NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
81
17
NBA
ingyenes szal "van" 😀Attól meg nem nézem meg mert nincs mikrom 😂Ha lenne hol tuti visszanézném. 😀ha van esze Máténak rámegy hogy felkerüljön az AMCMikro-ra
Toca
Negritis, a vajda
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Attól meg nem nézem meg mert nincs mikrom 😂Ha lenne hol tuti visszanézném. 😀ha van esze Máténak rámegy hogy felkerüljön az AMCMikro-ra
Toca
Negritis, a vajda
Ha lenne hol tuti visszanézném. 😀ha van esze Máténak rámegy hogy felkerüljön az AMCMikro-ra
Toca
Szerkesztette: Negritis, a vajda
A 4-4 gyakran előfordul. Ez All-Star meccs végeredmény.153 - 152 volt az alap meccs + 2 OT
iktriad
'83 Pistons-Denver
www.basketball-reference.com/boxscores/198312130DEN.html
ezen mondjuk 3 OT volt, de alap pontszám nem volt sokkal kevesebb
'90 Warriors-Nuggets
www.basketball-reference.com/boxscores/199011020DEN.html
regularban több pont mint itt
'90 Nuggets-Suns
www.basketball-reference.com/boxscores/199011100PHO.html
nem volt OT itt se ...
Ha lenne hol tuti visszanézném. 😀nos, legalább szorosAzt hittem múlt vasárnap már lejátszották az All-Star meccset. Ezek milyen negyedek kérem tisztelettel???Szolid 176-175 a Kings Clippersen.viccliga 😀
Sixo
🤘 gaben 🤘
iktriad
nem értem kinek tetszhet ez
🤘 gaben 🤘
Szerkesztette: Toca
A 4-4 gyakran előfordul. Ez All-Star meccs végeredmény.mintha egy foci meccsre mondanád hogy de szar volt ez a Real - Barca 4:4nos, legalább szorosAzt hittem múlt vasárnap már lejátszották az All-Star meccset. Ezek milyen negyedek kérem tisztelettel???Szolid 176-175 a Kings Clippersen.viccliga 😀
Sixo
🤘 gaben 🤘
iktriad
🤘 gaben 🤘
playmaker90
mintha egy foci meccsre mondanád hogy de szar volt ez a Real - Barca 4:4nos, legalább szorosAzt hittem múlt vasárnap már lejátszották az All-Star meccset. Ezek milyen negyedek kérem tisztelettel???Szolid 176-175 a Kings Clippersen.viccliga 😀
Sixo
🤘 gaben 🤘
iktriad
🤘 gaben 🤘
nos, legalább szorosAzt hittem múlt vasárnap már lejátszották az All-Star meccset. Ezek milyen negyedek kérem tisztelettel???Szolid 176-175 a Kings Clippersen.viccliga 😀
Sixo
🤘 gaben 🤘
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Azt hittem múlt vasárnap már lejátszották az All-Star meccset. Ezek milyen negyedek kérem tisztelettel???Szolid 176-175 a Kings Clippersen.viccliga 😀
Sixo
🤘 gaben 🤘
Szolid 176-175 a Kings Clippersen.viccliga 😀
Sixo
ESPN Sources: Quin Snyder and Atlanta Hawks are progressing in talks on deal to make him franchise’s next coach and a resolution could come within days. Snyder is full focus of Hawks’ search now and sides are deep in conversations on what a vision for future looks like together.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) February 24, 2023
4. csapatnak a g league, first year, second year melléAz Áll Star formátum menthetetlen, nem kell többet látni bele, mint ami, tét nélküli népszórakoztatás. Még a Harley Globetrotters felléphetne.Mivel egy átlagos alapszakasz meccs is sokszor all-star jellegű ész nélküli rohangálásra és hajigálásra hajaz így persze, hogy nem kíváncsi már rá a kocanéző.Sunday’s NBA All-Star Game was the lowest rated and least-watched edition of the game, per @paulsen_smw
— NBACentral (@TheNBACentral) February 22, 2023
• Ratings declined 29% and viewership 27% from last year’s All-Star Game
• The record-low audience places the NBA All-Star Game well behind this year’s NFL Pro Bowl
•… https://t.co/7vjNs9pe8B pic.twitter.com/sZ2jJXdXur
YoungZeeZee
Szerintem a külföldre vitel esetleg az amerika VS világ meccs lehetne ami megmenti. Vagy valami extrém felállás, passz
FLZOLI
Dzsokijuing
Egy jéghideg mit kérsz?
Az Áll Star formátum menthetetlen, nem kell többet látni bele, mint ami, tét nélküli népszórakoztatás. Még a Harley Globetrotters felléphetne.Mivel egy átlagos alapszakasz meccs is sokszor all-star jellegű ész nélküli rohangálásra és hajigálásra hajaz így persze, hogy nem kíváncsi már rá a kocanéző.Sunday’s NBA All-Star Game was the lowest rated and least-watched edition of the game, per @paulsen_smw
• The record-low audience places the NBA All-Star Game well behind this year’s NFL Pro Bowl
YoungZeeZee
Szerintem a külföldre vitel esetleg az amerika VS világ meccs lehetne ami megmenti. Vagy valami extrém felállás, passz
FLZOLI
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
a karakterek megvannak csak jópofiznak egymássalnincsenek olyan nagybetűs karakterek mint régen, ráadásul a formátum is kezd nevetségessé válnimondjuk James ~~ JordanEsetleg Jordan, Barkley, Shaq kalbierű játékosok kellenének.FLZOLIMivel egy átlagos alapszakasz meccs is sokszor all-star jellegű ész nélküli rohangálásra és hajigálásra hajaz így persze, hogy nem kíváncsi már rá a kocanéző.
