NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 9 éve
és két évvel később már mindketten igent mondtunk 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Rajna, téged láttalak az atv-n?kaptam már el a Parlament TV-n 😊
Grat, ha igen!
Amadeus91
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 902
Rajna, téged láttalak az atv-n? Grat, ha igen!
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
A két kedvenc sportom találkozása!!Egy tollas oldalon linkelték ezt
www.bleedinggreennation.com/2015/8/17/9164173/sam-bradford-eagles-injury-badminton-acl-rehab-recovery-quarterback-ping-pong
And then every day we were out here playing badminton....He would hit it high and make me change directions and run. He throws all these PE games at you. ...That’s pretty close to the positions and movements you’ve got to make as a quarterback. I’m sure people up in the offices are looking out and wondering what in the world are they doing playing badminton?
Örülök, hogy pl. F1 pilóták uták NFL kapcsolat is van 😊
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Végre hideg van a szobámban!!! Nagyon vártam már ezt az időt😊
több mint 9 éve
fogalmazzunk úgy hogy meccs közben is egész nyugodtan koncentrálhatok a párlat ízvilágára 😛elszopogatom a maradék whisky-t a United meccs alatt, jöhet az utolsó este Angliában - holnap meg irány haza yeah :cool:davemayerennyire rosszul csak nem játszhat a mú, hogy inni kelljen miatta... vagy mégis? 😀slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
elszopogatom a maradék whisky-t a United meccs alatt, jöhet az utolsó este Angliában - holnap meg irány haza yeah :cool:davemayerennyire rosszul csak nem játszhat a mú, hogy inni kelljen miatta... vagy mégis? 😀
több mint 9 éve
elszopogatom a maradék whisky-t a United meccs alatt, jöhet az utolsó este Angliában - holnap meg irány haza yeah :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Levitettem magam a feleségemmel. Tankoltam a kocsijába 3 rugóért, plusz meghívtam a híres Sugó-parti lángossütőnél egy sajtos-tejfölösre. Olcsón megúsztam. 😀Kellemesen csalódtam a bonyhádi okmányiroda ügyintézőiben, elhagytam a motoromról a rendszámot, és teljesen korrekten jártak el. Először is, mikor bejelentettem, mondták hogy csinálhatnak rögtön egy újat, (13000 Ft) de szerintük inkább várjak 1-2 hetet hátha valaki megtalálja és leadja. Oké.és mivel mentél oda? a rendszám nélküli motoroddal? 😀slowmotion
10 nap elteltével (tegnap) megint bementem, a hölgy megnézte a rendszerben hogy valóban megtalálták és leadták a múlt héten, csak azt nem tudta megmondani hogy pontosan melyik irodára. Erre megkérdezte hogy merre jártam amikor elveszett (Pécs-Komló-Bonyhád-Szekszárd-Baja) és sorban felhívta az okmányirodákat, végül kiderítették hogy Baján van. Az ottani ügyintézővel megbeszélt mindent előre, így mikor elmentem érte pikk-pakk lezajlott a dolog, nem voltam bent 5 percnél többet. Hát ennyi. Riszpekt a hölgyeknek, érdekes hogy így is lehet ügyeket intézni...Jan
több mint 9 éve
van almás nokia a végén? na ugye. 😀Már előre várom h legyen vmi rendőri atrocitás ahol lehet vitázni, hogy az most vipera v szelfibot 😀empty taxiszeptember 4.-e a születésnapom, eddig is jónak ígérkezett az esti meccsnézés, de így hogy már jegyünk is van elég brutális nap lesz az ( a májamnak...) 😊davemayerselfiebotot ne hagyd otthonAsbee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Már előre várom h legyen vmi rendőri atrocitás ahol lehet vitázni, hogy az most vipera v szelfibot 😀szeptember 4.-e a születésnapom, eddig is jónak ígérkezett az esti meccsnézés, de így hogy már jegyünk is van elég brutális nap lesz az ( a májamnak...) 😊davemayerselfiebotot ne hagyd otthonAsbee
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
szeptember 4.-e a születésnapom, eddig is jónak ígérkezett az esti meccsnézés, de így hogy már jegyünk is van elég brutális nap lesz az ( a májamnak...) 😊davemayerselfiebotot ne hagyd otthon
több mint 9 éve
