NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
421
54
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Jughead
5 229
Utána is ültették egyfolytában, mert tankoltak és AD sem igazán akart játszani. Minden második meccsen kiültették, hogy ne kapjanak büntetést, majd az utolsó 6 meccsen már a látszatra se adtak.ja, de ez január 28-február 7 között volt. az ugye tíz nap, maximum hat-hét meccs. kilenc még akkor is hiányzik.Ott a Pelicans szívózott:hát ja. csak mondjuk Lebron 2021-ben kihagyta a szezon felét (főleg miután a csávó a Heatből ráfeküdt a bokájára), 2022-ben meg a harmadát. idén egyelőre csak az ötödét (44/55). Davist értem, igen, előtte is csak 10-30 százalék között szórt a hiányzásban. '18-19-et nem értem, 26 meccsről hiányzott, akkor ha csak 10 volt sérülés miatt, akkor a többi hogy jön ki?És a 35 évesnek jobb volt, hogy sűrített volt a menetrend? Illetve azóta eltelt 3 év és még mindig 30 pontot átlagol.azért ahol a két húzóember közül az egyik 35, a másik üveg, ott ez elég jelentős tényező szvsz.És a többieknek volt, vagy mi?nem volt idejük szétsérülni, vagy elfáradniHmm érdekes gondolat, a liga legerősebb és legjobb formájában lévő csapata voltak a Covid előtt, miért gondolod, hogy Covid nélkül visszaestek volna?Ha nem lett volna a pandémia az az egy sincs meg. 😉azért amikor az ember egy csapatba összehozza LBJ-t és AD-t, akkor nem egy bajnoki címmel tervez. egyik részről ez, másik részről két éven belül AD nem lesz itt, Lebron meg 40 lesz, egy nem egész jó szezonért kevésnek tartom a cserét. de hát én bevallottan nem értek hozzá.Miért lettek volna elkótyavetyélve? Lonzoért és Ingramért jött AD, ami teljesen jó deal, pláne a bajnoki címmel együtt.amúgy a kihúzott játékosokkal sztem nincs gond, más kérdés hogy elkótyavetyéltük őketEgy bajnoki címet, nem hiszen, hogy kell ennél több.valami félelmetes, hogy mennyi top3-as pickünk volt, és mit sikerült belőle összehozni...mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
🤘 gaben 🤘
Jughead
slowmotion
Jughead
slowmotion
Az üveg meg azóta lett üveg, ugyanis a tévhitekkel ellentétesen abban a szezonban és az azt megelőző szezonokban alig hagyott ki meccset sérülés miatt (19/20-ban 5 meccset, 18/19-ben 10 meccset, 17/18-ban 3 meccset, 16/17-ben 0 meccset hagyott ki sérülés miatt).
Jughead
slowmotion
Davis recovered from his injury and was available to play, but the Pelicans said they would hold him out until after the league trade deadline on February 7. After the deadline passed without a trade, the team announced that Davis would play the rest of the season; they faced potential fines by the league if they held him out.
Toca
slowmotion
Be is jött nekik, hiszen behúzták az 1/1-et.
