NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
ez a csicskagyász ***(ide képzeljetek 20 percnyi sípszót) aytont mi a bánatos f*szért tartotta meg a suns? világtalan a csávó, ha cp3 lenne a center a 120 centijével annak is több értelme lenne.. ennyi pénzt ennek a vakegérnek, biyombo apróért ezerszer hasznosabb. alig várom azt a napot amikor eltakarodik. botrány amit a dallas ellen művelt. (jöhet még 10 perc sípszó)Mivel 1/1-es, fiatal és nem teljesen reménytelen. Nyilván nem véletlenül nem adtak neki maxot.
playmaker90
Gondolom reménykedik az FO, hogy kapnak valamit érte egy cserében.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 567
Jo latni a kingset elol..bar nyugat elegge szoros.barmi lehet
több mint 1 éve
playmaker90
215
ez a csicskagyász ***(ide képzeljetek 20 percnyi sípszót) aytont mi a bánatos f*szért tartotta meg a suns? világtalan a csávó, ha cp3 lenne a center a 120 centijével annak is több értelme lenne.. ennyi pénzt ennek a vakegérnek, biyombo apróért ezerszer hasznosabb. alig várom azt a napot amikor eltakarodik. botrány amit a dallas ellen művelt. (jöhet még 10 perc sípszó)
Szerkesztette: playmaker90
több mint 1 éve
max a new yorkSzerintem ilyen ember már nincs a Földön!Egy Charlotte csomag befigyelhet, Rozier jó fit lehetne. AD-t el kéne cserélni amíg még valaki elhiszi róla, hogy egészséges játékos lehet belőleHa ez a Rui trade arra készül elő, hogy AD out, akkor üdvözlöm a döntést!kitől kapnánk érte bármit is?
Stoki
sztem inkább westy helyett jön még 1 wing
Negritis, a vajda
FLZOLI
Stoki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szerintem ilyen ember már nincs a Földön!Egy Charlotte csomag befigyelhet, Rozier jó fit lehetne. AD-t el kéne cserélni amíg még valaki elhiszi róla, hogy egészséges játékos lehet belőleHa ez a Rui trade arra készül elő, hogy AD out, akkor üdvözlöm a döntést!kitől kapnánk érte bármit is?
Stoki
Negritis, a vajda
FLZOLI
több mint 1 éve
Egy Charlotte csomag befigyelhet, Rozier jó fit lehetne. AD-t el kéne cserélni amíg még valaki elhiszi róla, hogy egészséges játékos lehet belőleHa ez a Rui trade arra készül elő, hogy AD out, akkor üdvözlöm a döntést!kitől kapnánk érte bármit is?
Stoki
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Már 3 éve, hogy elment a Fekete Mamba! 😕
több mint 1 éve
Ha ez a Rui trade arra készül elő, hogy AD out, akkor üdvözlöm a döntést!kitől kapnánk érte bármit is?
Stoki
több mint 1 éve
Ha ez a Rui trade arra készül elő, hogy AD out, akkor üdvözlöm a döntést!
több mint 1 éve
www.sport1tv.hu/sztori/111213/904-nap-es-2-terdmutet-utan-tert-vissza-tegnap-jonathan-isaac/
több mint 1 éve
6. clippers és 13. blazers 1 vereségen belül
több mint 1 éve
Rui szerintem tök jó húzás. Pláne ennyiért.Rui egy lutri aki lejáró, viszont sztem Davis mellett és helyett is lehet hasznos
FLZOLI
de ha tud fejlődni akkor ez masszív W lehet
a második körösök meg nem nagyon fognak fájni, sztem jóval kisebb a jelentősségük ma már
főleg ilyen 40-50 környékétől
nem azt mondom hogy nem lehet nagyot húzni, de azért nem az a jellemző
több mint 1 éve
Rui szerintem tök jó húzás. Pláne ennyiért.
