NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
467
56
NBA
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
a tavalyi netsre gondolok ami teljesen szétesettMondjuk, ha csak annyira lesznek jók, mint a Nets, de szerencsésebbek a sérülésekkel, akkor bajnokok lesznek.Hát ezt a Suns-nak illene idén megnyernie így, közelükben nincs egy csapat sem ezzel.van 3 agyhalottjuk a booker-ayton-durant trióval
Jughead
egy rottyon lévő cp3
sztem ez kb annyira se lesz jó mint a nets
Negritis, a vajda
Jughead
és az idei suns sincs a csúcson amibe ha beteszed durantot nemtom mennyit fog javulni fejben
amúgy a kihúzott játékosokkal sztem nincs gond, más kérdés hogy elkótyavetyéltük őketEgy bajnoki címet, nem hiszen, hogy kell ennél több.valami félelmetes, hogy mennyi top3-as pickünk volt, és mit sikerült belőle összehozni...mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Jughead
Mondjuk, ha csak annyira lesznek jók, mint a Nets, de szerencsésebbek a sérülésekkel, akkor bajnokok lesznek.Hát ezt a Suns-nak illene idén megnyernie így, közelükben nincs egy csapat sem ezzel.van 3 agyhalottjuk a booker-ayton-durant trióval
Jughead
egy rottyon lévő cp3
Negritis, a vajda
Azt elfogadjuk, ugyanis az a Nets amikor 3 sztár ott volt majdnem bajnok lett, max 2 sérülésnyire voltak tőle, de lehet csak 1.Hát ezt a Suns-nak illene idén megnyernie így, közelükben nincs egy csapat sem ezzel.van 3 agyhalottjuk a booker-ayton-durant trióval
Jughead
egy rottyon lévő cp3
Negritis, a vajda
Egy bajnoki címet, nem hiszem, hogy kell ennél több.valami félelmetes, hogy mennyi top3-as pickünk volt, és mit sikerült belőle összehozni...mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Szerkesztette: Jughead
The New York Knicks have agreed to acquire Josh Hart from the Portland Trail Blazers for Cam Reddish, Svi Mykhailiuk, Ryan Arcidiacono and a protected first round pick
ezt mondjuk nem teljesen értem de mind1
The Toronto Raptors acquired Jakob Poeltl from the San Antonio Spurs in exchange for Khem Birch, a protected 2024 first-round pick, and two future second-round picks.
valami félelmetes, hogy mennyi top3-as pickünk volt, és mit sikerült belőle összehozni...mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮elég gyorsan dobtuk Lonzo kedvéért 😀
slowmotion
mi is emlékszünk még D'Angelora. annak idején úgy gondoltuk, hogy majd az ő vállára pakolva fogjuk újjáépíteni a frencsájzt. well... nem igazán így lett 😮valóban, nem néztem végig 😊nem látod az M betűt?BOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!miért Boo? sztem ez a Wolves egy rohadt jó csere!
Lakers, Jazz and Timberwolves are finalizing trade sending D’Angelo Russell, Malik Beasley and Jarred Vanderbilt to Los Angeles, Russell Westbrook and first-round pick to Utah and Mike Conley Jr. and second-round pick compensation to Minnesota, sources tell @TheAthletic @Stadium.
— Shams Charania (@ShamsCharania) February 9, 2023
iktriad
csebi
amúgy konkrétan 1 elsőért megkaptuk a Dangelo, Beasly, Vanderbilt csomagot?! wtf
Negritis, a vajda
ti tudjátok. ugye Russell lejár év végén, neki ez már a 4. csapatváltása 9 szezon alatt, nem kevés. most elég hot handja votl az utóbbi hónapban, de én azért emlékszem még az év elejére, és a tavalyi POra, ahol McLaughlin kiszorította a 4. negyedekből ...
Beasley nálunk kapufa volt tavaly, Vanderbilt meg egy jó energy guy, rotációban kb 9-10. ember.
nem ettől a cserétől lesztek sztem sokkal jobbak.
csebi
valóban, nem néztem végig 😊nem látod az M betűt?BOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!miért Boo? sztem ez a Wolves egy rohadt jó csere!
