NBA
nem odavágásnak nevezném, de visszatartja, hogy a bal kezével odaérjen.azert nekem ugy tunik mintha eloszor jobb kezevel jol odavag neki mielott labdahoz erne ...DPOY Candidate Jaren Jackson Jr. with one of the most brutal blocks of the season. Ruled clean after review.https://t.co/GEY1wthbmE pic.twitter.com/8szjOgqrYN
— Rob Perez (@WorldWideWob) March 26, 2023
Sixo
csebi
nem tudom, mit néztek a bírók, biztos úgy ítélték meg, hogy a jobb karjával is a labdás kezén érintette.
azert nekem ugy tunik mintha eloszor jobb kezevel jol odavag neki mielott labdahoz erne ...DPOY Candidate Jaren Jackson Jr. with one of the most brutal blocks of the season. Ruled clean after review.https://t.co/GEY1wthbmE pic.twitter.com/8szjOgqrYN
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
DPOY Candidate Jaren Jackson Jr. with one of the most brutal blocks of the season. Ruled clean after review.https://t.co/GEY1wthbmE pic.twitter.com/8szjOgqrYN
Kyrie Irving on Luka Doncic: "The kind of nitpicking of judgment of what's going on when someone says 'I'm having human emotions' and then it goes to 'Who's to blame?' And then it starts pointing fingers... That's the aspect that I don't enjoy about this sport at all." pic.twitter.com/B4IFyOk8hq
— HoopsHype (@hoopshype) March 27, 2023
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Luka Doncic, Tim Hardaway Jr., Davis Bertans, Maxi Kleber, Reggie Bullock, JaVale McGee, Josh Green, Jaden Hardy összesen keres jövőre 108M-t. Ebből lehet Bullock nem lesz megtartva, mert nem teljesn garantált a fizuja, marad kb 100M 7 emberre.Van most cap space idén a Mavsnek főleg ha lécel Irving.Lukának önzőnek kell lennie, és tradet kérni.És nincs hova építkezni. Nincs miből. Bár nyomnak egy full tankot lehet sikerül megtartatni az idei picket. Lassan a Dallasnak is jobb lenne, mert 2 éven belül nincs mozgástér. 2 évig max ez van ami most. Arra játszani, h talán Doncic utolsó szezonjára lesznek annyira jók, mint tavaly, és sikerül majd maradásra bírni az nagyon karcsú.
Katasztrófa a Dallas, és assetek sincsenek.
tenorx
dawyd728
A gond inkább hogy ostobán megy az építkezés azon meg nem segít se a tank, se a cap space.
Toca
Marad max 35M igazolni, és akkor mindenkiről le kell mondani. Irving, Wood, Powell, Melli, Wright Holiday, Morris, Pinson, Ntilikina. Ott lesznek, h a meglévő 7 főhöz kell még legalább 7 másik, akire van 35M. Hát sok szerencsét. Itt most arról beszélünk, hogyan raksz contender csapatot Doncic köré, és ezek alapján a sehogy felé billen a mérleg.
Szerkesztette: dawyd728
Ez mondjuk nem hangzik jól.németbe' ment, ahol annak idején a Kobet is kezelték ilyen platelet rich akármivel. csak nem árultak el túl sok részletet még csapaton belül sem, mert a Schröder gyerek rosszabb, mint egy lepcses vénasszony.
Bron says he went to the “LeBron James of feet” after two doctors recommended season-ending surgery 😳 pic.twitter.com/R3fHCE5L4c
— Bleacher Report (@BleacherReport) March 26, 2023
Sixo
és kit hoznak cap spacecel?Van most cap space idén a Mavsnek főleg ha lécel Irving.Lukának önzőnek kell lennie, és tradet kérni.És nincs hova építkezni. Nincs miből. Bár nyomnak egy full tankot lehet sikerül megtartatni az idei picket. Lassan a Dallasnak is jobb lenne, mert 2 éven belül nincs mozgástér. 2 évig max ez van ami most. Arra játszani, h talán Doncic utolsó szezonjára lesznek annyira jók, mint tavaly, és sikerül majd maradásra bírni az nagyon karcsú.
tenorx
dawyd728
A gond inkább hogy ostobán megy az építkezés azon meg nem segít se a tank, se a cap space.
Toca
mikor volt utoljára értelmes szabadügynök igazolás?
kidd-marion? vagy ők is trade?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Van most cap space idén a Mavsnek főleg ha lécel Irving.Lukának önzőnek kell lennie, és tradet kérni.És nincs hova építkezni. Nincs miből. Bár nyomnak egy full tankot lehet sikerül megtartatni az idei picket. Lassan a Dallasnak is jobb lenne, mert 2 éven belül nincs mozgástér. 2 évig max ez van ami most. Arra játszani, h talán Doncic utolsó szezonjára lesznek annyira jók, mint tavaly, és sikerül majd maradásra bírni az nagyon karcsú.