több mint 1 éve
www.landofbasketball.com/nba_players_game_logs/2019/anthony_davis.htmja, de ez január 28-február 7 között volt. az ugye tíz nap, maximum hat-hét meccs. kilenc még akkor is hiányzik.Ott a Pelicans szívózott:hát ja. csak mondjuk Lebron 2021-ben kihagyta a szezon felét (főleg miután a csávó a Heatből ráfeküdt a bokájára), 2022-ben meg a harmadát. idén egyelőre csak az ötödét (44/55). Davist értem, igen, előtte is csak 10-30 százalék között szórt a hiányzásban. '18-19-et nem értem, 26 meccsről hiányzott, akkor ha csak 10 volt sérülés miatt, akkor a többi hogy jön ki?És a 35 évesnek jobb volt, hogy sűrített volt a menetrend? Illetve azóta eltelt 3 év és még mindig 30 pontot átlagol.azért ahol a két húzóember közül az egyik 35, a másik üveg, ott ez elég jelentős tényező szvsz.És a többieknek volt, vagy mi?nem volt idejük szétsérülni, vagy elfáradniHmm érdekes gondolat, a liga legerősebb és legjobb formájában lévő csapata voltak a Covid előtt, miért gondolod, hogy Covid nélkül visszaestek volna?Ha nem lett volna a pandémia az az egy sincs meg. 😉azért amikor az ember egy csapatba összehozza LBJ-t és AD-t, akkor nem egy bajnoki címmel tervez. egyik részről ez, másik részről két éven belül AD nem lesz itt, Lebron meg 40 lesz, egy nem egész jó szezonért kevésnek tartom a cserét. de hát én bevallottan nem értek hozzá.Miért lettek volna elkótyavetyélve? Lonzoért és Ingramért jött AD, ami teljesen jó deal, pláne a bajnoki címmel együtt.amúgy a kihúzott játékosokkal sztem nincs gond, más kérdés hogy elkótyavetyéltük őketEgy bajnoki címet, nem hiszen, hogy kell ennél több.valami félelmetes, hogy mennyi top3-as pickünk volt, és mit sikerült belőle összehozni...mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
🤘 gaben 🤘
Jughead
slowmotion
Jughead
slowmotion
Az üveg meg azóta lett üveg, ugyanis a tévhitekkel ellentétesen abban a szezonban és az azt megelőző szezonokban alig hagyott ki meccset sérülés miatt (19/20-ban 5 meccset, 18/19-ben 10 meccset, 17/18-ban 3 meccset, 16/17-ben 0 meccset hagyott ki sérülés miatt).
Jughead
slowmotion
Davis recovered from his injury and was available to play, but the Pelicans said they would hold him out until after the league trade deadline on February 7. After the deadline passed without a trade, the team announced that Davis would play the rest of the season; they faced potential fines by the league if they held him out.
Toca
slowmotion
Szezon végén volt egy hosszabb kihagyás, meg itt januárban,
Lehet, hogy több mint 10 volt a sérülés de nem sziginikánsan több.
több mint 1 éve
Hát azért azzal vitázni, hogy a Lakersnek és főleg Davisnek jót tett a bubble elég erős.És a 35 évesnek jobb volt, hogy sűrített volt a menetrend? Illetve azóta eltelt 3 év és még mindig 30 pontot átlagol.azért ahol a két húzóember közül az egyik 35, a másik üveg, ott ez elég jelentős tényező szvsz.És a többieknek volt, vagy mi?nem volt idejük szétsérülni, vagy elfáradniHmm érdekes gondolat, a liga legerősebb és legjobb formájában lévő csapata voltak a Covid előtt, miért gondolod, hogy Covid nélkül visszaestek volna?Ha nem lett volna a pandémia az az egy sincs meg. 😉azért amikor az ember egy csapatba összehozza LBJ-t és AD-t, akkor nem egy bajnoki címmel tervez. egyik részről ez, másik részről két éven belül AD nem lesz itt, Lebron meg 40 lesz, egy nem egész jó szezonért kevésnek tartom a cserét. de hát én bevallottan nem értek hozzá.Miért lettek volna elkótyavetyélve? Lonzoért és Ingramért jött AD, ami teljesen jó deal, pláne a bajnoki címmel együtt.amúgy a kihúzott játékosokkal sztem nincs gond, más kérdés hogy elkótyavetyéltük őketEgy bajnoki címet, nem hiszen, hogy kell ennél több.valami félelmetes, hogy mennyi top3-as pickünk volt, és mit sikerült belőle összehozni...mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
🤘 gaben 🤘
Jughead
slowmotion
Jughead
slowmotion
Jughead
Davisnek láthatóan jót tett a bublle kb karrier számokat hozott.
8 meccs meg ide vagy oda plusszba azért rápihenhetett LeBron és ő is a playoffra.
