Make Love

27 feliratkozó

több mint 8 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
holnaptól megint matricagyűjtés a sparban, juhééé!
slowmotion
Mit adnak érte?

Mindig jövőre!
több mint 8 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Glasgow, Rangers-meccsel.

Mindig jövőre
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 635 — Cowboys fan
holnaptól megint matricagyűjtés a sparban, juhééé!
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hatósági vizsga megvan, szóbeli és írásbeli is elsőre 😎 Végre ismét bp

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

Az Európa Bajnokság megnyitóján a fiam a magyar zászlóvivő. Egy apának nem semmi ezt látni!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
életünk a cégnél

íme a régi kontroller:
 www.konzolokszervize.hu/data/picture_product/75/1875/microsoft-xbox-360-controller-vezeteknelkuli-pc-hez-is-hasznalhato-fekete-x360-27051.jpg

és itt az új:
 i1085.photobucket.com/albums/j433/herremans007/11195264_432633883589911_1068298826_n_zpsw4hvvnqd.jpg

😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
Bár nem volt rajta, de Szudánt is kihúzhatom a bakancslistáról
csebi
jézusom, mit keresel ott?
Amadeus91
Dolgozom 😊

@Sobri: azért eléggé alulértékeled a diplomata fizetést ...

@ slowmotion: itt nagyobb nyugalom van mint odahaza. Nincs tüntetés mki békés 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
csebi
Amadeus91
Havi 1200 eurót. Kb. 😉
Sobri Jóska
Az Bécsben a mosogató fizu.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 635 — Cowboys fan
csebi
Amadeus91
várj, lehet, hogy az egész országot felrobbantották, és csak azért kell kihúznia, mert többé már nem létezik
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 437 — #NoStress
csebi
Amadeus91
Havi 1200 eurót. Kb. 😉

több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
csebi

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
múlt vasárnapi darts versenyen két 180, és egy 16 nyilas 😊
12 is lehetett volna 136-os kiszállóval (előtte 140, 100, 125 volt a first 9), de hát na, majd legközelebb 😊
kaszo
Grat! Nekem azt hiszem 18 nyilas volt a legjobb.
Egyszer lehetett volna egy 15 nyilas, de dupla20-nál fölé dobtam. Aztán jól megzavarodtam és kellett még 6-7 kör mire kiszálltam 😀

több mint 8 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
múlt vasárnapi darts versenyen két 180, és egy 16 nyilas 😊
12 is lehetett volna 136-os kiszállóval (előtte 140, 100, 125 volt a first 9), de hát na, majd legközelebb 😊
több mint 8 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Ismét bajnok lett a pécsi csapat. 16 évesen felnőtt magyar bajnok lett a kisebbik fiam! Bátyja pedig már 2x felnőtt magyar bajnok 19 évesen! Mindegyik fordulóban mindkettő minden meccsét megnyerte!!
diverdoc
Hova lehet még ezt fokozni? 😀
Matthew99
Nagyobbik a csapat EB-n most Kazanyban az egyenit fogja jatszani. 19 evesen ez nagy szo. Kisebb az ifi EB-re megy. Ha ezeken tisztesseggel kepviselik Magyarorszagot akkor az lesz a fokozas.
diverdoc
Nincs kétség e felől...
Matthew99
Rendes vagy. Köszönöm.

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Ismét bajnok lett a pécsi csapat. 16 évesen felnőtt magyar bajnok lett a kisebbik fiam! Bátyja pedig már 2x felnőtt magyar bajnok 19 évesen! Mindegyik fordulóban mindkettő minden meccsét megnyerte!!
diverdoc
Matthew99
Nagyobbik a csapat EB-n most Kazanyban az egyenit fogja jatszani. 19 evesen ez nagy szo. Kisebb az ifi EB-re megy. Ha ezeken tisztesseggel kepviselik Magyarorszagot akkor az lesz a fokozas.
diverdoc
Nincs kétség e felől...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
diverdoc
Matthew99

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
diverdoc

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 437 — #NoStress
25. lettem az országos amatőr darts kupán 864 játékosból, ráadásul egy "tévés" centerpályás meccsen bull kiszállóval hoztam a leget 😊
a 9-2-es mérkőzésarányom igencsak várakozáson felüli lett a nyári 3-2 körülihez képest 😀
kaszo
gratula! Majd figyelmeztess, hogy téged se engedjünk be a Bowl.hu-s ligába...
bergerdani
köszi! 😊
áh, nem hoznám olyan nehéz helyzetbe Sobrit, hogy tippelgetnie kelljen a hendit... 😛
kaszo
Első évben nem kell.
Rookie.

több mint 8 éve
25. lettem az országos amatőr darts kupán 864 játékosból, ráadásul egy "tévés" centerpályás meccsen bull kiszállóval hoztam a leget 😊
a 9-2-es mérkőzésarányom igencsak várakozáson felüli lett a nyári 3-2 körülihez képest 😀
kaszo
bergerdani
köszi! 😊
áh, nem hoznám olyan nehéz helyzetbe Sobrit, hogy tippelgetnie kelljen a hendit... 😛
több mint 8 éve
kaszo

Mindig jövőre
több mint 8 éve
több mint 8 éve
megígérem, utoljára fényezem magam
"vigyünk egy kis amerikaifocit a hírtvbe" vígoperett, 1. felvonás

hirtv.hu/hirtvsport/peyton-manning-tagad-1321205
(ha nem játszható le, én kérek elnézést)

Mindig jövőre
több mint 8 éve
már csak 1 nap és repülhetek haza az ünnepekre!!!!!!

Szerkesztette: csebi