NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Jézusom az a térd :SPaul George had to be helped to the locker room after this…Prayers. 🙏🙏
— Hoop Central (@TheHoopCentral) March 22, 2023
pic.twitter.com/m0qbSiWO9C
több mint 1 éve
Ez kibaszott nagy faszsagKérdés mi az összehasonlítási alap. Szimpla Offense talentben meg labdakezelesben, dobasban sokkal jobbak a mostaniak, de mint all-around játékosok gyengék. Védekezésben például vagy kiélezett helyzetben a felelősség vállalás és döntés szempontjából is.Én mondjuk 85 óta nézem, nekem erősebbnek tűnt a krém.www.reddit.com/r/nba/comments/n25gj7/5_greatestbest_players_of_each_decade/
topin
ha tisztán a top5-t nézzük
akkor ma ki lenne ott?
Jokic, Embiid, Giannis, Luka, KD/Curry/Davis? sztem ez erősebb mint a 80as és 2000 évek és nem gyengébb mint a 90es
nincs James hogy odategyük Jordan mellé az tény, viszont a Malone, Barkley, Robinson triónál a többi alsó hangon nem rosszabb
Embiid-Jokic meg mérhető Hakeemhoz mint center
eleve nagyon csalóka az egész mert évtized van nézve és úgy nehéz belőni
Negritis, a vajda
FLZOLI
Olyan szinten komplexek a védekezések hogy az ISO kor csak pislogna
Sokkal több döntést is kell hozni pont emiatt és az első váltás 2. Elzárás után jövő passz meg védhető csak jön még 2 leütési és 3 passz amikor meglesz a luk
Vagy szimplan szetfutnak
Magasabb pace mellett dolgoznak precízebben a támadók a védekezés max lassítani tud
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kérdés mi az összehasonlítási alap. Szimpla Offense talentben meg labdakezelesben, dobasban sokkal jobbak a mostaniak, de mint all-around játékosok gyengék. Védekezésben például vagy kiélezett helyzetben a felelősség vállalás és döntés szempontjából is.Én mondjuk 85 óta nézem, nekem erősebbnek tűnt a krém.www.reddit.com/r/nba/comments/n25gj7/5_greatestbest_players_of_each_decade/
topin
akkor ma ki lenne ott?
Jokic, Embiid, Giannis, Luka, KD/Curry/Davis? sztem ez erősebb mint a 80as és 2000 évek és nem gyengébb mint a 90es
nincs James hogy odategyük Jordan mellé az tény, viszont a Malone, Barkley, Robinson triónál a többi alsó hangon nem rosszabb
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Én tisztelem az összes eraban játszókat,megnézek egy meccset a 70es évektől napjainkig, de all around talentben a mostani NBA a legmagasabb szintű. Más kérdés ha a talent nem játszik load management miatt,vagy fegyereset játszik.....
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 1 éve
RIPThe Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 1 éve
Én mondjuk 85 óta nézem, nekem erősebbnek tűnt a krém.www.reddit.com/r/nba/comments/n25gj7/5_greatestbest_players_of_each_decade/
topin
akkor ma ki lenne ott?
