NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
226
33
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Milyen siker vagy érdem ? Az hogy vezetitek Nyugatot? Erre kell hasraesni?Nekem azzal van gondom, h ami Nuggets csapat/egyéni teljesítmény siker/érdem nincs helyén kezelve.Nuggets a legjobb triplázó csapat. 7-en dobnak 39% felett. Murray, Porter és KCP mögött ott a volumen is. Nem hívtak meg senkit közülük a 3 pontos dobó versenyre.Csapat stat szép. De azért KCP 4.5 és Murray 6 kísérlete is kevés.
Aztán ott van a főmeccs Jokic egyedül a csapatból a nyugati keretben.
Malone folyamatosan kritizálva van.
A padon nincs MOTY jelölt.
A csapat mégis vezeti nyugatot.
Úgy érzem a liga nem is tehetne többet az mv3 narrativáért. Én nem bánom. Jokic megérdemeli. Csak nehogy a végén voter fatigue következtében a nyugati első első helyét ne lehessen magyarázni csak valami irtózatos bullshittel.
dawyd728
Határozottan rámentek arra, hogy 8 körüli attempt körül legyen, illetve hogy kidobta be a legtöbbet idén.
Nálam befért volna MPJ mert hat 40 %, de mondjuk a legjobb csapatban van ahol Jokic miatt minden jobb.
Padrol neked ki lenne Moty jelölt ?
Malone meg kritizálva is lesz amíg playoffban nem gurít valamit.
Toca
Én elhiszem, h nem érdemli meg a keretből senki az all-star tagságot. Azt is, h Malonenál lehetne találni jobb edzőt. | Habár coach Bud is volt már kutyázva. |
A pad is lehetne jobb. Sorolhatnám. Csak akkor mi magyarázza a nyugati első helyet és a Celtics mögött 1-2 meccs hátrányt? Úgy, h sérülések sem kerülik el a csapatot.
MV3?
Csak akkor minek építik a James se, Jordan se kapta meg zsinórban 3x narratívát?
Nekem ezzel van bajom, h ezekkel azt érik el, mintha valami anomália lenne és , csak kicsúszott, reprodukálhatatlan szezont teljesítenie a Nuggets.
dawyd728
Tudod az előző két nyugati 1. mire ment?
Jokic miatt mindenki jobbnak tűnik és mivel ő maga egy anomália igazából az egész csapat az.
Úgy beszélsz mintha bajnokok letetek volna és nem tisztelik a csapatot.
Hát attól még messze vagytok.
Abból amit felhoztál kb max MPJ tripla verseny helye lehet jogos, de ott is ha 30-val többet dob be ott lehetne.
Jokic ettől függetlenül beteg állat 😀 és simán megérdemelné a 3.bajnoki címet, de ettől Malone nem lesz jobb edző, Murray nem lesz allstar. Egyedül MPJ aki üde színfolt számomra, de ő se all-Star szint ( még!)
Beszélgessünk erről ha nem estek ki a 2.körben plane ha megnyertek Nyugatot.
több mint 1 éve
index.hu/sport/kosarlabda/2023/02/15/nba-sacramento-kings-lasershow-kovacs-tamas-light-the-beam/
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Hihetetlenül "vastag" ez a Celtics, nincs Brown, nincs Smart, Tatum 2.félidőben nem szerez mezőnykosarat, és így is lesimázzák a Grizzliest...... és hosszabbításra mentették a Bucks-meccset, elképesztően mély a pad.
Stoki
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
bogjosi
1 499
Érdekességképp: Netfliexen van egy 2 részes (93 és 106 perc) doku Bill Russel pályafutásáról!Nekem nagyon bejött, igaz, ebből az időszakból kb "minden" újdonság volt nekem.. Ajánlom!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
Nekem azzal van gondom, h ami Nuggets csapat/egyéni teljesítmény siker/érdem nincs helyén kezelve.Nuggets a legjobb triplázó csapat. 7-en dobnak 39% felett. Murray, Porter és KCP mögött ott a volumen is. Nem hívtak meg senkit közülük a 3 pontos dobó versenyre.Csapat stat szép. De azért KCP 4.5 és Murray 6 kísérlete is kevés.
