NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
180
24
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
dawyd728
4 036
Szerintetek a statpading mennyire van gyakrabban, vagy ellenkezőleg ritkábban jelen alapszakasz meccseken korábbi évekhez viszonyítva?Most ne ilyen pad végi emberekre gondoljunk, hanem top100-as játékosok között.
Most redditen megy nagyot a hajnali SGA 30 pont. Doncic is valami hasonló steak miatt volt fent a hetekben blowout meccs utolsó perceiben. Korábbi évekből nekem nem rémlik ennyi. Booker hitvány 70 pontja, amire emlékszem. Viszont korábbi játékosok, ma mainstreamek számító beszélő fejek, mint Perk előszeretettel használják játékosok lehúzására. Amivel implicit arra is gondolhat az ember, h korábban ez nem volt divat.
több mint 1 éve
dawyd728
4 036
8 év után újra 80 pont alatt egy meccsen két csapat, ráadásul két po csapat.. Remélem a fanyalgók rongyosra nézik.
@gaben ?
több mint 1 éve
90% az brutalGiannis-t nézve mindig elgondolkozok hogy hogy a faszba lett ilyen fos a dobásaNekem alapbol erthetetlen hogy ennyi kihagyott bunteto van, ez egy rohadt nehez sport messze legkonnyebb, legstatikusabb, leggyakorolhatobb eleme, hogy nem lehet ezt 90+%-al csinalni 😀
Negritis, a vajda
JéBé
De 70-75 az munka kérdése
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Giannis-t nézve mindig elgondolkozok hogy hogy a faszba lett ilyen fos a dobásaNekem alapbol erthetetlen hogy ennyi kihagyott bunteto van, ez egy rohadt nehez sport messze legkonnyebb, legstatikusabb, leggyakorolhatobb eleme, hogy nem lehet ezt 90+%-al csinalni 😀
Negritis, a vajda
Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
Giannis-t nézve mindig elgondolkozok hogy hogy a faszba lett ilyen fos a dobásaIdén meg nem láttam Bucks meccset, de ez a fantom büntető dobás miafasz??? Óvoda…
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Giannis-t nézve mindig elgondolkozok hogy hogy a faszba lett ilyen fos a dobása
több mint 1 éve
James Pool mezben ülte ki a Bucks meccset! 😊Résztulajdonosa a Pool-nak.
Stoki
több mint 1 éve
Micsoda szép meccs eddig a Bulls-tól
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
dawyd728
4 036
Ha OKC behuzza nyugatot Shai megkapja-e vajon az MVPt?Ha OKC behúzza nyugatot, azt azért teszi, mert ők a legegészségesebb nyugati csapat. Egészséges állapotban a denveri supporting cast nem erősebb, mint az Oklahomáé. Ellenben edzői fronton előnyben vannak.
Zsinorban nyerhet-e Jokic ellen valaki aki lehet kicsit kevésbé érdemli meg? Mondjuk inkább ő mint tavaly Embiid.
Toca
SGA a legjobb runner-up az elmúlt 4 év során, szó se róla. Megérdemeli a neve az mvp vitát. Vannak érvek mellette, de szerintem még ez is kevés kell legyen.
több mint 1 éve
A második MVP címét nyugati 6. csapatban kapta meg, ami tejesen szembemegy a szokásokkal. Ha akaráson múlna, akkor azt nem adták volna neki oda.Ha nem így lenne 3x lenne 😊Ha így lenne, akkor nem lenne kétszeres MVP.Jokicnak nagyon nem szeretnék szerintem adni.szerintem idén még nem kapja meg Shai, ahogy Durant se kapta meg 12/13banHa OKC behuzza nyugatot Shai megkapja-e vajon az MVPt?megkellene kapnia.
Zsinorban nyerhet-e Jokic ellen valaki aki lehet kicsit kevésbé érdemli meg? Mondjuk inkább ő mint tavaly Embiid.
Toca
garincsa
Jokiccal nagyon közel vannak egymáshoz, Redick-k is beszéltek róla
én Joker felé hajlok mert Shai edzője jobb és így "könyebb" dolga van
de nem könnyű
www.youtube.com/watch?v=IO-TAwfF-Ig
Negritis, a vajda
Toca
Ha behúzza az OKC, akkor ezt SGA érdemli meg.
Jughead
Toca
több mint 1 éve
Ha nem így lenne 3x lenne 😊Ha így lenne, akkor nem lenne kétszeres MVP.Jokicnak nagyon nem szeretnék szerintem adni.szerintem idén még nem kapja meg Shai, ahogy Durant se kapta meg 12/13banHa OKC behuzza nyugatot Shai megkapja-e vajon az MVPt?megkellene kapnia.
Toca
garincsa
de nem könnyű
Negritis, a vajda
Toca
Jughead
több mint 1 éve
Ha így lenne, akkor nem lenne kétszeres MVP.Jokicnak nagyon nem szeretnék szerintem adni.szerintem idén még nem kapja meg Shai, ahogy Durant se kapta meg 12/13banHa OKC behuzza nyugatot Shai megkapja-e vajon az MVPt?megkellene kapnia.
Toca
garincsa
de nem könnyű
Negritis, a vajda
Toca
több mint 1 éve
Jokicnak nagyon nem szeretnék szerintem adni.szerintem idén még nem kapja meg Shai, ahogy Durant se kapta meg 12/13banHa OKC behuzza nyugatot Shai megkapja-e vajon az MVPt?megkellene kapnia.
Toca
garincsa
de nem könnyű
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
szerintem idén még nem kapja meg Shai, ahogy Durant se kapta meg 12/13banHa OKC behuzza nyugatot Shai megkapja-e vajon az MVPt?megkellene kapnia.
