NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Nuggets a legjobb triplázó csapat. 7-en dobnak 39% felett. Murray, Porter és KCP mögött ott a volumen is. Nem hívtak meg senkit közülük a 3 pontos dobó versenyre.
Aztán ott van a főmeccs Jokic egyedül a csapatból a nyugati keretben.
Malone folyamatosan kritizálva van.
A padon nincs MOTY jelölt.
A csapat mégis vezeti nyugatot.

Úgy érzem a liga nem is tehetne többet az mv3 narrativáért. Én nem bánom. Jokic megérdemeli. Csak nehogy a végén voter fatigue következtében a nyugati első első helyét ne lehessen magyarázni csak valami irtózatos bullshittel.
dawyd728
Csapat stat szép. De azért KCP 4.5 és Murray 6 kísérlete is kevés.
Határozottan rámentek arra, hogy 8 körüli attempt körül legyen, illetve hogy kidobta be a legtöbbet idén.
Nálam befért volna MPJ mert hat 40 %, de mondjuk a legjobb csapatban van ahol Jokic miatt minden jobb.
Padrol neked ki lenne Moty jelölt ?
Malone meg kritizálva is lesz amíg playoffban nem gurít valamit.
Toca
Nekem azzal van gondom, h ami Nuggets csapat/egyéni teljesítmény siker/érdem nincs helyén kezelve.
Én elhiszem, h nem érdemli meg a keretből senki az all-star tagságot. Azt is, h Malonenál lehetne találni jobb edzőt. | Habár coach Bud is volt már kutyázva. |
A pad is lehetne jobb. Sorolhatnám. Csak akkor mi magyarázza a nyugati első helyet és a Celtics mögött 1-2 meccs hátrányt? Úgy, h sérülések sem kerülik el a csapatot.
MV3?
Csak akkor minek építik a James se, Jordan se kapta meg zsinórban 3x narratívát?
Nekem ezzel van bajom, h ezekkel azt érik el, mintha valami anomália lenne és , csak kicsúszott, reprodukálhatatlan szezont teljesítenie a Nuggets.
dawyd728
Milyen siker vagy érdem ? Az hogy vezetitek Nyugatot? Erre kell hasraesni?
Tudod az előző két nyugati 1. mire ment?
Jokic miatt mindenki jobbnak tűnik és mivel ő maga egy anomália igazából az egész csapat az.
Úgy beszélsz mintha bajnokok letetek volna és nem tisztelik a csapatot.
Hát attól még messze vagytok.
Abból amit felhoztál kb max MPJ tripla verseny helye lehet jogos, de ott is ha 30-val többet dob be ott lehetne.

Jokic ettől függetlenül beteg állat 😀 és simán megérdemelné a 3.bajnoki címet, de ettől Malone nem lesz jobb edző, Murray nem lesz allstar. Egyedül MPJ aki üde színfolt számomra, de ő se all-Star szint ( még!)

Beszélgessünk erről ha nem estek ki a 2.körben plane ha megnyertek Nyugatot.
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
 index.hu/sport/kosarlabda/2023/02/15/nba-sacramento-kings-lasershow-kovacs-tamas-light-the-beam/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 282 — Saturday Night Lights
Hihetetlenül "vastag" ez a Celtics, nincs Brown, nincs Smart, Tatum 2.félidőben nem szerez mezőnykosarat, és így is lesimázzák a Grizzliest...
Stoki
... és hosszabbításra mentették a Bucks-meccset, elképesztően mély a pad.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 1 499
Érdekességképp: Netfliexen van egy 2 részes (93 és 106 perc) doku Bill Russel pályafutásáról!
Nekem nagyon bejött, igaz, ebből az időszakból kb "minden" újdonság volt nekem.. Ajánlom!

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
dawyd728 3 851
Nuggets a legjobb triplázó csapat. 7-en dobnak 39% felett. Murray, Porter és KCP mögött ott a volumen is. Nem hívtak meg senkit közülük a 3 pontos dobó versenyre.

Úgy érzem a liga nem is tehetne többet az mv3 narrativáért. Én nem bánom. Jokic megérdemeli. Csak nehogy a végén voter fatigue következtében a nyugati első első helyét ne lehessen magyarázni csak valami irtózatos bullshittel.
dawyd728
Határozottan rámentek arra, hogy 8 körüli attempt körül legyen, illetve hogy kidobta be a legtöbbet idén.
Nálam befért volna MPJ mert hat 40 %, de mondjuk a legjobb csapatban van ahol Jokic miatt minden jobb.
Toca
Nekem azzal van gondom, h ami Nuggets csapat/egyéni teljesítmény siker/érdem nincs helyén kezelve.
Én elhiszem, h nem érdemli meg a keretből senki az all-star tagságot. Azt is, h Malonenál lehetne találni jobb edzőt. | Habár coach Bud is volt már kutyázva. |
A pad is lehetne jobb. Sorolhatnám. Csak akkor mi magyarázza a nyugati első helyet és a Celtics mögött 1-2 meccs hátrányt? Úgy, h sérülések sem kerülik el a csapatot.
MV3?
Csak akkor minek építik a James se, Jordan se kapta meg zsinórban 3x narratívát?
Nekem ezzel van bajom, h ezekkel azt érik el, mintha valami anomália lenne és , csak kicsúszott, reprodukálhatatlan szezont teljesítenie a Nuggets.
több mint 1 éve

dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728 3 851

több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 750 — No one likes us, cause no one like us
Persze az utolsó negyedre bealudtam, de ezt hogy nyerte meg Philly 🤔? Persze a vègèn kell vezetni.
dande2
Szerintem azért 10 ponton belül voltak, nem olyan nagy csoda. Vajon Philly egy szezonon belül megél 4 döntőt, és abból is 4 zakót? :S
Eazzy
Sixers + Flyers?
Messze vannak még tőle szerintem.
🤘 gaben 🤘
Nem, a Phillies és a Union is kikapott döntében, baseball és soccer.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 203 — Deion Sanders for president!
Persze az utolsó negyedre bealudtam, de ezt hogy nyerte meg Philly 🤔? Persze a vègèn kell vezetni.
dande2
Szerintem azért 10 ponton belül voltak, nem olyan nagy csoda. Vajon Philly egy szezonon belül megél 4 döntőt, és abból is 4 zakót? :S
Eazzy
Sixers + Flyers?
Messze vannak még tőle szerintem.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 750 — No one likes us, cause no one like us
dande2

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 820 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Hihetetlenül "vastag" ez a Celtics, nincs Brown, nincs Smart, Tatum 2.félidőben nem szerez mezőnykosarat, és így is lesimázzák a Grizzliest...
több mint 1 éve
Egész pofás csapat ez az új Nets, Bridges, Claxton duó elit lesz. Cam Thomas a Celtics névrokon reinkarnáció ja.

Mondjuk a többiek kb ész nélkül hajigálnak de legalább lelkesek. Dinwidie sem egy bajnokcsapat kezdő kaliberje de legalább az irány jó.
FLZOLI
Mérföldekkel szimpatikusabb csapat lett így.

több mint 1 éve
Westbrook meg hozzánk tart állítólag, más se hiányzik még erre a szezonra. 😕😕
Gergőke
Zsák a foltja!
( na jó még Portland lehetne a Wizardsnál meg már volt 😀 )
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Westbrook meg hozzánk tart állítólag, más se hiányzik még erre a szezonra. 😕😕

" class="embed">
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 153 — The Mathematician
dande2
Embiid és Harden féle starpower, a Netsnél meg ment az ész nélküli hajigálás
FLZOLI
Mondjuk érdekelne hogy tényleg későn volt e a dobás

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
dande2
Embiid és Harden féle starpower, a Netsnél meg ment az ész nélküli hajigálás

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 760 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Egész pofás csapat ez az új Nets, Bridges, Claxton duó elit lesz. Cam Thomas a Celtics névrokon reinkarnáció ja.

Mondjuk a többiek kb ész nélkül hajigálnak de legalább lelkesek. Dinwidie sem egy bajnokcsapat kezdő kaliberje de legalább az irány jó.

több mint 1 éve
 twitter.com/msinger/status/1624621456360411138?t=XSVPxV0OmeZ-9koIgvUmaQ&s=19

Ha ezt a Clippers trade előtt tudta Booth, h jön a Reggie csere majd ki lesz vásárolva és jönne hozzánk a szezon hátralevő részére, akkor tulajdonképpen ez egy Reggie Jackson +2 2nd for Bones Hyland csere. Ami rendben van.
dawyd728
Ha ezt előre tudta akkor az a csere szabályok megsértése 😉
több mint 1 éve
dawyd728 3 851
 twitter.com/msinger/status/1624621456360411138?t=XSVPxV0OmeZ-9koIgvUmaQ&s=19

Ha ezt a Clippers trade előtt tudta Booth, h jön a Reggie csere majd ki lesz vásárolva és jönne hozzánk a szezon hátralevő részére, akkor tulajdonképpen ez egy Reggie Jackson +2 2nd for Bones Hyland csere. Ami rendben van.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jönnek az aranyás(z)ok a Sunsba.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 153 — The Mathematician
Kisebb botrány van alakulóban, ugyanis Gary Payton II megbukott a fizikai felmérőn, így a négy csapatot érintő csere ebben a formában mégsem jöhet össze a Warriors, a Blazers, a Hawks és a Pistons között. Eredetileg a GSW James Wisemant küldte Detroitba Saddiq Bey és Kevin Knox játékjogáért, az Atlanta adott Beyért öt második körös draftcetlit, amiket Knoxszal összecsomagolva elküldött a Warriors Portlandbe Paytonért, aki nyáron távozott az együttestől. A játékos azonban nem ment át a felmérőn, most pedig ki kell találni, hogy mi legyen - a Blazersnél állítják, hogy ők biztosak voltak a nyáron műtött, és azóta már vissza is térő hátvéd egészségében. A Warriors ma estig visszaléphet a cserétől vagy átvariálhatja az üzletet, amennyiben a Portland partner lesz ebben.kezdő5
nah vajon hánnyal kevesebb 2. körös megy?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 977 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bazska a trade deadlineról
 www.youtube.com/watch?v=oEwIy7PR_60
több mint 1 éve
sajnos agyilag is 😀
| magas labda 😀 |
Negritis, a vajda
Érzelmileg! Nem ugyanaz.