NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 690
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Make Love
27 feliratkozó
több mint 14 éve
sötét hajú.most biztos nagyon leégetem magam,de sose tudtam milyen nő akar lenni ez a "brunette"...Cowboykarcsinem is nagyon lehetne jobb a napom 😀Cowboykarcsimég egy hot brunette segíthetne a dolgon. vagy kettőkonqueror
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=ErKhlyPyVrsma végre újra kurva jó idő volt 😊 remélem marad vmi hasonló legalább szept végéig 😊
több mint 14 éve
most biztos nagyon leégetem magam,de sose tudtam milyen nő akar lenni ez a "brunette"...nem is nagyon lehetne jobb a napom 😀Cowboykarcsimég egy hot brunette segíthetne a dolgon. vagy kettőkonqueror
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
nem is nagyon lehetne jobb a napom 😀Cowboykarcsimég egy hot brunette segíthetne a dolgon. vagy kettő
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Vééégre 😀 Megjött az NFL könyvem :cool: Nem fogok unatkozni az órákon 😀
több mint 14 éve
Most tudtam meg hogy első héten még gyakszik nem leszenk csak előadások,szal holnap csak délután egyre kell mennem egyetemre,így még jobban élvezhetem a mai sport estémet(kosár döntő+foci reggeleig) :cool: A Ferrari is nyert,nem is nagyon lehetne jobb a napom 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Végre van net az albérletben... + ennek örömére kaptam egy LapTopot.. .bár kinőttem az ajándékozgatós korszakból de azért örülök neki 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Tegnap voltzam egyéves házas.Biztos sokak (főleg bria 😉 ) számára hihetetlen,de ez egy kurva jó dolog.
Alighanem bejött a mágikus dátum.
09 09 09
több mint 14 éve
ugyanez, sőt a tv már ki is írja, hogy hívjam fel sürgősen a 0640 150-150-es számot, persze soha nincs szabad ügyintéző... úgy néz ki, hogy le kell mondanom sajnosJJ TillerÉn is a hívással próbálkoztam, de nem jutottam ott se előrébb, ezért gondoltam, hogy írok.
több mint 14 éve
Továbbra is bassza meg az anyát a UPC. A reklamációmra egy 7 után küldtek egy sablon levelet, és továbbították az illetékesek felé. Persze azóta sem jött onnan semmi. Inkább a kurva annyuknak továbbították volna. Az is ennyit ér kb.GRAFIugyanez, sőt a tv már ki is írja, hogy hívjam fel sürgősen a 0640 150-150-es számot, persze soha nincs szabad ügyintéző... úgy néz ki, hogy le kell mondanom sajnos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Továbbra is bassza meg az anyát a UPC. A reklamációmra egy 7 után küldtek egy sablon levelet, és továbbították az illetékesek felé. Persze azóta sem jött onnan semmi. Inkább a kurva annyuknak továbbították volna. Az is ennyit ér kb.
több mint 14 éve
szaba
10 543
ESPNA - és más finomságok - megrendelve, havi 1.500 Ft-ért. Lemondásig 😛
több mint 14 éve
Hát nálunk ez nem így megy 😀 De nem baj, megoldom magamnak így is okosba 😀én nyáron még a lakótársaimmal is meg tudtam szerettetni, pihenésre/elalvásra jobb zene nincs annál, mint ami ott megy 😊JJ Tilleruristen... hallgassatok több Bartók rádiótÉn eleget hallgatok 😊 Csak sajna rajtam kívül az ilyet senki nem szereti itthon :/
http://www.youtube.com/watch?v=tsoMeuyJE5oJJ Tiller
Mellesleg: juhééé átléptem a 15ezer háeszt ^^fetomy
egyébként én is sokszor klasszikusra alszom el 😊 erre a célra valóban legalább olyan jó, mint a relaxációs zenék, meg ilyen hasonló chilloutok😊
több mint 14 éve
én nyáron még a lakótársaimmal is meg tudtam szerettetni, pihenésre/elalvásra jobb zene nincs annál, mint ami ott megy 😊uristen... hallgassatok több Bartók rádiótÉn eleget hallgatok 😊 Csak sajna rajtam kívül az ilyet senki nem szereti itthon :/
Mellesleg: juhééé átléptem a 15ezer háeszt ^^fetomy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
uristen... hallgassatok több Bartók rádiótÉn eleget hallgatok 😊 Csak sajna rajtam kívül az ilyet senki nem szereti itthon :/
Mellesleg: juhééé átléptem a 15ezer háeszt ^^
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
amatorokkel csak erintolegesen foglalkozokEZAZZZZ BAZZEG VEGREmár egy hete megjöttharomt
megjott a kibaszott karacsony szuletesnap nevnap satoros unnep kurvaelet minden egyszerre 😀
10 ora baszki es vege a 7 honapos szenvedesnek FOCI FOCI FOCI fog omleni a tvbol 5 honapon keresztul
JIIIIHHHAAAAAAAAAAAAAAAA :o 😀 :o 😀 :o 😀 :o 😀 :o 😀 :o 😀Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
EZAZZZZ BAZZEG VEGREmár egy hete megjött
megjott a kibaszott karacsony szuletesnap nevnap satoros unnep kurvaelet minden egyszerre 😀
10 ora baszki es vege a 7 honapos szenvedesnek FOCI FOCI FOCI fog omleni a tvbol 5 honapon keresztul
JIIIIHHHAAAAAAAAAAAAAAAA :o 😀 :o 😀 :o 😀 :o 😀 :o 😀 :o 😀Fake
több mint 14 éve
uristen... hallgassatok több Bartók rádióthttp://www.youtube.com/watch?v=tsoMeuyJE5o
---
több mint 14 éve
musical mindent visz részemről.musical, operett?JJ TillerOpera >>>>>>> bármelyik böngésző.szabaOpera <<<<<<< bármelyik színpadi mű.H_Marko
több mint 14 éve
szaba
10 543
Nekem a Jézus Krisztus szupersztár tetszett 😛musical, operett?JJ TillerOpera >>>>>>> bármelyik böngésző.szabaOpera <<<<<<< bármelyik színpadi mű.H_Marko
több mint 14 éve
musical, operett?Opera >>>>>>> bármelyik böngésző.szabaOpera <<<<<<< bármelyik színpadi mű.H_Marko
---
több mint 14 éve
Opera >>>>>>> bármelyik böngésző.szabaOpera <<<<<<< bármelyik színpadi mű.