NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
januártól sportszerkesztő leszek a Hír TV-nél. Egészen hihetetlen, mennyire összejött az életem alig egy év alatt.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
...Ha lehet szavazni, akkor az elfogadásra szavazok.
markny
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
még októberben pályáztam meg a munkahelyemen egy vezetői pozíciót, azóta a többlépcsős interjúk annyira jól sikerültek, hogy ma felajánlottak egy állást Lyonban, mondanom sem kell ez mekkora szakmai előrelépés.ami már kevésbé make love: a hétvégén el kell döntenem, hogy elfogadom, ha igen, a jövő héten már ki is kéne utaznom...
több mint 9 éve
A fiamék (balról 2.) a junior világbajnokságon. Egy apának ez azért igen nagy büszkeség!!!
Egyébként szépen helyt álltak. Hong-Kongtól (Kina II), Franciaországtól, Németországtól kikaptunk, de Kolumbiát, Dominikát, Mexikot, Szlovéniát megverték. Várakozáson felüli eredmény.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
A felsorolásból most én is ezt választottam, mert ez még legalább érdekel, a többi altéma annyira nem mozgatott meg. De ez majd csak 2016-ban lesz majd valamikor.én anno kül-és biztonságpolitikát választottam, nem volt egyszerű.😀 Azt tuti nem választanám, nálunk csak "igényfelmérés volt" még.Igen, gazdasági igazgatást választottam, az majd 1 hónap múlva lesz, a mai szeánsz a kötelező 5 modul volt.Szakvizsga pipa 😊Közig? Milyen altémát választottál? lassan majd nekem is kell...
empty taxi
Vrij6
empty taxi
Mennyire volt nehéz?
Vrij6
csebi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 9 éve
én anno kül-és biztonságpolitikát választottam, nem volt egyszerű.😀 Azt tuti nem választanám, nálunk csak "igényfelmérés volt" még.Igen, gazdasági igazgatást választottam, az majd 1 hónap múlva lesz, a mai szeánsz a kötelező 5 modul volt.Szakvizsga pipa 😊Közig? Milyen altémát választottál? lassan majd nekem is kell...
empty taxi
Vrij6
empty taxi
Mennyire volt nehéz?
Vrij6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Azt beszéltük h szarabbra számítottunk, de a vizsgabiztos szerint nem volt könnyű, hiszen 0 db 4-es v 5-ös írásbeli lett, a szóbelinél meg szerencsém volt, nagyon jó tételt húztam.😀 Azt tuti nem választanám, nálunk csak "igényfelmérés volt" még.Igen, gazdasági igazgatást választottam, az majd 1 hónap múlva lesz, a mai szeánsz a kötelező 5 modul volt.Szakvizsga pipa 😊Közig? Milyen altémát választottál? lassan majd nekem is kell...
empty taxi
Vrij6
empty taxi
Mennyire volt nehéz?
Vrij6
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
😀 Azt tuti nem választanám, nálunk csak "igényfelmérés volt" még.Igen, gazdasági igazgatást választottam, az majd 1 hónap múlva lesz, a mai szeánsz a kötelező 5 modul volt.Szakvizsga pipa 😊Közig? Milyen altémát választottál? lassan majd nekem is kell...
empty taxi
Vrij6
empty taxi
Mennyire volt nehéz?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 9 éve
Mikey
18 752
Az All Blacks eddig is nagy kedvenc volt és Sonny Bill Williams, innentől az egyik kedvenc sportolom.Securitys embernek a szerelési technikája egészen rendben van. Bár hogy szegény gyereket miért kellett így földre vinni, azt nem teljesen értem. De a végén jól járt. 😊
www.youtube.com/watch?v=o1efwKglwZU
diverdoc
több mint 9 éve
Igen, gazdasági igazgatást választottam, az majd 1 hónap múlva lesz, a mai szeánsz a kötelező 5 modul volt.Szakvizsga pipa 😊Közig? Milyen altémát választottál? lassan majd nekem is kell...
empty taxi
Vrij6
Madden hates me.
több mint 9 éve
Szakvizsga pipa 😊Közig? Milyen altémát választottál? lassan majd nekem is kell...
empty taxi
több mint 9 éve
Szakvizsga pipa 😊
Madden hates me.
több mint 9 éve
Az All Blacks eddig is nagy kedvenc volt és Sonny Bill Williams, innentől az egyik kedvenc sportolom.(kifelé menet meg még kicsit letépte a biztonsági ember fejét, és belehugyozott a nyakába, csak a miheztartás végett)
diverdoc
több mint 9 éve
Az All Blacks eddig is nagy kedvenc volt és Sonny Bill Williams, innentől az egyik kedvenc sportolom.www.youtube.com/watch?v=o1efwKglwZU
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Albikérdés letudva
több mint 9 éve
öööazt nemtom nálatok kik a bérszámfejtők, de akikkel mi játszottunk azok júniusban 5-1-re nyerték az országos döntőt, ahol ez a videó is jól mutatja az ellenfélnél nem nagyon volt labda.
nekünk a BDO csinálja a bérszámfejtést, de az a csoport csupa nőből áll 😛
slowmotion
www.youtube.com/watch?v=q-ANDKAJvzQ
"a negyedik percben: a BDO védője az ellenfelét letámadó Mócsát találta el, s a játékszer a kaputól tizennégy méterre helyezkedő játékos térdéről Benkó felett a hálóban kötött ki (0-1)."
Messi vagy CR mikor lőtt gólt14 méterről kiskapura térddel? de ne legyen nagy arcom : D
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Megvertük a BDO-t üzleti ligában! az elmúlt 14 meccsükből 14-et nyertek, mi 1-et.ööö
Igaz ez volt az első meccsem. Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de... : D
eaglesmcnabb
nekünk a BDO csinálja a bérszámfejtést, de az a csoport csupa nőből áll 😛
több mint 9 éve
Megvertük a BDO-t üzleti ligában! az elmúlt 14 meccsükből 14-et nyertek, mi 1-et. Igaz ez volt az első meccsem. Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de... : D
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
bogjosi
1 496
Köszönöm Dion Lewis, Forte, Freeman, Forsett, Fitz, TY Yeldon a TD-ket és a 42x oddsot! jéjj 😊
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 9 éve
esik az eső!!! 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
12 nap írország 😊 guinness for life