képest 😀
kaszo
bergerdani
áh, nem hoznám olyan nehéz helyzetbe Sobrit, hogy tippelgetnie kelljen a hendit... 😛
kaszo
Rookie.
több mint 8 éve
köszi! 😊25. lettem az országos amatőr darts kupán 864 játékosból, ráadásul egy "tévés" centerpályás meccsen bull kiszállóval hoztam a leget 😊gratula! Majd figyelmeztess, hogy téged se engedjünk be a Bowl.hu-s ligába...
a 9-2-es mérkőzésarányom igencsak várakozáson felüli lett a nyári 3-2 körülihez képest 😀
kaszo
bergerdani
áh, nem hoznám olyan nehéz helyzetbe Sobrit, hogy tippelgetnie kelljen a hendit... 😛
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
25. lettem az országos amatőr darts kupán 864 játékosból, ráadásul egy "tévés" centerpályás meccsen bull kiszállóval hoztam a leget 😊gratula! Majd figyelmeztess, hogy téged se engedjünk be a Bowl.hu-s ligába...
kaszo
Mindig jövőre
több mint 8 éve
25. lettem az országos amatőr darts kupán 864 játékosból, ráadásul egy "tévés" centerpályás meccsen bull kiszállóval hoztam a leget 😊a 9-2-es mérkőzésarányom igencsak várakozáson felüli lett a nyári 3-2 körülihez képest 😀
több mint 8 éve
bergerdani
4 913
megígérem, utoljára fényezem magam"vigyünk egy kis amerikaifocit a hírtvbe" vígoperett, 1. felvonás
hirtv.hu/hirtvsport/peyton-manning-tagad-1321205
(ha nem játszható le, én kérek elnézést)
Mindig jövőre
több mint 8 éve
már csak 1 nap és repülhetek haza az ünnepekre!!!!!!
Szerkesztette: csebi