NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

7 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Jatszik Gordon... Szerintem , ha vizeletmintat adna, akkor pislognanak paran...
Toto21
Nagyon durván abnormálisan mozog.
7 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 413
Jatszik Gordon... Szerintem , ha vizeletmintat adna, akkor pislognanak paran...
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 110 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hajrá Aranyrögök 😛
7 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 895
Denver's Aaron Gordon has a Grade 2 hamstring strain and needs several weeks to recover from the injury, sources tell ESPN. The Nuggets' playoff star has been searching for ways to play in today's Game 7 against Oklahoma City, but it is becoming physically improbable to do so.
KeyG
Curry masfel hetig nem terhetett vissza a grade 4-bol, es nem tudhatjuk, ha nem esik ki az OKC, meg mennyit kene kiulnie. A grade 2 joval sulyosabb, ha ezzel telenyomjak Gordont minden szarral es visszaengedik a palyara, akkore fullos Achilles-in-szakadas lesz, hogy a masik masfel evig nem lesz onmaga legalabb. Megeri vajon a Denvernek? Meglepne, de szerintem tudjak ezt ok is jol, ezzel nem kene kockaztatni, barmennyire is palyan akar lenni Gordon.
Stez
Gordon kezdő.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
7 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 984
Grade 1 volt Currynek de a lenyegen nem valtoztat. Grade 2-vel nem fogjak palyara engedni, nem is ertem ezt hogy "has been searching for ways to play". Mondjuk lehet arra gondolnak hogy toloszeken betoljak vagy nem tudom.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.
Denver's Aaron Gordon has a Grade 2 hamstring strain and needs several weeks to recover from the injury, sources tell ESPN. The Nuggets' playoff star has been searching for ways to play in today's Game 7 against Oklahoma City, but it is becoming physically improbable to do so.
KeyG
Curry masfel hetig nem terhetett vissza a grade 4-bol, es nem tudhatjuk, ha nem esik ki az OKC, meg mennyit kene kiulnie. A grade 2 joval sulyosabb, ha ezzel telenyomjak Gordont minden szarral es visszaengedik a palyara, akkore fullos Achilles-in-szakadas lesz, hogy a masik masfel evig nem lesz onmaga legalabb. Megeri vajon a Denvernek? Meglepne, de szerintem tudjak ezt ok is jol, ezzel nem kene kockaztatni, barmennyire is palyan akar lenni Gordon.

7 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 110 — Vikings fan
Hamstring / Achilles- korábbi bajnokok 3-0
7 hónapja

We are just the Ravens!
7 hónapja
YoungZeeZee 9 403
tetszik a vege az nba-nek.

pacers knicks csemege, foleg ha a reggie miller spike lee beefekre gondolunk a multbol.

a west coast resz kicsit erdektelen nekem.

Legyen a Knicks a nyertes!
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 939 — The Mathematician
Na ez egyre szebben fest, gyakorlatilag csoda hogy eddig eljutottunk? 😏🤷

Report: Celtics' Brown played through partially torn meniscus
 thescore.com/nba/news/3287412
dande2
Azt tudtuk hogy Brown sérült
Negritis, a vajda
Nekem vhol lemaradt fèlúton, így ez új infó volt 🥹
dande2
 www.si.com/fannation/nba/fastbreak/jaylen-brown-official-injury-status-for-celtics-magic-game-4-playoffs-nba

Magic ellen végig téma volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 110 — Így remélem megfelelek nektek.....

dande2
Negritis, a vajda
Nekem vhol lemaradt fèlúton, így ez új infó volt 🥹
7 hónapja

dande2

7 hónapja

7 hónapja
No hát lehet hogy lesz nèmi takarítás 😏

Report: Celtics were considering offseason changes before Tatum's injury
 thescore.com/nba/news/3287345
7 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 432
Kiszálltunk, Gordon hamstring
Cruyffista
Jokic God mode bármikor benne van. Mondjuk kár, hogy Murray, Porter is sérült/beteg... Marad Braun... Így kb abban lehet bízni, hogy valamelyik töltelék karrier napot fog ki.
FLZOLI
Wesszbrakkot nem akarom palyan latni, Huliant le kell kuldeni a sarokba, hadd emeljen ra 20 triplat, hatha 50 szazalekot fog ki. Ez az egyetlen remenyunk. Cserebe hatul kb minden tamasbol pont lesz AG nelkul. Mindenkepp a legjobb shootereket kell felrakni, es 48 perccel szamolni.
7 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Cruyffista
Jokic God mode bármikor benne van. Mondjuk kár, hogy Murray, Porter is sérült/beteg... Marad Braun... Így kb abban lehet bízni, hogy valamelyik töltelék karrier napot fog ki.

7 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Boston tol egy 96-os San Antoniot vagy komolyan veszi a kovetkezo szezont?
Hendrix
Hát nem tudom, egy teljesen egyenlő liga/sorozat szerintem kevésbé izgalmas hosszú távon, mint egy nem betokosodott, de classokba rendeződött liga. Lásd Formula E VS Forma 1

A dinasztia és az állandó rivalizálás szerintem több nézőt vonz be és tart meg mint az évenkénti random tankolás és eszetlen, tét nélküli hajigálás kb bármelyik csapattól amelyik előző évben megdöccent vagy hosszabbítania kéne valakivel.

7 hónapja
Hendrix
hogy?
a White-Holiday-Brown-Pritchard akkor is play-in lesz ha KP-Horford megy a levesbe
Negritis, a vajda
Termeszetesen, de le lehetne tankolni a szezon egy reszet. Aztan mondjuk a 15. helyrol megkapjak a 5. picket hasonloan mint az idei Dallas.

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Hendrix
Hogyne, hogy aztán megkapjuk a lotteryn a 11. picket, a Lakers/Mavs/Sixers meg play-in helyről 1/1-re ugrik 😀

7 hónapja
Akkor innentől hajrá Indiana (esetleg Denver ha csoda folytán tovább mennek)
7 hónapja
Hendrix
hogy?
a White-Holiday-Brown-Pritchard akkor is play-in lesz ha KP-Horford megy a levesbe

7 hónapja

7 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 432
7 hónapja
Csak majdnem igazam lett 😏🥺
7 hónapja
eddig tetszik, remélem végigtolja a knicks
Negritis, a vajda
Legalább nem kellesz éjszakáznom. 😀
KeyG
ha 30+ lesz az előny a félidőben sztem én is alszok
Negritis, a vajda
Keleti döntőkre gondoltam, de ez sima lesz, aludhatsz.
Elengedte ezt a csapat.

We are just the Ravens!