Úgy érzem a liga nem is tehetne többet az mv3 narrativáért. Én nem bánom. Jokic megérdemeli. Csak nehogy a végén voter fatigue következtében a nyugati első első helyét ne lehessen magyarázni csak valami irtózatos bullshittel.
dawyd728
Határozottan rámentek arra, hogy 8 körüli attempt körül legyen, illetve hogy kidobta be a legtöbbet idén.
Nálam befért volna MPJ mert hat 40 %, de mondjuk a legjobb csapatban van ahol Jokic miatt minden jobb.
Toca
Én elhiszem, h nem érdemli meg a keretből senki az all-star tagságot. Azt is, h Malonenál lehetne találni jobb edzőt. | Habár coach Bud is volt már kutyázva. |
A pad is lehetne jobb. Sorolhatnám. Csak akkor mi magyarázza a nyugati első helyet és a Celtics mögött 1-2 meccs hátrányt? Úgy, h sérülések sem kerülik el a csapatot.
MV3?
Csak akkor minek építik a James se, Jordan se kapta meg zsinórban 3x narratívát?
Nekem ezzel van bajom, h ezekkel azt érik el, mintha valami anomália lenne és , csak kicsúszott, reprodukálhatatlan szezont teljesítenie a Nuggets.
több mint 1 éve
Nuggets a legjobb triplázó csapat. 7-en dobnak 39% felett. Murray, Porter és KCP mögött ott a volumen is. Nem hívtak meg senkit közülük a 3 pontos dobó versenyre.Csapat stat szép. De azért KCP 4.5 és Murray 6 kísérlete is kevés.
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
Nuggets a legjobb triplázó csapat. 7-en dobnak 39% felett. Murray, Porter és KCP mögött ott a volumen is. Nem hívtak meg senkit közülük a 3 pontos dobó versenyre. Aztán ott van a főmeccs Jokic egyedül a csapatból a nyugati keretben.
több mint 1 éve
Nem, a Phillies és a Union is kikapott döntében, baseball és soccer.Sixers + Flyers?Persze az utolsó negyedre bealudtam, de ezt hogy nyerte meg Philly 🤔? Persze a vègèn kell vezetni.Szerintem azért 10 ponton belül voltak, nem olyan nagy csoda. Vajon Philly egy szezonon belül megél 4 döntőt, és abból is 4 zakót? :S
dande2
Eazzy
Messze vannak még tőle szerintem.
🤘 gaben 🤘
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Sixers + Flyers?Persze az utolsó negyedre bealudtam, de ezt hogy nyerte meg Philly 🤔? Persze a vègèn kell vezetni.Szerintem azért 10 ponton belül voltak, nem olyan nagy csoda. Vajon Philly egy szezonon belül megél 4 döntőt, és abból is 4 zakót? :S
dande2
Eazzy
Messze vannak még tőle szerintem.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Persze az utolsó negyedre bealudtam, de ezt hogy nyerte meg Philly 🤔? Persze a vègèn kell vezetni.Szerintem azért 10 ponton belül voltak, nem olyan nagy csoda. Vajon Philly egy szezonon belül megél 4 döntőt, és abból is 4 zakót? :S
dande2
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Hihetetlenül "vastag" ez a Celtics, nincs Brown, nincs Smart, Tatum 2.félidőben nem szerez mezőnykosarat, és így is lesimázzák a Grizzliest...
több mint 1 éve
Egész pofás csapat ez az új Nets, Bridges, Claxton duó elit lesz. Cam Thomas a Celtics névrokon reinkarnáció ja.Mérföldekkel szimpatikusabb csapat lett így.
Mondjuk a többiek kb ész nélkül hajigálnak de legalább lelkesek. Dinwidie sem egy bajnokcsapat kezdő kaliberje de legalább az irány jó.
FLZOLI
több mint 1 éve
Westbrook meg hozzánk tart állítólag, más se hiányzik még erre a szezonra. 😕😕Zsák a foltja!