több mint 1 éve
Ebben egyetértünk, Celticsnek van talán a legjobb kerete / legmélyebb kerete.Ha most nem hiszel bennük akkor sosem fogsz és egy gyűrű nem fogja ezt megváltoztatni mert mindig lehet majd kifogást találni (vaktyúk, könnyű sorsolás, sérülés, bármi).Nem sok meccset láttam, de az 1 híján mind Celtics volt. ( full véletlen ).Te sem sok Celtics meccset láttál idén.Most nèzem a visszajátszást az a fèlpályás Curry hàrmas. De nagy win lett vègül 🙂Jók ezek az alapszakasz winek de szerintem jelenlegi állapotban a Boston megint kikapna a döntőben
dande2
Toca
ZERO_L
Én még mindig nem hiszek Tatumban / se Brownban, mondjuk a fejlődés látszik.
A csapat kurva jó, védelmük ennél sokkal jobb mint most átlagban, de valahogy még mindig nem tudom őket elhinni, hogy nyerhetnek.
De persze azért az előző sorom kicsit lehúzó volt az igaz.
Toca
Tatum konkrétan idén lépett be a szupersztár kategóriába. Mindent tud, amit egy fr. playertől elvár az ember. Aszem minden mutatóban karrier best számokat hoz. Egyetlen egy lépcső fokot kell már csak neki meglépnie, amit tavaly nem tudott mert nem állt még rá készen ez nyilvánvalóan látszott. Nyáron beletette a munkát és nagyon látszik a fejlődés advanced és row statok alapján is. Kis túlzással leesik a képernyőről, az all around játéka.
Brown szintén karrierje egyik legjobb számait hozza. Nála a tripláit lehetne elővenni, de ezt kompenzálja hogy közép távolról elég erősen büntet. Védekezése szintén nem elhanyagolható, ami Tatumnál is megvan még ha ő nem is elit.
Én igazából jelenleg azt nem látom ki fogja meg őket. Keleten Embiid száma már nagyon-nagyon rég megvan (Stevens lediktálja). Giannisnak sincs elpusztíthatatlan aurája, ha Middleton ott van az sokat segíthet nekik, de ott lesz-e, jó formában lesz-e ezek még hatalmas kérdések. Nets nekem nagyon kevés Durant és Irving nem elég (tavalyi POban nagyon csúnyán nézett ki KD) Simmons már egyszerűen fél a tempótól, iszonyatosan gáz az akkori hypejához képest mit nyom. Mást meg nagyon nem lehet komolyan venni. Vannak tehetséges, jó kis csapatok mint a Cavs, de ezek pont ilyen 2 győzelemre szoktak elegek lenni, se a mélységben se minőség nincsenek meg.
Persze lehet mondani, hogy ha Giannis/KD megőrül 4 meccsen, akkor hozhatják, de Tatum idén már belépett ebbe a kategóriába szóval neki ugyan annyi esély van kifogni pár foghatatlan napot.
Nyugaton én a Denvert mondanám, akik tavaly óta fejlődtek, de a többiek? GSWt nyilván nem szabad leírni, de jobbak ők sem lettek tavalyhoz képest.
Ezzel szemben a Celtics sokat javult a nyáron, tele vannak posztjukon kiváló, elit védőkkel, Horford még bírja, ha nem jön valami durva sérülés én nem látom hogy mélységben és minőségben ki tudná velük felvenni a versenyt 7 meccsen.
Egy dolgot látok amin elcsúszhatnak és az az edző kérdésköre. Ha valamelyik edző húz egy váratlant, amire Mazzulla későn reagál akkor azon elmehet egy párharc, de ezt a jelenlegi Celtics keretet olyan erősnek érzem, hogy ide nem kell edző zseni, csak egy olyan aki nem bassza el.