Lakers, Jazz and Timberwolves are finalizing trade sending D’Angelo Russell, Malik Beasley and Jarred Vanderbilt to Los Angeles, Russell Westbrook and first-round pick to Utah and Mike Conley Jr. and second-round pick compensation to Minnesota, sources tell @TheAthletic @Stadium.
iktriad
csebi
amúgy konkrétan 1 elsőért megkaptuk a Dangelo, Beasly, Vanderbilt csomagot?! wtf
Negritis, a vajda
ti tudjátok. ugye Russell lejár év végén, neki ez már a 4. csapatváltása 9 szezon alatt, nem kevés. most elég hot handja votl az utóbbi hónapban, de én azért emlékszem még az év elejére, és a tavalyi POra, ahol McLaughlin kiszorította a 4. negyedekből ...
Beasley nálunk kapufa volt tavaly, Vanderbilt meg egy jó energy guy, rotációban kb 9-10. ember.
nem ettől a cserétől lesztek sztem sokkal jobbak.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Hát ezt a Suns-nak illene idén megnyernie így, közelükben nincs egy csapat sem ezzel.van 3 agyhalottjuk a booker-ayton-durant trióval
Jughead
egy rottyon lévő cp3
nem látod az M betűt?BOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!miért Boo? sztem ez a Wolves egy rohadt jó csere!
iktriad
csebi
Szerintem ez jót tett a liganak, hogy a csapatok sokkal inkább meg merik húzni a ravaszt.
BOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!miért Boo? sztem ez a Wolves egy rohadt jó csere!
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Nets desperate moveokból tol egy szép rebuildet.Az az egyetlen ami miatt megérné ez a trade. 4 elsőt nem sajnálom, úgy is elég hátsók lesznek, Cam Johnsont egy kicsit, de Bridges, top2 játékos a csapatban.Ha bajnoki címet hoz, akkor pont megéri nekik. Ez az abszolút win now trade.Meg 4 első kör...Na a Phoenix pukkantott:Nem tudom mennyire jó ötlet ez így, hogy Bridgest is bele kell rakni a tradebe.
BREAKING: The Phoenix Suns are closing in on a trade to acquire 13-time NBA All-Star Kevin Durant from the Brooklyn Nets, league sources tell @TheAthletic @Stadium.
Matthew99
Sixo
Brooklyn has acquired Mikal Bridges, Cam Johnson, Jae Crowder, four first-round picks + 2028 pick swap in a deal for KD and TJ Warren, per @wojespn pic.twitter.com/p0IyoEmHGT
— Bleacher Report (@BleacherReport) February 9, 2023
Matthew99
slowmotion
Sixo
Az az egyetlen ami miatt megérné ez a trade. 4 elsőt nem sajnálom, úgy is elég hátsók lesznek, Cam Johnsont egy kicsit, de Bridges, top2 játékos a csapatban.Ha bajnoki címet hoz, akkor pont megéri nekik. Ez az abszolút win now trade.Meg 4 első kör...Na a Phoenix pukkantott:Nem tudom mennyire jó ötlet ez így, hogy Bridgest is bele kell rakni a tradebe.
BREAKING: The Phoenix Suns are closing in on a trade to acquire 13-time NBA All-Star Kevin Durant from the Brooklyn Nets, league sources tell @TheAthletic @Stadium.
Matthew99
Sixo
Brooklyn has acquired Mikal Bridges, Cam Johnson, Jae Crowder, four first-round picks + 2028 pick swap in a deal for KD and TJ Warren, per @wojespn pic.twitter.com/p0IyoEmHGT
Matthew99
slowmotion
Ha bajnoki címet hoz, akkor pont megéri nekik. Ez az abszolút win now trade.Meg 4 első kör...Na a Phoenix pukkantott:Nem tudom mennyire jó ötlet ez így, hogy Bridgest is bele kell rakni a tradebe.
Matthew99
Sixo
Matthew99
Meg 4 első kör...Na a Phoenix pukkantott:Nem tudom mennyire jó ötlet ez így, hogy Bridgest is bele kell rakni a tradebe.
Matthew99
Sixo
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Na a Phoenix pukkantott:Nem tudom mennyire jó ötlet ez így, hogy Bridgest is bele kell rakni a tradebe.
Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
BOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!Kezd mostanában értelmesebb döntéseket hozni a Lakers, ebből akár még playin is lehet.
iktriad