több mint 1 éve
topin
2 008
Én mondjuk 85 óta nézem, nekem erősebbnek tűnt a krém.nem vagyok meggyőzve hogy a 2000es években erősebb volt a "krém" mint mostMondjuk speciel szerintem a top kategória akkor erősebb volt de tény, hogy a közvetlen top alatti szinten most nagyságrenddel több játékos van mint anno.no name játékosok dobálnak 60 pontokat, 280-as összpontszámmalantawn jamison, antoin walker, danny granger, jamal mashburn, jalen rose, eddy curry, bargnani, micheal adams, Corey Maggette
az NBA is haldoklik (de legalábbis elkurvult)
🤘 gaben 🤘
ezek mind 20-25 pontos játékosok voltak 1-1 szezonba
úristen de hulladék volt az ezredforduló
Negritis, a vajda
FLZOLI
de arról sem hogy a 90esben az volt
a 80asban meg sztem bőven nem volt az
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nem vagyok meggyőzve hogy a 2000es években erősebb volt a "krém" mint mostMondjuk speciel szerintem a top kategória akkor erősebb volt de tény, hogy a közvetlen top alatti szinten most nagyságrenddel több játékos van mint anno.no name játékosok dobálnak 60 pontokat, 280-as összpontszámmalantawn jamison, antoin walker, danny granger, jamal mashburn, jalen rose, eddy curry, bargnani, micheal adams, Corey Maggette
🤘 gaben 🤘
Negritis, a vajda
FLZOLI
de arról sem hogy a 90esben az volt
a 80asban meg sztem bőven nem volt az
több mint 1 éve
Mondjuk speciel szerintem a top kategória akkor erősebb volt de tény, hogy a közvetlen top alatti szinten most nagyságrenddel több játékos van mint anno.no name játékosok dobálnak 60 pontokat, 280-as összpontszámmalantawn jamison, antoin walker, danny granger, jamal mashburn, jalen rose, eddy curry, bargnani, micheal adams, Corey Maggette
🤘 gaben 🤘
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
no name játékosok dobálnak 60 pontokat, 280-as összpontszámmalantawn jamison, antoin walker, danny granger, jamal mashburn, jalen rose, eddy curry, bargnani, micheal adams, Corey Maggette
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Mondjuk ha Randle neked a noname akkor nem sok NBA-t néztél 😀no name játékosok dobálnak 60 pontokat, 280-as összpontszámmalRandle már 3 negyed után karrier csúcsnál volt, viszont a 4. negyedben csak 5 pont jött, 57 ponttal zárt, a Knicks meg viszonylag simán kikapott.azert nem volt ez sima, meg a 3. negyed utan is 1 ponttal ment a Wolves, es 131-130ra ment is a Knicks abbol lett wolves W. raadasul legjobbkor, a legjobb 2 jatekos nelkul sikerult ezt hozni, kellett ez mint egy falat kenyer. mar lassan a playin is veszelyben van a Wolvesnak.
Sixo
csebi
🤘 gaben 🤘
Amúgy ez egy ilyen szezon, mindenki elkezdett jóval nagyobb pace-szel játszani.
Majd playoffban és jövőre változik.
Szerkesztette: Toca
több mint 1 éve
no name játékosok dobálnak 60 pontokat, 280-as összpontszámmalRandle már 3 negyed után karrier csúcsnál volt, viszont a 4. negyedben csak 5 pont jött, 57 ponttal zárt, a Knicks meg viszonylag simán kikapott.azert nem volt ez sima, meg a 3. negyed utan is 1 ponttal ment a Wolves, es 131-130ra ment is a Knicks abbol lett wolves W. raadasul legjobbkor, a legjobb 2 jatekos nelkul sikerult ezt hozni, kellett ez mint egy falat kenyer. mar lassan a playin is veszelyben van a Wolvesnak.
Sixo
csebi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Randle már 3 negyed után karrier csúcsnál volt, viszont a 4. negyedben csak 5 pont jött, 57 ponttal zárt, a Knicks meg viszonylag simán kikapott.azert nem volt ez sima, meg a 3. negyed utan is 1 ponttal ment a Wolves, es 131-130ra ment is a Knicks abbol lett wolves W. raadasul legjobbkor, a legjobb 2 jatekos nelkul sikerult ezt hozni, kellett ez mint egy falat kenyer. mar lassan a playin is veszelyben van a Wolvesnak.
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Randle már 3 negyed után karrier csúcsnál volt, viszont a 4. negyedben csak 5 pont jött, 57 ponttal zárt, a Knicks meg viszonylag simán kikapott.
több mint 1 éve
Jokic díja kene legyen, de most a Nuggets durva féket tol.nem hiszem hogy meg tudnánk győzni egymástHát nem győztél meg, de ok. 😊Negri azt mondta idén jobb Giannis mint Embiid arra vagyok kíváncsi ezt milyen alapon gondolja.támadásban sztem kb ugyanazt teszik hozzá
Toca
míg jani nagyobb intenzitással "bírkózik" a lepattanókért
utána néztem advanced statoknak azok embiidet jobban szeretik, de ugye a bucks rendszere elég más és pl Lopez mellett kevesebb blokkja van a görögnek
a keretet is kevésbé érzem hogy "kerek" volt végig a görög mellett de annak is utána kéne nézni hogy a phillyben ki mennyit hagyott ki
Negritis, a vajda
Toca
ha Embiid behúzza keletet akkor valszeg a narratíva miatt meg fogja kapni
sajnos
Negritis, a vajda
De konszenzus bárhol olvasom hogy Embiid bőven Giannis előtt van. Minden advanced és nem advanced stat szerint is.
