NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
24
8
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Miért, szted vidám?Miért szomorú?Ezért szomorú látni, ahogyan a döntései miatt benne ragad a képességei alapján megérdemelt bajnoki cím.Biztos tele van komplexussal de ha formában van foghatatlan és all-time top5-10 támadó játékos kbDurant körül minden kínos. Őrülten próbálkozik mindennel, hogy ne égjen rá, hogy csak a GSW-be betoppanva tudott bajnoki címet nyerni, de rá fog.De már mikor, nem tudom hogy lehet neki szurkolni.Még szokni kell a látványt, de gyorsan menni fog, főleg ha a W-k is jönnek.piszkosul leárazta saját magát emberileg
iktriad
🤘 gaben 🤘
Ez az egész Brooklyn "azt csinálunk amit szeretnétek, olyan coach, kurva sokat fizetünk Hardenért" dolog kurva kínos.
tenorx
Toca
FLZOLI
Dzsokijuing
Toca
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Miért szomorú?Ezért szomorú látni, ahogyan a döntései miatt benne ragad a képességei alapján megérdemelt bajnoki cím.Biztos tele van komplexussal de ha formában van foghatatlan és all-time top5-10 támadó játékos kbDurant körül minden kínos. Őrülten próbálkozik mindennel, hogy ne égjen rá, hogy csak a GSW-be betoppanva tudott bajnoki címet nyerni, de rá fog.De már mikor, nem tudom hogy lehet neki szurkolni.Még szokni kell a látványt, de gyorsan menni fog, főleg ha a W-k is jönnek.piszkosul leárazta saját magát emberileg
iktriad
🤘 gaben 🤘
Ez az egész Brooklyn "azt csinálunk amit szeretnétek, olyan coach, kurva sokat fizetünk Hardenért" dolog kurva kínos.
tenorx
Toca
FLZOLI
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Ezért szomorú látni, ahogyan a döntései miatt benne ragad a képességei alapján megérdemelt bajnoki cím.Biztos tele van komplexussal de ha formában van foghatatlan és all-time top5-10 támadó játékos kbDurant körül minden kínos. Őrülten próbálkozik mindennel, hogy ne égjen rá, hogy csak a GSW-be betoppanva tudott bajnoki címet nyerni, de rá fog.De már mikor, nem tudom hogy lehet neki szurkolni.Még szokni kell a látványt, de gyorsan menni fog, főleg ha a W-k is jönnek.piszkosul leárazta saját magát emberileg
iktriad
🤘 gaben 🤘
tenorx
Toca
FLZOLI
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
Nem Giannisnak, de kurvára el vannak tévedve a casual nba követők Jokic kondijával kapcsolatban. Ő tipikus ütött kopott kasztni alatt bika motorral rendelkező játékos. Nem egy játékos mondta, h kurva fárasztó ellene játszani.Egy Comedy Centralos műsorban volt vendég, ahol fel kellett olvasnia a súgógép szövegét.Asszem Giannis be is szólt neki, hogy ahelyett, hogy szupercsapatokba pakolja be magát egy gyűrűért, akár maga köré is formálhatna egyet.Durant körül minden kínos. Őrülten próbálkozik mindennel, hogy ne égjen rá, hogy csak a GSW-be betoppanva tudott bajnoki címet nyerni, de rá fog.De már mikor, nem tudom hogy lehet neki szurkolni.Még szokni kell a látványt, de gyorsan menni fog, főleg ha a W-k is jönnek.piszkosul leárazta saját magát emberileg
iktriad
🤘 gaben 🤘
tenorx
Toca
Dzsokijuing
Jokic-nak pl. ezt “üzente” a műsorban: “Joker, how are you gonna make it through the Finals when you look like you can barely make it through a Burger King drive-thru. You shouldn't be on the court, you should be checking IDs outside of a hookah bar“
Jughead
Míg Durant esetében az az állítás, hogy is mondjam bullseye. Simán lehetne az elmúlt 10 év harmadik pólusa James és Curry mellett megítélésben. Mégis a nap végén csak ez a két fickó kerül említésre, mint, akik a ligát 10-es években alapjaiban meghatározó kosarasai.