ZERO_L
Tatum tényleg lépett egy szintet de engem hidegen hagy az alapszakasz és az ottani számok / teljesítmény. Azt akarom látni tőle, hogy bajnoki címre vezeti a Celticset.
több mint 1 éve
Ha most nem hiszel bennük akkor sosem fogsz és egy gyűrű nem fogja ezt megváltoztatni mert mindig lehet majd kifogást találni (vaktyúk, könnyű sorsolás, sérülés, bármi).Nem sok meccset láttam, de az 1 híján mind Celtics volt. ( full véletlen ).Te sem sok Celtics meccset láttál idén.Most nèzem a visszajátszást az a fèlpályás Curry hàrmas. De nagy win lett vègül 🙂Jók ezek az alapszakasz winek de szerintem jelenlegi állapotban a Boston megint kikapna a döntőben
dande2
Toca
ZERO_L
Én még mindig nem hiszek Tatumban / se Brownban, mondjuk a fejlődés látszik.
A csapat kurva jó, védelmük ennél sokkal jobb mint most átlagban, de valahogy még mindig nem tudom őket elhinni, hogy nyerhetnek.
De persze azért az előző sorom kicsit lehúzó volt az igaz.
Toca
Tatum konkrétan idén lépett be a szupersztár kategóriába. Mindent tud, amit egy fr. playertől elvár az ember. Aszem minden mutatóban karrier best számokat hoz. Egyetlen egy lépcső fokot kell már csak neki meglépnie, amit tavaly nem tudott mert nem állt még rá készen ez nyilvánvalóan látszott. Nyáron beletette a munkát és nagyon látszik a fejlődés advanced és row statok alapján is. Kis túlzással leesik a képernyőről, az all around játéka.
Brown szintén karrierje egyik legjobb számait hozza. Nála a tripláit lehetne elővenni, de ezt kompenzálja hogy közép távolról elég erősen büntet. Védekezése szintén nem elhanyagolható, ami Tatumnál is megvan még ha ő nem is elit.
Én igazából jelenleg azt nem látom ki fogja meg őket. Keleten Embiid száma már nagyon-nagyon rég megvan (Stevens lediktálja). Giannisnak sincs elpusztíthatatlan aurája, ha Middleton ott van az sokat segíthet nekik, de ott lesz-e, jó formában lesz-e ezek még hatalmas kérdések. Nets nekem nagyon kevés Durant és Irving nem elég (tavalyi POban nagyon csúnyán nézett ki KD) Simmons már egyszerűen fél a tempótól, iszonyatosan gáz az akkori hypejához képest mit nyom. Mást meg nagyon nem lehet komolyan venni. Vannak tehetséges, jó kis csapatok mint a Cavs, de ezek pont ilyen 2 győzelemre szoktak elegek lenni, se a mélységben se minőség nincsenek meg.
Persze lehet mondani, hogy ha Giannis/KD megőrül 4 meccsen, akkor hozhatják, de Tatum idén már belépett ebbe a kategóriába szóval neki ugyan annyi esély van kifogni pár foghatatlan napot.
Nyugaton én a Denvert mondanám, akik tavaly óta fejlődtek, de a többiek? GSWt nyilván nem szabad leírni, de jobbak ők sem lettek tavalyhoz képest.
Ezzel szemben a Celtics sokat javult a nyáron, tele vannak posztjukon kiváló, elit védőkkel, Horford még bírja, ha nem jön valami durva sérülés én nem látom hogy mélységben és minőségben ki tudná velük felvenni a versenyt 7 meccsen.
Egy dolgot látok amin elcsúszhatnak és az az edző kérdésköre. Ha valamelyik edző húz egy váratlant, amire Mazzulla későn reagál akkor azon elmehet egy párharc, de ezt a jelenlegi Celtics keretet olyan erősnek érzem, hogy ide nem kell edző zseni, csak egy olyan aki nem bassza el.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
mondjuk kutyának se kellő második körösről beszélünk 😀Shams Charania (@ShamsCharania)2029
Sources: Lakers are sending the 2023 Chicago second-rounder, their own 2029 second-rounder and the Wizards/Lakers less favorable second-rounder in 2028 in the Kendrick Nunn-for-Rui Hachimura trade.