Persze ettől még nem kellett volna a többi csapatnak meg ritka szarnak lennie, de mindenképpen jól jött nekik a bubli.
több mint 1 éve
ja, de ez január 28-február 7 között volt. az ugye tíz nap, maximum hat-hét meccs. kilenc még akkor is hiányzik.Ott a Pelicans szívózott:hát ja. csak mondjuk Lebron 2021-ben kihagyta a szezon felét (főleg miután a csávó a Heatből ráfeküdt a bokájára), 2022-ben meg a harmadát. idén egyelőre csak az ötödét (44/55). Davist értem, igen, előtte is csak 10-30 százalék között szórt a hiányzásban. '18-19-et nem értem, 26 meccsről hiányzott, akkor ha csak 10 volt sérülés miatt, akkor a többi hogy jön ki?És a 35 évesnek jobb volt, hogy sűrített volt a menetrend? Illetve azóta eltelt 3 év és még mindig 30 pontot átlagol.azért ahol a két húzóember közül az egyik 35, a másik üveg, ott ez elég jelentős tényező szvsz.És a többieknek volt, vagy mi?nem volt idejük szétsérülni, vagy elfáradniHmm érdekes gondolat, a liga legerősebb és legjobb formájában lévő csapata voltak a Covid előtt, miért gondolod, hogy Covid nélkül visszaestek volna?Ha nem lett volna a pandémia az az egy sincs meg. 😉azért amikor az ember egy csapatba összehozza LBJ-t és AD-t, akkor nem egy bajnoki címmel tervez. egyik részről ez, másik részről két éven belül AD nem lesz itt, Lebron meg 40 lesz, egy nem egész jó szezonért kevésnek tartom a cserét. de hát én bevallottan nem értek hozzá.Miért lettek volna elkótyavetyélve? Lonzoért és Ingramért jött AD, ami teljesen jó deal, pláne a bajnoki címmel együtt.amúgy a kihúzott játékosokkal sztem nincs gond, más kérdés hogy elkótyavetyéltük őketEgy bajnoki címet, nem hiszen, hogy kell ennél több.valami félelmetes, hogy mennyi top3-as pickünk volt, és mit sikerült belőle összehozni...mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
🤘 gaben 🤘
Jughead
slowmotion
Jughead
slowmotion
Jughead
slowmotion
Toca
több mint 1 éve
Ott a Pelicans szívózott:hát ja. csak mondjuk Lebron 2021-ben kihagyta a szezon felét (főleg miután a csávó a Heatből ráfeküdt a bokájára), 2022-ben meg a harmadát. idén egyelőre csak az ötödét (44/55). Davist értem, igen, előtte is csak 10-30 százalék között szórt a hiányzásban. '18-19-et nem értem, 26 meccsről hiányzott, akkor ha csak 10 volt sérülés miatt, akkor a többi hogy jön ki?És a 35 évesnek jobb volt, hogy sűrített volt a menetrend? Illetve azóta eltelt 3 év és még mindig 30 pontot átlagol.azért ahol a két húzóember közül az egyik 35, a másik üveg, ott ez elég jelentős tényező szvsz.És a többieknek volt, vagy mi?nem volt idejük szétsérülni, vagy elfáradniHmm érdekes gondolat, a liga legerősebb és legjobb formájában lévő csapata voltak a Covid előtt, miért gondolod, hogy Covid nélkül visszaestek volna?Ha nem lett volna a pandémia az az egy sincs meg. 😉azért amikor az ember egy csapatba összehozza LBJ-t és AD-t, akkor nem egy bajnoki címmel tervez. egyik részről ez, másik részről két éven belül AD nem lesz itt, Lebron meg 40 lesz, egy nem egész jó szezonért kevésnek tartom a cserét. de hát én bevallottan nem értek hozzá.Miért lettek volna elkótyavetyélve? Lonzoért és Ingramért jött AD, ami teljesen jó deal, pláne a bajnoki címmel együtt.amúgy a kihúzott játékosokkal sztem nincs gond, más kérdés hogy elkótyavetyéltük őketEgy bajnoki címet, nem hiszen, hogy kell ennél több.valami félelmetes, hogy mennyi top3-as pickünk volt, és mit sikerült belőle összehozni...mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
🤘 gaben 🤘
Jughead
slowmotion
Jughead
slowmotion
Jughead
slowmotion
több mint 1 éve
