NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
194
31
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
És még csodálkoznak, hogy virágzik a streaming.Evek ota nem erti meg a nezo h nem azt a meccset adjak amit a sport tvk szeretnenek.Ja a Kings jobb lett, mint gondoltam.Ez is jól öregedett 😀Két keleti esélyes csapat meccse nagyobb rangadó, mint egy keleti esélyes és egy nyugati futottak még csapat meccse.A logika azt diktálná, hogy a Sport TV a rangadókat adja, erre ma éjjel élőben a Bucks-Hawks helyett Kings-Heat..Mitől akkora rangadó a Bucks - Hawks amúgy?
Dzsokijuing
Toca
Jughead
Toca
Jughead
YoungZeeZee
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 566
Evek ota nem erti meg a nezo h nem azt a meccset adjak amit a sport tvk szeretnenek.Ja a Kings jobb lett, mint gondoltam.Ez is jól öregedett 😀Két keleti esélyes csapat meccse nagyobb rangadó, mint egy keleti esélyes és egy nyugati futottak még csapat meccse.A logika azt diktálná, hogy a Sport TV a rangadókat adja, erre ma éjjel élőben a Bucks-Hawks helyett Kings-Heat..Mitől akkora rangadó a Bucks - Hawks amúgy?
Dzsokijuing
Toca
Jughead
Toca
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 229
Ja a Kings jobb lett, mint gondoltam.Ez is jól öregedett 😀Két keleti esélyes csapat meccse nagyobb rangadó, mint egy keleti esélyes és egy nyugati futottak még csapat meccse.A logika azt diktálná, hogy a Sport TV a rangadókat adja, erre ma éjjel élőben a Bucks-Hawks helyett Kings-Heat..Mitől akkora rangadó a Bucks - Hawks amúgy?
Dzsokijuing
Toca
Jughead
Toca
több mint 1 éve
Ez is jól öregedett 😀Két keleti esélyes csapat meccse nagyobb rangadó, mint egy keleti esélyes és egy nyugati futottak még csapat meccse.A logika azt diktálná, hogy a Sport TV a rangadókat adja, erre ma éjjel élőben a Bucks-Hawks helyett Kings-Heat..Mitől akkora rangadó a Bucks - Hawks amúgy?
Dzsokijuing
Toca
Jughead
több mint 1 éve
The Atlanta Hawks dismissed coach Nate McMillan, sources tell ESPN. pic.twitter.com/Jjh3qlCnCX
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) February 21, 2023
több mint 1 éve
mindből az lesz, csak valakinek van visszaútVan egy vicces kép és annyit reagálsz rá hogy majd anyázás lesz.A legtöbből az lesz. 😀
Mint amikor rád mosolyog egy cuki gyerek és annyit tudsz reagálni na ebből is hülye tinédzser lesz 🤣
Toca
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Van egy vicces kép és annyit reagálsz rá hogy majd anyázás lesz.A legtöbből az lesz. 😀
Mint amikor rád mosolyog egy cuki gyerek és annyit tudsz reagálni na ebből is hülye tinédzser lesz 🤣
Toca
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Van egy vicces kép és annyit reagálsz rá hogy majd anyázás lesz.Miért is?Eleg fura lehet a gondolkodásmódod ha egy vicces képre ezt kell reagalnod.Mosolyogtam rajta, de attól még igaz amit írtam meglásd.De most őszintén ki nem szarja le?😀Nem venném el a kedved, de ahogy mondani szokás lesz még ott kurva anyázás.
Matthew99
🤘 gaben 🤘
Van egy poén egy all-staron, minek be kommentelni rá egy ilyet?
Ennyire nem lehet semmin röhögni ?
Toca
🤘 gaben 🤘
Toca
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Miért is?Eleg fura lehet a gondolkodásmódod ha egy vicces képre ezt kell reagalnod.Mosolyogtam rajta, de attól még igaz amit írtam meglásd.De most őszintén ki nem szarja le?😀Nem venném el a kedved, de ahogy mondani szokás lesz még ott kurva anyázás.
Matthew99
🤘 gaben 🤘
Toca
🤘 gaben 🤘
Toca
több mint 1 éve
Eleg fura lehet a gondolkodásmódod ha egy vicces képre ezt kell reagalnod.Mosolyogtam rajta, de attól még igaz amit írtam meglásd.De most őszintén ki nem szarja le?😀Nem venném el a kedved, de ahogy mondani szokás lesz még ott kurva anyázás.
Matthew99
🤘 gaben 🤘
Toca
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Mosolyogtam rajta, de attól még igaz amit írtam meglásd.De most őszintén ki nem szarja le?😀Nem venném el a kedved, de ahogy mondani szokás lesz még ott kurva anyázás.
Matthew99
🤘 gaben 🤘
Toca
több mint 1 éve
De most őszintén ki nem szarja le?😀Nem venném el a kedved, de ahogy mondani szokás lesz még ott kurva anyázás.
Matthew99
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Nekem egy pillanatig se veszed el, mert nem vagyok Dallas fan. Lukát viszont bírom, mert tele van hülyeséggel... 😀😀Nem venném el a kedved, de ahogy mondani szokás lesz még ott kurva anyázás.
