NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
510
57
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
nem most volt bucks-lakers? csak az ismétlést láttam a műsorújságbanmondjuk Jabbar rekordja esetén tök mind1 hogy volt-e hármas vagy semEllenük lesz meg vélhetően.
de az lett volna igazán szép ha a bucks ellen van meg
Negritis, a vajda
Jughead
k hülye vagyok az clippers volt
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Jughead
5 229
mondjuk Jabbar rekordja esetén tök mind1 hogy volt-e hármas vagy semEllenük lesz meg vélhetően.
de az lett volna igazán szép ha a bucks ellen van meg
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Jughead
5 229
Ez egy olyan rekord, amit jó eséllyel az életünkben nem fognak megdönteni, így egészen páratlan lesz ezt átélni.Akkor biztos én vagyok nagyon boomer, de ez tényleg akkora dolog?www.sport1tv.hu/sztori/111363/a-sport-tv-kozvetiti-ahogy-lebron-james-felul-az-nba-tronjara/Örömteli, mert aki szereti ezt a sportot annak ez kötelező élmény (mondjuk én azért majd inkább LP-n nézem, de így mindenki láthatja).
Negritis, a vajda
Jughead
Három pontosok térnyerése után ez mitől story?
NBA image csapatának értem, de ez a “kötelező élmény” erősen túlzásnak érzem.
Mikor Manning, Brees vagy Brady megdöntötte a TD/yard rekordot akkor is hasonlóan éreztem... Jelentősebb lett a passzjáték, naná hogy megdöntik.
ZERO_L
A fentieknek pedig egyszerű az oka: a játékosok szezonbeli dobott pontjai csökkentek, míg a karrierek hossza rövidült az utóbbi időben, így esélytelen mindenki, James-nek is az a nagy mákja, hogy még a 2000-es években kezdte, így a karrierje elején tudott menni sokat (ezért van az az, hogy a fiatalon hasonlóan megállíthatatlan Doncic 3.500 pontra van az ugyanennyi idős James-től), illetve nyilván egy genetikai csoda, hogy hány évig bírja ezt.
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
mondjuk Jabbar rekordja esetén tök mind1 hogy volt-e hármas vagy semde az lett volna igazán szép ha a bucks ellen van meg
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Szerintem nem. Plusz egy rekord a vasembernek aztán ennyi.Igen ez tényleg akkora dolog. 34 éves rekord,amit közel megdönthetetlennek gondoltak és most megint nincs láthatáron senki aki a közelébe érhetne. Valószínűleg újabb 20 évet kell várni hasonlóra,hogy egy ilyen legendás pillanatot lássunk egy legendától.Akkor biztos én vagyok nagyon boomer, de ez tényleg akkora dolog?www.sport1tv.hu/sztori/111363/a-sport-tv-kozvetiti-ahogy-lebron-james-felul-az-nba-tronjara/Örömteli, mert aki szereti ezt a sportot annak ez kötelező élmény (mondjuk én azért majd inkább LP-n nézem, de így mindenki láthatja).
Negritis, a vajda
Jughead
Mikor Manning, Brees vagy Brady megdöntötte a TD/yard rekordot akkor is hasonlóan éreztem... Jelentősebb lett a passzjáték, naná hogy megdöntik.
ZERO_L
Szóval ahogy írta,aaki szereti az Nba-t annak tényleg kötelező.
Chef a'la Laci pecsenyés
Ő előrébb ettől nem kerül all-time rankingban.
több mint 1 éve
Igen ez tényleg akkora dolog. 34 éves rekord,amit közel megdönthetetlennek gondoltak és most megint nincs láthatáron senki aki a közelébe érhetne. Valószínűleg újabb 20 évet kell várni hasonlóra,hogy egy ilyen legendás pillanatot lássunk egy legendától.Akkor biztos én vagyok nagyon boomer, de ez tényleg akkora dolog?www.sport1tv.hu/sztori/111363/a-sport-tv-kozvetiti-ahogy-lebron-james-felul-az-nba-tronjara/Örömteli, mert aki szereti ezt a sportot annak ez kötelező élmény (mondjuk én azért majd inkább LP-n nézem, de így mindenki láthatja).
