NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Azért írtam ,hogy jövőre jöhet a draftra, ez a senior éve a középsuliban, utána 1év egyetem.Elkezdtem Bronny után olvasgatni egy kicsit. 18 évet már betöltötte, jövőre ha jól tudom jöhet a draftra. Viszont a faterhoz képest nagyon alacsony. Nőnek még az emberek jelentősebbet 18 felett? Vagy megmaradt guardnak?Hát ő nem lesz Wing az fix. 😊
Sixo
Majd kiderül még a tehetsége, mondjuk én a helyében 1 év NCAA-t megtolnék. LeBron szerződésével is összevágna ha jövőre jönne, mert player option-t nem lenne muszáj lehívnia főleg ha a Lakers nem bajnok esélyes.
Toca
több mint 1 éve
Elkezdtem Bronny után olvasgatni egy kicsit. 18 évet már betöltötte, jövőre ha jól tudom jöhet a draftra. Viszont a faterhoz képest nagyon alacsony. Nőnek még az emberek jelentősebbet 18 felett? Vagy megmaradt guardnak?Hát ő nem lesz Wing az fix. 😊
Sixo
Majd kiderül még a tehetsége, mondjuk én a helyében 1 év NCAA-t megtolnék. LeBron szerződésével is összevágna ha jövőre jönne, mert player option-t nem lenne muszáj lehívnia főleg ha a Lakers nem bajnok esélyes.
több mint 1 éve
Jughead
5 221
A senior éve nagyon meggyőző, már top 10 prospect a releváns scouting listákon.A hajnali legjobb gimis propecteknek tartott gálán is jelen volt és 15 pontot szerzett.nem a magasságával hanem a tehetségével van gondElkezdtem Bronny után olvasgatni egy kicsit. 18 évet már betöltötte, jövőre ha jól tudom jöhet a draftra. Viszont a faterhoz képest nagyon alacsony. Nőnek még az emberek jelentősebbet 18 felett? Vagy megmaradt guardnak?Messi says hi, bár ehhez lehet kellett a spéci katalán gumibogyószörp is....
Sixo
Elvileg még azért nőhet kicsit magától is, pláne ha közben ezt mindenféle hormonnal vagy űranyaggal megtámogatják de jelentőset már biztos nem fog magasodni.
FLZOLI
ha nem tolná a PR-t az öreg akkor a srác nem lenne elsőkörös, így meg lehet hogy lottery lesz
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nem a magasságával hanem a tehetségével van gondElkezdtem Bronny után olvasgatni egy kicsit. 18 évet már betöltötte, jövőre ha jól tudom jöhet a draftra. Viszont a faterhoz képest nagyon alacsony. Nőnek még az emberek jelentősebbet 18 felett? Vagy megmaradt guardnak?Messi says hi, bár ehhez lehet kellett a spéci katalán gumibogyószörp is....
Sixo
Elvileg még azért nőhet kicsit magától is, pláne ha közben ezt mindenféle hormonnal vagy űranyaggal megtámogatják de jelentőset már biztos nem fog magasodni.
FLZOLI
ha nem tolná a PR-t az öreg akkor a srác nem lenne elsőkörös, így meg lehet hogy lottery lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Elkezdtem Bronny után olvasgatni egy kicsit. 18 évet már betöltötte, jövőre ha jól tudom jöhet a draftra. Viszont a faterhoz képest nagyon alacsony. Nőnek még az emberek jelentősebbet 18 felett? Vagy megmaradt guardnak?Messi says hi, bár ehhez lehet kellett a spéci katalán gumibogyószörp is....
Sixo
több mint 1 éve
Elkezdtem Bronny után olvasgatni egy kicsit. 18 évet már betöltötte, jövőre ha jól tudom jöhet a draftra. Viszont a faterhoz képest nagyon alacsony. Nőnek még az emberek jelentősebbet 18 felett? Vagy megmaradt guardnak?
több mint 1 éve
Steph egy Doncic kópiummal jelentkezett, mondjuk Clay nem volt üresen.THIS STEPH PASS TO KLAY 🤯
— Bleacher Report (@BleacherReport) March 29, 2023
UNREAL. pic.twitter.com/n2CloiS4JY
több mint 1 éve
www.si.com/nba/2023/03/28/nikola-jokic-praises-joel-embiid-mvp-race-nuggets-76ersEmbiid amúgy megint csucskosre veszi a játszott meccsek számát
több mint 1 éve
Nem néztem a tavalyi évetCsak a szezon eleje óta? Szerintem már tavaky is pozitív volt a FT-mérleg nem kicsit...Eskü egy darabig próbáltam, de a sok twitter videó (plusz idézve twitter videó) teljesen szétcrashelte az oldalt, és feladtam 😀jah telefonról szívás tud lenni
tenorx
a lényeg hogy a szezon eleje óta a lakers dobja közel a legtöbbet és ellene dobják közel a legkevesebbet
ez minimálisan változott az utóbbi időben
Negritis, a vajda
slowmotion
több mint 1 éve
Csak a szezon eleje óta? Szerintem már tavaky is pozitív volt a FT-mérleg nem kicsit...Eskü egy darabig próbáltam, de a sok twitter videó (plusz idézve twitter videó) teljesen szétcrashelte az oldalt, és feladtam 😀jah telefonról szívás tud lenni
tenorx
a lényeg hogy a szezon eleje óta a lakers dobja közel a legtöbbet és ellene dobják közel a legkevesebbet
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
mondjuk azok után hogy a Chris Paul tradet megrépázták kussoljon is a ligaPozitív játékos, mert a csaló liga mindig bailoutolja a Lakerst ilyen játékosokkal a nagy lófaszért, amit jelenlegi helyzetben Westbrook testesített meg.volt az is, de legfőkébb azon beszélgettünk hogy Vanderbilt pozitív vagy negatív játékos 😊Ja igazából láttam, hogy Lakers ekézés megy aztán gondoltam öntök egy kis olajat a tűzre 😕Eskü egy darabig próbáltam, de a sok twitter videó (plusz idézve twitter videó) teljesen szétcrashelte az oldalt, és feladtam 😀Lakers haterségből sose elég, főleg ha valaki Clippers drukker 😀
tenorx
Toca
tenorx
Negritis, a vajda
Még mindig fel vagyok baszva, hogy Westbrook offloadolásából pozitív játékost kaptak vissza.