Matthew99
🤘 gaben 🤘
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
😀Nem venném el a kedved, de ahogy mondani szokás lesz még ott kurva anyázás.
Matthew99
több mint 1 éve
nem stabil tény, de ettől még tud lökést adni és impactot hozni a padrólJó de ez nem impact játékos, max egy hot hand vagy ha van kedve játszani és jól jönnek a lapok akkor minden 2.-3. meccsen nem mínusz ember hanem +.pont az a lényeg hogy paddal beküldöd a 2. negyedben 5 percreKörforgás: néhány jó meccs - elcserélik - lehet impact - elmegy rajt pár meccs - playoffban nem lehet rá számítani - néhány jó meccsWestbrook hagyjuk már, semmire nem jó.padról amúgy 10-15 percre tud impact lenni, csak az edzőnek éreznie kell meddig szabad a pályán tartani
Toca
Negritis, a vajda
Toca
ha megy neki 3. negyedben is kaphat 5-t meg a 4.ben is
de a végén ül mer elmegy rajta
Negritis, a vajda
Toca
8as rotációban lehet vele számolni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Jó de ez nem impact játékos, max egy hot hand vagy ha van kedve játszani és jól jönnek a lapok akkor minden 2.-3. meccsen nem mínusz ember hanem +.pont az a lényeg hogy paddal beküldöd a 2. negyedben 5 percreKörforgás: néhány jó meccs - elcserélik - lehet impact - elmegy rajt pár meccs - playoffban nem lehet rá számítani - néhány jó meccsWestbrook hagyjuk már, semmire nem jó.padról amúgy 10-15 percre tud impact lenni, csak az edzőnek éreznie kell meddig szabad a pályán tartani
Toca
Negritis, a vajda
Toca
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Toca
több mint 1 éve
pont az a lényeg hogy paddal beküldöd a 2. negyedben 5 percreKörforgás: néhány jó meccs - elcserélik - lehet impact - elmegy rajt pár meccs - playoffban nem lehet rá számítani - néhány jó meccsWestbrook hagyjuk már, semmire nem jó.padról amúgy 10-15 percre tud impact lenni, csak az edzőnek éreznie kell meddig szabad a pályán tartani
Toca
Negritis, a vajda
Toca
több mint 1 éve
Körforgás: néhány jó meccs - elcserélik - lehet impact - elmegy rajt pár meccs - playoffban nem lehet rá számítani - néhány jó meccsWestbrook hagyjuk már, semmire nem jó.padról amúgy 10-15 percre tud impact lenni, csak az edzőnek éreznie kell meddig szabad a pályán tartani
Toca
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
😀Wholesome content from Luka and Kyrie pic.twitter.com/ZQCdBrXLwY
— NBACentral (@TheNBACentral) February 20, 2023
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
kell rá egy elektromos nyakörvWestbrook hagyjuk már, semmire nem jó.padról amúgy 10-15 percre tud impact lenni, csak az edzőnek éreznie kell meddig szabad a pályán tartani
Toca
Negritis, a vajda
vagy egy ki-be kapcsoló gomb
több mint 1 éve
Westbrook hagyjuk már, semmire nem jó.padról amúgy 10-15 percre tud impact lenni, csak az edzőnek éreznie kell meddig szabad a pályán tartani
Toca
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
Közben Westbrook Clipperst választotta.Szép volt Bones. Tengernyi időd lesz gondolkodni a padon.
több mint 1 éve
Sir Charles is betöltötte a 60. évét.
több mint 1 éve
Westbrook hagyjuk már, semmire nem jó.És gondolom akkor Butler megy le SF-nek. Már csak Herro helyére kéne egy normális kezdő ő meg mehetne a padról mint a legjobb 6.ember kb.Ja, h Love stabil percekre vágyik. Akkor ok. Én azt hittem szituációs játékos már csak, és bizonyos matchupok, sérülések esetén számíthat biztos játékpercekre bajnokesélyes csapatban. Tetszik, h ambiciózus. Meg végülis mi történik, ha nem jut messze, van már gyűrűje, de jókat pattogtat még a ligában.a heatbe mondjuk pont szükség van a skillsetjére szóval nem csak random perceket kapna
dawyd728
Bam mellett sztem pályán is tartható nagyrészt
Negritis, a vajda
Amúgy egy idei Westbrook simán jó lehetne a Heatbe energiát adni az alsó posztoknak
FLZOLI
Lowry kellene ott játszon.
több mint 1 éve
És gondolom akkor Butler megy le SF-nek. Már csak Herro helyére kéne egy normális kezdő ő meg mehetne a padról mint a legjobb 6.ember kb.Ja, h Love stabil percekre vágyik. Akkor ok. Én azt hittem szituációs játékos már csak, és bizonyos matchupok, sérülések esetén számíthat biztos játékpercekre bajnokesélyes csapatban. Tetszik, h ambiciózus. Meg végülis mi történik, ha nem jut messze, van már gyűrűje, de jókat pattogtat még a ligában.a heatbe mondjuk pont szükség van a skillsetjére szóval nem csak random perceket kapna
dawyd728
Bam mellett sztem pályán is tartható nagyrészt
Negritis, a vajda
Amúgy egy idei Westbrook simán jó lehetne a Heatbe energiát adni az alsó posztoknak