Gergőke
( na jó még Portland lehetne a Wizardsnál meg már volt 😀 )
több mint 1 éve
Westbrook meg hozzánk tart állítólag, más se hiányzik még erre a szezonra. 😕😕
" class="embed">
több mint 1 éve
Mondjuk érdekelne hogy tényleg későn volt e a dobásPersze az utolsó negyedre bealudtam, de ezt hogy nyerte meg Philly 🤔? Persze a vègèn kell vezetni.Embiid és Harden féle starpower, a Netsnél meg ment az ész nélküli hajigálás
dande2
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Persze az utolsó negyedre bealudtam, de ezt hogy nyerte meg Philly 🤔? Persze a vègèn kell vezetni.Embiid és Harden féle starpower, a Netsnél meg ment az ész nélküli hajigálás
dande2
több mint 1 éve
Persze az utolsó negyedre bealudtam, de ezt hogy nyerte meg Philly 🤔? Persze a vègèn kell vezetni.
több mint 1 éve
Egész pofás csapat ez az új Nets, Bridges, Claxton duó elit lesz. Cam Thomas a Celtics névrokon reinkarnáció ja.Mondjuk a többiek kb ész nélkül hajigálnak de legalább lelkesek. Dinwidie sem egy bajnokcsapat kezdő kaliberje de legalább az irány jó.
több mint 1 éve
twitter.com/msinger/status/1624621456360411138?t=XSVPxV0OmeZ-9koIgvUmaQ&s=19Ha ezt előre tudta akkor az a csere szabályok megsértése 😉
Ha ezt a Clippers trade előtt tudta Booth, h jön a Reggie csere majd ki lesz vásárolva és jönne hozzánk a szezon hátralevő részére, akkor tulajdonképpen ez egy Reggie Jackson +2 2nd for Bones Hyland csere. Ami rendben van.
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
twitter.com/msinger/status/1624621456360411138?t=XSVPxV0OmeZ-9koIgvUmaQ&s=19Ha ezt a Clippers trade előtt tudta Booth, h jön a Reggie csere majd ki lesz vásárolva és jönne hozzánk a szezon hátralevő részére, akkor tulajdonképpen ez egy Reggie Jackson +2 2nd for Bones Hyland csere. Ami rendben van.
több mint 1 éve
Jönnek az aranyás(z)ok a Sunsba.After Suns owner Mat Ishbia and coach Monty Willams joined the pursuit, G Terrence Ross plans to sign with the Phoenix Suns, sources tell ESPN. Ross, finalizing a contract buyout with the Magic, brings his 38% 3-point shooting to Suns' title pursuit. pic.twitter.com/AKTjsrT0dP
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) February 12, 2023
több mint 1 éve
Kisebb botrány van alakulóban, ugyanis Gary Payton II megbukott a fizikai felmérőn, így a négy csapatot érintő csere ebben a formában mégsem jöhet össze a Warriors, a Blazers, a Hawks és a Pistons között. Eredetileg a GSW James Wisemant küldte Detroitba Saddiq Bey és Kevin Knox játékjogáért, az Atlanta adott Beyért öt második körös draftcetlit, amiket Knoxszal összecsomagolva elküldött a Warriors Portlandbe Paytonért, aki nyáron távozott az együttestől. A játékos azonban nem ment át a felmérőn, most pedig ki kell találni, hogy mi legyen - a Blazersnél állítják, hogy ők biztosak voltak a nyáron műtött, és azóta már vissza is térő hátvéd egészségében. A Warriors ma estig visszaléphet a cserétől vagy átvariálhatja az üzletet, amennyiben a Portland partner lesz ebben.kezdő5nah vajon hánnyal kevesebb 2. körös megy?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kevin Durant did a Kendall Jenner by leaving Ben Simmons for Devin Booker.
— ClutchPoints (@ClutchPointsApp) February 10, 2023
How would you feel if you were Ben? 🤔 pic.twitter.com/nnLBbygrhP
több mint 1 éve
sajnos agyilag is 😀Érzelmileg! Nem ugyanaz.
| magas labda 😀 |
Negritis, a vajda