hát ja. csak mondjuk Lebron 2021-ben kihagyta a szezon felét (főleg miután a csávó a Heatből ráfeküdt a bokájára), 2022-ben meg a harmadát. idén egyelőre csak az ötödét (44/55). Davist értem, igen, előtte is csak 10-30 százalék között szórt a hiányzásban. '18-19-et nem értem, 26 meccsről hiányzott, akkor ha csak 10 volt sérülés miatt, akkor a többi hogy jön ki?És a 35 évesnek jobb volt, hogy sűrített volt a menetrend? Illetve azóta eltelt 3 év és még mindig 30 pontot átlagol.azért ahol a két húzóember közül az egyik 35, a másik üveg, ott ez elég jelentős tényező szvsz.És a többieknek volt, vagy mi?nem volt idejük szétsérülni, vagy elfáradniHmm érdekes gondolat, a liga legerősebb és legjobb formájában lévő csapata voltak a Covid előtt, miért gondolod, hogy Covid nélkül visszaestek volna?Ha nem lett volna a pandémia az az egy sincs meg. 😉azért amikor az ember egy csapatba összehozza LBJ-t és AD-t, akkor nem egy bajnoki címmel tervez. egyik részről ez, másik részről két éven belül AD nem lesz itt, Lebron meg 40 lesz, egy nem egész jó szezonért kevésnek tartom a cserét. de hát én bevallottan nem értek hozzá.Miért lettek volna elkótyavetyélve? Lonzoért és Ingramért jött AD, ami teljesen jó deal, pláne a bajnoki címmel együtt.amúgy a kihúzott játékosokkal sztem nincs gond, más kérdés hogy elkótyavetyéltük őketEgy bajnoki címet, nem hiszen, hogy kell ennél több.valami félelmetes, hogy mennyi top3-as pickünk volt, és mit sikerült belőle összehozni...mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
🤘 gaben 🤘
Jughead
slowmotion
Jughead
slowmotion
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 229
És a 35 évesnek jobb volt, hogy sűrített volt a menetrend? Illetve azóta eltelt 3 év és még mindig 30 pontot átlagol.azért ahol a két húzóember közül az egyik 35, a másik üveg, ott ez elég jelentős tényező szvsz.És a többieknek volt, vagy mi?nem volt idejük szétsérülni, vagy elfáradniHmm érdekes gondolat, a liga legerősebb és legjobb formájában lévő csapata voltak a Covid előtt, miért gondolod, hogy Covid nélkül visszaestek volna?Ha nem lett volna a pandémia az az egy sincs meg. 😉azért amikor az ember egy csapatba összehozza LBJ-t és AD-t, akkor nem egy bajnoki címmel tervez. egyik részről ez, másik részről két éven belül AD nem lesz itt, Lebron meg 40 lesz, egy nem egész jó szezonért kevésnek tartom a cserét. de hát én bevallottan nem értek hozzá.Miért lettek volna elkótyavetyélve? Lonzoért és Ingramért jött AD, ami teljesen jó deal, pláne a bajnoki címmel együtt.amúgy a kihúzott játékosokkal sztem nincs gond, más kérdés hogy elkótyavetyéltük őketEgy bajnoki címet, nem hiszen, hogy kell ennél több.valami félelmetes, hogy mennyi top3-as pickünk volt, és mit sikerült belőle összehozni...mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
🤘 gaben 🤘
Jughead
slowmotion
Jughead
slowmotion
több mint 1 éve
azért ahol a két húzóember közül az egyik 35, a másik üveg, ott ez elég jelentős tényező szvsz.És a többieknek volt, vagy mi?nem volt idejük szétsérülni, vagy elfáradniHmm érdekes gondolat, a liga legerősebb és legjobb formájában lévő csapata voltak a Covid előtt, miért gondolod, hogy Covid nélkül visszaestek volna?Ha nem lett volna a pandémia az az egy sincs meg. 😉azért amikor az ember egy csapatba összehozza LBJ-t és AD-t, akkor nem egy bajnoki címmel tervez. egyik részről ez, másik részről két éven belül AD nem lesz itt, Lebron meg 40 lesz, egy nem egész jó szezonért kevésnek tartom a cserét. de hát én bevallottan nem értek hozzá.Miért lettek volna elkótyavetyélve? Lonzoért és Ingramért jött AD, ami teljesen jó deal, pláne a bajnoki címmel együtt.amúgy a kihúzott játékosokkal sztem nincs gond, más kérdés hogy elkótyavetyéltük őketEgy bajnoki címet, nem hiszen, hogy kell ennél több.valami félelmetes, hogy mennyi top3-as pickünk volt, és mit sikerült belőle összehozni...mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
🤘 gaben 🤘
Jughead
slowmotion
Jughead
több mint 1 éve
a Kobe-Pau után nem volt más, csak lófasz és esti fény, miközben - akár tetszik, akár nem - premier frencsájz, az egyik legnagyobb piaccal és gyanítom hasonlóan számottevő fanbase-zel. olyan nincs, hogy nem ott játszik a liga legnagyobb sztárjainak egyike (legyen mondjuk top 5) - az a pár év, amikor nem ez volt, az volt a kilengés. a Magic - Shaq közötti időszak volt ilyen, meg a Kobe - Lebron közötti év. nem is volt jó 😛LA fan mint éhes koldus... gtfo 🤣Ha nem lett volna a pandémia az az egy sincs meg. 😉éhes koldus nem válogat. Lákersz nyert, fasza. Dogers nyert, na az még faszább, mert tőlük elloptak egy bajnokságot.