Negritis, a vajda
Jughead
ZERO_L
Szóval ahogy írta,aaki szereti az Nba-t annak tényleg kötelező.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 1 éve
Akkor biztos én vagyok nagyon boomer, de ez tényleg akkora dolog?www.sport1tv.hu/sztori/111363/a-sport-tv-kozvetiti-ahogy-lebron-james-felul-az-nba-tronjara/Örömteli, mert aki szereti ezt a sportot annak ez kötelező élmény (mondjuk én azért majd inkább LP-n nézem, de így mindenki láthatja).
Negritis, a vajda
Jughead
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
This is gonna be guuud 😂Brooklyn Nets star Kyrie Irving has told the franchise that he wants to be traded ahead of Thursday's deadline, source tells ESPN.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) February 3, 2023
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Jughead
5 229
www.sport1tv.hu/sztori/111363/a-sport-tv-kozvetiti-ahogy-lebron-james-felul-az-nba-tronjara/Örömteli, mert aki szereti ezt a sportot annak ez kötelező élmény (mondjuk én azért majd inkább LP-n nézem, de így mindenki láthatja).
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
www.sport1tv.hu/sztori/111363/a-sport-tv-kozvetiti-ahogy-lebron-james-felul-az-nba-tronjara/Muhaha! 🤣🤣🤣
Negritis, a vajda
Ha a bíróknak van humorérzékük kiállítják előtte.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
www.sport1tv.hu/sztori/111363/a-sport-tv-kozvetiti-ahogy-lebron-james-felul-az-nba-tronjara/
több mint 1 éve
Nem szeretem Lavinet. Túl sztároltnak tartom, a szerződése meg katasztrófa, de Lakers / Mavs / Heat is eleg sokat tudna belőle kihozni, mindhárom csapatban lenne helye.sztem kurvára nem erősítés jelenleg sehovaMert erősítés és valószínűleg túl sokat nem kell adni érte kb örül a Bulls ha valaki benyeli a szerződését.Igazából egyáltalán vajon bárki miért?Állítólag a Lakers, a Mavs, a Heat és Knicks is érdeklődik Lavine iránt.A Mavs minek vajon?
Gergőke
Cowboykarcsi90
Jughead
Toca
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
sztem kurvára nem erősítés jelenleg sehovaMert erősítés és valószínűleg túl sokat nem kell adni érte kb örül a Bulls ha valaki benyeli a szerződését.Igazából egyáltalán vajon bárki miért?Állítólag a Lakers, a Mavs, a Heat és Knicks is érdeklődik Lavine iránt.A Mavs minek vajon?
Gergőke
Cowboykarcsi90
Jughead
Toca
több mint 1 éve
Mert erősítés és valószínűleg túl sokat nem kell adni érte kb örül a Bulls ha valaki benyeli a szerződését.Igazából egyáltalán vajon bárki miért?Állítólag a Lakers, a Mavs, a Heat és Knicks is érdeklődik Lavine iránt.A Mavs minek vajon?
Gergőke
Cowboykarcsi90
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 229
Igazából egyáltalán vajon bárki miért?Állítólag a Lakers, a Mavs, a Heat és Knicks is érdeklődik Lavine iránt.A Mavs minek vajon?
Gergőke
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Mert Doncic mellett senki nincs aki pontot dob? 😊Állítólag a Lakers, a Mavs, a Heat és Knicks is érdeklődik Lavine iránt.A Mavs minek vajon?
Gergőke
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Állítólag a Lakers, a Mavs, a Heat és Knicks is érdeklődik Lavine iránt.A Mavs minek vajon?
Gergőke
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Állítólag a Lakers, a Mavs, a Heat és Knicks is érdeklődik Lavine iránt.
" class="embed">
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
Most nézem, hogy szépen elintézték a Lakerst ma hajnalban is...sokadszor, de a sok hater még mindig a "Lakersnek fújnak"-ot fújják a kezdo5, meg hasonló fórumokon! 😀twitter.com/daniel_bratulic/status/1620871116091973636?s=20&t=h5fIAm_RmaflRYAo08Cxlw
Stoki
Csak kis adalék a korábbi vitátokhoz. Ez alapján nem tűnik ki a Lakers üldöztetettsége.
több mint 1 éve
Assist átlagot néztem, de legtöbb assistot írtam. 😀most Edwardsról beszélsz? mert ő 30. legtöbb assist idén. ráadásul úgy, hogy top 3 FGben.De ez a stat amúgy mire jó ?Embiid, Doncic, Giannis, Tatum, Bron, Siakam, Randle, Edwards, Durant jelenleg. ketten azota kicsusztak ebbol.ki a másik 10?Én nem látok sok meccset DE kinti szakértők azt írják h a minden kicsit fejlődés mellett nagyon sokat fejlődött 3ptben ÉS ball on defensebenAmúgy Edwards topikhoz, most olvastam egy statot h vele együtt idén 11 játékos van aki legalább 24 pontot 6 lepattanot és 4 assistot atlagol. Just sayinNem rossz játékos Edwards, de szintet nem lépett. Kicsit fejlodik mindenben, de én személy szerint többet várok tőle.
csebi
De ami a legrosszabb, hogy nem tűnik túl okos játékosnak.