Negritis, a vajda
komoly csapatépítések mennek itt 😀
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Nincs nagy bajom ANT-el, de neki szintet kellene lépnie és nem sikerült idén. Nem lett igazi vezér.azért legalább 30t szórt a sunsnak (top 10 védelem), Bostonnak, Bucksnak is idén ...Akkor minden rendben! Bottom 3 csapatok ellen már egész jo 😛2022. október 26. 34 pont, mivel sima meccs volt, visszafogta magát a végén már 😉addig beszéltünk ANTról, hogy csak gurított egy laza 44 pontot 😊 KATnál közben még mindig nincs meg, hogy mikor térhet vissza pedig január végéről volt szó ...Nem semmi, vajon egy Spurs vagy Pistons ellen megtudja ismételni?? 😛 😀
csebi
Toca
2022. december 31., 30 pont.
csebi
Toca
csebi
több mint 1 éve
Shams Charania (@ShamsCharania)2029
Sources: Lakers are sending the 2023 Chicago second-rounder, their own 2029 second-rounder and the Wizards/Lakers less favorable second-rounder in 2028 in the Kendrick Nunn-for-Rui Hachimura trade.
Negritis, a vajda
komoly csapatépítések mennek itt 😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Shams Charania (@ShamsCharania)Sources: Lakers are sending the 2023 Chicago second-rounder, their own 2029 second-rounder and the Wizards/Lakers less favorable second-rounder in 2028 in the Kendrick Nunn-for-Rui Hachimura trade.
több mint 1 éve
el sem merem hinni, hogy idegenben legyőztük Lillardot. meg hogy honnan. szerintem tipszmikszűtek a fiúk 😊
több mint 1 éve
sztem a pont szerzési készségét senki nem vitatja elazért legalább 30t szórt a sunsnak (top 10 védelem), Bostonnak, Bucksnak is idén ...Akkor minden rendben! Bottom 3 csapatok ellen már egész jo 😛2022. október 26. 34 pont, mivel sima meccs volt, visszafogta magát a végén már 😉addig beszéltünk ANTról, hogy csak gurított egy laza 44 pontot 😊 KATnál közben még mindig nincs meg, hogy mikor térhet vissza pedig január végéről volt szó ...Nem semmi, vajon egy Spurs vagy Pistons ellen megtudja ismételni?? 😛 😀
csebi
Toca
csebi
Toca
csebi
több mint 1 éve
azért legalább 30t szórt a sunsnak (top 10 védelem), Bostonnak, Bucksnak is idén ...Akkor minden rendben! Bottom 3 csapatok ellen már egész jo 😛2022. október 26. 34 pont, mivel sima meccs volt, visszafogta magát a végén már 😉addig beszéltünk ANTról, hogy csak gurított egy laza 44 pontot 😊 KATnál közben még mindig nincs meg, hogy mikor térhet vissza pedig január végéről volt szó ...Nem semmi, vajon egy Spurs vagy Pistons ellen megtudja ismételni?? 😛 😀
csebi
Toca
csebi
Toca
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Akkor minden rendben! Bottom 3 csapatok ellen már egész jo 😛2022. október 26. 34 pont, mivel sima meccs volt, visszafogta magát a végén már 😉addig beszéltünk ANTról, hogy csak gurított egy laza 44 pontot 😊 KATnál közben még mindig nincs meg, hogy mikor térhet vissza pedig január végéről volt szó ...Nem semmi, vajon egy Spurs vagy Pistons ellen megtudja ismételni?? 😛 😀
csebi
Toca
csebi
több mint 1 éve
2022. október 26. 34 pont, mivel sima meccs volt, visszafogta magát a végén már 😉addig beszéltünk ANTról, hogy csak gurított egy laza 44 pontot 😊 KATnál közben még mindig nincs meg, hogy mikor térhet vissza pedig január végéről volt szó ...Nem semmi, vajon egy Spurs vagy Pistons ellen megtudja ismételni?? 😛 😀
csebi
Toca
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
addig beszéltünk ANTról, hogy csak gurított egy laza 44 pontot 😊 KATnál közben még mindig nincs meg, hogy mikor térhet vissza pedig január végéről volt szó ...Nem semmi, vajon egy Spurs vagy Pistons ellen megtudja ismételni?? 😛 😀
csebi