🤘 gaben 🤘
slowmotion
ZERO_L
lehet ezzel vitatkozni, de attól még így van.
márpedig ha van húzónév, akkor előbb-utóbb illene leesnie valami vasnak, mondjuk ötévente egyszer.
több mint 1 éve
Remélem még félholt AD-t valahogy elbótoljuk, és küldök Pelinkának egy 👍
több mint 1 éve
Jughead
5 229
És a többieknek volt, vagy mi?nem volt idejük szétsérülni, vagy elfáradniHmm érdekes gondolat, a liga legerősebb és legjobb formájában lévő csapata voltak a Covid előtt, miért gondolod, hogy Covid nélkül visszaestek volna?Ha nem lett volna a pandémia az az egy sincs meg. 😉azért amikor az ember egy csapatba összehozza LBJ-t és AD-t, akkor nem egy bajnoki címmel tervez. egyik részről ez, másik részről két éven belül AD nem lesz itt, Lebron meg 40 lesz, egy nem egész jó szezonért kevésnek tartom a cserét. de hát én bevallottan nem értek hozzá.Miért lettek volna elkótyavetyélve? Lonzoért és Ingramért jött AD, ami teljesen jó deal, pláne a bajnoki címmel együtt.amúgy a kihúzott játékosokkal sztem nincs gond, más kérdés hogy elkótyavetyéltük őketEgy bajnoki címet, nem hiszen, hogy kell ennél több.valami félelmetes, hogy mennyi top3-as pickünk volt, és mit sikerült belőle összehozni...mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
🤘 gaben 🤘
Jughead
slowmotion
több mint 1 éve
LA fan mint éhes koldus... gtfo 🤣Ha nem lett volna a pandémia az az egy sincs meg. 😉éhes koldus nem válogat. Lákersz nyert, fasza. Dogers nyert, na az még faszább, mert tőlük elloptak egy bajnokságot.
🤘 gaben 🤘
slowmotion
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Ha nem lett volna a pandémia az az egy sincs meg. 😉éhes koldus nem válogat. Lákersz nyert, fasza. Dogers nyert, na az még faszább, mert tőlük elloptak egy bajnokságot.