tenorx
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Pozitív játékos, mert a csaló liga mindig bailoutolja a Lakerst ilyen játékosokkal a nagy lófaszért, amit jelenlegi helyzetben Westbrook testesített meg.volt az is, de legfőkébb azon beszélgettünk hogy Vanderbilt pozitív vagy negatív játékos 😊Ja igazából láttam, hogy Lakers ekézés megy aztán gondoltam öntök egy kis olajat a tűzre 😕Eskü egy darabig próbáltam, de a sok twitter videó (plusz idézve twitter videó) teljesen szétcrashelte az oldalt, és feladtam 😀Lakers haterségből sose elég, főleg ha valaki Clippers drukker 😀
tenorx
Toca
tenorx
Negritis, a vajda
Még mindig fel vagyok baszva, hogy Westbrook offloadolásából pozitív játékost kaptak vissza.
több mint 1 éve
volt az is, de legfőkébb azon beszélgettünk hogy Vanderbilt pozitív vagy negatív játékos 😊Ja igazából láttam, hogy Lakers ekézés megy aztán gondoltam öntök egy kis olajat a tűzre 😕Eskü egy darabig próbáltam, de a sok twitter videó (plusz idézve twitter videó) teljesen szétcrashelte az oldalt, és feladtam 😀Lakers haterségből sose elég, főleg ha valaki Clippers drukker 😀
tenorx
Toca
tenorx
több mint 1 éve
Ja igazából láttam, hogy Lakers ekézés megy aztán gondoltam öntök egy kis olajat a tűzre 😕Eskü egy darabig próbáltam, de a sok twitter videó (plusz idézve twitter videó) teljesen szétcrashelte az oldalt, és feladtam 😀Lakers haterségből sose elég, főleg ha valaki Clippers drukker 😀
tenorx
Toca
több mint 1 éve
Eskü egy darabig próbáltam, de a sok twitter videó (plusz idézve twitter videó) teljesen szétcrashelte az oldalt, és feladtam 😀jah telefonról szívás tud lenni
tenorx
több mint 1 éve
Eskü egy darabig próbáltam, de a sok twitter videó (plusz idézve twitter videó) teljesen szétcrashelte az oldalt, és feladtam 😀Lakers haterségből sose elég, főleg ha valaki Clippers drukker 😀
tenorx
több mint 1 éve
Eskü egy darabig próbáltam, de a sok twitter videó (plusz idézve twitter videó) teljesen szétcrashelte az oldalt, és feladtam 😀
több mint 1 éve
Gondolom ez is ilyen full véletlenVótmá 8-al lentebb 😛
Statisztikai anomália ez a dupla 😀
tenorx
több mint 1 éve
Gondolom ez is ilyen full véletlenebből indult ki az egész ...
Statisztikai anomália ez a dupla 😀
tenorx
olvass vissza ...
több mint 1 éve
Gondolom ez is ilyen full véletlenStatisztikai anomália ez a dupla 😀
több mint 1 éve
Nem kellett csalódnom benned, conteók nagymesterében 😛nem hiszem hogy a bírók direkt tévednének a lakersnekszerintem meg 'kell' james és a Lakers az NBA-nek a rájátszásba és ezt segítik is ahogy tudják
de valszeg van valami bias és elnézés a lakers felé. ez jön össze a védekezésbeli felfogással is
Negritis, a vajda
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
nyilván a tények elhangzottaknem hiszem hogy a bírók direkt tévednének a lakersnekszerintem meg 'kell' james és a Lakers az NBA-nek a rájátszásba és ezt segítik is ahogy tudják
de valszeg van valami bias és elnézés a lakers felé. ez jön össze a védekezésbeli felfogással is
Negritis, a vajda
🤘 gaben 🤘
innentől már hit kérdése
több mint 1 éve
nem hiszem hogy a bírók direkt tévednének a lakersnekszerintem meg 'kell' james és a Lakers az NBA-nek a rájátszásba és ezt segítik is ahogy tudják
Negritis, a vajda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
nem hiszem hogy a bírók direkt tévednének a lakersnekde valszeg van valami bias és elnézés a lakers felé. ez jön össze a védekezésbeli felfogással is
több mint 1 éve
O_OMa nem kapott egy technikait, amit vissza kéne vonni? Vagy mára már szóltak, hogy ne is adjanak neki?
Goodness. https://t.co/88laUNY9GA pic.twitter.com/ro0XnRowIE
— NBA (@NBA) March 28, 2023
Sixo
Jughead
The NBA has rescinded Dallas star Luka Doncic's 16th technical foul, making him eligible to play tonight vs. Pacers.
— Shams Charania (@ShamsCharania) March 27, 2023