Kellemesen csalódtam a bonyhádi okmányiroda ügyintézőiben, elhagytam a motoromról a rendszámot, és teljesen korrekten jártak el. Először is, mikor bejelentettem, mondták hogy csinálhatnak rögtön egy újat, (13000 Ft) de szerintük inkább várjak 1-2 hetet hátha valaki megtalálja és leadja. Oké.és mivel mentél oda? a rendszám nélküli motoroddal? 😀
10 nap elteltével (tegnap) megint bementem, a hölgy megnézte a rendszerben hogy valóban megtalálták és leadták a múlt héten, csak azt nem tudta megmondani hogy pontosan melyik irodára. Erre megkérdezte hogy merre jártam amikor elveszett (Pécs-Komló-Bonyhád-Szekszárd-Baja) és sorban felhívta az okmányirodákat, végül kiderítették hogy Baján van. Az ottani ügyintézővel megbeszélt mindent előre, így mikor elmentem érte pikk-pakk lezajlott a dolog, nem voltam bent 5 percnél többet. Hát ennyi. Riszpekt a hölgyeknek, érdekes hogy így is lehet ügyeket intézni...Jan
több mint 9 éve
Kellemesen csalódtam a bonyhádi okmányiroda ügyintézőiben, elhagytam a motoromról a rendszámot, és teljesen korrekten jártak el. Először is, mikor bejelentettem, mondták hogy csinálhatnak rögtön egy újat, (13000 Ft) de szerintük inkább várjak 1-2 hetet hátha valaki megtalálja és leadja. Oké.10 nap elteltével (tegnap) megint bementem, a hölgy megnézte a rendszerben hogy valóban megtalálták és leadták a múlt héten, csak azt nem tudta megmondani hogy pontosan melyik irodára. Erre megkérdezte hogy merre jártam amikor elveszett (Pécs-Komló-Bonyhád-Szekszárd-Baja) és sorban felhívta az okmányirodákat, végül kiderítették hogy Baján van. Az ottani ügyintézővel megbeszélt mindent előre, így mikor elmentem érte pikk-pakk lezajlott a dolog, nem voltam bent 5 percnél többet. Hát ennyi. Riszpekt a hölgyeknek, érdekes hogy így is lehet ügyeket intézni...
több mint 9 éve
szóval röviden miattatok fagyott az egész 😀szeptember 4.-e a születésnapom, eddig is jónak ígérkezett az esti meccsnézés, de így hogy már jegyünk is van elég brutális nap lesz az ( a májamnak...) 😊davemayer4en nyomtuk 8 gépről és 7 óra alatt már sikerült is jegyhez jutnunk 😀peach
több mint 9 éve
Pedig én a nemzeti médiában nem hallottam, hogy probléma lett volna az értékesítéssel. Csak annyit mondtak, hogy hatalmas az érdeklődés. 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
nálunk is 7 órán át tartott mire sikerült unokatesómnak... viccszeptember 4.-e a születésnapom, eddig is jónak ígérkezett az esti meccsnézés, de így hogy már jegyünk is van elég brutális nap lesz az ( a májamnak...) 😊davemayer4en nyomtuk 8 gépről és 7 óra alatt már sikerült is jegyhez jutnunk 😀peach
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
szeptember 4.-e a születésnapom, eddig is jónak ígérkezett az esti meccsnézés, de így hogy már jegyünk is van elég brutális nap lesz az ( a májamnak...) 😊davemayer4en nyomtuk 8 gépről és 7 óra alatt már sikerült is jegyhez jutnunk 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
szeptember 4.-e a születésnapom, eddig is jónak ígérkezett az esti meccsnézés, de így hogy már jegyünk is van elég brutális nap lesz az ( a májamnak...) 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
"Kis" izgalmak után, de nagybácsi lettem!! 😍TonyÉn nem arcoskodok, csak simán bácsi. :p
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
"Kis" izgalmak után, de nagybácsi lettem!! 😍
több mint 9 éve
Toto21
5 955
Négy napig stég+sör ^ ^rantotthusNekem mától augusztus 12-ig szabi 😊 Emellett egészségedre 😉
több mint 9 éve
rantotthus
261
Négy napig stég+sör ^ ^
több mint 9 éve
azért annyira sok nem volt, mivel korábban tisztázásra került, hogy külszolgálat. na most meglepődnék, ha Magyarországnak lenne mondjuk 250.000.000 helyen külképviselete 😊Végülis volt esély, hogy te is pont Dordrechtbe mész....Egypt.csebiŐsztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiMerre? Én valószínűleg Dordrecht-be megyek egy rövidke 2-3 hónapra, az ismerősömhöz.😛Coolearie
Olyan 1 a 250.000.000-hoz.Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
😀😀Végülis volt esély, hogy te is pont Dordrechtbe mész....Egypt.csebiŐsztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiMerre? Én valószínűleg Dordrecht-be megyek egy rövidke 2-3 hónapra, az ismerősömhöz.😛Coolearie
Olyan 1 a 250.000.000-hoz.Sobri Jóska