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
nem volt idejük szétsérülni, vagy elfáradniHmm érdekes gondolat, a liga legerősebb és legjobb formájában lévő csapata voltak a Covid előtt, miért gondolod, hogy Covid nélkül visszaestek volna?Ha nem lett volna a pandémia az az egy sincs meg. 😉azért amikor az ember egy csapatba összehozza LBJ-t és AD-t, akkor nem egy bajnoki címmel tervez. egyik részről ez, másik részről két éven belül AD nem lesz itt, Lebron meg 40 lesz, egy nem egész jó szezonért kevésnek tartom a cserét. de hát én bevallottan nem értek hozzá.Miért lettek volna elkótyavetyélve? Lonzoért és Ingramért jött AD, ami teljesen jó deal, pláne a bajnoki címmel együtt.amúgy a kihúzott játékosokkal sztem nincs gond, más kérdés hogy elkótyavetyéltük őketEgy bajnoki címet, nem hiszen, hogy kell ennél több.valami félelmetes, hogy mennyi top3-as pickünk volt, és mit sikerült belőle összehozni...mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
🤘 gaben 🤘
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 229
Hmm érdekes gondolat, a liga legerősebb és legjobb formájában lévő csapata voltak a Covid előtt, miért gondolod, hogy Covid nélkül visszaestek volna?Ha nem lett volna a pandémia az az egy sincs meg. 😉azért amikor az ember egy csapatba összehozza LBJ-t és AD-t, akkor nem egy bajnoki címmel tervez. egyik részről ez, másik részről két éven belül AD nem lesz itt, Lebron meg 40 lesz, egy nem egész jó szezonért kevésnek tartom a cserét. de hát én bevallottan nem értek hozzá.Miért lettek volna elkótyavetyélve? Lonzoért és Ingramért jött AD, ami teljesen jó deal, pláne a bajnoki címmel együtt.amúgy a kihúzott játékosokkal sztem nincs gond, más kérdés hogy elkótyavetyéltük őketEgy bajnoki címet, nem hiszen, hogy kell ennél több.valami félelmetes, hogy mennyi top3-as pickünk volt, és mit sikerült belőle összehozni...mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Jughead
5 229
amúgy nézegetve a nets mozgását a nagy 3asért és annak felbontásávalHát ez így jól néz ki, de a valóság:
aztakurva
www.spotrac.com/nba/transactions/brooklyn-nets/trade/
durant kvázi ingyen jött
hardenért ment 4 első + 4 swap
simmons mellé kaptak 2 elsőt
dallastól kaptak 3 elsőt
és akkor még most a sunstól megkapják kb azt amit hardenért fizettek
és van egy nem túl szar alapjuk
Negritis, a vajda
2023
- saját pick marad, ami így lottery lehet, de 10+-os
- Suns pick jön, ami 25 körül lesz
- Sixers pick megy Utah-ba
2024
- saját pick megy Houstonba védetlenül, pedig ez már egy jó erős pick lehet, hiszen a szezon elejétől nem lesznek ott a nagy nevek
2025
- a saját pick megy Houstonba és cserébe jön vissza a Houston pickje, ami addigra már egy rossz pick lehet, hiszen idén egyszer, jövőre akár kétszer húzhat elől a Rockets
- Suns pick jön, ami még mindig nem lesz jó, mert Durant és Booker ott lesz
2026
- saját pick megy védetlenül Houstonba
2027
- a saját pickük megy Houstonba, ha az rosszabb, mint a Houstoné és valószínűleg rosszabb lesz
- jön a Sixers pick, ha az nem top 8-as. Ez azt jelenti, ha nagyon rosszak, mert már Embiid sincs, akkor nem jön a pick, ha meg van Embiid akkor egy rossz pick jön.
- jön a Suns 2027-es védetlen pickje, ami talán jó lehet
Ezután 28-ban már végre marad náluk a pickjük, sőt cserélhetik a Suns-éval és 29-ben övék a Dallas pickje.
Hát nem néz ez ki jól, nagyon nem.
több mint 1 éve
Ha nem lett volna a pandémia az az egy sincs meg. 😉azért amikor az ember egy csapatba összehozza LBJ-t és AD-t, akkor nem egy bajnoki címmel tervez. egyik részről ez, másik részről két éven belül AD nem lesz itt, Lebron meg 40 lesz, egy nem egész jó szezonért kevésnek tartom a cserét. de hát én bevallottan nem értek hozzá.Miért lettek volna elkótyavetyélve? Lonzoért és Ingramért jött AD, ami teljesen jó deal, pláne a bajnoki címmel együtt.amúgy a kihúzott játékosokkal sztem nincs gond, más kérdés hogy elkótyavetyéltük őketEgy bajnoki címet, nem hiszen, hogy kell ennél több.valami félelmetes, hogy mennyi top3-as pickünk volt, és mit sikerült belőle összehozni...mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
slowmotion
Ami pedig ezt a nagy sztár igazolásdit illeti, ugyanolyan szánalmassá vált mint amikor a csapatok hajigálták ki a játékosokat egyik napról a másikra.
