NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
17
4
2:15, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 9 éve
Végülis volt esély, hogy te is pont Dordrechtbe mész....Egypt.csebiŐsztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiMerre? Én valószínűleg Dordrecht-be megyek egy rövidke 2-3 hónapra, az ismerősömhöz.😛Coolearie
Olyan 1 a 250.000.000-hoz.
több mint 9 éve
Egypt.Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiMerre? Én valószínűleg Dordrecht-be megyek egy rövidke 2-3 hónapra, az ismerősömhöz.😛Coolearie
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiMerre? Én valószínűleg Dordrecht-be megyek egy rövidke 2-3 hónapra, az ismerősömhöz.😛
több mint 9 éve
OlyasmiKülszolgálat?empty taxinem, akkor jövök én vissza 😊csebiAkkor meg majd jön egy másik.Sobri Jóska😀Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiAkkor a helyedre jöhet 1 db bevándorló. 😊Sobri Jóska
de csak 3 évig tartózkodhat itt ...csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Külszolgálat?nem, akkor jövök én vissza 😊csebiAkkor meg majd jön egy másik.Sobri Jóska😀Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiAkkor a helyedre jöhet 1 db bevándorló. 😊Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
dugo93
4 225
szerintem még a kategória se ugyanaz 😀Volt feszt--->bungee jumpinglecsúszni a drótkötélen miközben tombol a tömeg a lábad alatt nagyobb 😉
nincsenek rá szavak @)dugo1993
de tény, a bungee se gyengeToto21
több mint 9 éve
Toto21
5 955
Volt feszt--->bungee jumpinglecsúszni a drótkötélen miközben tombol a tömeg a lábad alatt nagyobb 😉
nincsenek rá szavak @)dugo1993
de tény, a bungee se gyenge
több mint 9 éve
nem, akkor jövök én vissza 😊Akkor meg majd jön egy másik.Sobri Jóska😀Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiAkkor a helyedre jöhet 1 db bevándorló. 😊Sobri Jóska
több mint 9 éve
Akkor meg majd jön egy másik.😀Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiAkkor a helyedre jöhet 1 db bevándorló. 😊Sobri Jóska
több mint 9 éve
😀Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiAkkor a helyedre jöhet 1 db bevándorló. 😊Sobri Jóska
de csak 3 évig tartózkodhat itt ...
több mint 9 éve
Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiAkkor a helyedre jöhet 1 db bevándorló. 😊
több mint 9 éve
Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!
több mint 9 éve
dekan vagyok a BSHU-nmunkahely, ahol nem kell szabadnapot kivenni es hetvegen dolgozni sem, azert, hogy minden delutan a strandon fetrenghetek es vegignezhetem a tdf osszes szakaszat ?Mit dolgozol?adam8
:3MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
országgyűlési képviselőmunkahely, ahol nem kell szabadnapot kivenni es hetvegen dolgozni sem, azert, hogy minden delutan a strandon fetrenghetek es vegignezhetem a tdf osszes szakaszat ?Mit dolgozol?adam8
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Július 4. amerikai földön :cool:
több mint 9 éve
hétszilvafás adam8
2 647
munkahely, ahol nem kell szabadnapot kivenni es hetvegen dolgozni sem, azert, hogy minden delutan a strandon fetrenghetek es vegignezhetem a tdf osszes szakaszat ?Mit dolgozol?
több mint 9 éve
munkahely, ahol nem kell szabadnapot kivenni es hetvegen dolgozni sem, azert, hogy minden delutan a strandon fetrenghetek es vegignezhetem a tdf osszes szakaszat ?:3
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
10 óra 56 perckor hivatalosan is apa lettem. Kislány és Mira lett a neve 😊JC6Stíleszerűen: miraculous.
A következő fiú legyen, koncentrálj jobban. 😉
több mint 9 éve
10 óra 56 perckor hivatalosan is apa lettem. Kislány és Mira lett a neve 😊JC6kis lány, nagy kaland
több mint 9 éve
10 óra 56 perckor hivatalosan is apa lettem. Kislány és Mira lett a neve 😊JC6Aludd ki magad 😀 Grat!
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
10 óra 56 perckor hivatalosan is apa lettem. Kislány és Mira lett a neve 😊JC6gratnagyfiú
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
10 óra 56 perckor hivatalosan is apa lettem. Kislány és Mira lett a neve 😊
több mint 9 éve
Csohodáááálatosss hiánypótló találmány:oldható gyorskötöző
(a lidliben vettem)
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
Tegnap reggel találtam egy négy levelű lóherét. Rá két órára jött a telefon a fizetésemelésről. Véletlen lenne? Nem hinném... 😀dugo1993Valóban.
Én tegnap reggel nem találtam.
Nem is jött a telefon...