NBA

32 feliratkozó

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 256
Lassan mindenki játszott már 10 meccset és keleten 2 csapat áll pozitív mérleggel, egy csapat 50%on, az összes többi negatív.

Idény elei forma? 🤣

Nem tudom lesz e egy hülye GM, aki megmenti őket...

Nincs előttem, hogy Giannis eldob még 1-2 évet a prime éveiből mire ebből a szarból kikeverednek (lehet még alá is becsültem ezt az időt )

ZERO_L
Nem kellett volna GM-eskedni a tesóján túl, egye meg amit főzött. Remélem ez a játékos mentalitás sosem kerül át a TD Gardenbe.
KeyG
OKC, Rockets bármikor osszerak egy patika csomagot érte
FLZOLI
Igazad van, de én nem mint játékos adtam neki kritikát, hanem a GM munka beleszólásába és abban is biztos vagyok, hogy az említett két csapatban ezt el is hagyná, mert kénytelen lenne.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 777 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Lassan mindenki játszott már 10 meccset és keleten 2 csapat áll pozitív mérleggel, egy csapat 50%on, az összes többi negatív.

Idény elei forma? 🤣

Nincs előttem, hogy Giannis eldob még 1-2 évet a prime éveiből mire ebből a szarból kikeverednek (lehet még alá is becsültem ezt az időt )

ZERO_L
Nem kellett volna GM-eskedni a tesóján túl, egye meg amit főzött. Remélem ez a játékos mentalitás sosem kerül át a TD Gardenbe.
KeyG
OKC, Rockets bármikor osszerak egy patika csomagot érte

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 256

Idény elei forma? 🤣

ZERO_L

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 228 — situational football

Idény elei forma? 🤣

Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 864 — Patriots és Kaposvári KK fan
Ma este 23 órától Spurs - Jazz, holnap 21.30-tól Selekten Bucks - Celtics.
Ne felejtsétek, holnap 19 órától új műsor NBA Abc-je, majd Mesél a pálya 2. rész Steph Curry.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 088 — The Mathematician
annyira meglepett ez a Warriors W bostonban, hogy le is töltöttem a meccset mer kiváncsi vagyok 😀
Tatum hülyét csinált Hieldből aki így is +20al végzett 😀
Negritis, a vajda
Csvs es a Golden State 16-1. Milyen évet írunk? 😀
Toca
Warriorsnak több dolog segít:
1. sorsolás
2. új védelmi szemlélet (ami tényleg stackhouse az vmi brutál turnaround lenne)
3. Looney nem kezd

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 900 — Vikings fan
annyira meglepett ez a Warriors W bostonban, hogy le is töltöttem a meccset mer kiváncsi vagyok 😀
Negritis, a vajda
Csvs es a Golden State 16-1. Milyen évet írunk? 😀
több mint 1 éve
Maxey sérülésével már most elszállhat a 76ers?
tudom hogy nagyon korán van és egész kelet szarul néz ki, de ez nagoyn rough
Negritis, a vajda
Ezen a keleten kb. 1 hónap egészséges Max-George-Embiid trió elég, hogy a PO meg legyen.

Inkább az a kérdés, hogy akkor lesz-e egészség.
Jughead
pont ez a bajom velük, hogy kelleni fog nekik kb 1-1.5 hónap amikor "túltolják" de abba sztem belerokkannak
jelenleg a play-int látom náluk onnan viszont sztem esélytelen hogy döntő legyen

több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 913
Negritis, a vajda
Ezen a keleten kb. 1 hónap egészséges Max-George-Embiid trió elég, hogy a PO meg legyen.