több mint 1 éve
Biztos tele van komplexussal de ha formában van foghatatlan és all-time top5-10 támadó játékos kbDurant körül minden kínos. Őrülten próbálkozik mindennel, hogy ne égjen rá, hogy csak a GSW-be betoppanva tudott bajnoki címet nyerni, de rá fog.De már mikor, nem tudom hogy lehet neki szurkolni.Még szokni kell a látványt, de gyorsan menni fog, főleg ha a W-k is jönnek.piszkosul leárazta saját magát emberileg
iktriad
🤘 gaben 🤘
tenorx
Toca
több mint 1 éve
Jughead
5 225
Egy Comedy Centralos műsorban volt vendég, ahol fel kellett olvasnia a súgógép szövegét.Asszem Giannis be is szólt neki, hogy ahelyett, hogy szupercsapatokba pakolja be magát egy gyűrűért, akár maga köré is formálhatna egyet.Durant körül minden kínos. Őrülten próbálkozik mindennel, hogy ne égjen rá, hogy csak a GSW-be betoppanva tudott bajnoki címet nyerni, de rá fog.De már mikor, nem tudom hogy lehet neki szurkolni.Még szokni kell a látványt, de gyorsan menni fog, főleg ha a W-k is jönnek.piszkosul leárazta saját magát emberileg
iktriad
🤘 gaben 🤘
tenorx
Toca
Dzsokijuing
Jokic-nak pl. ezt “üzente” a műsorban: “Joker, how are you gonna make it through the Finals when you look like you can barely make it through a Burger King drive-thru. You shouldn't be on the court, you should be checking IDs outside of a hookah bar“
több mint 1 éve
Asszem Giannis be is szólt neki, hogy ahelyett, hogy szupercsapatokba pakolja be magát egy gyűrűért, akár maga köré is formálhatna egyet.Durant körül minden kínos. Őrülten próbálkozik mindennel, hogy ne égjen rá, hogy csak a GSW-be betoppanva tudott bajnoki címet nyerni, de rá fog.De már mikor, nem tudom hogy lehet neki szurkolni.Még szokni kell a látványt, de gyorsan menni fog, főleg ha a W-k is jönnek.piszkosul leárazta saját magát emberileg
iktriad
🤘 gaben 🤘
tenorx
Toca
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Durant körül minden kínos. Őrülten próbálkozik mindennel, hogy ne égjen rá, hogy csak a GSW-be betoppanva tudott bajnoki címet nyerni, de rá fog.De már mikor, nem tudom hogy lehet neki szurkolni.Még szokni kell a látványt, de gyorsan menni fog, főleg ha a W-k is jönnek.piszkosul leárazta saját magát emberileg
iktriad
🤘 gaben 🤘
tenorx
több mint 1 éve
De már mikor, nem tudom hogy lehet neki szurkolni.Még szokni kell a látványt, de gyorsan menni fog, főleg ha a W-k is jönnek.piszkosul leárazta saját magát emberileg
iktriad
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Még szokni kell a látványt, de gyorsan menni fog, főleg ha a W-k is jönnek.piszkosul leárazta saját magát emberileg
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Még szokni kell a látványt, de gyorsan menni fog, főleg ha a W-k is jönnek. Goodnight, Suns fam 😁 pic.twitter.com/z84CTIpB5M
— Phoenix Suns (@Suns) March 2, 2023
több mint 1 éve
gondolom Pelinkavan aki még meglepődik ha Davis kihagy egy meccset?Oké, hogy nyertünk, de se AD, se LBJ, se D'Angelo, lehet mégsincs szükség arra a play off-ra (play in-re?)...Miert fárasztanád a legjobbjaid ha a többiek is hozzák a Wint? 😊
Stoki
Russel és James egyértelmű volt hogy nem lesz. Ad max a meglepő.
Toca
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
hajnalban pl. több, mint 141M nem játszott, így oldja meg a maradék ~50M, úgy hogy egy abszolút ki-ki meccs volt, és lassan már mindegyik azaz a baj hogy kit hozol helyette? úgy hogy fasztarisznya james is boldog legyen?
Stoki
AD és James együtt jár le
utána lehet megint gondolkozni csapatépítésben
és pl óvatosan bánni Russell új szerződésével
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ha megússzuk sérülések nélkül...gondolom ezt nem gondoltad komolyan AD esetébenén se látom hogy miért kéne elboltolniTudom, de nála jobb impact játékost kétlem, hogy kaphat a Lakers. Nyilván úgy kell dobni a kockával, hogy játszhasson.együtt járnak le 25-benSzerintem most már hülyeség lenne eladni AD-t, amíg James itt van.Hihetetlen, de Russ-on is sikerült továbbadni, AD nem kell senkinek? 😊van aki még meglepődik ha Davis kihagy egy meccset?Oké, hogy nyertünk, de se AD, se LBJ, se D'Angelo, lehet mégsincs szükség arra a play off-ra (play in-re?)...Miert fárasztanád a legjobbjaid ha a többiek is hozzák a Wint? 😊
Stoki
Toca
Negritis, a vajda
Pelinkának aranyba foglalom a nevét, ha ez sikerülne
Stoki
Toca
Negritis, a vajda
Toca
ideális pár James mellé, főleg a védekezése miatt
akinek örülnék a helyén az sztem max JJJ aki hasonlóan porcelán (nagyon esetleg Jarett Allen)
ha megússzuk sérülések nélkül akkor sokáig mehet a csapat, mondjuk egy Nuggets-Lakers WCF biliba lógós lenne
Negritis, a vajda
Értem én, hogy nagy érték ha játszik (ha játszik!), de ez a kiszámíthatatlanság engem megőrjít(ene), nem beszélve a fizu csekkről, és az ezáltal foglalt cap-ről, hajnalban pl. több, mint 141M nem játszott, így oldja meg a maradék ~50M, úgy hogy egy abszolút ki-ki meccs volt, és lassan már mindegyik az
Szerkesztette: Stoki
több mint 1 éve
én se látom hogy miért kéne elboltolniTudom, de nála jobb impact játékost kétlem, hogy kaphat a Lakers. Nyilván úgy kell dobni a kockával, hogy játszhasson.együtt járnak le 25-benSzerintem most már hülyeség lenne eladni AD-t, amíg James itt van.Hihetetlen, de Russ-on is sikerült továbbadni, AD nem kell senkinek? 😊van aki még meglepődik ha Davis kihagy egy meccset?Oké, hogy nyertünk, de se AD, se LBJ, se D'Angelo, lehet mégsincs szükség arra a play off-ra (play in-re?)...Miert fárasztanád a legjobbjaid ha a többiek is hozzák a Wint? 😊
Stoki
Toca
Negritis, a vajda
Stoki
Toca
Negritis, a vajda
Toca
ideális pár James mellé, főleg a védekezése miatt
akinek örülnék a helyén az sztem max JJJ aki hasonlóan porcelán (nagyon esetleg Jarett Allen)
ha megússzuk sérülések nélkül akkor sokáig mehet a csapat, mondjuk egy Nuggets-Lakers WCF biliba lógós lenne
több mint 1 éve
Tudom, de nála jobb impact játékost kétlem, hogy kaphat a Lakers. Nyilván úgy kell dobni a kockával, hogy játszhasson.együtt járnak le 25-benSzerintem most már hülyeség lenne eladni AD-t, amíg James itt van.Hihetetlen, de Russ-on is sikerült továbbadni, AD nem kell senkinek? 😊van aki még meglepődik ha Davis kihagy egy meccset?Oké, hogy nyertünk, de se AD, se LBJ, se D'Angelo, lehet mégsincs szükség arra a play off-ra (play in-re?)...Miert fárasztanád a legjobbjaid ha a többiek is hozzák a Wint? 😊
Stoki
Toca
Negritis, a vajda
Stoki
Toca
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
együtt járnak le 25-benSzerintem most már hülyeség lenne eladni AD-t, amíg James itt van.Hihetetlen, de Russ-on is sikerült továbbadni, AD nem kell senkinek? 😊van aki még meglepődik ha Davis kihagy egy meccset?Oké, hogy nyertünk, de se AD, se LBJ, se D'Angelo, lehet mégsincs szükség arra a play off-ra (play in-re?)...Miert fárasztanád a legjobbjaid ha a többiek is hozzák a Wint? 😊
Stoki
Toca
Negritis, a vajda
Stoki
Toca
több mint 1 éve
Szerintem most már hülyeség lenne eladni AD-t, amíg James itt van.Hihetetlen, de Russ-on is sikerült továbbadni, AD nem kell senkinek? 😊van aki még meglepődik ha Davis kihagy egy meccset?Oké, hogy nyertünk, de se AD, se LBJ, se D'Angelo, lehet mégsincs szükség arra a play off-ra (play in-re?)...Miert fárasztanád a legjobbjaid ha a többiek is hozzák a Wint? 😊
Stoki
Toca
Negritis, a vajda
Stoki
több mint 1 éve
Jughead
5 225
B2b meccsen ritkán játszanak a sztárok, ezért AD se játszott. Nyilván azt nehéz megmagyarázni, hogy miért az OKC ellenit hagyta ki, de végülis mostmár mindegy.
több mint 1 éve
Hihetetlen, de Russ-on is sikerült továbbadni, AD nem kell senkinek? 😊van aki még meglepődik ha Davis kihagy egy meccset?Oké, hogy nyertünk, de se AD, se LBJ, se D'Angelo, lehet mégsincs szükség arra a play off-ra (play in-re?)...Miert fárasztanád a legjobbjaid ha a többiek is hozzák a Wint? 😊
Stoki
Toca
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
van aki még meglepődik ha Davis kihagy egy meccset?Oké, hogy nyertünk, de se AD, se LBJ, se D'Angelo, lehet mégsincs szükség arra a play off-ra (play in-re?)...Miert fárasztanád a legjobbjaid ha a többiek is hozzák a Wint? 😊
Stoki
Toca
több mint 1 éve
Oké, hogy nyertünk, de se AD, se LBJ, se D'Angelo, lehet mégsincs szükség arra a play off-ra (play in-re?)...Miert fárasztanád a legjobbjaid ha a többiek is hozzák a Wint? 😊
Stoki
több mint 1 éve
Oké, hogy nyertünk, de se AD, se LBJ, se D'Angelo, lehet mégsincs szükség arra a play off-ra (play in-re?)...
több mint 1 éve
Hajnalban okc, hiányozni fog SGA is, ő sokkal nagyobb érvágás a thundernak, mint LBJ a Lakersnek...Russell még mindig questionable-n van.ezzel el is mehet a szezon kb, főleg hogy Russell sem egészségeso kb soha, mindig van vmi nyugje, de jatszani jatszik sok serulessel egyutt is.
Negritis, a vajda
csebi
több mint 1 éve
mar eleve szuk 20 meccs van a szezonbol. sztem sok minden letisztul a kovetkezo 5 meccsen mkinel, aztan mehet a helyezkedes.Pl Pelicants L4-ben van.ez a nyugat tovabbra is elkepeszto szoros, ugy latom meg mindig, hogy 6-12. hely kozott bki odaerhet. most mar azt sem tartanam kizartnak h a Wolves lecsuszik 11. helyre, KATrol tovabbra sincs semmi, es sehogy sem akar osszeallni az egesz. raadasul ANT tovabbra is olyan fujast kap, mintha a teljes biroi kar felmenoit kivegezte volna kulonos kegyetlenseggel. multkor GSW ellen 19 dobasbol nulla fault ebbol, o meg mikor kiuti Thompson kezebol a labdat az meg correct call a faultra ... ezeknek az utolso ket perces reportoknak sincs sok ertelme ebben a formaban.16 hours agoJames (foot) is expected to miss "at least two or three weeks," per Shams Charania of The Athletic.Ha véletlen AD egészséges tudna maradni azért ő tud HoF szinten játszani bárki ellen plussz a kiegészítő cort sem rossz feltétlen (pl. Schröderből simán jöhet 30+ -os meccs).
ezzel el is mehet a szezon kb, főleg hogy Russell sem egészséges
Negritis, a vajda
Mondjuk így már inkább a play-in hely a cél szerintem
FLZOLI
csebi
Következő meccs Portland - GSW - Kings idegenben, Dallas-OKC-Portland-Lakers otthon
Náluk is sok midnen eldől a következő 7 meccsen.
Toca
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.