Toca
garincsa
de nem könnyű
több mint 1 éve
Ha OKC behuzza nyugatot Shai megkapja-e vajon az MVPt?megkellene kapnia.
Toca
több mint 1 éve
Ha OKC behuzza nyugatot Shai megkapja-e vajon az MVPt? Zsinorban nyerhet-e Jokic ellen valaki aki lehet kicsit kevésbé érdemli meg? Mondjuk inkább ő mint tavaly Embiid.
több mint 1 éve
youtu.be/tubk7vKDfEs?si=hL03-RZgAHDoBDe6
több mint 1 éve
eldolt, hogy kes ala fekszik, es kb bo egy honap mulva megnezik, hogy halad a rehabbal. aprilis 20-an kezdodik az elso kor, vannak, akik remenykednek.Naz Reid szerintem jól pótolja majdna akkor KAT ki is esett. torn meniscus, azzal mar nem igazan jatszik az idei szezonban, PO-ban sztem ...Sajnálom. Ez kottára azonos a 2021 alapszakasz végi Jamal sérüléssel. Annyi különbséggel, h nektek nincs nyitva Conley és Gobert miatt annyi ideig az ablak.
csebi
Titkon reménykedtem benne, h a nyugati döntőben összefutunk és Connelly, ha nem is dőlhetett volna hátra, de a párharc felvezetésében megkapta volna a teljes liga, a mainstream média és a szurkolók részéről az őt megillető elismerést, amit e két csapat felépítésében betöltött szerepe megkívánja.
dawyd728
FLZOLI
igen, Reid adja magat bar most Andersen kezdett indyben. De Reid amikor kvazi a kezdo otossel van fenn akkor eleg jo a net ratingje a csapatnak, sokkal jobb, mint KAT-tal.
Inkabb a gondot az okozza, hogy a rotaciot tonkre vagja ez, mert Reid rohadt jo opcio volt a padrol (sztem lazan benne lehetne a 6th man diskurzusban), es ha o kezd akkor a padrol annyira sok pont nem fog jonni. vszeg ezert is Andersen lett a kezdo.
de amugy ha ANT olyan modban tolja mint most akkor az ellensulyozza az egeszet. ahogy szamoltam utolso 9 pont tole jotte, es bar kihagyta a legutolso buntetot, ami harom pont elonyre tette volna a csapatot, viszont a tamadasnal visszaert, es o blokkolt sztem. elkepeszto amugy a srac. ugyanitt: vajon az indy miert nem kert idot?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Naz Reid szerintem jól pótolja majdna akkor KAT ki is esett. torn meniscus, azzal mar nem igazan jatszik az idei szezonban, PO-ban sztem ...Sajnálom. Ez kottára azonos a 2021 alapszakasz végi Jamal sérüléssel. Annyi különbséggel, h nektek nincs nyitva Conley és Gobert miatt annyi ideig az ablak.
csebi
Titkon reménykedtem benne, h a nyugati döntőben összefutunk és Connelly, ha nem is dőlhetett volna hátra, de a párharc felvezetésében megkapta volna a teljes liga, a mainstream média és a szurkolók részéről az őt megillető elismerést, amit e két csapat felépítésében betöltött szerepe megkívánja.
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
4 036
na akkor KAT ki is esett. torn meniscus, azzal mar nem igazan jatszik az idei szezonban, PO-ban sztem ...Sajnálom. Ez kottára azonos a 2021 alapszakasz végi Jamal sérüléssel. Annyi különbséggel, h nektek nincs nyitva Conley és Gobert miatt annyi ideig az ablak.
csebi
több mint 1 éve
dawyd728
4 036
2023-24 has made losing-streak history! pic.twitter.com/knmL0m1crF
— Nate Duncan (@NateDuncanNBA) March 7, 2024
több mint 1 éve
Ez a Clippers szemre annyira takarekon jatszik. Rengeteg konnyu kosarat engednek. Nagyon kivancsi vagyok mi lesz ha kapcsolnak egyet vedekezesben/effortban.
több mint 1 éve
En nem érzem annyira nagy számnak ezt a Sunst.értelemszerűen esélyesek ők is de erősebbnek érzem a Sunst, de akkor legyen Nuggets, Clippers, Suns trióEnnyi erővel akkor egy egészséges LAC simán kéne üssön mindenkit. Leonard féle elől hátul beast mode-ra senkinek sincs válasza és a PG, Harden, Westbrook trió is bármikor eldurranhat. Ha már hákról beszélünk...Grrr.Azért ha ez a Suns végre egészséges tudna maradni akkor a Nuggets után ők a legnagyobb esélyesek a döntőre ezen az oldalon. KD (Booker?)meg toronymagasan a 2.legjobb játékos Jokic után a két keretet nézve.
Hogy sikerül -20-at összehozni Booker nélküli Sunstól 7 perces periódus alatt, az is érdekes beszélgetést eredményezne.. 2,5 negyed double digit hátrányból való kapaszkodás után utolsó percre átveszed a vezetést, de adjuk meg KD-nek ami jár, végül OT-ra menti. Arra az OT-ra, ahol már Nurkic se játszik. Ezt megelőzően 12 ponton lett tartva a Suns a negyedikben. Minden melletted szól és akkor nyomsz elől hátul satuféket. 5-15-el elveszted a meccset.
Csütörtökön lehet javítani a Celtics ellen, bár ők is vereséggel hangoltak ma, szóval ott is lesz motiváció..
dawyd728
garincsa
FLZOLI
garincsa
több mint 1 éve
na akkor KAT ki is esett. torn meniscus, azzal mar nem igazan jatszik az idei szezonban, PO-ban sztem ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.