Toca
csebi
és én nem azt vitatom hogy top10 lehet-e
de azért a top10 környéke és fixen top3-5 azért más
Negritis, a vajda
csebi
55.legtöbb assistot adja, top 7 legtöbb pályán töltött idővel.
Ez mit bizonyít?
Toca
szerk.: ráadásul 2. legtöbb steal.
csebi
Én nekem az nem all-around játék (ez Negrinek szól), hogy a top1 játékos tud 4.5 átlagolni /36-ra (67.) mellé egy 3.4 TO átlaggal (15. legtöbb). Ez kb a usageból kijövő számok.
És most ezzel nem Edwardsot akarom leszólni, csak annyit akartam jelezni, hogy ez a stat kb sokat nem ér.
több mint 1 éve
most Edwardsról beszélsz? mert ő 30. legtöbb assist idén. ráadásul úgy, hogy top 3 FGben.De ez a stat amúgy mire jó ?Embiid, Doncic, Giannis, Tatum, Bron, Siakam, Randle, Edwards, Durant jelenleg. ketten azota kicsusztak ebbol.ki a másik 10?Én nem látok sok meccset DE kinti szakértők azt írják h a minden kicsit fejlődés mellett nagyon sokat fejlődött 3ptben ÉS ball on defensebenAmúgy Edwards topikhoz, most olvastam egy statot h vele együtt idén 11 játékos van aki legalább 24 pontot 6 lepattanot és 4 assistot atlagol. Just sayinNem rossz játékos Edwards, de szintet nem lépett. Kicsit fejlodik mindenben, de én személy szerint többet várok tőle.
csebi
Toca
csebi
Negritis, a vajda
csebi
Ez mit bizonyít?
Toca
szerk.: ráadásul 2. legtöbb steal.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
De ez a stat amúgy mire jó ?all around performance-t mutat
Ez mit bizonyít?
Toca
több mint 1 éve
De ez a stat amúgy mire jó ?Embiid, Doncic, Giannis, Tatum, Bron, Siakam, Randle, Edwards, Durant jelenleg. ketten azota kicsusztak ebbol.ki a másik 10?Én nem látok sok meccset DE kinti szakértők azt írják h a minden kicsit fejlődés mellett nagyon sokat fejlődött 3ptben ÉS ball on defensebenAmúgy Edwards topikhoz, most olvastam egy statot h vele együtt idén 11 játékos van aki legalább 24 pontot 6 lepattanot és 4 assistot atlagol. Just sayinNem rossz játékos Edwards, de szintet nem lépett. Kicsit fejlodik mindenben, de én személy szerint többet várok tőle.
csebi
Toca
csebi
Negritis, a vajda
csebi
Ez mit bizonyít?
több mint 1 éve
Embiid, Doncic, Giannis, Tatum, Bron, Siakam, Randle, Edwards, Durant jelenleg. ketten azota kicsusztak ebbol.ki a másik 10?Én nem látok sok meccset DE kinti szakértők azt írják h a minden kicsit fejlődés mellett nagyon sokat fejlődött 3ptben ÉS ball on defensebenAmúgy Edwards topikhoz, most olvastam egy statot h vele együtt idén 11 játékos van aki legalább 24 pontot 6 lepattanot és 4 assistot atlagol. Just sayinNem rossz játékos Edwards, de szintet nem lépett. Kicsit fejlodik mindenben, de én személy szerint többet várok tőle.
csebi
Toca
csebi
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Only FIVE teenagers in NBA history to have 30+ points, 8+ rebounds and 5+ assists in a single game.
— Jordan Howenstine (@AirlessJordan) January 29, 2023
LeBron James (6)
Kevin Durant (2)
Luka Doncic (3)
Zion Williamson (1)
JEREMY SOCHAN (tonight)
That’s it, that’s the list.