NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 695
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Make Love
27 feliratkozó
több mint 14 éve
ismételten egy kurwa jó buli, a hely nem volt a legmegfelelőbb, de azért összességében odavert... így dél tájékán illett is felkelnem 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
az másra vonatkozik 😊Azért az avatarod már sejtet egysmást. 😊szabaEz már a KPMG hatása. Eddig még egyszer sem láttalak ingben, csak pólóban.vadibandihát igen, régen nem nagyon hordtam ingeket
most meg 2 nap után már meztelenül érzem magam nyakkendő nélkül 😀
amúgy megnyugtatok mindenkit nem vágyom országvezető szerepre
még 😛briareos
több mint 14 éve
szaba
10 543
Azért az avatarod már sejtet egysmást. 😊hát igen, régen nem nagyon hordtam ingeket24 ing kivasalvaEz már a KPMG hatása. Eddig még egyszer sem láttalak ingben, csak pólóban.vadibandi
jó érzésbriareos
még 😛briareos
több mint 14 éve
hát igen, régen nem nagyon hordtam ingeket24 ing kivasalvaEz már a KPMG hatása. Eddig még egyszer sem láttalak ingben, csak pólóban.vadibandi
jó érzésbriareos
még 😛
több mint 14 éve
nem semmi személyi kultusz alakult ki bria körül 😊JJ Tillerakinek megvolt a perfect week és az öv az igazi példakép a mai ifjúság számára 😀
több mint 14 éve
nem semmi személyi kultusz alakult ki bria körül 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
asszony? Briánál? 😀konqueroraktuális kedvezményezett
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Gondolkodom, tehát Nőtlen vagyok 😂asszony? Briánál? 😀konqueroregy igazi férfi magának vasalja az ingjeitNe egess mar mint Phins szurkolot.
jó tudom én speciális eset vagyok, de a katona felmenők miatt többek között imádok vasalni 😀briareos
Hazudd hogy az asszony vasalta 😊Delonso_
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
asszony? Briánál? 😀Ne egess mar mint Phins szurkolot.Csaj csinálta?catattackegy igazi férfi magának vasalja az ingjeit
jó tudom én speciális eset vagyok, de a katona felmenők miatt többek között imádok vasalni 😀briareos
Hazudd hogy az asszony vasalta 😊Delonso_
több mint 14 éve
Ne egess mar mint Phins szurkolot.egy igazi férfi magának vasalja az ingjeit24 ing kivasalvaCsaj csinálta?catattack
jó érzésbriareos
Hazudd hogy az asszony vasalta 😊
több mint 14 éve
elkezdtem spanyolul tanulni, és így elsőre azt kell, hogy mondjam, nem olyan rossz ez 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Én inkább nem akarom elképzelni briát, mint az ország egyik vezetőjét 😀 Mindenkit kibanolna 😀Ha sokat vasalsz, még sokra viheted. Oszkó Peti, László Csaba ex-pénzügyérek, Hegedűs Tamás fő parlamenti jobbikos pénzügyes mind megfordultak a cégnél szépen vasalt ingekben.Dzsokijuing24 ing kivasalvaEz már a KPMG hatása. Eddig még egyszer sem láttalak ingben, csak pólóban.vadibandi
jó érzésbriareos
Bár biztos megvalósítaná Mogács jónőfogó-gátját.
több mint 14 éve
Ha sokat vasalsz, még sokra viheted. Oszkó Peti, László Csaba ex-pénzügyérek, Hegedűs Tamás fő parlamenti jobbikos pénzügyes mind megfordultak a cégnél szépen vasalt ingekben.24 ing kivasalvaEz már a KPMG hatása. Eddig még egyszer sem láttalak ingben, csak pólóban.vadibandi
jó érzésbriareos
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
24 ing kivasalvaEz már a KPMG hatása. Eddig még egyszer sem láttalak ingben, csak pólóban.
jó érzésbriareos
több mint 14 éve
24 ing kivasalvaÉn kb ugyanennyi pólót gőzöltem át. Inkább azokat viselem, de nekem is van egy rakás ingem.
jó érzésbriareos
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
a vasalómba nem kell desztilált, normállal is megyvicces, én is ittam közben 😀briareosMit? Desztillált vizet?catattack
sört
több mint 14 éve
24 ing kivasalvaminden elismerésem
jó érzésbriareos
több mint 14 éve
egy igazi férfi magának vasalja az ingjeit24 ing kivasalvaCsaj csinálta?catattack
jó érzésbriareos
jó tudom én speciális eset vagyok, de a katona felmenők miatt többek között imádok vasalni 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
24 ing kivasalvalol, nekem van v 3 😊 abból 1 ami ilyen "ünnepi" szal Suit Up nem nekem való 😀
jó érzésbriareos