'Cseréljetek el de most b+'
'Adjunk 4 első köröst egy levitézlett faszért, aztán még tömjük is ki'
'Nem tudunk értelmes edzőt szerezni meg játékosokat nevelni, nem baj majd bevásárolunk 1 évre'
'Szarjunk a klub hűségre, tradíciókra, szurkolókra. Ez üzlet baszod'
Viszont a sok birka így is teletömi a csarnokokat, veszi a mezeket aranyáron, meg tapsol amikor ezek pályára óhajtanak lépni.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
amúgy nézegetve a nets mozgását a nagy 3asért és annak felbontásávalcsakhát mire ezekből lesz vmi ugye
aztakurva
durant kvázi ingyen jött
dallastól kaptak 3 elsőt
Negritis, a vajda
Irving csere: én itt csak 1 elsőt látok 2029. másik kettő pick 2. kör
Simmons mellé meg 2027es a másik első kör pick. az idei philly pick sem lesz 25nél magasabb ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
VanillaSky
1 517
amúgy nézegetve a nets mozgását a nagy 3asért és annak felbontásávalMeg kell hagyni bizakodó ember vagy, bár nem vagyok Nets szurkoló, ha a csapatom 'érája' egy Harden - KD - Simmons után 000 eredménnyel zárul és a nagy hármasomból marad a 2023-as Simmons hát a pickek nem annyira boldogítanának.
aztakurva
durant kvázi ingyen jött
dallastól kaptak 3 elsőt
Negritis, a vajda
szerk: másrészt olyan pickekről is beszélsz, ahol a mai alap idején a Dallas pick most 7. osztályos, általánosban.
Szerkesztette: VanillaSky
"Száz ismétlés, heti három éjszaka, négy éven keresztül gondolta Bernard Marx, a hipnopédiaspecialista. Hatvankétezer-négyszáz ismétlés, és az állítás igazsággá válik. Idióták!"
több mint 1 éve
amúgy nézegetve a nets mozgását a nagy 3asért és annak felbontásávalaztakurva
durant kvázi ingyen jött
dallastól kaptak 3 elsőt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na Durant ez nem a régi GSW, merem remélni, hogy nem jön össze az újabb wannabe szuper teammel sem! Meg az öreg Paul és a egyrészt-másrészt Ayton azért nem is az a minőség.nemtom ez mennyire volt az ő döntése, de tuti hogy jóvá hagyta
VanillaSky
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
VanillaSky
1 517
Na Durant ez nem a régi GSW, merem remélni, hogy nem jön össze az újabb wannabe szuper teammel sem! Meg az öreg Paul és a egyrészt-másrészt Ayton azért nem is az a minőség.
"Száz ismétlés, heti három éjszaka, négy éven keresztül gondolta Bernard Marx, a hipnopédiaspecialista. Hatvankétezer-négyszáz ismétlés, és az állítás igazsággá válik. Idióták!"
több mint 1 éve
azért amikor az ember egy csapatba összehozza LBJ-t és AD-t, akkor nem egy bajnoki címmel tervez. egyik részről ez, másik részről két éven belül AD nem lesz itt, Lebron meg 40 lesz, egy nem egész jó szezonért kevésnek tartom a cserét. de hát én bevallottan nem értek hozzá.Miért lettek volna elkótyavetyélve? Lonzoért és Ingramért jött AD, ami teljesen jó deal, pláne a bajnoki címmel együtt.amúgy a kihúzott játékosokkal sztem nincs gond, más kérdés hogy elkótyavetyéltük őketEgy bajnoki címet, nem hiszen, hogy kell ennél több.valami félelmetes, hogy mennyi top3-as pickünk volt, és mit sikerült belőle összehozni...mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 229
Miért lettek volna elkótyavetyélve? Lonzoért és Ingramért jött AD, ami teljesen jó deal, pláne a bajnoki címmel együtt.amúgy a kihúzott játékosokkal sztem nincs gond, más kérdés hogy elkótyavetyéltük őketEgy bajnoki címet, nem hiszen, hogy kell ennél több.valami félelmetes, hogy mennyi top3-as pickünk volt, és mit sikerült belőle összehozni...mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Jughead
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Lákerszlandban ennél kicsivel magasabbak szoktak lenni az elvárásokEgy bajnoki címet, nem hiszen, hogy kell ennél több.valami félelmetes, hogy mennyi top3-as pickünk volt, és mit sikerült belőle összehozni...mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Jughead