több mint 1 éve
Jokic díja kene legyen, de most a Nuggets durva féket tol.nem hiszem hogy meg tudnánk győzni egymástHát nem győztél meg, de ok. 😊Negri azt mondta idén jobb Giannis mint Embiid arra vagyok kíváncsi ezt milyen alapon gondolja.támadásban sztem kb ugyanazt teszik hozzá
Toca
utána néztem advanced statoknak azok embiidet jobban szeretik, de ugye a bucks rendszere elég más és pl Lopez mellett kevesebb blokkja van a görögnek
a keretet is kevésbé érzem hogy "kerek" volt végig a görög mellett de annak is utána kéne nézni hogy a phillyben ki mennyit hagyott ki
Negritis, a vajda
Toca
sajnos
Negritis, a vajda
De konszenzus bárhol olvasom hogy Embiid bőven Giannis előtt van. Minden advanced és nem advanced stat szerint is.
több mint 1 éve
nem hiszem hogy meg tudnánk győzni egymástHát nem győztél meg, de ok. 😊Negri azt mondta idén jobb Giannis mint Embiid arra vagyok kíváncsi ezt milyen alapon gondolja.támadásban sztem kb ugyanazt teszik hozzá
Toca
Negritis, a vajda
Toca
sajnos
több mint 1 éve
Hát nem győztél meg, de ok. 😊Negri azt mondta idén jobb Giannis mint Embiid arra vagyok kíváncsi ezt milyen alapon gondolja.támadásban sztem kb ugyanazt teszik hozzá
Toca
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Negri azt mondta idén jobb Giannis mint Embiid arra vagyok kíváncsi ezt milyen alapon gondolja.támadásban sztem kb ugyanazt teszik hozzá
Toca
több mint 1 éve
Csebi lődd már le magad 😀vigyazz mert elobujik a bennem lakozo deakdani es feljelentelek, hogy (on)gyilkossagra bujtasz fel 😊
Toca
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Csebi lődd már le magad 😀 , leszarom a szavazást 😀de ennel a szavazasnal nem szamit h ki a jobb ...Én ezt a teljesítményt nem látom, mégha Giannis most jön fel izomból, de idényre levezetve nem látom miven jobb GIannis.gyozelmek szamaban.De miben van előtte Giannis és miért ?nem látom hogy előznék a Bucks-tHa a Phili behúzza az első helyen tuti Embiid lesz.Mondjuk ha nem jokic akkor utána még mindig Jani jön és nem hiszti gépÍgy fog, amíg nem gépek szavaznak nem tudod leszedni a voterekből egyrészt az életmű részét a dolognak, másrészt meg a sima körítést.Denver lefogja adni a first seedet, beszarok bameg.Borzasztóan várták, hogy Jokicot megfosszák az MVP címtől, a Nuggets meg így meg is adja az indokot. Embiid is állat eközben, így szinten biztosra veszem, hogy ő lesz az MVP.
esanders10
Egyébként Jokic érdemelné, de Embiid az elmúlt 3 szezonjáért végülis 1-et megérdemel, csak hát ez nem így kéne hogy működjön (de így fog).
Jughead
De mindenhol ugyanez van.
NFLben nem kapta meg Watt, pedig volt egy éve amikor még TDket is szerzett.
Ugyanez volt az Oscarnal is, idén mekkora sztorikra adták oda.
Az élet nem igazságos, és tényleg brutális Embiid is.
tenorx
Negritis, a vajda
Toca
nyilván 11 meccs és 2.5 meccs hátrány az meglehet
de ettől még nem látom
ahogy azt se igazán hogy a Nuggets bukja az első helyet
tolják Embiidet nagyon a narratíva miatt, de azért teljesítményben idén Joker és Jani is előtte van
kurvajó, de "szerencsétlen"
Negritis, a vajda
Toca
csebi
Toca
csebi
Negri azt mondta idén jobb Giannis mint Embiid arra vagyok kíváncsi ezt milyen alapon gondolja.