Inkább az a kérdés, hogy akkor lesz-e egészség.
több mint 1 éve

több mint 1 éve

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 1 éve
Morantnál sajnos a testével is vannak gondok, de remélem nem jut Rose sorsára

több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 596 — Invisible man
Ksár hogy vannak gondok a toronyban nála:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
joel 3 mecsc eltiltás
 www.espn.com/nba/story/_/id/42215682/joel-embiid-suspended-3-games-shoving-media-member

több mint 1 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 203 — Steelers fan
Ma este 21.15-től a Sport TV-n indul a Mesél a pálya. Scherer Péter a narrátor, az első rész Doncicról szól.
Dzsokijuing
Tetszett, csak kicsit rövid volt, még hallgattam volna Pepét, jól állt neki a szerep, látszott, hogy élvezi mesélést.
Hajnóczy Soma kosárlabda aktatáskás trükkje jó kis nyitány volt, de azt hittem neki, mint vendégnek több szerepe lesz, lehet majd később a többieknek.
Bruschi85
Minden tisztelettel a készítők és Pepe felé, én ezt 10 perc után kinyomtam. Ennek a ripacskodva elmondom a Wikipédiát 15 percben semmi érteleme számomra, kifejezetten röhejes volt inkább ezzel a stílussal, ebben a szobában, ebben a ruhában. Teljesen koncepciótlan, erőltetett valaminek tűnt. És erre kellett fél órás sajtótájékoztatós felvezetés?!
zavi27
Az ilyen kb. nekem szól, aki csak nézelődik, de arra nincs energiám-időm-kedvem, hogy mélyebben nézzek utána ilyen dolgoknak (ezen a területen); én hallottam benne érdekes dolgokat. 😊 De végig nem néztem, kicsit feszengtem, de lehet majd belejön ebbe, mint Kulka a House-ba.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 1 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 228 — situational football
Kész szerencse, hogy ez az egész a helyén van kezelve...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 021 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Miután leírtam, hogy pozitív a mérleg, gyorsan ki is kaptunk kétszer.😃

több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 796 — Amerikai sportok rajongója
Ma este 21.15-től a Sport TV-n indul a Mesél a pálya. Scherer Péter a narrátor, az első rész Doncicról szól.
Dzsokijuing
Tetszett, csak kicsit rövid volt, még hallgattam volna Pepét, jól állt neki a szerep, látszott, hogy élvezi mesélést.
Hajnóczy Soma kosárlabda aktatáskás trükkje jó kis nyitány volt, de azt hittem neki, mint vendégnek több szerepe lesz, lehet majd később a többieknek.
Bruschi85
Minden tisztelettel a készítők és Pepe felé, én ezt 10 perc után kinyomtam. Ennek a ripacskodva elmondom a Wikipédiát 15 percben semmi érteleme számomra, kifejezetten röhejes volt inkább ezzel a stílussal, ebben a szobában, ebben a ruhában. Teljesen koncepciótlan, erőltetett valaminek tűnt. És erre kellett fél órás sajtótájékoztatós felvezetés?!

Szerkesztette: zavi27
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 777 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ha pihentetés mellett, szintén betlizik a POban, akkor mi lesz majd a kifogás?

ZERO_L
 www.espn.com/nba/story/_/id/42159993/joel-embiid-confronts-shoves-philadelphia-columnist
Negritis, a vajda
Értem én, hogy egy paréj a csávó de bazz egy elit sportra valószínűleg alkalmatlan testtel kínlódik valószínűleg folyamatos fájdalmak mellett. Kb egy Greg Oden szintű egészségből van még fogjuk rá játékra kész állapotban.

több mint 1 éve
Ha pihentetés mellett, szintén betlizik a POban, akkor mi lesz majd a kifogás?

ZERO_L
 www.espn.com/nba/story/_/id/42159993/joel-embiid-confronts-shoves-philadelphia-columnist

több mint 1 éve
Dzsokijuing

több mint 1 éve
egy pistons-nets meccset megtoldott a sporttv a faragó-németh isti duóval a legjobb reklám a sport ellen

több mint 1 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 987 — Pfizer & Moderna fan
Off: ma 21okor draftolo nba fantasyra keresek ket fot. Vlakit erdekel? Kovi hetol indul.

több mint 1 éve
Dzsokijuing
Flop-olni fog meg rinyálni?
🤘 gaben 🤘
Pepe kizárt.

több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 056 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Dzsokijuing
Flop-olni fog meg rinyálni?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "