NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
507
57
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Memphis is warriors verheti a nuggetset mást nem látok jelenleg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Jughead
5 229
Mondjuk erre még nem láttunk példát.Az edző megoldja nem kell félni.Hát én nem látom egyelőre magam előtt hogy egy sérülések nélküli Denvert, hogy vernek meg 4x pl. Mondjuk nem csak ők, mások sem Nyugatról, pályahátrányból.Meglatjuk. Ha így marad az gyanúsan kevés lesz de messze meg a trade deadline.Most őszintén bajnokság? Ez a Dallas ezzel a cserével a playint is veszélyezteti nem h a bajnoki címet …Tudom hallgattam. De nyilván belőle a drukker szól.Az lenne a mókás ha megnyerné a Dallas a bajnokságot majd nem hosszabítanának vele. 😀Zoli ezt felhozza a podcastben hogy mind1 mi van a csapat szét lesz baszva
Toca
Negritis, a vajda
Pl. ha bajnokok lesznek már megérte bármi is lesz utána.
Nyilván Irving ketyegő bomba, de elit játékos.
Nyilván mindenki úgy számol, hogy elfog szállni az agya, de Cuban kockáztatott.
3 and D embert ha tudnak meg szerezni a piacon akkor jó lehet ez a csapat.
Toca
csebi
Amúgy a GSW-n kívül nem látok csapatot akit egy egészséges Irving - Luka duoval ne tudnának kiejteni.
Grizzles azért még nem fekszik nekik.
Toca
esanders10
Azért a Denvert ha Jokicot ütik vágják meg lehet fogni, hogy ne bírja szuflával a végét
FLZOLI
több mint 1 éve
Az edző megoldja nem kell félni.Hát én nem látom egyelőre magam előtt hogy egy sérülések nélküli Denvert, hogy vernek meg 4x pl. Mondjuk nem csak ők, mások sem Nyugatról, pályahátrányból.Meglatjuk. Ha így marad az gyanúsan kevés lesz de messze meg a trade deadline.Most őszintén bajnokság? Ez a Dallas ezzel a cserével a playint is veszélyezteti nem h a bajnoki címet …Tudom hallgattam. De nyilván belőle a drukker szól.Az lenne a mókás ha megnyerné a Dallas a bajnokságot majd nem hosszabítanának vele. 😀Zoli ezt felhozza a podcastben hogy mind1 mi van a csapat szét lesz baszva
Toca
Negritis, a vajda
Toca
csebi
Amúgy a GSW-n kívül nem látok csapatot akit egy egészséges Irving - Luka duoval ne tudnának kiejteni.
Toca
esanders10
Azért a Denvert ha Jokicot ütik vágják meg lehet fogni, hogy ne bírja szuflával a végét
több mint 1 éve
esanders10
543
Hát én nem látom egyelőre magam előtt hogy egy sérülések nélküli Denvert, hogy vernek meg 4x pl. Mondjuk nem csak ők, mások sem Nyugatról, pályahátrányból.Meglatjuk. Ha így marad az gyanúsan kevés lesz de messze meg a trade deadline.Most őszintén bajnokság? Ez a Dallas ezzel a cserével a playint is veszélyezteti nem h a bajnoki címet …Tudom hallgattam. De nyilván belőle a drukker szól.Az lenne a mókás ha megnyerné a Dallas a bajnokságot majd nem hosszabítanának vele. 😀Zoli ezt felhozza a podcastben hogy mind1 mi van a csapat szét lesz baszva
Toca
Negritis, a vajda
Toca
csebi
Toca
több mint 1 éve
Drummond elég kemény volt a Spurs ellen. 9/9 mezőnyből, 21 pont 15 pattanó. 😃
" class="embed">
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=e50YeljcXiE
több mint 1 éve
A Pelicans bőven rosszabb? 😮 What? Simán a hazai pályáért fognak menni, ha Zion is visszatér, akkor meg elvárás is a hazai pálya.akkor 3 meccs után megint kiesik .,..
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 229
A Pelicans bőven rosszabb? 😮 What? Simán a hazai pályáért fognak menni, ha Zion is visszatér, akkor meg elvárás is a hazai pálya.sztem KATtal bőven visszafogtok esni, de a Pelicans bőven rosszabba Jazz és a Thunder sztem kimarad a végén nyugatona wolves formajat nezve talan ebbol nem lesz gond, sztem nem 10. lesz a csapat, latva a mostani szamokat (7-3 az utolso 10, 13-7 az utolso 20 meccs), tovabbra is KAT nelkul, illetve Gobert is hagyott ki meccseket ebbol a 20 meccsbol.
a pels-twolves-lakers trióból fog valaki odaérni a 10. helyre
amúgy 13 csapat van 10 helyre
de 4.-13. között bárki odaérhet bárhova
Negritis, a vajda
mielott konnyu schedulerol beszelunk azert ilyen gyozelmek vannak a 13bol: Denver 2x, Clippers, Suns, Cavs, Grizzlies, Warriors.
sztem nalunk az a komoly kerdes, hogy ha visszater KAT akkor az emel a csapaton, vagy lenyomja. en nem lepodnek meg, ha playin se lenne, mert a 6. helyet elcsipjuk.
csebi
hogy mi mit cisnálunk arról fingom sincs, igazából további tippelgetést nem tolnék amíg nincs vége a trade deadline-nak
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
az edzoben bizom, amikor lehetosegkent mondom, hogy KAT emelhet a csapaton. talan mostanra ugy formalta at a taktikat, hogy Gobertnek is kedvezzen igy KATtel jok lehetnek egyutt.az a baj hogy mikor visszatér KAT ha kell 4-5 meccs hogy összeálljanak az már sok lehet
csebi
nélküle meg oké hogy lesz playin de ott meddig mész?
elbasoztt egy szitu ez
több mint 1 éve
igen a TDL is erdekes lesz, nalunk is lehet meg erdekes dolog, mert Reid mar evi 10 misis uj szerzodesrol almodik, amit sztem mi biztosan nem adunk meg.sztem KATtal bőven visszafogtok esni, de a Pelicans bőven rosszabba Jazz és a Thunder sztem kimarad a végén nyugatona wolves formajat nezve talan ebbol nem lesz gond, sztem nem 10. lesz a csapat, latva a mostani szamokat (7-3 az utolso 10, 13-7 az utolso 20 meccs), tovabbra is KAT nelkul, illetve Gobert is hagyott ki meccseket ebbol a 20 meccsbol.
Negritis, a vajda
mielott konnyu schedulerol beszelunk azert ilyen gyozelmek vannak a 13bol: Denver 2x, Clippers, Suns, Cavs, Grizzlies, Warriors.
sztem nalunk az a komoly kerdes, hogy ha visszater KAT akkor az emel a csapaton, vagy lenyomja. en nem lepodnek meg, ha playin se lenne, mert a 6. helyet elcsipjuk.
csebi
hogy mi mit cisnálunk arról fingom sincs, igazából további tippelgetést nem tolnék amíg nincs vége a trade deadline-nak
Negritis, a vajda
az edzoben bizom, amikor lehetosegkent mondom, hogy KAT emelhet a csapaton. talan mostanra ugy formalta at a taktikat, hogy Gobertnek is kedvezzen igy KATtel jok lehetnek egyutt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
sztem KATtal bőven visszafogtok esni, de a Pelicans bőven rosszabba Jazz és a Thunder sztem kimarad a végén nyugatona wolves formajat nezve talan ebbol nem lesz gond, sztem nem 10. lesz a csapat, latva a mostani szamokat (7-3 az utolso 10, 13-7 az utolso 20 meccs), tovabbra is KAT nelkul, illetve Gobert is hagyott ki meccseket ebbol a 20 meccsbol.
Negritis, a vajda
csebi
több mint 1 éve
a Jazz és a Thunder sztem kimarad a végén nyugatona wolves formajat nezve talan ebbol nem lesz gond, sztem nem 10. lesz a csapat, latva a mostani szamokat (7-3 az utolso 10, 13-7 az utolso 20 meccs), tovabbra is KAT nelkul, illetve Gobert is hagyott ki meccseket ebbol a 20 meccsbol.
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
a Jazz és a Thunder sztem kimarad a végén nyugatona pels-twolves-lakers trióból fog valaki odaérni a 10. helyre
több mint 1 éve
10 helyre van 11 csapat. Nyilván nagy slump nem férhet bele, de azért nyertek Curry nélkül is, mondjuk pont peches a sorsolásuk hogy Lakerssel is 2x találkoznak meg a Portlanddel is akik mögöttük vannak és play-in helyre pályázhatnak.igen, pihenhet. de ahogy irtam ez a Nyugat olyan suru, es szoros (ahol most a GSW is van), hogy itt egy kisebb slump is vegzetes lehet. elkepesztoen sok csapat mozog 0.50% korul. ha Lakers cserel 2 ertelmeset akkor meg ok is siman bejuthatnak.Ha playoffra egészséges lesz jobb is ha pihen. 😀GWSnel meg nincsen most Stephnek vmi komolyabb serulese? 😊Meglatjuk. Ha így marad az gyanúsan kevés lesz de messze meg a trade deadline.Most őszintén bajnokság? Ez a Dallas ezzel a cserével a playint is veszélyezteti nem h a bajnoki címet …Tudom hallgattam. De nyilván belőle a drukker szól.Az lenne a mókás ha megnyerné a Dallas a bajnokságot majd nem hosszabítanának vele. 😀Zoli ezt felhozza a podcastben hogy mind1 mi van a csapat szét lesz baszva
Toca
Negritis, a vajda
Toca
csebi
Toca
en azert nem igazan latom ebben a Dallasban ezt a potencialt, sztem magas posztokon nincsenek meg, es az Irving-Doncic chemistry sem latom meg...
csebi
Toca
csebi
több mint 1 éve
igen, pihenhet. de ahogy irtam ez a Nyugat olyan suru, es szoros (ahol most a GSW is van), hogy itt egy kisebb slump is vegzetes lehet. elkepesztoen sok csapat mozog 0.50% korul. ha Lakers cserel 2 ertelmeset akkor meg ok is siman bejuthatnak.Ha playoffra egészséges lesz jobb is ha pihen. 😀GWSnel meg nincsen most Stephnek vmi komolyabb serulese? 😊Meglatjuk. Ha így marad az gyanúsan kevés lesz de messze meg a trade deadline.Most őszintén bajnokság? Ez a Dallas ezzel a cserével a playint is veszélyezteti nem h a bajnoki címet …Tudom hallgattam. De nyilván belőle a drukker szól.Az lenne a mókás ha megnyerné a Dallas a bajnokságot majd nem hosszabítanának vele. 😀Zoli ezt felhozza a podcastben hogy mind1 mi van a csapat szét lesz baszva
Toca
Negritis, a vajda
Toca
csebi
Toca
en azert nem igazan latom ebben a Dallasban ezt a potencialt, sztem magas posztokon nincsenek meg, es az Irving-Doncic chemistry sem latom meg...
csebi
Toca
több mint 1 éve
Ha playoffra egészséges lesz jobb is ha pihen. 😀GWSnel meg nincsen most Stephnek vmi komolyabb serulese? 😊Meglatjuk. Ha így marad az gyanúsan kevés lesz de messze meg a trade deadline.Most őszintén bajnokság? Ez a Dallas ezzel a cserével a playint is veszélyezteti nem h a bajnoki címet …Tudom hallgattam. De nyilván belőle a drukker szól.Az lenne a mókás ha megnyerné a Dallas a bajnokságot majd nem hosszabítanának vele. 😀Zoli ezt felhozza a podcastben hogy mind1 mi van a csapat szét lesz baszva
Toca
Negritis, a vajda
Toca
csebi
Toca
csebi
több mint 1 éve
The rising of a new Sun.újabb csodás amerikai történet
Mat Ishbia has been approved by the NBA Board of Governors and is officially in charge of the Phoenix Suns.
Sixo
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
The rising of a new Sun.
— PHNX Suns (@PHNX_Suns) February 7, 2023
Mat Ishbia has been approved by the NBA Board of Governors and is officially in charge of the Phoenix Suns. pic.twitter.com/uBS8tikzzg
több mint 1 éve
GWSnel meg nincsen most Stephnek vmi komolyabb serulese? 😊Meglatjuk. Ha így marad az gyanúsan kevés lesz de messze meg a trade deadline.Most őszintén bajnokság? Ez a Dallas ezzel a cserével a playint is veszélyezteti nem h a bajnoki címet …Tudom hallgattam. De nyilván belőle a drukker szól.Az lenne a mókás ha megnyerné a Dallas a bajnokságot majd nem hosszabítanának vele. 😀Zoli ezt felhozza a podcastben hogy mind1 mi van a csapat szét lesz baszva
Toca
Negritis, a vajda
Toca
csebi
Toca
több mint 1 éve
Meglatjuk. Ha így marad az gyanúsan kevés lesz de messze meg a trade deadline.Most őszintén bajnokság? Ez a Dallas ezzel a cserével a playint is veszélyezteti nem h a bajnoki címet …Tudom hallgattam. De nyilván belőle a drukker szól.Az lenne a mókás ha megnyerné a Dallas a bajnokságot majd nem hosszabítanának vele. 😀Zoli ezt felhozza a podcastben hogy mind1 mi van a csapat szét lesz baszva
Toca
Negritis, a vajda
Toca
csebi
több mint 1 éve
Most őszintén bajnokság? Ez a Dallas ezzel a cserével a playint is veszélyezteti nem h a bajnoki címet …Tudom hallgattam. De nyilván belőle a drukker szól.Az lenne a mókás ha megnyerné a Dallas a bajnokságot majd nem hosszabítanának vele. 😀Zoli ezt felhozza a podcastben hogy mind1 mi van a csapat szét lesz baszva
Toca
Negritis, a vajda
Toca
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
Ez a Mavs kísértetiesen hasonlít a we belive Warriorsra. Nulla védekezés. Támadó potenciál maximumra tekerve. Egy szerencsés matchup és bármi lehet. De aki képes lesz kihasználni a hiányosságokat, az könnyedén átgyalogol rajtuk. Tipikus nem bajnokcsapat felépítés.Brunsont kellett volna 1,5 éve megtartatni töredéke árért, amit Knicks ajánlott tavaly nyáron. Csak Cuban garasoskodott. Doncic draft óta mindent megtesz az öreg, h Dallast a földbe állítsa, csak Luka az, aki keresztbe tesz neki és szállítja a győzelmeket.
több mint 1 éve
Tudom hallgattam. De nyilván belőle a drukker szól.Az lenne a mókás ha megnyerné a Dallas a bajnokságot majd nem hosszabítanának vele. 😀Zoli ezt felhozza a podcastben hogy mind1 mi van a csapat szét lesz baszva
Toca
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Az lenne a mókás ha megnyerné a Dallas a bajnokságot majd nem hosszabítanának vele. 😀Zoli ezt felhozza a podcastben hogy mind1 mi van a csapat szét lesz baszva
Toca
több mint 1 éve
Az lenne a mókás ha megnyerné a Dallas a bajnokságot majd nem hosszabítanának vele. 😀