FLZOLI
🤘 gaben 🤘
Shaq ~~ Embiid/Giannis
Barkley meg jójó de azért nála bőven jobb játékosok vannak most a pályán
ami probléma:
ez a csapat választás kiölt mindent belőle nincs semmi rivalizálás
nincs beef a játékosok között, mindenki jófej mindenkivel
load management
Negritis, a vajda
amúgy meg a francot se érdekli, hogy hajigálnak 300 pontot ha 12 egy tucat az összes játékos
🤘 gaben 🤘
de tudom, régen minden jobb volt
kivéve ami bal ...
nincsenek olyan nagybetűs karakterek mint régen, ráadásul a formátum is kezd nevetségessé válnimondjuk James ~~ JordanEsetleg Jordan, Barkley, Shaq kalbierű játékosok kellenének.FLZOLIMivel egy átlagos alapszakasz meccs is sokszor all-star jellegű ész nélküli rohangálásra és hajigálásra hajaz így persze, hogy nem kíváncsi már rá a kocanéző.
FLZOLI
🤘 gaben 🤘
Shaq ~~ Embiid/Giannis
ami probléma:
load management
Negritis, a vajda
amúgy meg a francot se érdekli, hogy hajigálnak 300 pontot ha 12 egy tucat az összes játékos
mondjuk James ~~ JordanEsetleg Jordan, Barkley, Shaq kalbierű játékosok kellenének.FLZOLIMivel egy átlagos alapszakasz meccs is sokszor all-star jellegű ész nélküli rohangálásra és hajigálásra hajaz így persze, hogy nem kíváncsi már rá a kocanéző.
FLZOLI
🤘 gaben 🤘
Shaq ~~ Embiid/Giannis
ami probléma:
load management
Social media platformokon meg minden rekordot megdöntött, ami jóval fontosabb.Sunday’s NBA All-Star Game was the lowest rated and least-watched edition of the game, per @paulsen_smw
YoungZeeZee
Esetleg Jordan, Barkley, Shaq kalbierű játékosok kellenének.FLZOLIMivel egy átlagos alapszakasz meccs is sokszor all-star jellegű ész nélküli rohangálásra és hajigálásra hajaz így persze, hogy nem kíváncsi már rá a kocanéző.
FLZOLI
Mivel egy átlagos alapszakasz meccs is sokszor all-star jellegű ész nélküli rohangálásra és hajigálásra hajaz így persze, hogy nem kíváncsi már rá a kocanéző.Sunday’s NBA All-Star Game was the lowest rated and least-watched edition of the game, per @paulsen_smw
YoungZeeZee
Sunday’s NBA All-Star Game was the lowest rated and least-watched edition of the game, per @paulsen_smw
Na, ennyire viszont nem akarok meccseket nézni 😊 #sóherbucksfanAki nagyon meccseket akar nézni have 1200-1500 a league pass. Ja az már lehet felezett ar idénreÉs még csodálkoznak, hogy virágzik a streaming.Evek ota nem erti meg a nezo h nem azt a meccset adjak amit a sport tvk szeretnenek.Ja a Kings jobb lett, mint gondoltam.Ez is jól öregedett 😀Két keleti esélyes csapat meccse nagyobb rangadó, mint egy keleti esélyes és egy nyugati futottak még csapat meccse.A logika azt diktálná, hogy a Sport TV a rangadókat adja, erre ma éjjel élőben a Bucks-Hawks helyett Kings-Heat..Mitől akkora rangadó a Bucks - Hawks amúgy?
Dzsokijuing
Toca
Jughead
Toca
Jughead
YoungZeeZee
Dzsokijuing
Toca
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
Aki nagyon meccseket akar nézni have 1200-1500 a league pass. Ja az már lehet felezett ar idénreÉs még csodálkoznak, hogy virágzik a streaming.Evek ota nem erti meg a nezo h nem azt a meccset adjak amit a sport tvk szeretnenek.Ja a Kings jobb lett, mint gondoltam.Ez is jól öregedett 😀Két keleti esélyes csapat meccse nagyobb rangadó, mint egy keleti esélyes és egy nyugati futottak még csapat meccse.A logika azt diktálná, hogy a Sport TV a rangadókat adja, erre ma éjjel élőben a Bucks-Hawks helyett Kings-Heat..Mitől akkora rangadó a Bucks - Hawks amúgy?
Dzsokijuing
Toca
Jughead
Toca
Jughead
YoungZeeZee
Dzsokijuing
Szerkesztette: Toca
Nem hittem volna, hogy egy 188cm magas, kopaszodó, fehér gyerek fogja visszahozni a zsákolóversenyek presztizsét!
OMG Mac McClung!!
Stoki
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.