NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Na most kéne valahogy kimatekozni a play-inben a 8.helyet, mert különben gyorsan véget ér az idei szezon is (LAL)
több mint 1 éve
Ha a talentet arról gondolsz mennyi lehetne a játékosokban igen, de relevans playoff csapatban 3 játékosuk van meg egy Zion. Azért nem érzem ezt annyira erős keretnek.Sok jó játékos együtt, de nem jó fitek. Ezzel a talent mennyiséggel szerintem bőven top10-ben vannak liga szintjén.Ennek a Pelsnek idén is minden esélye megvan, h kiessen a play-in-ben. Egy dolog mentheti meg őket, ha valahogy a Kings kiejti a Warriorst.nemtom hol kéne kezdeni szétszedni az egész projectet és meddig lebontani
dawyd728
de ahhoz képest hogy milyen mennyiségű érték volt náluk a Davis csere után
hogy ez jött ki, hááát gáz
Negritis, a vajda
Nincs franchise playerük, egy kimondott első opció támadásban. Senki sem az. Mindenkinek van valami red flagje. Ebből jön ki olyan este, mint a mai, ha csak nem nyúlnak szarba triplából, akkor lényegében csak szenvednek támadásban. Aztán ott a védekezés. Zion és Jonas játékában van hátrafelé a legnagyobb lyuk. Nem mindenki tud rájátszani azokra, de akik igen, azok ellen instant esélytelenek. Az sem segít, h talán a legnagyobb tálentumjuk igazából nem veszi komolyan a kosárlabdát.
dawyd728
Se playmaker, se first/second option kaliber nincs a csapatban. Max ha megeroszakolom magam akkor ingram lehet 2nd.
Szerkesztette: Toca
több mint 1 éve
Tehát jobb ezért az első körben kikapni ? 😀Én értem, hogy a Knicks magabiztos, de ennek a győzelemnek mi értelme volt vajon?Tudják hogy Embiid a második körbe már nem jár
Jughead
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
És ezért inkább az első körben játszanak ellene?Én értem, hogy a Knicks magabiztos, de ennek a győzelemnek mi értelme volt vajon?Tudják hogy Embiid a második körbe már nem jár
Jughead
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Én értem, hogy a Knicks magabiztos, de ennek a győzelemnek mi értelme volt vajon?Tudják hogy Embiid a második körbe már nem jár
Jughead
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Én értem, hogy a Knicks magabiztos, de ennek a győzelemnek mi értelme volt vajon?
több mint 1 éve
dawyd728
4 036
Sok jó játékos együtt, de nem jó fitek. Ezzel a talent mennyiséggel szerintem bőven top10-ben vannak liga szintjén.Ennek a Pelsnek idén is minden esélye megvan, h kiessen a play-in-ben. Egy dolog mentheti meg őket, ha valahogy a Kings kiejti a Warriorst.nemtom hol kéne kezdeni szétszedni az egész projectet és meddig lebontani
dawyd728
Negritis, a vajda
Nincs franchise playerük, egy kimondott első opció támadásban. Senki sem az. Mindenkinek van valami red flagje. Ebből jön ki olyan este, mint a mai, ha csak nem nyúlnak szarba triplából, akkor lényegében csak szenvednek támadásban. Aztán ott a védekezés. Zion és Jonas játékában van hátrafelé a legnagyobb lyuk. Nem mindenki tud rájátszani azokra, de akik igen, azok ellen instant esélytelenek. Az sem segít, h talán a legnagyobb tálentumjuk igazából nem veszi komolyan a kosárlabdát.
több mint 1 éve
hogy a pélóba van? ha a Lákersz innen nem veszti el, akkor ugyanitt játszhat visszavágót ugyanezel a csapattal a hetedik kiemelésért?
több mint 1 éve
Ennek a Pelsnek idén is minden esélye megvan, h kiessen a play-in-ben. Egy dolog mentheti meg őket, ha valahogy a Kings kiejti a Warriorst.nemtom hol kéne kezdeni szétszedni az egész projectet és meddig lebontani
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
4 036
Ennek a Pelsnek idén is minden esélye megvan, h kiessen a play-in-ben. Egy dolog mentheti meg őket, ha valahogy a Kings kiejti a Warriorst.
több mint 1 éve
Jól kezdődik ez a Minnesota Phoenix meccs. A wolvest csak a bírók múlják alul, utóbbiak már egyértelműen készülnek a POra …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
New Yorkban meg hosszabbítása Bullsnak nagyon kell ez 😀
több mint 1 éve
Főleg hogy az értelmetlen meccsekből mutatnak többetnem 😊ez a formátum borzalmasEzt minden alkalommal le kell írnod? 😀
kb élvezhetetlen szar az egész
Negritis, a vajda
Toca
nem is írom le mindig, de tény hogy legalább harmadjára írom be, de ettől még rohadtul zavar hogy mire felvennéd a flowját egy meccsnek már megyünk is megy másikra
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Jobban örültem volna ha a későbbi meccseken van ez. Ott valósabb lesz a harc.ez a formátum borzalmasNekem nagyon tetszik.
Negritis, a vajda
Az NFL Red Zone is nagyon jó.
Kampman
több mint 1 éve
ez a formátum borzalmasNekem nagyon tetszik.
Negritis, a vajda
Az NFL Red Zone is nagyon jó.
több mint 1 éve
Nyomi Bucks belehúzhatna...
több mint 1 éve
nem 😊ez a formátum borzalmasEzt minden alkalommal le kell írnod? 😀
Negritis, a vajda
Toca
nem is írom le mindig, de tény hogy legalább harmadjára írom be, de ettől még rohadtul zavar hogy mire felvennéd a flowját egy meccsnek már megyünk is megy másikra
több mint 1 éve
ez a formátum borzalmasEzt minden alkalommal le kell írnod? 😀
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ez a formátum borzalmaskb élvezhetetlen szar az egész
több mint 1 éve
Indul a keleti harc.faszom hogy a telekom tv go baszik rendesen betölteni
Hajrá Magic és Pacers
Toca
több mint 1 éve
Eddig az NBA történetében 7 alkalommal fordult elő olyan, hogy egy csapat legalább 46 W-vel ne legyen top 8-ban, azaz Playoff résztvevő.Ha ma nyer a Kings és a Warriors akkor a 2 újabb taggal bővül ez a kör. Nagyon sűrű nyugat.
(Ha nem nyernek és 45 W-vel zárnak, akkor is csak a 13. és 14. top 8-on kívüli, de minimum 45 W-t szerző csapat lesznek)
több mint 1 éve
youtu.be/E0vi6vbx_sI?si=KS-rEsoxSXv1uPj7