tenorx
dawyd728
Lukának önzőnek kell lennie, és tradet kérni.És nincs hova építkezni. Nincs miből. Bár nyomnak egy full tankot lehet sikerül megtartatni az idei picket. Lassan a Dallasnak is jobb lenne, mert 2 éven belül nincs mozgástér. 2 évig max ez van ami most. Arra játszani, h talán Doncic utolsó szezonjára lesznek annyira jók, mint tavaly, és sikerül majd maradásra bírni az nagyon karcsú.
tenorx
Bron says he went to the “LeBron James of feet” after two doctors recommended season-ending surgery 😳 pic.twitter.com/R3fHCE5L4c
— Bleacher Report (@BleacherReport) March 26, 2023
legalább csapta volna le rendesenjames borzalmasan idegen a csapatonazért ha a Hornets is seggbetesz akkor ott tényleg komoly gondok vannak...és ha nem szórakozzuk el a végét ellenük, akkor a play in már szinte zsebben, így még lehet izgulni, főleg ezzel az eddigi ma esti szörnyűséggel amit látunk.
Negritis, a vajda
Stoki
vucevic mondjuk csatlakozott younghoz a hétvége kreténje cím versenyben
Negritis, a vajda
vadbarom
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
james borzalmasan idegen a csapatonazért ha a Hornets is seggbetesz akkor ott tényleg komoly gondok vannak...és ha nem szórakozzuk el a végét ellenük, akkor a play in már szinte zsebben, így még lehet izgulni, főleg ezzel az eddigi ma esti szörnyűséggel amit látunk.
Negritis, a vajda
Stoki
vucevic mondjuk csatlakozott younghoz a hétvége kreténje cím versenyben
azért ha a Hornets is seggbetesz akkor ott tényleg komoly gondok vannak...és ha nem szórakozzuk el a végét ellenük, akkor a play in már szinte zsebben, így még lehet izgulni, főleg ezzel az eddigi ma esti szörnyűséggel amit látunk.
Negritis, a vajda
nagy név? én évet írtamnyilván itt az a kérdés mi számít nagy névnek... nem top edző az biztos de egy rebuildet például simán rábíznék a csapatomra vagy egy már újjáépülési fázisban lévő csapatot is rabíznék ahol megvan a franchise playermikor az első nagy év után mondtam hogy sztem nem jó edző akkor le lettem hurrogva, közbe azért csak kiderül hogy mégse az 😀Lesz dolga a Suns managementnek nyáron. Mert ez valami elképesztően nevetséges teljesítmény amit nyújtanak. Hétből hát vereség, ötször 120 pont felett kapnak. Ha nem most jönne a rájátszás, azonnal kirúgnám Montyt. Lehet egyébként így is ki kéne.Montyt bármi történik ki kell rúgni
zinedine5
playmaker90
Negritis, a vajda
playmaker90
korrekt edző és helye is van a ligában, de top3 státuszt emlegetett mindenki én meg mikor 10be se raktam kaptam mindent
nyilván itt az a kérdés mi számít nagy névnek... nem top edző az biztos de egy rebuildet például simán rábíznék a csapatomra vagy egy már újjáépülési fázisban lévő csapatot is rabíznék ahol megvan a franchise playermikor az első nagy év után mondtam hogy sztem nem jó edző akkor le lettem hurrogva, közbe azért csak kiderül hogy mégse az 😀Lesz dolga a Suns managementnek nyáron. Mert ez valami elképesztően nevetséges teljesítmény amit nyújtanak. Hétből hát vereség, ötször 120 pont felett kapnak. Ha nem most jönne a rájátszás, azonnal kirúgnám Montyt. Lehet egyébként így is ki kéne.Montyt bármi történik ki kell rúgni
zinedine5
playmaker90
Negritis, a vajda
Nets announce Ben Simmons "probably not going to join" the team for the rest of the season pic.twitter.com/THJbeCoNx6
— Bleacher Report (@BleacherReport) March 25, 2023
Szeretnék gratulálni az nba-nek. Se Jokic-Giannis, se Jokic-Embiid párharc nem lesz közvetítve országos tv-ben. Hogy gondolták, h majd az egyetemi rájátszás idejére rakják ezeket a párharcokat. Végülis mvp várományosok csatája kit érdekel kategória.modnjuk az okos Young se jó reklám
dawyd728
a pacers amúgy szimpi
mikor az első nagy év után mondtam hogy sztem nem jó edző akkor le lettem hurrogva, közbe azért csak kiderül hogy mégse az 😀Lesz dolga a Suns managementnek nyáron. Mert ez valami elképesztően nevetséges teljesítmény amit nyújtanak. Hétből hát vereség, ötször 120 pont felett kapnak. Ha nem most jönne a rájátszás, azonnal kirúgnám Montyt. Lehet egyébként így is ki kéne.Montyt bármi történik ki kell rúgni
zinedine5
playmaker90
Lesz dolga a Suns managementnek nyáron. Mert ez valami elképesztően nevetséges teljesítmény amit nyújtanak. Hétből hát vereség, ötször 120 pont felett kapnak. Ha nem most jönne a rájátszás, azonnal kirúgnám Montyt. Lehet egyébként így is ki kéne.Montyt bármi történik ki kell rúgni
zinedine5