több mint 1 éve
de ennel a szavazasnal nem szamit h ki a jobb ...Én ezt a teljesítményt nem látom, mégha Giannis most jön fel izomból, de idényre levezetve nem látom miven jobb GIannis.gyozelmek szamaban.De miben van előtte Giannis és miért ?nem látom hogy előznék a Bucks-tHa a Phili behúzza az első helyen tuti Embiid lesz.Mondjuk ha nem jokic akkor utána még mindig Jani jön és nem hiszti gépÍgy fog, amíg nem gépek szavaznak nem tudod leszedni a voterekből egyrészt az életmű részét a dolognak, másrészt meg a sima körítést.Denver lefogja adni a first seedet, beszarok bameg.Borzasztóan várták, hogy Jokicot megfosszák az MVP címtől, a Nuggets meg így meg is adja az indokot. Embiid is állat eközben, így szinten biztosra veszem, hogy ő lesz az MVP.
esanders10
Egyébként Jokic érdemelné, de Embiid az elmúlt 3 szezonjáért végülis 1-et megérdemel, csak hát ez nem így kéne hogy működjön (de így fog).
Jughead
tenorx
Negritis, a vajda
Toca
de ettől még nem látom
tolják Embiidet nagyon a narratíva miatt, de azért teljesítményben idén Joker és Jani is előtte van
Negritis, a vajda
Toca
csebi
Toca
több mint 1 éve
Én ezt a teljesítményt nem látom, mégha Giannis most jön fel izomból, de idényre levezetve nem látom miven jobb GIannis.gyozelmek szamaban.De miben van előtte Giannis és miért ?nem látom hogy előznék a Bucks-tHa a Phili behúzza az első helyen tuti Embiid lesz.Mondjuk ha nem jokic akkor utána még mindig Jani jön és nem hiszti gépÍgy fog, amíg nem gépek szavaznak nem tudod leszedni a voterekből egyrészt az életmű részét a dolognak, másrészt meg a sima körítést.Denver lefogja adni a first seedet, beszarok bameg.Borzasztóan várták, hogy Jokicot megfosszák az MVP címtől, a Nuggets meg így meg is adja az indokot. Embiid is állat eközben, így szinten biztosra veszem, hogy ő lesz az MVP.
esanders10
Jughead
tenorx
Negritis, a vajda
Toca
de ettől még nem látom
Negritis, a vajda
Toca
csebi
több mint 1 éve
Ha a Philly több győzelmet hoz akkor megkapja Embiid.nem látom hogy előznék a Bucks-tHa a Phili behúzza az első helyen tuti Embiid lesz.Mondjuk ha nem jokic akkor utána még mindig Jani jön és nem hiszti gépÍgy fog, amíg nem gépek szavaznak nem tudod leszedni a voterekből egyrészt az életmű részét a dolognak, másrészt meg a sima körítést.Denver lefogja adni a first seedet, beszarok bameg.Borzasztóan várták, hogy Jokicot megfosszák az MVP címtől, a Nuggets meg így meg is adja az indokot. Embiid is állat eközben, így szinten biztosra veszem, hogy ő lesz az MVP.
esanders10
Jughead
tenorx
Negritis, a vajda
Toca
de ettől még nem látom
Negritis, a vajda
Tök mindegy, hogy a Nuggets megnyeri-e Nyugatot.
több mint 1 éve
Jughead
5 221
Teljesen független ettől. Giannis egyértelműen 3., két személyes versenyfutás van Embiid és Jokic között, akik kiemelkednek idén (igazából Jokic még egy külön szint Embiidhez képest is, de fentebb írtam, hogy ez most miért nem számít).Ha a Phili behúzza az első helyen tuti Embiid lesz.Mondjuk ha nem jokic akkor utána még mindig Jani jön és nem hiszti gépÍgy fog, amíg nem gépek szavaznak nem tudod leszedni a voterekből egyrészt az életmű részét a dolognak, másrészt meg a sima körítést.Denver lefogja adni a first seedet, beszarok bameg.Borzasztóan várták, hogy Jokicot megfosszák az MVP címtől, a Nuggets meg így meg is adja az indokot. Embiid is állat eközben, így szinten biztosra veszem, hogy ő lesz az MVP.
esanders10
Jughead
tenorx
Negritis, a vajda
Toca